2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben onu bi türlü anlayamadım en karışık uygulama Hepsiburada ne kazanıyorum ne kaybediyorum belli değil

Kız o ev yangın yeri olmuş
Öylede Allah'tan kızlarım bana çekmiş akılılar bende çok akıllı bir bebekmişim kocam çok yaramazmış oğlum yaramaz olursa ki sanmıyorum hareketlerinden sakin bir bebek olduğunu düşünüyorum olursa babaya çekerse babasının oğlu derim

Ben direk hb den baktım o yüzden yataşı bulamadım demekki ya. Ayın 20 sinde bebek arabası ve park yataktan paralar yatacak 1800 tl cik onunlada yatağı alayım diyordum o zamana kadar belki stok gelir çok teşekkür ederim canım

Oglum haziran sonunda dogmustu. 40 gunlukken 2 tane dugune gitmistim. Biri esimin kuzeninin biri yakin arkadasimin. Ama yaza gelmisti ilk bebekligi. Simdi dogumumuz kisa geliyor, o kadar cesur olabilecek miyim bilmiyorum. Bir de covid yeni varyantlariyla geri geldi

Cidden öyle oluyor mu karında sakinse doğunca da sakin mi oluyor

Molfix pure soft indirime düşmüş

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-15-19-13-06-240_com.instagram.android.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 41
En güzeli ne olacak biliyor musun kışın herkes evde sen de evdeskn yazın 6 aylık olacaklar pıtı pıti gezeriz

Canlar midemden ağzıma doğru bir tuhaf acılık hissi geliyor.
Reflü mü ne?
Gaviskon aç mı içilir tok mu?
Bu hissiyat olmaması için ne yiyeyim ne içeyim.
İki gündür yoğurtlu soğuk buğday çorbası içiyorum. Üzeri naneli aceba o mu yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…