- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.001
Ben onu bi türlü anlayamadım en karışık uygulama Hepsiburada ne kazanıyorum ne kaybediyorum belli değilBir de hepsiburada da premium ol. Ilk ay 1 tl sonra aylik 15 tl. Aldigin seyin fiyati sonradan duserse aradaki fiyat farkini puan veriyorlar. Ben 350 tl fiyat farki aldim 1 ayda. Kargo ucretsiz. %3 her alisveriste puan veriyor premiumlara.
Diger bir taktik de esinle paylas kazan yaparak %7 puan kazaniyorsun. Bunun ic8n premium olmaya gerek yok
Yatas mini twiny aldim ben. Her boyu var. Bir yuzu 0-2 yas icin sert.Kızlar ya bu park yatakların içine hangi markanın süngerini aldınız? Ben bulamadım bir türlü ya
Öylede Allah'tan kızlarım bana çekmiş akılılar bende çok akıllı bir bebekmişim kocam çok yaramazmış oğlum yaramaz olursa ki sanmıyorum hareketlerinden sakin bir bebek olduğunu düşünüyorum olursa babaya çekerse babasının oğlu derimKız o ev yangın yeri olmuş
Ben direk hb den baktım o yüzden yataşı bulamadım demekki ya. Ayın 20 sinde bebek arabası ve park yataktan paralar yatacak 1800 tl cik onunlada yatağı alayım diyordumYatas mini twiny aldim ben. Her boyu var. Bir yuzu 0-2 yas icin sert.
Diger yuzu 3-4 yas daha yumusak
Dis kilifi tamamen cikip yıkanıyor
Guzel bence.
Hb de stok kalmadi indirimde 680 e almistim ben. Ty de 777 tl Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 60 x 120 cm Bebek Yatağı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Boyutuna gore ufak fark ediyor fiyatlar
Evet karisik bence de. Bir de yavas sinir ediyor beniBen onu bi türlü anlayamadım en karışık uygulama Hepsiburada ne kazanıyorum ne kaybediyorum belli değil
Bende o civarlarda yapıcam sanırım genel yorum bu şekilde, teşekkür ederim cevabınız içinOglumda 2 bucuk aylikken yaptirdim. Bebek daha emekleyemedigi hatta donemedigi icin cok rahat oldu. Hemen de iyilesti. Bunda da oyle yaparim
Sen yine iyi başlamışsın ben 3 tulum 3 zıbın dışında bişey almadımne ara alışverişi bitirdiniz ben daha yeni başladım
Ben ınstgramdan murat paylasıyor hesabını takip edıyorım, bır de burda kızlar da paylasıyor, hangısı denk gelırseKızlar n11 kuponlarinin geldiğini nereden takip ediyorduk, bu ay çok lazım bana yeni alışveriş yapicam
Ben su ıcsem yarar banaYaa biliyorum nedenini ama durduramıyorım kendimiben önceden de böyleydim canımın istediğini yerdim ama kilo almazdım bu gebelik nevrimi döndürdü
Nasıl yani şimdiye kadar yaptığın alışveriş bu muSen yine iyi başlamışsın ben 3 tulum 3 zıbın dışında bişey almadımonları da gözüme çarptı alayım dedim
Murat paylaşıyor diye adam Instagram da o paylaşıyorKızlar n11 kuponlarinin geldiğini nereden takip ediyorduk, bu ay çok lazım bana yeni alışveriş yapicam
Cidden öyle oluyor mu karında sakinse doğunca da sakin mi oluyorÖylede Allah'tan kızlarım bana çekmiş akılılar bende çok akıllı bir bebekmişim kocam çok yaramazmış oğlum yaramaz olursa ki sanmıyorum hareketlerinden sakin bir bebek olduğunu düşünüyorum olursa babaya çekerse babasının oğlu derim
En güzeli ne olacak biliyor musun kışın herkes evde sen de evdeskn yazın 6 aylık olacaklar pıtı pıti gezerizİlk 1 sene zaten bagısıklığı tam gelişmediği için cabuk hasta olabılıyorlarmış o yuzden pek ortamlara sokacagımı sanmıyorum ozellikle kışın nisan mayıs gibi cıkarız yavaş yavaş. Bende oyle sanıyodum valla hatta ocak şubat gibi bi tatil mi yapsak dedım sonra annemler dedı nereye gitcen cocuk ucakta bıle bişey kapsa havale falan allah korusun sonra dedım zaten annelikte tecrubeli degılım otur oturdugun yerde prensesliği biraz buyuyunce olsunben pijama onlar pijama takılcaz bari bi yürüyüşe cıkabılsem doğumdan sonra tek istediğim şey o inan ki
ama artık başlayalım ya abarttık bizde birazSen yine iyi başlamışsın ben 3 tulum 3 zıbın dışında bişey almadımonları da gözüme çarptı alayım dedim
Ay ben uyumuşum :) bugün öğlen aldım :) annemin 329a aldığı havlu takımını ben 204 tl ye aldım12yi bekleyeyim miuyumazsam eğer siparişi de verir yatarım. Bugün LCW25 kodunun saatini kaçırdım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?