- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.701
Bebeğim birazcık kumaş bilgisi olan biri olarak diyim pamuklu saten dediğimiz kumaş sırf pamuk değil öyle görünüyor ama polyester karışımlı haberin olsun yani seni birazcık rahatsız edebilir haberin olsun. Tabi sen bilirsinKizlar dun butun gun park yatak icin carsaf baktim. Söyle duz beyaz lastikli pamuk saten istedigim boyutta bulamadim hazir urun.
Ozel dikim icin Instagramda sirindukkan biliyorum ama o pamuk calisiyor. Tugba kugu ya denk geldim ama desen baski pek istemiyorum. O da sanki o yonde calisiyor hep.
Pamuk saten Lastikli duz beyaz carsaf var mi bildiginiz ozel olcu yapan? Uzerine kedim cikip tuylemesin diye bir yatak ortusu istiyorum. Onu renkli yaptirabilirim, 4 kat muslin battaniye de olabilir yatak ortusu niyetine. Bana fikir verebilecek olan var mi?
Muslin lastikli carsaflar da var onlardan dusunmez misinKizlar dun butun gun park yatak icin carsaf baktim. Söyle duz beyaz lastikli pamuk saten istedigim boyutta bulamadim hazir urun.
Ozel dikim icin Instagramda sirindukkan biliyorum ama o pamuk calisiyor. Tugba kugu ya denk geldim ama desen baski pek istemiyorum. O da sanki o yonde calisiyor hep.
Pamuk saten Lastikli duz beyaz carsaf var mi bildiginiz ozel olcu yapan? Uzerine kedim cikip tuylemesin diye bir yatak ortusu istiyorum. Onu renkli yaptirabilirim, 4 kat muslin battaniye de olabilir yatak ortusu niyetine. Bana fikir verebilecek olan var mi?
Evet ama önce ebebek civil gibi yerlere bak fiyat için bence bazen oralarda daha uygun oluyorLansinoh göğüs kremi alıcam n11 demı bu kuponlar.
Aaa oyle mii? Ben de en iyisi o diye kendime hep pamuk saten alirim. Cahillik diz boyu deseneBebeğim birazcık kumaş bilgisi olan biri olarak diyim pamuklu saten dediğimiz kumaş sırf pamuk değil öyle görünüyor ama polyester karışımlı haberin olsun yani seni birazcık rahatsız edebilir haberin olsun. Tabi sen bilirsin
Benim de hep düşüktü tansiyonum artık 11 12 lere yükseldi ama küçük olan hala düşük 12-4 çıkıyor mesela çok ilginçGalıba ben de tansıyon yukseklıgı de var, hamıle degılken 10 6 cıkardı hep, 12-7 12-8 11-7 cıkıyor hep doktora da soylemedım daha
Lansinohun bir tüpte kremi var sanırım bide kavanoz şeklinde olan hangisi daha iyi acaba siz hangisini alacaksınızLansinoh göğüs kremi alıcam n11 demı bu kuponlar.
Tüp olanı.. 10ml ve 40ml olanları var onlara bakıcam.Lansinohun bir tüpte kremi var sanırım bide kavanoz şeklinde olan hangisi daha iyi acaba siz hangisini alacaksınız
Bende bilmiyorum hamile kalmadan önce 80b takıyordun ama şimdi daha büyük emzirme sütyeni nasıl alınmalı onu da bilmiyorum. Balenli falan muKizlar emzirme atleti alaniniz var mi ? Nerden nasil alacagima bir turlu karar veremedim. Beden konusunda da kararsizim
Benimde bi takımım var pamuk saten çok güzel ama rahatsız eder diye başka takım alcam doğumaAaa oyle mii? Ben de en iyisi o diye kendime hep pamuk saten alirim. Cahillik diz boyu desene
O zaman sirindukkan bildigim yerden yaptirayim ben en iyisi :)
Evet canım normalmıs, hamılelıkte de bır mıktar yukselırmıs, 14/9 sınırımız dedı aynen bugunBence gayet iyi değerler, doktorum 14-9 ve üzeri olduğu anda haber ver demişti. Benim de değişiyor sürekli. Normalde tansiyonum hep 10-6'ydı şimdi 11-6, 11-7, 10-7, 12-8, 12-7 sürekli değişiyor. Doktora sorduğumda gayet iyi demişti.
Aynen normalmıs canım12 ye yüksek demiyorlar canım benim de hastanede 12 çıkıyor genelde evde 9 6 çıkar
350ye aldım dun, tekrar 439 olmusBaktım da indirimli fiyatta bile tanesi 7.99 a geliyor
14/9 sınır dedı, sonrası tehlıkleıymıs, sen de danıs doktoruna canımBenim de hep düşüktü tansiyonum artık 11 12 lere yükseldi ama küçük olan hala düşük 12-4 çıkıyor mesela çok ilginç
Kizlar dun butun gun park yatak icin carsaf baktim. Söyle duz beyaz lastikli pamuk saten istedigim boyutta bulamadim hazir urun.
Kizlar emzirme atleti alaniniz var mi ? Nerden nasil alacagima bir turlu karar veremedim. Beden konusunda da kararsizim
Lansinohun bir tüpte kremi var sanırım bide kavanoz şeklinde olan hangisi daha iyi acaba siz hangisini alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?