- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.621
Öyle hangi marka aldın ki canımHiç sevmiyorum ya kokusu tadı geliyor ağzıma. Neyse 3 ay kaldı diye düşünüyorum. Bide ben magnezyumumu ve omegayı çok pahalıya almışım ya. Magnezyuma 500 verdim omegayı 395 tl verdim. İnternetten baktı. İki katı fiyat vermişiz resmen. İçim acıdı
Bitince değiştirsin ya balık yağını doktoruna söyle de senMagnezyum ile demir ilacı içilebilir mi aynı anda. Bugün benden demir ilacına başladım bide omegaya. Omega sanki böyle ağzıma ağzıma geliyor zaten sırf bu yüzden sevmiyorum balık yemeyi. Normalde Hiç midem bulanmaz acaba demirden olabilir mi dedim bende
Magnimore plus, orzax ocean plusÖyle hangi marka aldın ki canım
Daha bugün içmeye başladım 50 tablet var içindeBitince değiştirsin ya balık yağını doktoruna söyle de sen
Kendi doktorun yazmıyor mu magosit kullanıyorum ben balık yağı da ocean mummy doktor değiştirdiğim için balık yağını bitir başka vericem dedi amaMagnimore plus, orzax ocean plus
Daha bugün içmeye başladım 50 tablet var içindedoğururum bitene kadar dbdbsbbs
Allahım şaka yaptım 50 gün içinde doğurmayayımAy cokmus ya benimkinde 30 tablet var
Benim yengeme de öyle dediler çok kalın ensesi var kesin down sendromu var diye ama çocuk çok sağlıklı o sana en kötü ihtimali söylemişKızlar bugün 25. haftamızı tamamladık oğluşla. Hem şeker yüklememiz hem de rutin kontrol için randevu almıştım. 75’lik içecek içtim. Açlık:75 60 dk:136 120 dk:150 çıkmış. Hepsi referans değerinin altında gözüküyor ama biz sonuç çıkmadan muayene olduğumuz için sonuçlarıma dönüş gün içerisinde yapar artık doktor. Onun haricinde oğlumun gelişimi güzel 25+6 kendisi. Ama ben sat olarak hesap yapıyorum hep. Bir de detaylı ultrasondan beri (22+6) bir ense kalınlığı burun kemiği sınırda olma sorunumuz var bizim. Kalbi, başı her şeyi çok güzel ama ense 6.8 ölçüldü yine. İkili tarama sonucumda 10400/1 di. Amniyosentez kesin sonuç biliyorum ama bu haftalarda artık biraz daha riskli dedi doktorum. Fetal dna önerdi. Ne yapacağım bilmiyorum. Detaylıdan sonra birçok makale okudum, sağlıklı örneklerini gördüm, kendimi ikna etmiştim. Şimdi yine başa sardı tüm duygularım. Kötü bir sonuç olacağına asla inanmıyorum ama gelirse ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum.
Eğer senin balık yağından verirse gider öncekinden alırımAllahım şaka yaptım 50 gün içinde doğurmayayım
Burnu için herhangi bir şey söylemişler miydi acaba?Benim yengeme de öyle dediler çok kalın ensesi var kesin down sendromu var diye ama çocuk çok sağlıklı o sana en kötü ihtimali söylemiş
ben idrar yolu enfeksiyonu icin iciyorumişe yarıyor mu kabızlık konusnda
Evet 20 gun heyet verdi. Simdi uzatacak ama ne kadar uzatacak sormayi unuttum. Sanirim oradan dogum iznine baglarim.Çok şükür canım
Heyet raporu mu çıkardı doktorun? Ben 40 gün raporumu doldurdum ama artık zorlanmaya başlıyorum sürekli oturduğum yerde çalışıyorum çok zor geliyor hareketsizlik. Heyet raporu çıkarır mı bilmiyorum doktorum..
Yanlış hatırlamıyorsam küçük gözükmüyor gibi demişlerdiBurnu için herhangi bir şey söylemişler miydi acaba?
a ben de Erzurumlulardan sldim dutu o gunleri hayirlisiyla gorursek ins icerimAynen bi bardak sabah bi bardak akşam beyaz dut kurusu . İdrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. Lohusalıkta da haşlanan dutları da yiyip suyunu içince süt yaparmış annem anlatıyor Erzurum’da böyleymiş
Beyaz dut değil mi iyi geliyor muben idrar yolu enfeksiyonu icin iciyorum
Ben hata yaptım aslında başla verdi ama ben bulamadım en yakın olanı ver dedim bunu verdi eczacıdaEğer senin balık yağından verirse gider öncekinden alırımaynısını arkadaşim kullandı mide bulantısı yapıyor demişti
Bu yapıyor diye duymuştum zaten zar zor ayakta duruyorum bunu da içersem el FatihaBen hata yaptım aslında başla verdi ama ben bulamadım en yakın olanı ver dedim bunu verdi eczacıda
Hahah belki bünyem sonra alışır. Eşime kalsa haftada 2 gün balık yiyelim diyor. Bende boğa burcu olarak yediğim yemekten zevk almak istiyorum. Balık yiyince doymuyorum. Bide böyle zevkli bir yemek değil yaniBu yapıyor diye duymuştum zaten zar zor ayakta duruyorum bunu da içersem el Fatiha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?