- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.941
medipolde doğum 11bin oda seçenekleri paketlerle değişiyor ama normal doğumda en iyi pakette şuanki fiyatlarla 20bine geliyor diyebilirim. erdemde bence konuşursanız bu konuda yardımcı olurlarYalancı kasilma olsa rahim ağzı kısalır miydi benim ki kisalmisti?
Bir dahakine sayarım normalde de oluyordu dediğin gibi Yalancı kasilmadir diyip önemsemiyordum ama bugün öğleden önce çok fazla oldu durduk yere.
Medipol pahalı evet doğum falan Allah bilir ne kadardır erdem de suan gittiğim hastaneyle fiyatları aynı diye biliyorum ama onun dogumhanesinde erkek oluyormus diye duymuştum benim için eksi bir yön bu
Bebek hareketindebutona basmamizin sebebi, hani bebek hareket ettiginde de cihazi etkileyebilir. Cunku cihaz lastikle karnina bagliyorlar, lastigin gerginlesmesiyle sanciyi olcuyor cihaz. Nst nin mantigi cok basit aslinda.Yalanci sancida da rahim ağzı kısalıyor mu bilgin vsr mi? Hem ısınamadım hem güvenemiyorum bu rahat umursamaz tavırlarından dolayı doktor arayışına girdim zaten belli bir haftadan sonra doktorlar da kabul etmiyormuş insallah çok geç kalmadan bulurum içime sinen bir doktor
Nts sancı var mi yok mu tespit etmek için değil mi bebek hareketinde niye butona basıyorum ki
Evet bende aksi gibi çok stresli herseyi kafaya takan bir insanım çok isterdim umursamaz bir insan olmalı ama denedim olamıyorum malesef
Bugun stres de yapmadım ama neden böyle oldu anlamadim
Doğum şekline göre değişmiyor mumedipolde doğum 11bin oda seçenekleri paketlerle değişiyor ama normal doğumda en iyi pakette şuanki fiyatlarla 20bine geliyor diyebilirim. erdemde bence konuşursanız bu konuda yardımcı olurlar
Doğru diyorsun. Benimkinin işine geldi heralde. Nasılsa yapan var gibi.bence burada kvdeden ziyade eşte bitiyor olay. eş ben yapacağım anne derse kvde ne derse desin etkisi olmaz. sonuçta bu adamlar 3 yaşında çocuk değil annelerine sınır çizebilirler
Bende oyle düşünmüştüm kuzumOrada niyetini değiştir ben ölen dedem veya babam için değil anlamını güzel bulduğum için koyuyorum şeklinde dua edersen enerji akışını kırarsın
doğuma göre de değişiyo ekstra oda seçenekleri de var mesela suit oda 5500 ldrp denen özel doğum odası 8500 normal doğum ücretine ekstra olarak değişiyor bunlar. bi de zam gelcekmiş aralıktaDoğum şekline göre değişmiyor muben Avrasya hastanesine gidiyorum normal şuan 15 zorunlu sezeryan 17 isteğe bağlı sezeryan 27 odaya göre değişmiyo doğuma göre değişiyo
babalar içinde bir süreç sonuçta hayatı tamamen değişiyor muhtemelen o da afallamıştır. boşver tek kusuru bu olsun neler var nelerDoğru diyorsun. Benimkinin işine geldi heralde. Nasılsa yapan var gibi.
