- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.641
Kabızlık vb yapiyor bulantı da yapabilir bana doktorum çok ileri itemiyor hastalar o yüzden eriyip gidiyor demiştiTamam canım o zaman bu akşam yatmadan önce ağızdan almayı denerim bir sıkıntı olmazsa öyle devam ederim bulantı baş dönmesi falan yapmaz umarım
İtemedim zaten korktumKabızlık vb yapiyor bulantı da yapabilir bana doktorum çok ileri itemiyor hastalar o yüzden eriyip gidiyor demişti
Hangi medipolde yapmayı düşünüyorsun?kızlar doğum fiyatı aldım medipolden şuanki drumda normal doğum 11 ldrp oda 8500, suit oda 5500 zorunlu sezaryen 18bin suit oda 2 gece 8500 oluyor. organizasyon dışardan gelebiliyormuş ama fotoğrafçı gelemiyormuş. oda fiyatına organizasyon dahil değil. kan testidir kan uyuşmazlığıdır vs de ekstraymış.
Rahim uzunluğu varya onu da uzatıyor progestan üreme sağlığı ile ilgili kesin bir çalışmada yokKızlar progesterondan bahsetmisken aklima geldi soyliyim hani hamileliğimizin başlarında grupta progesteronla ilgili tartışma gibi birsey olmustu kimdi hatırlamıyorum "yapılan araştırmalara göre fazla progesteron kullanımı bebek de üreme organı anomaliliklerine sebep oluyor " demişti benim aklımda kalmıştı o. Doktor bana da vermişti ama kullanmamistim ihtiyacımda olmadi çok şükür.
Dun isyerinden bir abinin esi yeni doğum yapmıştı bebeği 1 2 aylık var yok. Erkek bebek. İzin alıp hastaneye gittiğini duydum bebek için. Hayırdır diye sordum. Bebeğin testislerinde sıkıntı varmış ameliyat olması gerekiyormuş detayını sormadım. İlk aklıma gelen eşinin progesteron kullanıp kullanmamasi oldu. Aldığım cevap ise başından beri düşük tehlikesi olduğu için 3 4 ay kadar kullandigiydi. Tesadüf olamaz diye düşünüyorum. Bugünlerde de bazı arkadaşlara doktorlar tekrar progesteron vermeye başlamış gerçekten gerek var mı zaten plasentadan salgilaniyor anlıyorum önlem almak istiyorlar ama küçücük bebeğin ameliyat olması da bilemedim...
kız benim üstümde kaşkorşe elbise gömlek ayağımda lastik sandalet vardı 69 700 çıktım 70 ama 69 diyelim dedi karıKaç kiloydun kaç kilo ooldunben doktorun tartisina çıkmadan başlıyorum 1 litre su icmisimdir 1 kg ayakkabı gelse masalını okumaya
kız benim üstümde kaşkorşe elbise gömlek ayağımda lastik sandalet vardı 69 700 çıktım 70 ama 69 diyelim dedi karıKaç kiloydun kaç kilo ooldunben doktorun tartisina çıkmadan başlıyorum 1 litre su icmisimdir 1 kg ayakkabı gelse masalını okumaya
9 kilo da benO ne gız
65 66 kilo aradıydım 72 73 arası çıkıyorum 7 kilo net almışım
medipol megada evime en yakın en donanımlı hastane. aralıkta zam gelecekmiş bu arada %20 falan gelir dedi muhasebe.Hangi medipolde yapmayı düşünüyorsun?
Çok insaflisin deseydinkız benim üstümde kaşkorşe elbise gömlek ayağımda lastik sandalet vardı 69 700 çıktım 70 ama 69 diyelim dedi karı
Bizim maasimiza ocakta zam geliyor biz hariç her yere her aymedipol megada evime en yakın en donanımlı hastane. aralıkta zam gelecekmiş bu arada %20 falan gelir dedi muhasebe.
