2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben kendimi durduramıyorum. Her gün kuru baklava ekler pasta yiyorum. Son bir tane kalmıştı baklava öğlen yedim. Şimdi yine canım istiyor akşama alsam mı diyorum. Ya kafayı yicem her gün yemek normal mi bana bir akıl verin canım çok istiyor vicdanım da öldürüyor

İnşallah kötü bir şey yoktur o kadar toplanması normal değil gibi geldi doktor yine aynı şeyi söylerse çok sinirlenme bebek iyice kendini kasıyor o zaman inşallah bu sefer adam akıllı ilgilenir

Dışarda da yeter de mj onlar
Yani patik olabılır belki evet ama ayakkabı tarzı bişey almam heralde ayakları gelişiyo ya sıkar bişey olur anlayamam ayacıkları yanlış gelişim gosterır sonra. Zaten kışın pek dışarı cıkarmayı dusunmuyorum gidersek avm ya da doktor, avm de salgın hastalıklardan sakıncalı gibi 3 4 aylıkken anca cıkar o zamanda bahara adım atcaz. Bilemedim

Benim annem ortanca kardeşime hamileyken koca tepsi baklava aldiriyordu sürekli yiyordu kardeşim doğdu aşırı derecede baklava seviyor

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer

6 aylıkken almak en mantıklısi o zaman ben çocuğu doğar doğmaz prenses gibi giyinip gezecek sanıyorum ama olacak şey pijamanin içine sokulmuş zıbın ve farklı renk

Her gün yemek bi süre sonra normalden çıkar ama canın onu çekiyorsa minik parçalara böl tek seferde değilde minicik minicik ye. Nefsini kırmış olursun. Ve alacağında kesinlikle çok az al 4 dilim kuru baklava de göbeğini iyice göstererek hamilesin diye bişey de diyemezler. Bi süre sonra belki almaya üşenirsin.

Normal sartlarda tatli sekerli seylerden nefret ederdim. Hic yiyemezdim. Benim de su ara canim surekli tatli seyler cekiyor. Kendimi her gun nutella kasiklarken buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…