- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.601
Prima harmonie ile aralarinda icerik farki var miSleepy bionaturel
Kruvasan yarın tekrar acılır, cok cabuk tukenıyor o100e 40 150ye 50 kuponum vardı kullandırmadı niyeyse herhalde kullanan kullandı baka kullandırmıyor , kuruvasan alacaktım o da bitmiş :))
Tansiyon yüksekliğinde idrarda protein kaçağı olup olmadığına bakılıyor ama 13 14 lu tansiyondan sonraGalıba ben de tansıyon yukseklıgı de var, hamıle degılken 10 6 cıkardı hep, 12-7 12-8 11-7 cıkıyor hep doktora da soylemedım daha
2 hafta sonra gıdıcem, ozaman tansıyondan da bahsederim,hergun olcemye devam edıyım benTansiyon yüksekliğinde idrarda protein kaçağı olup olmadığına bakılıyor ama 13 14 lu tansiyondan sonra
İkisi de bitkisel bazlı bezler harmonyde kuru tutma süresi 12 saatken bionaturelde 15 saat gerçi kimse 12 15 saat ilk zamanlar tek bez kullanmaz da ben prima yerine başka bir bez takıldığı zaman çok fazla pişik yaptığını okudum duydum o yüzden acaba içerisinde bağımlılık yapan bir madde var mı diye düşündüm sonra da bulaşmaya gerek yok dedimPrima harmonie ile aralarinda icerik farki var mi
Olsun en azından şöyle bişi sütüm gelmedi diye uğraşmayacaksın gelmiş oldukızlar ebeye sütü sordum doğum sonrası sütünün olacağını göstermiyor maalesef bu hormonal bir durum tamamen dedi ben de neyse sütüm çok olur en azından diye teselli ediyordum
İlaç kullanıyoruz ya vitamin vb belki onlarda düzenlemiş olabilir2 hafta sonra gıdıcem, ozaman tansıyondan da bahsederim,hergun olcemye devam edıyım ben
Kımseye deme sütüm gelıyor dıye, nazar ederler bakkızlar ebeye sütü sordum doğum sonrası sütünün olacağını göstermiyor maalesef bu hormonal bir durum tamamen dedi ben de neyse sütüm çok olur en azından diye teselli ediyordum
bende öyle düşünüyordum taki arkadaşım benim kesildi cok azdı sonra kesildi diyene kadar, herkeste iyi iyi sütlü olcan diyordukızlar ebeye sütü sordum doğum sonrası sütünün olacağını göstermiyor maalesef bu hormonal bir durum tamamen dedi ben de neyse sütüm çok olur en azından diye teselli ediyordum
Normalımden yuksek olunca endıse ettım bırazcık, ama cıdden o kadar cok ılacım var kı, gunde 2 kere progestan ıcıyorum, onlar da dengeyı bozuyo olabılırİlaç kullanıyoruz ya vitamin vb belki onlarda düzenlemiş olabilir
Sanmıyorum canım benimde hep 10-6 9-6 gibiydi şuan aynı şekilde 11-7 12-7 olarak çıkıyor düşük değil ama yüksekte değil normal bence bu değerler yine doktoruna sorarsın tabiki ama yüksek olması için 14 ve üzeri olması lazım diye niliyorumGalıba ben de tansıyon yukseklıgı de var, hamıle degılken 10 6 cıkardı hep, 12-7 12-8 11-7 cıkıyor hep doktora da soylemedım daha
Aslında 11 li 12 li tansiyon normal olanNormalımden yuksek olunca endıse ettım bırazcık, ama cıdden o kadar cok ılacım var kı, gunde 2 kere progestan ıcıyorum, onlar da dengeyı bozuyo olabılır
Dün bende ilk defa progestan hapı fitil olarak kullandım ama galiba beceremedim sabah kalktıgımda çamaşırımda ilacın lekesi vardı dışarı akmış heralde. Deneye deneye öğrencem artıkNormalımden yuksek olunca endıse ettım bırazcık, ama cıdden o kadar cok ılacım var kı, gunde 2 kere progestan ıcıyorum, onlar da dengeyı bozuyo olabılır
öyle değilmiş işte yine de gelmeyebilirmişOlsun en azından şöyle bişi sütüm gelmedi diye uğraşmayacaksın gelmiş oldumaşallah
boş yere stres çekiyoruz yani erken geldi ne güzel bol olcak diye bir şey yokmuşbende öyle düşünüyordum taki arkadaşım benim kesildi cok azdı sonra kesildi diyene kadar, herkeste iyi iyi sütlü olcan diyordu
Ben de yokGünaydın kızlar n11 25 tl alt limitsiz kupon tanımlamış hesaplara bitmeden kullanın hemen
12 haftaya kadar progestan kullandım çok fazla vücut dengesini bozuyor ilacı bıraktım 2 gün sonra hayatım 144 yayın kalitesinden 1080 e çıkmış gibi hissettimNormalımden yuksek olunca endıse ettım bırazcık, ama cıdden o kadar cok ılacım var kı, gunde 2 kere progestan ıcıyorum, onlar da dengeyı bozuyo olabılır
Ay ama herkese tanımlanmış eşime bana anneme üç hesaptan aldım benBen de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?