- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.621
Sanmıyorum canım benimde hep 10-6 9-6 gibiydi şuan aynı şekilde 11-7 12-7 olarak çıkıyor düşük değil ama yüksekte değil normal bence bu değerler yine doktoruna sorarsın tabiki ama yüksek olması için 14 ve üzeri olması lazım diye niliyorum
Aslında 11 li 12 li tansiyon normal olan
Psikolojik olarak erken haftalarda sütü gelmeye başlayanlarda sütüm olur mu kaygısı çok azaliyormus kaygıyı düşürüyormusöyle değilmiş işte yine de gelmeyebilirmiş
boş yere stres çekiyoruz yani erken geldi ne güzel bol olcak diye bir şey yokmuş
Aaa progestana neden basladınız, fitilde dıs kapsul mutlaka geı gelıyor canım. Ben agızdan alıyorum serklajdan bu yana, lekelenme yapmıstı, bır de akıntıyı artırdıgı ıcın enfeksıyondan korktum, sabah aksam ıcıyorım 200lukDün bende ilk defa progestan hapı fitil olarak kullandım ama galiba beceremedim sabah kalktıgımda çamaşırımda ilacın lekesi vardı dışarı akmış heralde. Deneye deneye öğrencem artık
Ama guzel kafa yapıyo ıcınce, ben uyuyorum 2 saat mis gıbı etkısı gelınce12 haftaya kadar progestan kullandım çok fazla vücut dengesini bozuyor ilacı bıraktım 2 gün sonra hayatım 144 yayın kalitesinden 1080 e çıkmış gibi hissettim
Belkı daha sonra gelır bana da, ama yok maalesef, bunlar var sadeceAy ama herkese tanımlanmış eşime bana anneme üç hesaptan aldım ben
Cidden güzel uyutuyor dinlendiriyorAma guzel kafa yapıyo ıcınce, ben uyuyorum 2 saat mis gıbı etkısı gelıncebol bol uyku depoluyoz kızımla
22günde 2 kilo aldım diye biraz fazla bu kadar alma dedi haspamPsikolojik olarak erken haftalarda sütü gelmeye başlayanlarda sütüm olur mu kaygısı çok azaliyormus kaygıyı düşürüyormusyani ebeyi falan boşver sütun geliyor göğüslerin süt üretecek potansiyelde
ben şey anladım sütün erken gelmesi az ya da çok gelecek diye bişi ifade etmiyo. Çünkü sütün erken geliyorsa doğumdan sonra süt gelmedi derdin olmayacak deniliyor genel olarak işin ehli bilir tabikiöyle değilmiş işte yine de gelmeyebilirmiş
boş yere stres çekiyoruz yani erken geldi ne güzel bol olcak diye bir şey yokmuş
Bize de anlat eğitimdeki konuları22günde 2 kilo aldım diye biraz fazla bu kadar alma dedi haspam28 ekime de eğitim planladık bir de yüz yüze bireysel eğitimler olacakmış son haftalarda
Ya bende aldım aldım diyip duruyorum ama doktorum normal aşmışsın diyoBize de anlat eğitimdeki konularıben de baya kilo aldım
Ağızdan bulantı falan yapar dediler o yüzden vajinal kullanayım dedim canım ama sanki beceremedim gibi. Olmazsa birde ağızdan denerim akşam. Banada 200lük verdi doktorum çünkü bebeğin başı aşağıdaymış bazen vajinada baskı hissediyorum birde yatakta sağdan sola dönerken yine vajina içinde ağrı hissediyordum ağrılar için verdi doktorum. Bebeğin başı baskı yapıyo kullanırsan bir zararı olmaz ağrılarına iyi gelir dedi o yüzden başladım canım. Ama reçetede erken doğum riski yazınca bi korkmadım desem yalan olur. Rahim ağzını falan ölçtü bi sıkıntı yok dedi ama yinede korktum. Birde ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum şuan belkide ağrıyı o yapıyordur eminde olamıyorum bebekten mi başka şeyden mi diyeAaa progestana neden basladınız, fitilde dıs kapsul mutlaka geı gelıyor canım. Ben agızdan alıyorum serklajdan bu yana, lekelenme yapmıstı, bır de akıntıyı artırdıgı ıcın enfeksıyondan korktum, sabah aksam ıcıyorım 200luk
Vitozonda daha ucuzKızlar bu 40₺indirim şeyse incia pişik kreminde geçerli oluyo 116₺ ye geliyo haberiniz olsun
Bana 2 doktorda ağızdan al dedi o zamanAğızdan bulantı falan yapar dediler o yüzden vajinal kullanayım dedim canım ama sanki beceremedim gibi. Olmazsa birde ağızdan denerim akşam. Banada 200lük verdi doktorum çünkü bebeğin başı aşağıdaymış bazen vajinada baskı hissediyorum birde yatakta sağdan sola dönerken yine vajina içinde ağrı hissediyordum ağrılar için verdi doktorum. Bebeğin başı baskı yapıyo kullanırsan bir zararı olmaz ağrılarına iyi gelir dedi o yüzden başladım canım. Ama reçetede erken doğum riski yazınca bi korkmadım desem yalan olur. Rahim ağzını falan ölçtü bi sıkıntı yok dedi ama yinede korktum. Birde ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum şuan belkide ağrıyı o yapıyordur eminde olamıyorum bebekten mi başka şeyden mi diye
Kaç kiloydun kaç kilo ooldunYa bende aldım aldım diyip duruyorum ama doktorum normal aşmışsın diyo
inşallah öyledir kuzumben şey anladım sütün erken gelmesi az ya da çok gelecek diye bişi ifade etmiyo. Çünkü sütün erken geliyorsa doğumdan sonra süt gelmedi derdin olmayacak deniliyor genel olarak işin ehli bilir tabiki
tamamdırYa bende aldım aldım diyip duruyorum ama doktorum normal aşmışsın diyo
Tamam canım o zaman bu akşam yatmadan önce ağızdan almayı denerim bir sıkıntı olmazsa öyle devam ederim bulantı baş dönmesi falan yapmaz umarımBana 2 doktorda ağızdan al dedi o zaman
O ne gızVitozonda daha ucuz
65 66 kilo aradıydım 72 73 arası çıkıyorum 7 kilo net almışımKaç kiloydun kaç kilo ooldunben doktorun tartisina çıkmadan başlıyorum 1 litre su icmisimdir 1 kg ayakkabı gelse masalını okumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?