- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.641
Hahah belki bünyem sonra alışır. Eşime kalsa haftada 2 gün balık yiyelim diyor. Bende boğa burcu olarak yediğim yemekten zevk almak istiyorum. Balık yiyince doymuyorum. Bide böyle zevkli bir yemek değil yaniben et tavuk falan seviyorum
ne kullandin peki@Sohrab dün söylemeyi unuttum. Vajinal enfeksiyonu sordum benimki vajinal enfeksiyon değil mesane ile ilgili yani sen sistit olmuşsun dedi. Tam idrar testi vermiştim önceden clump diye bir bakteri 46 falan çıkmıştı şimdi 1e düşmüş. Yatsı bakteri falanda düşmüş hatta lökositim 14den 1e düşmüş inşallah böyle devam eder.
Bende ultrasonda normaldi burnu ense kalınlığı normaldi ikili taramada risk vardı hatırlamıyorum ama 1000/4 dedi yanlışta olabilir fetal DNA testi istedi yaptırdım sağlıklı çıktıKızlar bugün 25. haftamızı tamamladık oğluşla. Hem şeker yüklememiz hem de rutin kontrol için randevu almıştım. 75’lik içecek içtim. Açlık:75 60 dk:136 120 dk:150 çıkmış. Hepsi referans değerinin altında gözüküyor ama biz sonuç çıkmadan muayene olduğumuz için sonuçlarıma dönüş gün içerisinde yapar artık doktor. Onun haricinde oğlumun gelişimi güzel 25+6 kendisi. Ama ben sat olarak hesap yapıyorum hep. Bir de detaylı ultrasondan beri (22+6) bir ense kalınlığı burun kemiği sınırda olma sorunumuz var bizim. Kalbi, başı her şeyi çok güzel ama ense 6.8 ölçüldü yine. İkili tarama sonucumda 10400/1 di. Amniyosentez kesin sonuç biliyorum ama bu haftalarda artık biraz daha riskli dedi doktorum. Fetal dna önerdi. Ne yapacağım bilmiyorum. Detaylıdan sonra birçok makale okudum, sağlıklı örneklerini gördüm, kendimi ikna etmiştim. Şimdi yine başa sardı tüm duygularım. Kötü bir sonuç olacağına asla inanmıyorum ama gelirse ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum.
Merhaba hangi doktora gidiyosunuz orda, memnun musunuzFiyat cok iyi. Ankara medıcalpark 28bın aldım paketi.. Zam gelicekmış kısın karda buzda uzak mesafede zorlamayalım mecburen riske atmayalım dedık. Aileme yakın ama benim eve uzak son zamanlar oraya gecerım kısmetse. Sağlıkla doğsunlar
Ben aksef 500 kullandım ondan önce monurol kullanmıştım. Sonra cranbery ye başladım. Onu da düzenli kullanmadım yine yanmam hatta lekelenmem oldu monurol verdiler yine onu kullandım artık hangisi işe yaradı bilmiyorumne kullandin peki
Arabaya sikistim gecenlerdeHamileyken kocalarımıza sırtımızı dönmemiz lazım bence
Bende tezgaha çarpıyorum
Magnimore plus kullaniorum ben hic bulanti yapmior. Ama omegayi bilmiorum. Onu solgar kullaniorum bnde sorun olmadi dahaMagnimore plus, orzax ocean plus
Bende omeganın mide bulantısı yaptığını düşünüyorum. Zaten eczaneden aldım ama narecza falan diye siteler var ne kadar güvenilir bilmiyorum ama orda daha uyguna gördüm. Zaten almıştım gidip iade etmeyeceğime göre kullanacağımArabaya sikistim gecenlerdeiki araba arasina park etmistim herzmn xiktigim aralik kdr meger gobusum varmis benim. Ben ve gobusum sikistik gecemedik arabayi geri calistirip saga actim annem kahkalarla guluyordu
Magnimore plus kullaniorum ben hic bulanti yapmior. Ama omegayi bilmiorum. Onu solgar kullaniorum bnde sorun olmadi daha
