2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sonra ben nıye kılo alıyorum

Şuan nasıl troidiniz düştü mü

Ayy öyle yiyebileceğimi düşünmüyorum öğlen 1 tane yedim ya neden bir tane kalmış ki oldum yetmiyor boğaz konusunda kendimi tutamıyorum yaaa

ben de kiloyla peynir yiyorum normalde pek yemezdim. hamileliğimin başında bir oturuşta şu dilimli sarı burger peynirlerinin 500 gramlık paketini yemiştim bayılıyorum peynire

Kızlar okuldan geldim okuyamadim ben okuyana kadar bebek için ayakkabı aldınız mı

Ella bonnanin patiklerinden aldim simdilik. Ilk adim icin daha cok erken. Yururken kac olursa ayak numarasi ona gore aliriz. Ama vicconun ilk adim ayakkabilari cok tatlis
Sagolun kizlar valla. Bizim ev sicak ama disari cikarken hic dusunmemistim. Ben de takip edeyin bunlarin fiyatlarini.
Alisverisi tamamladim diyorum guya. Kimbilir daha neler eksik

Kızlar geçen üşüttüm dedim ya. Şimdi de kulağım ve başım ağrıyor. Genizim sanki dolu gibi

6 aylıkken almak en mantıklısi o zaman ben çocuğu doğar doğmaz prenses gibi giyinip gezecek sanıyorum ama olacak şey pijamanin içine sokulmuş zıbın ve farklı renk
İlk 1 sene zaten bagısıklığı tam gelişmediği için cabuk hasta olabılıyorlarmış o yuzden pek ortamlara sokacagımı sanmıyorum ozellikle kışın nisan mayıs gibi cıkarız yavaş yavaş. Bende oyle sanıyodum valla hatta ocak şubat gibi bi tatil mi yapsak dedım sonra annemler dedı nereye gitcen cocuk ucakta bıle bişey kapsa havale falan allah korusun sonra dedım zaten annelikte tecrubeli degılım otur oturdugun yerde prensesliği biraz buyuyunce olsun ben pijama onlar pijama takılcaz bari bi yürüyüşe cıkabılsem doğumdan sonra tek istediğim şey o inan ki

Kızım ekimde doğdu, yılbaşında istanbul’dan tarsus’a gittik. Bir şey olmuyor inan. Kış günü kanguruya koyar sokak sokak gezerdim. Evde karşılıklı ağlayacağımıza hava alırdık. Okula başlayana kadar da pek hastalanmadı. Yolda tanımadığım adamlar gelip ‘abla üşür bu’ derdi. Erzurum-kars gibi iklimlerde yaşamıyorsanız dışarı çıkabileceğinizi düşünüyorum. Kendinize güvenin.

Ben direk salacam dışarı çok koruyanların çocukları hep hasta kışın yalınayak dolaşan çocuklar daha dirençli. Millet doğurduğu gibi avm ye falan götürüyor hiç bişi olduğu yok

Kumsari
Su an kacmaz50 var. Kupon kismina eli le yazman lazim
Instagramda muratpaylasiyor hesabi var. Onun hikayelerinden takip ediyoruz.
Gunduz bir ya da iki kere elimizle kod yazarak 150 ye 50 veya 100 e 40 aliyoruz.
Gece 00.00 da da ayni sekilde elimizle kod yazarak bir kupon daha veriyor. Bu siralar geceleri 300 e 60 veriyor.
Bunun disinda 09.00 14.00 ve 20.00 da ana sayfada ayrica kod veriyor.
Elimizle yazdigimiz kodlar 200-300 tl civarindaki urunler icin daha avantaNtajli oluyor. Ana sayfadaki kodlar pahali seyler icin iyi.
Ayrica n11 de her alisverisinin %5 i kadat ucuc puan kazaniyorsun. Teslimattan 15 gun sonra harcayabilirsin.

Son düzenleme:
Kızlar ya bu park yatakların içine hangi markanın süngerini aldınız? Ben bulamadım bir türlü ya

Kızlar n11 kuponlarinin geldiğini nereden takip ediyorduk, bu ay çok lazım bana yeni alışveriş yapicam
Bir de hepsiburada da premium ol. Ilk ay 1 tl sonra aylik 15 tl. Aldigin seyin fiyati sonradan duserse aradaki fiyat farkini puan veriyorlar. Ben 350 tl fiyat farki aldim 1 ayda. Kargo ucretsiz. %3 her alisveriste puan veriyor premiumlara.
Diger bir taktik de esinle paylas kazan yaparak %7 puan kazaniyorsun. Bunun ic8n premium olmaya gerek yok

Kızlar aşerme konusuna değinmişken ben ilk adana acılı aşerdim turşu eti normalde çok sevmem beyaz eti daha fazla fakat bu hamileliğimde hem et hem acı ekşi yiyorum ve bunları yiyince daha çok hareket ediyor tatlı severim tatlı yiyesim gelmiyor meyve sadece kızlarımdada tatlı yemeyi severdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…