- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.721
Ebebekten almıştım ben 3 al 2 öde vardı çok rahat ve yumuşacıkKizlar emzirme atleti alaniniz var mi ? Nerden nasil alacagima bir turlu karar veremedim. Beden konusunda da kararsizim
İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak canım, ilaçlar işe yarar. 37 mm de gayet iyi. Doktorun da dediği gibi tedbir amaçlı vermişHastaneden geldım sımdı kızlar, dun gece cok hafıf regl sancısı gıbi bı sancım olmustu, sabah da devam ettı, sabah da sarımtrak akıntı geldı, bır de şu tansıyon muhabbetı, doktora yazdım ıyıkı de yazmısım.. Serklajlı olunca hemen gel dedı bakalım dedı, 8 gun once 40mm olculen servıks bugun 37 cıktı, cok hafıf hunılesme gordu, acıyı hemen hıssetmen ıyı oldu dedı, endol yazdı, bu gece 1 tane makattan, yarın ve pazsrtesı 6 saatte bır toplam 8 tane endol alıcam, eger agrı devam ederse nidılat baslayacak, benım erken dogum gecmısım oldugu ıcın bu ılacları verıyorum, 37 mm yoksa ılac baslamam dedı tedbırımızı alalım dedı.. 23.haftada kontrole cagırdı cıger gelıstırıcıyı her ıhtımale kardı vurcak, benı bı korku saldıbugun 22+1 oldu bebeğiim, dua edın bıze kızlar
Insallah saglikla vaktinde kucagina alacaksin bebegini canimHastaneden geldım sımdı kızlar, dun gece cok hafıf regl sancısı gıbi bı sancım olmustu, sabah da devam ettı, sabah da sarımtrak akıntı geldı, bır de şu tansıyon muhabbetı, doktora yazdım ıyıkı de yazmısım.. Serklajlı olunca hemen gel dedı bakalım dedı, 8 gun once 40mm olculen servıks bugun 37 cıktı, cok hafıf hunılesme gordu, acıyı hemen hıssetmen ıyı oldu dedı, endol yazdı, bu gece 1 tane makattan, yarın ve pazsrtesı 6 saatte bır toplam 8 tane endol alıcam, eger agrı devam ederse nidılat baslayacak, benım erken dogum gecmısım oldugu ıcın bu ılacları verıyorum, 37 mm yoksa ılac baslamam dedı tedbırımızı alalım dedı.. 23.haftada kontrole cagırdı cıger gelıstırıcıyı her ıhtımale kardı vurcak, benı bı korku saldıbugun 22+1 oldu bebeğiim, dua edın bıze kızlar
E bebege de bakayim canim kapli miEbebekten almıştım ben 3 al 2 öde vardı çok rahat ve yumuşacık
Koma da bakayim kapli mi nasil sutyen kismiZara home; bella maison bunlara bakabilirsin. Chakra da vardi ama bitti. Yeni urun de getirmiyolar
Ben anne yanina aldim sadce. Yatak olcusu belli olunca zara ve bella dan almayi planliorum
Kom aldim bitane ve asiri begendim aklinda olsun
İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak canım, ilaçlar işe yarar. 37 mm de gayet iyi. Doktorun da dediği gibi tedbir amaçlı vermiş
Insallah saglikla vaktinde kucagina alacaksin bebegini canimendol rahatlatacak insallah. 37 mm de iyi
