2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Galıba ben de tansıyon yukseklıgı de var, hamıle degılken 10 6 cıkardı hep, 12-7 12-8 11-7 cıkıyor hep doktora da soylemedım daha
Tansiyon yüksekliğinde idrarda protein kaçağı olup olmadığına bakılıyor ama 13 14 lu tansiyondan sonra

Prima harmonie ile aralarinda icerik farki var mi
İkisi de bitkisel bazlı bezler harmonyde kuru tutma süresi 12 saatken bionaturelde 15 saat gerçi kimse 12 15 saat ilk zamanlar tek bez kullanmaz da ben prima yerine başka bir bez takıldığı zaman çok fazla pişik yaptığını okudum duydum o yüzden acaba içerisinde bağımlılık yapan bir madde var mı diye düşündüm sonra da bulaşmaya gerek yok dedim

kızlar ebeye sütü sordum doğum sonrası sütünün olacağını göstermiyor maalesef bu hormonal bir durum tamamen dedi ben de neyse sütüm çok olur en azından diye teselli ediyordum
Olsun en azından şöyle bişi sütüm gelmedi diye uğraşmayacaksın gelmiş oldu maşallah

B
kızlar ebeye sütü sordum doğum sonrası sütünün olacağını göstermiyor maalesef bu hormonal bir durum tamamen dedi ben de neyse sütüm çok olur en azından diye teselli ediyordum
bende öyle düşünüyordum taki arkadaşım benim kesildi cok azdı sonra kesildi diyene kadar, herkeste iyi iyi sütlü olcan diyordu

Galıba ben de tansıyon yukseklıgı de var, hamıle degılken 10 6 cıkardı hep, 12-7 12-8 11-7 cıkıyor hep doktora da soylemedım daha
Sanmıyorum canım benimde hep 10-6 9-6 gibiydi şuan aynı şekilde 11-7 12-7 olarak çıkıyor düşük değil ama yüksekte değil normal bence bu değerler yine doktoruna sorarsın tabiki ama yüksek olması için 14 ve üzeri olması lazım diye niliyorum

Normalımden yuksek olunca endıse ettım bırazcık, ama cıdden o kadar cok ılacım var kı, gunde 2 kere progestan ıcıyorum, onlar da dengeyı bozuyo olabılır
Dün bende ilk defa progestan hapı fitil olarak kullandım ama galiba beceremedim sabah kalktıgımda çamaşırımda ilacın lekesi vardı dışarı akmış heralde. Deneye deneye öğrencem artık

Olsun en azından şöyle bişi sütüm gelmedi diye uğraşmayacaksın gelmiş oldu maşallah
öyle değilmiş işte yine de gelmeyebilirmiş
bende öyle düşünüyordum taki arkadaşım benim kesildi cok azdı sonra kesildi diyene kadar, herkeste iyi iyi sütlü olcan diyordu
boş yere stres çekiyoruz yani erken geldi ne güzel bol olcak diye bir şey yokmuş

Normalımden yuksek olunca endıse ettım bırazcık, ama cıdden o kadar cok ılacım var kı, gunde 2 kere progestan ıcıyorum, onlar da dengeyı bozuyo olabılır
12 haftaya kadar progestan kullandım çok fazla vücut dengesini bozuyor ilacı bıraktım 2 gün sonra hayatım 144 yayın kalitesinden 1080 e çıkmış gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…