- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.741
kız ben bi telegram grubundayım doğuran anneler falan oradan konuşuyor o kadar eğlenceli ki. bir de dertleşiyorlar boklu bez fotosu dolu bi alan var bu kaka normal mi diye soran aşı tartışanlar dertleşenler filan baya hoşuma gitti hatta burdakilerle de bir telegram grubu açsak mı diye düşündümKızlar anladığım kadarıyla son haftalarda burada çok muhabbet dönmeyecek. Diğer gruplara bakıyorum millet hep son haftalarda doğum derdinde doğumdan iki gün sonra falan haber vermişler genel olarak, doğuranlarda bebeğiyle ilgilenme modunda
Aman canım, yasak sıte kuralları geregıkız ben bi telegram grubundayım doğuran anneler falan oradan konuşuyor o kadar eğlenceli ki. bir de dertleşiyorlar boklu bez fotosu dolu bi alan var bu kaka normal mi diye soran aşı tartışanlar dertleşenler filan baya hoşuma gitti hatta burdakilerle de bir telegram grubu açsak mı diye düşündüm
aaaAman canım, yasak sıte kuralları geregı
Whatsap gruplarına telegram gruplarına katılanları sıteden sonsuza kadar uzaklastırıyolaraaahiç bilmiyordum
biraz abartmışlar diye yorumladımWhatsap gruplarına telegram gruplarına katılanları sıteden sonsuza kadar uzaklastırıyolar
Bu konu daha önce tüp bebek grubunda bir arkadaşın atılmasına sebep oldu bilgin olsun çok şeyapmakız ben bi telegram grubundayım doğuran anneler falan oradan konuşuyor o kadar eğlenceli ki. bir de dertleşiyorlar boklu bez fotosu dolu bi alan var bu kaka normal mi diye soran aşı tartışanlar dertleşenler filan baya hoşuma gitti hatta burdakilerle de bir telegram grubu açsak mı diye düşündüm
Tatlım 22+2 de benim de 38 mm çıkmıştı. Perinatolog bir proglem görmedi. Normal dedi. İçini rahat tut. Tedbir niyetine önlemler almak istemiş doktorun. Stres yapıp bebişini de üzme. İnanıyorum sağlıkla zamanında kucağına alacaksın yavrunu.Hastaneden geldım sımdı kızlar, dun gece cok hafıf regl sancısı gıbi bı sancım olmustu, sabah da devam ettı, sabah da sarımtrak akıntı geldı, bır de şu tansıyon muhabbetı, doktora yazdım ıyıkı de yazmısım.. Serklajlı olunca hemen gel dedı bakalım dedı, 8 gun once 40mm olculen servıks bugun 37 cıktı, cok hafıf hunılesme gordu, acıyı hemen hıssetmen ıyı oldu dedı, endol yazdı, bu gece 1 tane makattan, yarın ve pazsrtesı 6 saatte bır toplam 8 tane endol alıcam, eger agrı devam ederse nidılat baslayacak, benım erken dogum gecmısım oldugu ıcın bu ılacları verıyorum, 37 mm yoksa ılac baslamam dedı tedbırımızı alalım dedı.. 23.haftada kontrole cagırdı cıger gelıstırıcıyı her ıhtımale kardı vurcak, benı bı korku saldıbugun 22+1 oldu bebeğiim, dua edın bıze kızlar
Ayyy keşkekız ben bi telegram grubundayım doğuran anneler falan oradan konuşuyor o kadar eğlenceli ki. bir de dertleşiyorlar boklu bez fotosu dolu bi alan var bu kaka normal mi diye soran aşı tartışanlar dertleşenler filan baya hoşuma gitti hatta burdakilerle de bir telegram grubu açsak mı diye düşündüm
Cok gecmis olsun canim. Endolu ben de 24. Haftadan beri kullaniyorum maalesef. Serklaj sonrasi vermisti 5 gun ama birakinca kasilmalar basladi. Tekrar baslatti mecbur Gunde 2 agizdan aliyorum. Gecen hafta kasilmalarim biraz azaldi alamaya devam edeyim mi dedim. Ben olsam birakmam ama istersen 1 2 gun dene demisti. Daha birakmaya cesaret edemeden bugun azcik ayaga kalktim diye siddetli kasilmam oldu. Sanirim hic birakamayacagim.Hastaneden geldım sımdı kızlar, dun gece cok hafıf regl sancısı gıbi bı sancım olmustu, sabah da devam ettı, sabah da sarımtrak akıntı geldı, bır de şu tansıyon muhabbetı, doktora yazdım ıyıkı de yazmısım.. Serklajlı olunca hemen gel dedı bakalım dedı, 8 gun once 40mm olculen servıks bugun 37 cıktı, cok hafıf hunılesme gordu, acıyı hemen hıssetmen ıyı oldu dedı, endol yazdı, bu gece 1 tane makattan, yarın ve pazsrtesı 6 saatte bır toplam 8 tane endol alıcam, eger agrı devam ederse nidılat baslayacak, benım erken dogum gecmısım oldugu ıcın bu ılacları verıyorum, 37 mm yoksa ılac baslamam dedı tedbırımızı alalım dedı.. 23.haftada kontrole cagırdı cıger gelıstırıcıyı her ıhtımale kardı vurcak, benı bı korku saldıbugun 22+1 oldu bebeğiim, dua edın bıze kızlar
