2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizlar kupon gelmis iki tane ama ben kullanamiyorum belirli urunlerde mi gecerli ne alabiliriz kuponla sepette hazir dursun diye bekletecegim termometre bebek taragi denedim alinmiyor

İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak canım, ilaçlar işe yarar. 37 mm de gayet iyi. Doktorun da dediği gibi tedbir amaçlı vermiş

Insallah saglikla vaktinde kucagina alacaksin bebegini canim endol rahatlatacak insallah. 37 mm de iyi

Zara home; bella maison bunlara bakabilirsin. Chakra da vardi ama bitti. Yeni urun de getirmiyolar
Ben anne yanina aldim sadce. Yatak olcusu belli olunca zara ve bella dan almayi planliorum

Kom aldim bitane ve asiri begendim aklinda olsun
Koma da bakayim kapli mi nasil sutyen kismi

İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak canım, ilaçlar işe yarar. 37 mm de gayet iyi. Doktorun da dediği gibi tedbir amaçlı vermiş

Insallah saglikla vaktinde kucagina alacaksin bebegini canim endol rahatlatacak insallah. 37 mm de iyi

İnşallahh kızlar cok sağolun ılaclar işe yarar ınsallah, ciğer geliştirci vurduran var mı acaba grupta

Çok geçmiş olsun İnşallah her birimiz sağlıkla, hayırlısıyla, tam vaktinde, tam gelişiminde, kolaylıkla alırız miniklerimizi kucağımıza Rabbim kimseye korktuğunu uğratmasın

Canım sakın moralini bozma ben mesela servisk 31 mm çıkınca doktora sormuştum açılma olursa anlarmıyım diye doktorum demiştiki kimisinin çok arsız açılıyor muayeneye gelmeden anlamıyor kimisi hemen anlıyor. Çok şükür sen hemen fark eden gruptaymışsın. Zaten servisk uzunluğun şuan gayet iyi 15-20 gün önce bendede serviskte ciddi bir düzleşme ve yumuşama görüldü ama kontrole gittiğimde hala aynı şekilde duruyordu bol bol uzan ben tuvalet harici kalkmıyorum mesela zaten doktorun gerekli bütün tedbirleride almış hiç bir sıkıntı olmayacak allahın izniyle

Ben ilk hamileligimde vurdurmustum canim
Kacıncı haftada vurdurdun canım
Sohrab cok gecmıs olsun cok ayaga kalkmayın uzanın dinlenin.
Cok tesekkur ederım, hep evdeyım, yemeklerı yapmak ıcın kalkıyodum sadece
Çok geçmiş olsun İnşallah her birimiz sağlıkla, hayırlısıyla, tam vaktinde, tam gelişiminde, kolaylıkla alırız miniklerimizi kucağımıza Rabbim kimseye korktuğunu uğratmasın
Amınn Insallahh canım
Ben de hıc dısarı cıkmıyorım, evdeyım hep sadece yemek yapmak ıcın kalkıyordum, benım yapısal mı acaa dıye dusunmeden edemıyorum, ıkızlerımde 20.haftada takılmıştık detaylida, cok sukur bu sefer daha erken hıssettım, hunılesme benı tedırgın ettı, ciğer geliştirici ıgneyı de yapacak her ıhtımale karsı.. Insallah 28ı rahatca gorırum, gunler de gecmıyor

Ben 32. Haftadaydi diye hatirliyorum

Hiç tedirgin olma canım benim düzleşme çok ileri boyutta ona rağmen 2 haftadır aynı şekilde duruyor çok şükür seninde daha yeni başlamış bu durum. Ama dediğim gibi ben hiç kalkmıyorum doktorum kesinlikle kalkma dedi. Sende yardım alacağın kimse varsa yemek için bile kalkma canım. Servisk boyun zaten şuan için çok iyi durumda serklajında var 28 dende ileri haftaları çok rahat görürsün hiç stres yapıp bebeğini germe

Düzlesme dedıgınız, hunılesme mı acaba? Insallah valla rahatlattınız benı endol ıse yarar ınsallah artık dıyorum fazlasında gozum yok, yasam sınırını gecelim

Düzlesme dedıgınız, hunılesme mı acaba? Insallah valla rahatlattınız benı endol ıse yarar ınsallah artık dıyorum fazlasında gozum yok, yasam sınırını gecelim
Canım düzleşme yumuşama hunileşme hepsi benzer şeyler diye biliyorum ben. Geçeceğiz o yaşam sınırını az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…