2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bebeğim birazcık kumaş bilgisi olan biri olarak diyim pamuklu saten dediğimiz kumaş sırf pamuk değil öyle görünüyor ama polyester karışımlı haberin olsun yani seni birazcık rahatsız edebilir haberin olsun. Tabi sen bilirsin

Muslin lastikli carsaflar da var onlardan dusunmez misin

kızlar konuyu dağıtalım bence tartışmayalım diye düşünüyorum. İnternet ortamında konuşunca ne kadar iyi niyetli de yazsak mimik vs belli olmadığı için yazdıklarımızın yanlış anlaşılma olasılığı da çok yüksek oluyor. Tepki veriyormuşuz gibi karşılanabiliyor çok şeyapmayalım

Kızlar kontrolden geldim 1250 gr 37 cm olmuş bebiş vaktiyle uyumlu bir kaç gün ilerde sadece baş gelişli duruyor benim zaten hep öyleydi değiştirmemiş şeklini :) ağzını yüzünü oynatıyordu doktor bize izletti bir süre bebişi. Çok şükür bir problemimiz yok suyu, kan akışı kalp atışı her şeyi iyi

Aldıklarınıza bakıyorum da sanırım ben çok gevşek ilerliyorum ikinci bebek rahatlığımı anlamış değilim aldığım 2 takım 10 Lu hastane çıkışı 1 paket 1 numara bebek bezi 12 li ıslak mendil 6 lı temizleme pamuğu bu kadar 25. Haftadayım büyük parçalar zaten oğlumdan kalma var beşikti bebek arabası anakucagi falan artık oğlumdan sakladıklarımı da bi çıkarıp bakıp neler kıza kalabilir diye sonra bi kaç bisey almam lazım

Aaa oyle mii? Ben de en iyisi o diye kendime hep pamuk saten alirim. Cahillik diz boyu desene
O zaman sirindukkan bildigim yerden yaptirayim ben en iyisi :)

Trendyolda gezinirken bu hastane çıkışını gördüm zaten gülce koymayı düşünüyoruz diye ilk kiyafetleri bu olsun dedim aldım çokta güzel çıktı kumaşı kalitesi.bide fotoğraf çekimi için isimli yaptıracağım bir ikide 5 li takım aldım mı yeter heralde

Eklentiler

• 32A1B5D0-D5F1-4301-A0B7-AD92292C341E.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 76
Galıba ben de tansıyon yukseklıgı de var, hamıle degılken 10 6 cıkardı hep, 12-7 12-8 11-7 cıkıyor hep doktora da soylemedım daha
Benim de hep düşüktü tansiyonum artık 11 12 lere yükseldi ama küçük olan hala düşük 12-4 çıkıyor mesela çok ilginç

Kizlar emzirme atleti alaniniz var mi ? Nerden nasil alacagima bir turlu karar veremedim. Beden konusunda da kararsizim

Kizlar emzirme atleti alaniniz var mi ? Nerden nasil alacagima bir turlu karar veremedim. Beden konusunda da kararsizim
Bende bilmiyorum hamile kalmadan önce 80b takıyordun ama şimdi daha büyük emzirme sütyeni nasıl alınmalı onu da bilmiyorum. Balenli falan mu

Aaa oyle mii? Ben de en iyisi o diye kendime hep pamuk saten alirim. Cahillik diz boyu desene
O zaman sirindukkan bildigim yerden yaptirayim ben en iyisi :)
Benimde bi takımım var pamuk saten çok güzel ama rahatsız eder diye başka takım alcam doğuma

Evet canım normalmıs, hamılelıkte de bır mıktar yukselırmıs, 14/9 sınırımız dedı aynen bugun
12 ye yüksek demiyorlar canım benim de hastanede 12 çıkıyor genelde evde 9 6 çıkar
Aynen normalmıs canım
Baktım da indirimli fiyatta bile tanesi 7.99 a geliyor
350ye aldım dun, tekrar 439 olmus

Eklentiler

• Screenshot_20230909_135940_com.solidict.ebebek.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 56

Zara home; bella maison bunlara bakabilirsin. Chakra da vardi ama bitti. Yeni urun de getirmiyolar
Ben anne yanina aldim sadce. Yatak olcusu belli olunca zara ve bella dan almayi planliorum

Kom aldim bitane ve asiri begendim aklinda olsun

Hastaneden geldım sımdı kızlar, dun gece cok hafıf regl sancısı gıbi bı sancım olmustu, sabah da devam ettı, sabah da sarımtrak akıntı geldı, bır de şu tansıyon muhabbetı, doktora yazdım ıyıkı de yazmısım.. Serklajlı olunca hemen gel dedı bakalım dedı, 8 gun once 40mm olculen servıks bugun 37 cıktı, cok hafıf hunılesme gordu, acıyı hemen hıssetmen ıyı oldu dedı, endol yazdı, bu gece 1 tane makattan, yarın ve pazsrtesı 6 saatte bır toplam 8 tane endol alıcam, eger agrı devam ederse nidılat baslayacak, benım erken dogum gecmısım oldugu ıcın bu ılacları verıyorum, 37 mm yoksa ılac baslamam dedı tedbırımızı alalım dedı.. 23.haftada kontrole cagırdı cıger gelıstırıcıyı her ıhtımale kardı vurcak, benı bı korku saldıbugun 22+1 oldu bebeğiim, dua edın bıze kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…