benim girdiğim grup instadandı ya bilmiyodum burda yasak olduğunuBu konu daha önce tüp bebek grubunda bir arkadaşın atılmasına sebep oldu bilgin olsun çok şeyapma
Geçmiş olsun canımHastaneden geldım sımdı kızlar, dun gece cok hafıf regl sancısı gıbi bı sancım olmustu, sabah da devam ettı, sabah da sarımtrak akıntı geldı, bır de şu tansıyon muhabbetı, doktora yazdım ıyıkı de yazmısım.. Serklajlı olunca hemen gel dedı bakalım dedı, 8 gun once 40mm olculen servıks bugun 37 cıktı, cok hafıf hunılesme gordu, acıyı hemen hıssetmen ıyı oldu dedı, endol yazdı, bu gece 1 tane makattan, yarın ve pazsrtesı 6 saatte bır toplam 8 tane endol alıcam, eger agrı devam ederse nidılat baslayacak, benım erken dogum gecmısım oldugu ıcın bu ılacları verıyorum, 37 mm yoksa ılac baslamam dedı tedbırımızı alalım dedı.. 23.haftada kontrole cagırdı cıger gelıstırıcıyı her ıhtımale kardı vurcak, benı bı korku saldıbugun 22+1 oldu bebeğiim, dua edın bıze kızlar
Olsun kız ben yazıyı görür görmez uyardım zaten yazmışlar kızlar onu görmedimbenim girdiğim grup instadandı ya bilmiyodum burda yasak olduğunu
buraya atılmaz ya aynenAyyy keşkeo kadar korkuyorum ki ilk bebeğim olacak. Deneyimli annelerden destek almayı çok isterim buraya da kakalı bez atılmaz diye düşünüyorum sjdjfklf
sağol canımOlsun kız ben yazıyı görür görmez uyardım zaten yazmışlar kızlar onu görmedimtelegram kelimesini duyunca elim ayağıma dolandı
Ahahah o zamanlar bir gelse de, belki de kaka görmek için gün sayarız sjdjkfkburaya atılmaz ya aynenben de o gruba bundan girdim bu normal mi diye her şeyi atar darlarım shdhdh
sağol canımburdan da özelden atarız artık ahshdh
Emzirme atleti sütyeni son ay almak daha mantıklı değil mi? Hangi beden alacağımızı nasıl bileceğiz şimdiden?Kizlar emzirme atleti alaniniz var mi ? Nerden nasil alacagima bir turlu karar veremedim. Beden konusunda da kararsizim
Bedenine karar vermekte ben de zorlaniyorum. Ama hastane cantami 28 de filan hazirlamak istiyorum her ihtimale karsi. Ilk hamilelikte 54 le doguma gitmistim. Simdi de kilo alimim yavasladi. Bebege gidiyor aldigim kilolar artik bana degil sanirimEmzirme atleti sütyeni son ay almak daha mantıklı değil mi? Hangi beden alacağımızı nasıl bileceğiz şimdiden?
Canım benim çok geçmiş olsun. İçini rahat tut lütfen her şey yolunda olacak, bunların hepsi tedbir amaçlı son ana kadar beklicez birlikteHastaneden geldım sımdı kızlar, dun gece cok hafıf regl sancısı gıbi bı sancım olmustu, sabah da devam ettı, sabah da sarımtrak akıntı geldı, bır de şu tansıyon muhabbetı, doktora yazdım ıyıkı de yazmısım.. Serklajlı olunca hemen gel dedı bakalım dedı, 8 gun once 40mm olculen servıks bugun 37 cıktı, cok hafıf hunılesme gordu, acıyı hemen hıssetmen ıyı oldu dedı, endol yazdı, bu gece 1 tane makattan, yarın ve pazsrtesı 6 saatte bır toplam 8 tane endol alıcam, eger agrı devam ederse nidılat baslayacak, benım erken dogum gecmısım oldugu ıcın bu ılacları verıyorum, 37 mm yoksa ılac baslamam dedı tedbırımızı alalım dedı.. 23.haftada kontrole cagırdı cıger gelıstırıcıyı her ıhtımale kardı vurcak, benı bı korku saldıbugun 22+1 oldu bebeğiim, dua edın bıze kızlar
Keşke benim de bebeğe gitse yavrucağım 416 gram almış ben 6.5 kiloBedenine karar vermekte ben de zorlaniyorum. Ama hastane cantami 28 de filan hazirlamak istiyorum her ihtimale karsi. Ilk hamilelikte 54 le doguma gitmistim. Simdi de kilo alimim yavasladi. Bebege gidiyor aldigim kilolar artik bana degil sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?