Ama nacizane tavsiyem ilaclari internetten almamak. Cok sahtesi oluyor. Bnm kv eczaci ondan biliyorum baya sorun yasionus insanlar sahte ilac alip fln
ikinci gunum 1 hafta sonra idrar testi verecegimBeyaz dut değil mi iyi geliyor mu
Ne diyeceğimi bilemedim ne söylesem sana teselli olmayacak kesinlik kazanmayan bir durum olsa da yüreğindeki çarpıntıyı anlayabiliyorum.. Rabbim şafi ismiyle şifalandırsın sağlıklı şekilde aldırsın kucağınıza inşallahKızlar bugün 25. haftamızı tamamladık oğluşla. Hem şeker yüklememiz hem de rutin kontrol için randevu almıştım. 75’lik içecek içtim. Açlık:75 60 dk:136 120 dk:150 çıkmış. Hepsi referans değerinin altında gözüküyor ama biz sonuç çıkmadan muayene olduğumuz için sonuçlarıma dönüş gün içerisinde yapar artık doktor. Onun haricinde oğlumun gelişimi güzel 25+6 kendisi. Ama ben sat olarak hesap yapıyorum hep. Bir de detaylı ultrasondan beri (22+6) bir ense kalınlığı burun kemiği sınırda olma sorunumuz var bizim. Kalbi, başı her şeyi çok güzel ama ense 6.8 ölçüldü yine. İkili tarama sonucumda 10400/1 di. Amniyosentez kesin sonuç biliyorum ama bu haftalarda artık biraz daha riskli dedi doktorum. Fetal dna önerdi. Ne yapacağım bilmiyorum. Detaylıdan sonra birçok makale okudum, sağlıklı örneklerini gördüm, kendimi ikna etmiştim. Şimdi yine başa sardı tüm duygularım. Kötü bir sonuç olacağına asla inanmıyorum ama gelirse ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum.
Değerlerden pek anlamam ama sadece diyet verdiyse sıvı iyi durumdaysa korkacağın birşey yoktur, ileri sıvı fazlalığı durumunda erken doğum tetikleniyor dedi bugün doktorum benimde, şeker diyetle kontrol altına alınıyor korkmaKızlar merhaba bugün şeker yüklemesi yapıldı. 24+5 çıktık ultrasonda haftasına uyumlu ama bundan önce hep ileri çıkıyordu. Suyu vs herşey normal dedi doktor. Açlık 95 1.saat 218 2.saat 176 çıktı insülin vermedi diyet yapacaksın dediler evde kendim ölçüm yapıp haber vericem . Çok canım sıkıldı ilk gebeliğim sizce nasıl değerler
En komiği senin sıkışman olmuşArabaya sikistim gecenlerdeiki araba arasina park etmistim herzmn xiktigim aralik kdr meger gobusum varmis benim. Ben ve gobusum sikistik gecemedik arabayi geri calistirip saga actim annem kahkalarla guluyordu
Magnimore plus kullaniorum ben hic bulanti yapmior. Ama omegayi bilmiorum. Onu solgar kullaniorum bnde sorun olmadi daha
Ama nacizane tavsiyem ilaclari internetten almamak. Cok sahtesi oluyor. Bnm kv eczaci ondan biliyorum baya sorun yasionus insanlar sahte ilac alip fln
Of hemde nasıl ağrıyor batıyor... Yer kalmadı annesi kaburgalara geliyor artık bebişin ondan dolayı ağrı oluyorkızlar merhaba,
sağ kaburga altında batma yaşayan oldu mu acaba ? bugün 26+6 benim. bugün başladı. bebek hareketlerinde bişey yok ama
Niye cogu kiside bu seker cikiyor sivi fazla oluyo ben de buna takildim. Yani sdce genetikse neden yok degil ise bunu tetikleyen ne?26+4 günlük 945 gr olmuş... Boyunu sormayı unuttum
Bebeğe dair herşey çok iyi bu sefer yüzünü de net gördük aynı küçük oğlumuza benziyor kimse heveslenmeyecek bana benzeyecek diye bizden en küçük abisinin kopyası gibi
