2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ayrıca dr dedi ki şekerim çıkmadı diye rahatlama bu haftalarda şekerim yok diye şekere abanıp 30. haftalarda şekeri çıkan çok kişi var. tansiyon düşüklüğü de bebeğe kan akışının iyi olduğunu gösterirmiş ama 9a5in altına düşmesin dedi. karbonhidratı azaltmamı istedi kilo artışımı hızlı bulduğu için lifli ve proteinli beslenmemi önerdi. bebeğin irkildiğini hissettiğimi söyledim hıçkırıktır o bebeğe kan akışının iyi olduğunu gösterir dedi. eşimde beni tatlı konusunda şikayet etti kendi göbeğine bakmadan bitter çikolata tüketebilirmişim tatlı ihtiyacını karşılamak için

Kızlar anladığım kadarıyla son haftalarda burada çok muhabbet dönmeyecek. Diğer gruplara bakıyorum millet hep son haftalarda doğum derdinde doğumdan iki gün sonra falan haber vermişler genel olarak, doğuranlarda bebeğiyle ilgilenme modunda

kız ben bi telegram grubundayım doğuran anneler falan oradan konuşuyor o kadar eğlenceli ki. bir de dertleşiyorlar boklu bez fotosu dolu bi alan var bu kaka normal mi diye soran aşı tartışanlar dertleşenler filan baya hoşuma gitti hatta burdakilerle de bir telegram grubu açsak mı diye düşündüm

Aman canım, yasak sıte kuralları geregı

Bu konu daha önce tüp bebek grubunda bir arkadaşın atılmasına sebep oldu bilgin olsun çok şeyapma

Tatlım 22+2 de benim de 38 mm çıkmıştı. Perinatolog bir proglem görmedi. Normal dedi. İçini rahat tut. Tedbir niyetine önlemler almak istemiş doktorun. Stres yapıp bebişini de üzme. İnanıyorum sağlıkla zamanında kucağına alacaksın yavrunu.

Ayyy keşke o kadar korkuyorum ki ilk bebeğim olacak. Deneyimli annelerden destek almayı çok isterim buraya da kakalı bez atılmaz diye düşünüyorum sjdjfklf

Cok gecmis olsun canim. Endolu ben de 24. Haftadan beri kullaniyorum maalesef. Serklaj sonrasi vermisti 5 gun ama birakinca kasilmalar basladi. Tekrar baslatti mecbur Gunde 2 agizdan aliyorum. Gecen hafta kasilmalarim biraz azaldi alamaya devam edeyim mi dedim. Ben olsam birakmam ama istersen 1 2 gun dene demisti. Daha birakmaya cesaret edemeden bugun azcik ayaga kalktim diye siddetli kasilmam oldu. Sanirim hic birakamayacagim.
Mecburen kar zarar hesabina gore kullanacagiz bazi ilaclari. Sakin ol, yatarak dinlen. Insallah hepimiz gorecegiz 28 sonrasini

Geçmiş olsun canım doktorun muhtemelen tedbir amaçlı yapıyor tüm bunları. 22+0 da gittim iki gün önce benimde vajinal bakınca 38 mm çıktı rahim ağzı uzunluğum. Doktorum normal dedi haftaya göre bir sıkıntı yokmuş ama ben rahimde kasıklarda ağrılarım var deyince de işte progestan başladık sen zaten onu da kullanıyodun ekstra endol kullanıyorsun serklajında var hiç korkma Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz sağlıkla alacağız hepimiz bebislerimizi kucağımıza inşallah

Ayyy keşke o kadar korkuyorum ki ilk bebeğim olacak. Deneyimli annelerden destek almayı çok isterim buraya da kakalı bez atılmaz diye düşünüyorum sjdjfklf
buraya atılmaz ya aynen ben de o gruba bundan girdim bu normal mi diye her şeyi atar darlarım shdhdh
Olsun kız ben yazıyı görür görmez uyardım zaten yazmışlar kızlar onu görmedim telegram kelimesini duyunca elim ayağıma dolandı
sağol canım burdan da özelden atarız artık ahshdh

Emzirme atleti sütyeni son ay almak daha mantıklı değil mi? Hangi beden alacağımızı nasıl bileceğiz şimdiden?
Bedenine karar vermekte ben de zorlaniyorum. Ama hastane cantami 28 de filan hazirlamak istiyorum her ihtimale karsi. Ilk hamilelikte 54 le doguma gitmistim. Simdi de kilo alimim yavasladi. Bebege gidiyor aldigim kilolar artik bana degil sanirim

Canım benim çok geçmiş olsun. İçini rahat tut lütfen her şey yolunda olacak, bunların hepsi tedbir amaçlı son ana kadar beklicez birlikte

Bedenine karar vermekte ben de zorlaniyorum. Ama hastane cantami 28 de filan hazirlamak istiyorum her ihtimale karsi. Ilk hamilelikte 54 le doguma gitmistim. Simdi de kilo alimim yavasladi. Bebege gidiyor aldigim kilolar artik bana degil sanirim
Keşke benim de bebeğe gitse yavrucağım 416 gram almış ben 6.5 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…