2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Öyle hangi marka aldın ki canım

Bitince değiştirsin ya balık yağını doktoruna söyle de sen

Kızlar bugün 25. haftamızı tamamladık oğluşla. Hem şeker yüklememiz hem de rutin kontrol için randevu almıştım. 75’lik içecek içtim. Açlık:75 60 dk:136 120 dk:150 çıkmış. Hepsi referans değerinin altında gözüküyor ama biz sonuç çıkmadan muayene olduğumuz için sonuçlarıma dönüş gün içerisinde yapar artık doktor. Onun haricinde oğlumun gelişimi güzel 25+6 kendisi. Ama ben sat olarak hesap yapıyorum hep. Bir de detaylı ultrasondan beri (22+6) bir ense kalınlığı burun kemiği sınırda olma sorunumuz var bizim. Kalbi, başı her şeyi çok güzel ama ense 6.8 ölçüldü yine. İkili tarama sonucumda 10400/1 di. Amniyosentez kesin sonuç biliyorum ama bu haftalarda artık biraz daha riskli dedi doktorum. Fetal dna önerdi. Ne yapacağım bilmiyorum. Detaylıdan sonra birçok makale okudum, sağlıklı örneklerini gördüm, kendimi ikna etmiştim. Şimdi yine başa sardı tüm duygularım. Kötü bir sonuç olacağına asla inanmıyorum ama gelirse ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum.

Benim yengeme de öyle dediler çok kalın ensesi var kesin down sendromu var diye ama çocuk çok sağlıklı o sana en kötü ihtimali söylemiş

Evet 20 gun heyet verdi. Simdi uzatacak ama ne kadar uzatacak sormayi unuttum. Sanirim oradan dogum iznine baglarim.

Bu yapıyor diye duymuştum zaten zar zor ayakta duruyorum bunu da içersem el Fatiha
Hahah belki bünyem sonra alışır. Eşime kalsa haftada 2 gün balık yiyelim diyor. Bende boğa burcu olarak yediğim yemekten zevk almak istiyorum. Balık yiyince doymuyorum. Bide böyle zevkli bir yemek değil yani ben et tavuk falan seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…