2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tamam canım o zaman bu akşam yatmadan önce ağızdan almayı denerim bir sıkıntı olmazsa öyle devam ederim bulantı baş dönmesi falan yapmaz umarım
Kabızlık vb yapiyor bulantı da yapabilir bana doktorum çok ileri itemiyor hastalar o yüzden eriyip gidiyor demişti

kızlar doğum fiyatı aldım medipolden şuanki drumda normal doğum 11 ldrp oda 8500, suit oda 5500 zorunlu sezaryen 18bin suit oda 2 gece 8500 oluyor. organizasyon dışardan gelebiliyormuş ama fotoğrafçı gelemiyormuş. oda fiyatına organizasyon dahil değil. kan testidir kan uyuşmazlığıdır vs de ekstraymış.

Kabızlık vb yapiyor bulantı da yapabilir bana doktorum çok ileri itemiyor hastalar o yüzden eriyip gidiyor demişti
İtemedim zaten korktum sanki biraz fazla itsem bebişe değecek gibi hissettim yapamadım en iyisi ağızdan denemek o zaman çok sağol canım

Hangi medipolde yapmayı düşünüyorsun?

Rahim uzunluğu varya onu da uzatıyor progestan üreme sağlığı ile ilgili kesin bir çalışmada yok bir de mecbur kalınca insanın başka seçeneği olmuyor bana kanama alanı var bu bebek düşer demişti devletteki doktor kullanmayıp ne yapacaktım

Kaç kiloydun kaç kilo ooldun ben doktorun tartisina çıkmadan başlıyorum 1 litre su icmisimdir 1 kg ayakkabı gelse masalını okumaya
kız benim üstümde kaşkorşe elbise gömlek ayağımda lastik sandalet vardı 69 700 çıktım 70 ama 69 diyelim dedi karı

Kaç kiloydun kaç kilo ooldun ben doktorun tartisina çıkmadan başlıyorum 1 litre su icmisimdir 1 kg ayakkabı gelse masalını okumaya
kız benim üstümde kaşkorşe elbise gömlek ayağımda lastik sandalet vardı 69 700 çıktım 70 ama 69 diyelim dedi karı

Progestan ilk hamileligimde de kullandim ben simdi de kullaniyorum. Oglumda da bir sikinti yok sok sukur.Progestan olmasa bebegi tutamazdik cunku onda da yuzde 70 ya duser ya erken dogar yasayamaz filan demisti doktor. Gercekten gerekliyse kullanilmali progestan

Ayy umarım yoktur öyle bişey

Ben de bulantı yapmıyor, sadece 1 1bucuk saat sonra, uykum gelıyor kafayı tutamıyorum, evdeyım nasılsa dıyıp uyuyprım hep, araba kullanırken sakın ıcme, vajınalda bu etkiler olmuyor tabı, onda da ıttıtrebıldıgın kadar ıttır, rahım ıjtıyacı olanı emıyor, gerı kalanı atıyor

Progestani ilk agizdan almaya basladigimda perisan etmisti beni. Uyku hali, bas agrisi, halsizlik. Ama sonradan vucut alisiyor. 200 luk kullaniyorum sabah aksam artik hic etkilemiyor beni

o kadar haklısın ki organizasyon falan da çok saçma bulurdum ama kesin tutucam ya
Kobra Murat varya onun 1 tane torunu var Alara Ceylin şifa sultan ben onun videolarını izliyorum her şeye organizasyon her organizasyondq bebeğe altın kemerler altın taçlar zaten bebeğin iki kolu dirseğe kadar altın bilezik dolu en son altın yürüteç almıştı orada kaldım o yüzden hiçbir organizasyon beni tatmin etmez

ay maşallah hakkını yemiyim kayınvalidem aldı kızımın bileziğini anneme gösterdim annem dedi ki ben altta kalamam üstünü tamamla da bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…