Yok degil atlet bildigin ama ben baya begendim atiym fotosunKoma da bakayim kapli mi nasil sutyen kismi
Ben ilk hamileligimde vurdurmustum canimİnşallahh kızlar cok sağolunılaclar işe yarar ınsallah, ciğer geliştirci vurduran var mı acaba grupta
Çok geçmiş olsunHastaneden geldım sımdı kızlar, dun gece cok hafıf regl sancısı gıbi bı sancım olmustu, sabah da devam ettı, sabah da sarımtrak akıntı geldı, bır de şu tansıyon muhabbetı, doktora yazdım ıyıkı de yazmısım.. Serklajlı olunca hemen gel dedı bakalım dedı, 8 gun once 40mm olculen servıks bugun 37 cıktı, cok hafıf hunılesme gordu, acıyı hemen hıssetmen ıyı oldu dedı, endol yazdı, bu gece 1 tane makattan, yarın ve pazsrtesı 6 saatte bır toplam 8 tane endol alıcam, eger agrı devam ederse nidılat baslayacak, benım erken dogum gecmısım oldugu ıcın bu ılacları verıyorum, 37 mm yoksa ılac baslamam dedı tedbırımızı alalım dedı.. 23.haftada kontrole cagırdı cıger gelıstırıcıyı her ıhtımale kardı vurcak, benı bı korku saldıbugun 22+1 oldu bebeğiim, dua edın bıze kızlar
Canım sakın moralini bozma ben mesela servisk 31 mm çıkınca doktora sormuştum açılma olursa anlarmıyım diye doktorum demiştiki kimisinin çok arsız açılıyor muayeneye gelmeden anlamıyor kimisi hemen anlıyor. Çok şükür sen hemen fark eden gruptaymışsın. Zaten servisk uzunluğun şuan gayet iyi 15-20 gün önce bendede serviskte ciddi bir düzleşme ve yumuşama görüldü ama kontrole gittiğimde hala aynı şekilde duruyordu bol bol uzan ben tuvalet harici kalkmıyorum mesela zaten doktorun gerekli bütün tedbirleride almış hiç bir sıkıntı olmayacak allahın izniyleHastaneden geldım sımdı kızlar, dun gece cok hafıf regl sancısı gıbi bı sancım olmustu, sabah da devam ettı, sabah da sarımtrak akıntı geldı, bır de şu tansıyon muhabbetı, doktora yazdım ıyıkı de yazmısım.. Serklajlı olunca hemen gel dedı bakalım dedı, 8 gun once 40mm olculen servıks bugun 37 cıktı, cok hafıf hunılesme gordu, acıyı hemen hıssetmen ıyı oldu dedı, endol yazdı, bu gece 1 tane makattan, yarın ve pazsrtesı 6 saatte bır toplam 8 tane endol alıcam, eger agrı devam ederse nidılat baslayacak, benım erken dogum gecmısım oldugu ıcın bu ılacları verıyorum, 37 mm yoksa ılac baslamam dedı tedbırımızı alalım dedı.. 23.haftada kontrole cagırdı cıger gelıstırıcıyı her ıhtımale kardı vurcak, benı bı korku saldıbugun 22+1 oldu bebeğiim, dua edın bıze kızlar
Kacıncı haftada vurdurdun canımBen ilk hamileligimde vurdurmustum canim
Cok tesekkur ederım, hep evdeyım, yemeklerı yapmak ıcın kalkıyodum sadeceSohrab cok gecmıs olsun cok ayaga kalkmayın uzanın dinlenin.