Yani bize takmış kafayı illa bizimle olcak sacma sapan bişey bence bende 24 yaşındayım içim kıpır kıpır yeni evlıyım eşimle gezmek istıyodumGezme isteği değil o. Sizinle gezme isteği
Zam gelmeden doğursaydık hayırlısıyladoğuma göre de değişiyo ekstra oda seçenekleri de var mesela suit oda 5500 ldrp denen özel doğum odası 8500 normal doğum ücretine ekstra olarak değişiyor bunlar. bi de zam gelcekmiş aralıkta
babalar içinde bir süreç sonuçta hayatı tamamen değişiyor muhtemelen o da afallamıştır. boşver tek kusuru bu olsun neler var nelerbenim teyzemin öküz bir kocası var ahıra bağla etlik diye büyüt sığırı zaten baya geç evlendiler 2 sene sonra teyzem 35te anne oldu doğumdan sonra normal olarak çocuk ağlıyor zırlıyor teyzemde lohusalık depresyonuna girdi çok üzgün kaygılı eniştem diyordu ki ben sana çocuk için acele ettin demiştim yapamıyoruz işte düşünsene kadıncağız lohusa kucağında bir çocuk adam bu çocuk için erkendi pişmanım diyor allah düşmanıma vermesin çok kötü bir durumdu kadın arabayla kaza yaptı sen ölseydin arabama bir şey olmasaydı demiş hayvan herif. neyse teyzemde çok ukala bir tiptir pek sevmem ama üzülüyorum haline hala evli o sığırla üstüne bir çocuk daha yaptı
kız boşver zammı falan vakitli doğsunlarZam gelmeden doğursaydık hayırlısıyla
Benim Arkadaşımin plesantasinda yaşlanma vardi bebek geriden gelmeye başlamıştı ona coraspin başlattılar o şekilde duzeldiSerklaj oldum önlem amaçlı. Çok sağoldiğer arkadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla coraspin sebepli ileri hafta kanaması olmamış kimsede. İnşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alırız bebişleri.
Evet onun acısından zor ama benım annem ve kız kardesım varsa hele hele kız kardesım varsa yeni evli genc insanları rahat bırakırım ne bılımamann kusursuz kimse yok insan olarak iyiyse idare edicez işte. benim eşim ilk hamile kaldığımda rüyasında doğurduğumu görmüş annemle kvdemde başımızdaymış eğilip bakıyorlarmış drla kavga ediyorlarmışbizi nasıl yordularsa evlenirken adamın bile kabuslarına giriyorlar baştan konuştuk eşimle karışmayacaklar diye.
onun açısından da zormuş ama sen haklısın insanı gençliğinde biraz salmak lazım her şey gençlikte güzel. ben ünideyken eve koltuğa zincirleseler koltukla kapıdan çıkardım haftada 3 gece eğlenmeye gider sabaha kadar dans ederdim şimdi para verseler gidemem.
ben katlanandan alacağım ya evde yer yok valla ıngır zıngır bir şey daha koymaya. katlananı en azından banyoda duşakabinin içine vida atar oraya asarım yer tutmaz
Balayı bittiAmaaann nolacak diyorum ama en merak ettiğim şey ben kaç kiloyla doğurcam
Ella bonnanin patiklerinden aldim simdilik. Ilk adim icin daha cok erken. Yururken kac olursa ayak numarasi ona gore aliriz. Ama vicconun ilk adim ayakkabilari cok tatlisKızlar okuldan geldim okuyamadimben okuyana kadar bebek için ayakkabı aldınız mı
Milyonlarca yürek tek soruAmaaann nolacak diyorum ama en merak ettiğim şey ben kaç kiloyla doğurcam
Ben almadım canım basmaya başlayınca alıcam o zamana kadar kalın kalın çoraplarKızlar okuldan geldim okuyamadimben okuyana kadar bebek için ayakkabı aldınız mı
Kız o ev yangın yeri olmuşAy şimdi bebeğimin burcuna baktımda yay burcu olucakmışablasıda yay büyük ablası akrep annesi aslan babası oğlak 29 haftalık olduk bugün ve doktora gitmedik daha inşallah haftaya gideriz görürüm oğluşumu
Çıtçıtlı badi yetiyorYa cahilliğime verin bişey sorcambez baglıyoruz ya ekstra kilot giydiriyo muyuz yoksa bez mi sadece?
Dışarda da yeter de mj onlarBen almadım canım basmaya başlayınca alıcam o zamana kadar kalın kalın çoraplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?