- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.961
O patiklere bakayımElla bonnanin patiklerinden aldim simdilik. Ilk adim icin daha cok erken. Yururken kac olursa ayak numarasi ona gore aliriz. Ama vicconun ilk adim ayakkabilari cok tatlis
Benım eşimde başak ama yukseleni aslan, aslanlar baya iyi insanlar tam aile için yaratılmış insanlarÇatışıyoruz işte diyelim suyuna gidiyorum yoksa nanay
İnşallah kötü bir şey yoktur o kadar toplanması normal değil gibi geldi doktor yine aynı şeyi söylerse çok sinirlenme bebek iyice kendini kasıyor o zaman inşallah bu sefer adam akıllı ilgilenirSelam kızlar bugün ise geldiğimden beri bebek kendini karnımın sağ tarafında topluyor orasi taş gibi oluyor öğleden önce saatte 10 kere falan olmuştur abartisiz sertlesince yuruyemicek hale geliyorum. Normalde doktor pazartesi çağırmıştı kontrole ama ben bugün is cikisi gidicem bu sefer de normal derse kavga çıkarıcam net yani ve su gibi akintim vardı sabah afedersiniz altımi ıslattim sandim ter falan da değil akintiydi resmen.
Dışarda da yeter de mj onlar
Zamanında doğsunlar da zamda gelmesin be iflahımız kesildikız boşver zammı falan vakitli doğsunlar
siz hepiniz iyi bee ben 73 kilo olmuşum hatta 74 neredeyse ben bi zahmet düşüneyimMilyonlarca yürek tek soru
Evet bende oyle düşündüm ama oyle mi acabaÇıtçıtlı badi yetiyorgördüğüm kadariyla
Benim annem ortanca kardeşime hamileyken koca tepsi baklava aldiriyordu sürekli yiyordu kardeşim doğdu aşırı derecede baklava seviyorKızlar ben kendimi durduramıyorum. Her gün kuru baklava ekler pasta yiyorum. Son bir tane kalmıştı baklava öğlen yedim. Şimdi yine canım istiyor akşama alsam mı diyorum. Ya kafayı yicemher gün yemek normal mi bana bir akıl verin canım çok istiyor vicdanım da öldürüyor
Kelin ilacı olsa kendi başına sürerKızlar ben kendimi durduramıyorum. Her gün kuru baklava ekler pasta yiyorum. Son bir tane kalmıştı baklava öğlen yedim. Şimdi yine canım istiyor akşama alsam mı diyorum. Ya kafayı yicemher gün yemek normal mi bana bir akıl verin canım çok istiyor vicdanım da öldürüyor
69 u gördüm 70 i gormemeyeyim diye 1 haftadır tartilmiyorumZamanında doğsunlar da zamda gelmesin be iflahımız kesildi
siz hepiniz iyi bee ben 73 kilo olmuşum hatta 74 neredeyse ben bi zahmet düşüneyim
Kız iyi taktik bende tartılmayım69 u gördüm 70 i gormemeyeyim diye 1 haftadır tartilmiyorum
Evet canım zıbın yetiyor iç çamaşırına gerek yok. Bide bez bağlarken açarken onu çıkarmakla mı uğraşıcazEvet bende oyle düşündüm ama oyle mi acaba
YetiyormusEvet bende oyle düşündüm ama oyle mi acaba
Aynen öyle nts en kötü entegre hastanesibde bile var ve zaman alan bir şey bile değil doktor resmen aman ne olacak kafasindaNTS ye filan bağlamazsa farklı bir doktor araştır derim.
Hangi hastaneye gidiyorsun?
6 aylıkken almak en mantıklısi o zamanYani patik olabılır belki evet ama ayakkabı tarzı bişey almam heralde ayakları gelişiyo ya sıkar bişey olur anlayamam ayacıkları yanlış gelişim gosterır sonra. Zaten kışın pek dışarı cıkarmayı dusunmuyorum gidersek avm ya da doktor, avm de salgın hastalıklardan sakıncalı gibi 3 4 aylıkken anca cıkar o zamanda bahara adım atcaz. Bilemedim
Çok güzel görünüyor canımmmm çok tatlı olmuş adıyla yaşasınKızlar kapı süsüm geldi. Bedestene gidip 2. Fotoğraftaki gibi yapacağız
Patiklerin yeterli olacagini dusunuyorum. Ben sunlardan almistim. 1-2 hafta once 138 e inmisti.Dışarda da yeter de mj onlar
Her gün yemek bi süre sonra normalden çıkarKızlar ben kendimi durduramıyorum. Her gün kuru baklava ekler pasta yiyorum. Son bir tane kalmıştı baklava öğlen yedim. Şimdi yine canım istiyor akşama alsam mı diyorum. Ya kafayı yicemher gün yemek normal mi bana bir akıl verin canım çok istiyor vicdanım da öldürüyor
Çok güzel duruyor bu offff şimdiden mıncır mıncır parmakları geldi gözümün önüne. Nasıl yemeden duracağızPatiklerin yeterli olacagini dusunuyorum. Ben sunlardan almistim. 1-2 hafta once 138 e inmisti.
Normal sartlarda tatli sekerli seylerden nefret ederdim. Hic yiyemezdim. Benim de su ara canim surekli tatli seyler cekiyor. Kendimi her gun nutella kasiklarken buluyorumKızlar ben kendimi durduramıyorum. Her gün kuru baklava ekler pasta yiyorum. Son bir tane kalmıştı baklava öğlen yedim. Şimdi yine canım istiyor akşama alsam mı diyorum. Ya kafayı yicemher gün yemek normal mi bana bir akıl verin canım çok istiyor vicdanım da öldürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?