2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İzlemler de troite düzenli bakıliyir aslında e nabiza baksana

Kızlar derecelere göre günlük hayatta giydirme durumuymuş. Bizim bebişler kışın doğacağı için dışarı çıkarırken baya kalın giydireceğiz
Bence kıyafetlerin kalınlığına göre değişiyor, bir arkadaşım çok üst üste giydiriyordu oğlunu oda terleyip bronşit oluyordu sürekli. Çok sıcakta iyi değil

Demırı bı kac gun almıcam bakalım kusma devam edecek mı, bulantım da yok bır anda mıdem agzıma geliyor 2 gundur, 4 gundur ıcıyorum sabah ac karna. Sonra da aksam yatmadan al dedı, demırilacı da yapabılıyormus, ben magnezyumu aksam 10a dogru alıyorum, demırı de yatakta basucuma koycam artık

Gözün aydın canım, heyet alman da vok ıyı olmus, sız bebeklerden önemli deil hıcbırsey

Lc waikiki farklı markalarda satıyor bende gelince farkettim kalitesi lc den daha iyi
Anladım canım
Kendi içindeki markaları az çok biliyorum
Soutble
Xide
Modest
Premıun mu bişey kategori kategori tarza göre markaları var. Demekki başka markaları da satıyor internet mağazasında.
Canım sana ayrıntılı sonucunu atayı. Birazdan bana ayrıntılıda tek taraflı ölçüm 70 fazla dedi. Üst sınır 80 dedi.
Dünkü muayenede 85 çıktı.
Bende anlamıyorum. Çocugun gramına göre mi artıyor bu değerler ne ifade ediyor
Kadın doğumcu ve perinatalog yüksek insilin dedi.
Endokrinoloji insülin için acele etmedi.
Gözlem altında olacağım anladığım kadarıyla şeker takibi tiroit takibi.

Niye cogu kiside bu seker cikiyor sivi fazla oluyo ben de buna takildim. Yani sdce genetikse neden yok degil ise bunu tetikleyen ne?
Mesela hamilelikte karb ve tatli asla alinmamasi mi gerekiyor? Bn anlamadim neden bukdr cok oldugunu
Bende soyda var şeker aslında baba ve anne tarafında var en yakın ablamda bile var o yüzden şaşırmadım ilk gebeliğimde çıkmamıştı
Ama bu herkeste sıvı fazlalılığı benimde dikkatimi çekmiyor değil

Coook sevindim, inşallah sağlıkla zamanında da doğarlar

benim 22 23 lu haftalarda kusmam geri gelmişti hatta o zaman burada bu haftalarda kusma durumu geri gelenler de vardı 3 4 gün sürdü geçti haftan yakınsa belki senin de öyle olmuştur

benim 22 23 lu haftalarda kusmam geri gelmişti hatta o zaman burada bu haftalarda kusma durumu geri gelenler de vardı 3 4 gün sürdü geçti haftan yakınsa belki senin de öyle olmuştur
Ben hıc kusmamıstım mıde bulantısı oldu baslarda ama kusma dercesıne gelmemıstı, 2 gundur hayat kalıtem dustu resmen, suan akşam yemegı yemek ıstemıyorum, su ıcmek bıle zul oldu bana 2 gundur.. Bu arada 21+5 bugun

Sana ne dedi sivi fazlaligi ilgili ne yapmani soledi yani sekere dikkat etmen disinda

Bizim burada bebek dönmeye başlayınca anneyi kusturur derler vücut alışınca da kusması geçer benim öyle oldu senin de inşallah 2 güne sıkıntısız geçer

Kaan düşünmüştük aslında sonra kerem hoşuma gitti dün söyledim öyle dedi bende unuttum kerem isminin arkadaşında olduğunu oysaki çok sevmiştim
Oğlumun ismini eşimin bir arkadaşı çok beğendi çocuğuna koydu biz mutlu olduk sevdiler diye şimdi sorma ismini de ifşa olmayım çift isim benim koyduğumu beğenmişlerdi ben de çok beğenerek koymuştum sonradan popüler oldu filan ama.
Gyno ferro sanol mu hala?
İlacı değil bence
Tardferon çok rahat
E tmm sebep sekerse suan onu kontrol altinda tutmak Allahin izniyle cok daha kolay olur. Genetik olmasin da o sıkıntı sonucta.
Perinatalog ve kadın doğumcu kesinlikle şeker diyor endokrin gıcık insülin için değer yüksek değil dedi. Valla bende anlamadım inşallah genetik vs değildir.
Anladım yavrum.. En iyisini yaparsın Zeynep Kamil kalabalık olsa da en iyi doktorlar orda ya
Bakalım bir şansımı deneyim ilgilenecekler mi başlarından mı atacaklar yarın görücem.
Alınmaz.
Demir aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce.
Magnezyum yemekten 2 saat sonra.
I momu da yemekten bir saat sonra al.

Sana ne dedi sivi fazlaligi ilgili ne yapmani soledi yani sekere dikkat etmen disinda
Şeker yüklemesini tavsiye ediyorum dedi eğer yaptırmazsan açlık tokluk takibi yapmalısın dedi ama şuan korkulacak birşey yok dedi.. Sonra bende şeker değilse sıvı fazlalalığı sebebinin ne olabileceğini sordum
Bazı bünyeler yapıyormuş ve ikinci üçüncü gebeliklerde rahim daha geniş olduğu için plesanta daha çabuk ve rahat büyüdüğü için su fazlalığı oluyormuş
Şuan ne diyet ne başka birşey vermedi tahlillerden sonra konuşalım dedik

Evet canım, ılk gun mıdeme kramp gırmıstı, sonrakı gun rahattı, ıste 2 gundur de kusuyorum.bakalım ılac yuzunden mı 3 gun ara verıcem kusma olmazsa gece yatmadan ıc dedı

İnşallah canım sağol şeker yoktur diyordum çıkmaz gibi geliyordu öyle söylenince yıkıldım resmen neyse bebek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Diyetine dikkat et düzelir bence canım. Canını sıkacak bişey yok. Diyetisyene mi git dedi yoksa liste mi verdi yapacağın diyet için?
İnşallah canım sağol diyetisyene git dedi bende cumaya randevu buldum gideceğim. İki gün ne yiyip içeceğim hiç fikrim yok

Canım söyledim ya aynı durumu ben de yaşadım, sabah aç karna alma Demir ilacını. Öğlen alırsan böyle bir sıkıntın olmaz. Kendine eziyet etme niye zorluyorsun bedenini, illa aç karna içmek zorunda değilsin, bedenini dinle

O rüya işi bende de var o kadar değişik şeyler görüyorum ki rüyamda
Arabaya sikistim gecenlerde iki araba arasina park etmistim herzmn xiktigim aralik kdrmeger gobusum varmis benim. Ben ve gobusum sikistik gecemedikarabayi geri calistirip saga actim annem kahkalarla guluyordu
Ay bu göbekler iyice büyüyünce ne yapıcaz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…