2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
medipolde doğum 11bin oda seçenekleri paketlerle değişiyor ama normal doğumda en iyi pakette şuanki fiyatlarla 20bine geliyor diyebilirim. erdemde bence konuşursanız bu konuda yardımcı olurlar

Bebek hareketindebutona basmamizin sebebi, hani bebek hareket ettiginde de cihazi etkileyebilir. Cunku cihaz lastikle karnina bagliyorlar, lastigin gerginlesmesiyle sanciyi olcuyor cihaz. Nst nin mantigi cok basit aslinda.

medipolde doğum 11bin oda seçenekleri paketlerle değişiyor ama normal doğumda en iyi pakette şuanki fiyatlarla 20bine geliyor diyebilirim. erdemde bence konuşursanız bu konuda yardımcı olurlar
Doğum şekline göre değişmiyor mu ben Avrasya hastanesine gidiyorum normal şuan 15 zorunlu sezeryan 17 isteğe bağlı sezeryan 27 odaya göre değişmiyo doğuma göre değişiyo

bence burada kvdeden ziyade eşte bitiyor olay. eş ben yapacağım anne derse kvde ne derse desin etkisi olmaz. sonuçta bu adamlar 3 yaşında çocuk değil annelerine sınır çizebilirler
Doğru diyorsun. Benimkinin işine geldi heralde. Nasılsa yapan var gibi.

Doğum şekline göre değişmiyor mu ben Avrasya hastanesine gidiyorum normal şuan 15 zorunlu sezeryan 17 isteğe bağlı sezeryan 27 odaya göre değişmiyo doğuma göre değişiyo
doğuma göre de değişiyo ekstra oda seçenekleri de var mesela suit oda 5500 ldrp denen özel doğum odası 8500 normal doğum ücretine ekstra olarak değişiyor bunlar. bi de zam gelcekmiş aralıkta
Doğru diyorsun. Benimkinin işine geldi heralde. Nasılsa yapan var gibi.
babalar içinde bir süreç sonuçta hayatı tamamen değişiyor muhtemelen o da afallamıştır. boşver tek kusuru bu olsun neler var neler benim teyzemin öküz bir kocası var ahıra bağla etlik diye büyüt sığırı zaten baya geç evlendiler 2 sene sonra teyzem 35te anne oldu doğumdan sonra normal olarak çocuk ağlıyor zırlıyor teyzemde lohusalık depresyonuna girdi çok üzgün kaygılı eniştem diyordu ki ben sana çocuk için acele ettin demiştim yapamıyoruz işte düşünsene kadıncağız lohusa kucağında bir çocuk adam bu çocuk için erkendi pişmanım diyor allah düşmanıma vermesin çok kötü bir durumdu kadın arabayla kaza yaptı sen ölseydin arabama bir şey olmasaydı demiş hayvan herif. neyse teyzemde çok ukala bir tiptir pek sevmem ama üzülüyorum haline hala evli o sığırla üstüne bir çocuk daha yaptı

Zam gelmeden doğursaydık hayırlısıyla

Kızlar okuldan geldim okuyamadim ben okuyana kadar bebek için ayakkabı aldınız mı

Benim Arkadaşımin plesantasinda yaşlanma vardi bebek geriden gelmeye başlamıştı ona coraspin başlattılar o şekilde duzeldi

Evet onun acısından zor ama benım annem ve kız kardesım varsa hele hele kız kardesım varsa yeni evli genc insanları rahat bırakırım ne bılım valla bende oyleydım eve girmiyoduk dans etmeyı cok sevıyodum bi de koşarak gidiyodum haftanın her gunu gidebılırdım ama şimdi var yaaa home sweet home modundayım cok sevıyorum evi

Kızlar okuldan geldim okuyamadim ben okuyana kadar bebek için ayakkabı aldınız mı
Ella bonnanin patiklerinden aldim simdilik. Ilk adim icin daha cok erken. Yururken kac olursa ayak numarasi ona gore aliriz. Ama vicconun ilk adim ayakkabilari cok tatlis

Kız o ev yangın yeri olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…