Gelelim kötü haberlere kötü de değil aslında
Detaylıya gittiğim doktor da amniyo sıvısı fazla demişti kendi doktorumda fazla ama dedi şuan korkulacak birşey yok orta çoklukta dedi.. Şeker ölçümü istedikendi sözümü yiyip yaptıracağım takiple falan uğraşmayacağım varsa çıksın ona göre yol izleyelim dedim 10 gün içinde yaptırıp tekrar gideceğim doktora tahlillerle birlikte bakalım o zaman ne diyecek
Şeker yoksa amniyo sıvısı neden fazla olur diyede sordum
Her zaman tehlikeli demek değildir dedi özellikle
Şeker yoksa bünyenin kendi yapısından kaynaklı oluyor dedi, gebelikler çoğaldıkça rahim kasları daha geniş oluyor geniş olunca plesanta daha çabuk ve rahat büyüyor bu yüzdende sıvı fazlalığı olabiliyor dedi
Sağlık sorunlarım için Bi kaç ilaç yazdı doktorumda dedi herşeyi erken yaşıyorsun diye inşallah daha kötü olmaz dedi gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Şimdilik bu kadar kızlar bendeki havadisler
Bebiş nasıl duruyor. Ters mi yoksa ayaklar aşağıda mı? Bebekler kaçıncı haftada ter dönmeye başlıyorlar?kızlar merhaba,
sağ kaburga altında batma yaşayan oldu mu acaba ? bugün 26+6 benim. bugün başladı. bebek hareketlerinde bişey yok ama
Oğlumda haftası hep ilerden gittiği için şekerden şüphelenmişti doktorum öylede olmuştu diyet ve ölçümle ilerleyip dengelemiştik şekeri hatta öyleki son haftalar artık diyete dikkat etmediğimde bile yüksek çıkmıyordu ama bebek 3.900 oldu diye doktorum beni resmen aç gezdirdi ama sonuç 3700 doğdu normaldi aslında bu sefer tam tersi ilerden gitmiyor hatta nazlı nazlı haftasından bazı aylar bir iki gün geride çıktığı oldu amniyon ile ilgili fazla falan demedi hiç oglumdada sadece ilerden gitmesi kilolu bebek olmasıydı doktorumu korkutan 34. Haftadan sonra beni hep nst ye almıştıHaber et mutlaka senin ne çıkacak?
Su miktarını özellikle sor kaç olmuş?
İyi canım şükür onlarda sıkıntı yok.
Sor ama benim ilk ikisinde şeker çıkmadıgı halde bunda çıktı. Ama endokrinoloji uzmanını ikna edemedik çıktığına bakalım cuma ne diyecek. Kaldı iki gün. Yaş faktörü vs de var.
Amniyon sıvın nasıl?
Amniyon normal olsaydı diyetle şeker cihazıyla devam ederdim ama amniyon düzelmedi işte.
Doktorun ne derse onu yap. Bizim için en iyisini onlar bilir. Ben artık teslim olucam kadın doğumcuma. Ama endokrinoloji uzmanını hiç beğenmedim.
Sorun hiç bir şey yapmadı. Kendi kendine mi düzelecek. Tek adam gibi dediği stres şekeri yükseltir rahat olsağol ya iyiki söyledin demedim
Bugün kadın doğum muayene etmedi.
Sadece sonuçlar ile ilgili konuştuk.
Dün 85 ölçtü.
Diyetine dikkat et düzelir bence canım. Canını sıkacak bişey yok. Diyetisyene mi git dedi yoksa liste mi verdi yapacağın diyet için?Kızlar merhaba bugün şeker yüklemesi yapıldı. 24+5 çıktık ultrasonda haftasına uyumlu ama bundan önce hep ileri çıkıyordu. Suyu vs herşey normal dedi doktor. Açlık 95 1.saat 218 2.saat 176 çıktı insülin vermedi diyet yapacaksın dediler evde kendim ölçüm yapıp haber vericem . Çok canım sıkıldı ilk gebeliğim sizce nasıl değerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?