Site ben hep oradan aldım %50 indirimi var dün e bebekte 116 TLydi şampuan ben vitozondan iki tanesini 90 a ldimO ne gız
65 66 kilo aradıydım 72 73 arası çıkıyorum 7 kilo net almışım
Ben de serklajlıyım. Dikişe değer diye korkuyorum. Ucuna koyuyorum desem yeridirKabızlık vb yapiyor bulantı da yapabilir bana doktorum çok ileri itemiyor hastalar o yüzden eriyip gidiyor demişti
o kadar haklısın kiBizim maasimiza ocakta zam geliyor biz hariç her yere her ay
Progestan ilk hamileligimde de kullandim ben simdi de kullaniyorum. Oglumda da bir sikinti yok sok sukur.Progestan olmasa bebegi tutamazdikKızlar progesterondan bahsetmisken aklima geldi soyliyim hani hamileliğimizin başlarında grupta progesteronla ilgili tartışma gibi birsey olmustu kimdi hatırlamıyorum "yapılan araştırmalara göre fazla progesteron kullanımı bebek de üreme organı anomaliliklerine sebep oluyor " demişti benim aklımda kalmıştı o. Doktor bana da vermişti ama kullanmamistim ihtiyacımda olmadi çok şükür.
Dun isyerinden bir abinin esi yeni doğum yapmıştı bebeği 1 2 aylık var yok. Erkek bebek. İzin alıp hastaneye gittiğini duydum bebek için. Hayırdır diye sordum. Bebeğin testislerinde sıkıntı varmış ameliyat olması gerekiyormuş detayını sormadım. İlk aklıma gelen eşinin progesteron kullanıp kullanmamasi oldu. Aldığım cevap ise başından beri düşük tehlikesi olduğu için 3 4 ay kadar kullandigiydi. Tesadüf olamaz diye düşünüyorum. Bugünlerde de bazı arkadaşlara doktorlar tekrar progesteron vermeye başlamış gerçekten gerek var mı zaten plasentadan salgilaniyor anlıyorum önlem almak istiyorlar ama küçücük bebeğin ameliyat olması da bilemedim...
Ayy umarım yoktur öyle bişeyKızlar progesterondan bahsetmisken aklima geldi soyliyim hani hamileliğimizin başlarında grupta progesteronla ilgili tartışma gibi birsey olmustu kimdi hatırlamıyorum "yapılan araştırmalara göre fazla progesteron kullanımı bebek de üreme organı anomaliliklerine sebep oluyor " demişti benim aklımda kalmıştı o. Doktor bana da vermişti ama kullanmamistim ihtiyacımda olmadi çok şükür.
Ben de bulantı yapmıyor, sadece 1 1bucuk saat sonra, uykum gelıyor kafayı tutamıyorum, evdeyım nasılsa dıyıp uyuyprım hep, araba kullanırken sakın ıcme, vajınalda bu etkiler olmuyor tabı, onda da ıttıtrebıldıgın kadar ıttır, rahım ıjtıyacı olanı emıyor, gerı kalanı atıyorAğızdan bulantı falan yapar dediler o yüzden vajinal kullanayım dedim canım ama sanki beceremedim gibi. Olmazsa birde ağızdan denerim akşam. Banada 200lük verdi doktorum çünkü bebeğin başı aşağıdaymış bazen vajinada baskı hissediyorum birde yatakta sağdan sola dönerken yine vajina içinde ağrı hissediyordum ağrılar için verdi doktorum. Bebeğin başı baskı yapıyo kullanırsan bir zararı olmaz ağrılarına iyi gelir dedi o yüzden başladım canım. Ama reçetede erken doğum riski yazınca bi korkmadım desem yalan olur. Rahim ağzını falan ölçtü bi sıkıntı yok dedi ama yinede korktum. Birde ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum şuan belkide ağrıyı o yapıyordur eminde olamıyorum bebekten mi başka şeyden mi diye
o kadar haklısın kiorganizasyon falan da çok saçma bulurdum ama kesin tutucam ya
ay maşallahKobra Murat varya onun 1 tane torunu var Alara Ceylin şifa sultan ben onun videolarını izliyorum her şeye organizasyon her organizasyondq bebeğe altın kemerler altın taçlar zaten bebeğin iki kolu dirseğe kadar altın bilezik dolu en son altın yürüteç almıştı orada kaldım o yüzden hiçbir organizasyon beni tatmin etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?