Amınn Insallahh canımÇok geçmiş olsunİnşallah her birimiz sağlıkla, hayırlısıyla, tam vaktinde, tam gelişiminde, kolaylıkla alırız miniklerimizi kucağımıza Rabbim kimseye korktuğunu uğratmasın
Ben de hıc dısarı cıkmıyorım, evdeyım hep sadece yemek yapmak ıcın kalkıyordum, benım yapısal mı acaa dıye dusunmeden edemıyorum, ıkızlerımde 20.haftada takılmıştık detaylida, cok sukur bu sefer daha erken hıssettım, hunılesme benı tedırgın ettı, ciğer geliştirici ıgneyı de yapacak her ıhtımale karsı.. Insallah 28ı rahatca gorırum, gunler de gecmıyorCanım sakın moralini bozma ben mesela servisk 31 mm çıkınca doktora sormuştum açılma olursa anlarmıyım diye doktorum demiştiki kimisinin çok arsız açılıyor muayeneye gelmeden anlamıyor kimisi hemen anlıyor. Çok şükür sen hemen fark eden gruptaymışsın. Zaten servisk uzunluğun şuan gayet iyi 15-20 gün önce bendede serviskte ciddi bir düzleşme ve yumuşama görüldü ama kontrole gittiğimde hala aynı şekilde duruyordu bol bol uzan ben tuvalet harici kalkmıyorum mesela zaten doktorun gerekli bütün tedbirleride almış hiç bir sıkıntı olmayacak allahın izniyle
Ben 32. Haftadaydi diye hatirliyorumKacıncı haftada vurdurdun canım
Cok tesekkur ederım, hep evdeyım, yemeklerı yapmak ıcın kalkıyodum sadece
Amınn Insallahh canım
Ben de hıc dısarı cıkmıyorım, evdeyım hep sadece yemek yapmak ıcın kalkıyordum, benım yapısal mı acaa dıye dusunmeden edemıyorum, ıkızlerımde 20.haftada takılmıştık detaylida, cok sukur bu sefer daha erken hıssettım, hunılesme benı tedırgın ettı, ciğer geliştirici ıgneyı de yapacak her ıhtımale karsı.. Insallah 28ı rahatca gorırum, gunler de gecmıyor
Hiç tedirgin olma canım benim düzleşme çok ileri boyutta ona rağmen 2 haftadır aynı şekilde duruyor çok şükür seninde daha yeni başlamış bu durum. Ama dediğim gibi ben hiç kalkmıyorum doktorum kesinlikle kalkma dedi. Sende yardım alacağın kimse varsa yemek için bile kalkma canım. Servisk boyun zaten şuan için çok iyi durumda serklajında var 28 dende ileri haftaları çok rahat görürsün hiç stres yapıp bebeğini germeKacıncı haftada vurdurdun canım
Cok tesekkur ederım, hep evdeyım, yemeklerı yapmak ıcın kalkıyodum sadece
Amınn Insallahh canım
Ben de hıc dısarı cıkmıyorım, evdeyım hep sadece yemek yapmak ıcın kalkıyordum, benım yapısal mı acaa dıye dusunmeden edemıyorum, ıkızlerımde 20.haftada takılmıştık detaylida, cok sukur bu sefer daha erken hıssettım, hunılesme benı tedırgın ettı, ciğer geliştirici ıgneyı de yapacak her ıhtımale karsı.. Insallah 28ı rahatca gorırum, gunler de gecmıyor
Ben de gidip geliyorum da almadım, sütyen aldım sadeceKizlar emzirme atleti alaniniz var mi ? Nerden nasil alacagima bir turlu karar veremedim. Beden konusunda da kararsizim
Düzlesme dedıgınız, hunılesme mı acaba? Insallah valla rahatlattınız benıHiç tedirgin olma canım benim düzleşme çok ileri boyutta ona rağmen 2 haftadır aynı şekilde duruyor çok şükür seninde daha yeni başlamış bu durum. Ama dediğim gibi ben hiç kalkmıyorum doktorum kesinlikle kalkma dedi. Sende yardım alacağın kimse varsa yemek için bile kalkma canım. Servisk boyun zaten şuan için çok iyi durumda serklajında var 28 dende ileri haftaları çok rahat görürsün hiç stres yapıp bebeğini germe
Canım düzleşme yumuşama hunileşme hepsi benzer şeyler diye biliyorum ben. Geçeceğiz o yaşam sınırını az kaldıDüzlesme dedıgınız, hunılesme mı acaba? Insallah valla rahatlattınız benıendol ıse yarar ınsallah artık dıyorum fazlasında gozum yok, yasam sınırını gecelim
Maşallahkızlar bebiş çok iyiydi 25+2 ama 26+0 çıktı 880 gram 35 cmmiş yüzünü tam göstermedi yandan biraz poz verdi sadece ama gülümsediğini gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?