- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.981
Sonra ben nıye kılo alıyorumKızlar ben kendimi durduramıyorum. Her gün kuru baklava ekler pasta yiyorum. Son bir tane kalmıştı baklava öğlen yedim. Şimdi yine canım istiyor akşama alsam mı diyorum. Ya kafayı yicemher gün yemek normal mi bana bir akıl verin canım çok istiyor vicdanım da öldürüyor
Şuan nasıl troidiniz düştü mü@acep84
Canım benim gebelik öncesi çıktı tiroidim 7'ye yakındı.
Euthyrox kulanmaya başlayınca düşüş gerçekleşti.
Gebelik başladığında her ay düzenli kan testi vereceksin .HOrmonlar tiroidi sürekli değişirecek denildi.
Geçen ay 1,37'ye kadar inmişti değerim mutluydum çünkü 2,5 üstü bebeğin çok ciddi zararlar verebiliyor. Son kan tahlilimde 3,5 çıktı test sonucu ile apar topar dozajını arttırdık. Gebelikte 5'e yaklaşması düşüğe sebep olabiliyor.
Benim 3,5-4 ay çok ciddi kusma problememim vardı ve geçmiyordu onunda %90 sebebinin yükselip düşen tiroit olduğunu söylediler.
Şuan 21+4 haftadlığım düzeldim diye seviniyordum sabahları istisnasız 15 dk kusuyorum. Büyük olaslık tiroit kaynaklı sıkıntılarım çözülmedi.
Tiroidinn çok düşmeside sıkıntı 1'in altına indiriğinde eksili değerlere yaklaşırsa bu seferde o yönde aynı sıkıntıları yaşayabiliyoruz.hep ideal seviyede tutturmak lazım. Aylık Tiroit testini sakın kaçırma
Ayy öyle yiyebileceğimi düşünmüyorumHer gün yemek bi süre sonra normalden çıkarama canın onu çekiyorsa minik parçalara böl tek seferde değilde minicik minicik ye. Nefsini kırmış olursun. Ve alacağında kesinlikle çok az al 4 dilim kuru baklava de göbeğini iyice göstererek hamilesin diye bişey de diyemezler. Bi süre sonra belki almaya üşenirsin.
Yaa biliyorum nedenini ama durduramıyorım kendimiSonra ben nıye kılo alıyorum
Yaa bu plesenta yaşlanmasını duymuştum. Ama böyle düzeldiğini bilmiyordum. Korkmıyım o zaman benBenim Arkadaşımin plesantasinda yaşlanma vardi bebek geriden gelmeye başlamıştı ona coraspin başlattılar o şekilde duzeldi
ben de kiloyla peynir yiyorum normalde pek yemezdim. hamileliğimin başında bir oturuşta şu dilimli sarı burger peynirlerinin 500 gramlık paketini yemiştimKızlar ben kendimi durduramıyorum. Her gün kuru baklava ekler pasta yiyorum. Son bir tane kalmıştı baklava öğlen yedim. Şimdi yine canım istiyor akşama alsam mı diyorum. Ya kafayı yicemher gün yemek normal mi bana bir akıl verin canım çok istiyor vicdanım da öldürüyor
Benim endişem yediklerim zararlı diyeben de kiloyla peynir yiyorum normalde pek yemezdim. hamileliğimin başında bir oturuşta şu dilimli sarı burger peynirlerinin 500 gramlık paketini yemiştimbayılıyorum peynire
Kızlar okuldan geldim okuyamadimben okuyana kadar bebek için ayakkabı aldınız mı
Sagolun kizlar valla. Bizim ev sicak ama disari cikarken hic dusunmemistim. Ben de takip edeyin bunlarin fiyatlarini.Ella bonnanin patiklerinden aldim simdilik. Ilk adim icin daha cok erken. Yururken kac olursa ayak numarasi ona gore aliriz. Ama vicconun ilk adim ayakkabilari cok tatlis
İlk 1 sene zaten bagısıklığı tam gelişmediği için cabuk hasta olabılıyorlarmış o yuzden pek ortamlara sokacagımı sanmıyorum ozellikle kışın nisan mayıs gibi cıkarız yavaş yavaş. Bende oyle sanıyodum valla hatta ocak şubat gibi bi tatil mi yapsak dedım sonra annemler dedı nereye gitcen cocuk ucakta bıle bişey kapsa havale falan allah korusun sonra dedım zaten annelikte tecrubeli degılım otur oturdugun yerde prensesliği biraz buyuyunce olsun6 aylıkken almak en mantıklısi o zamanben çocuğu doğar doğmaz prenses gibi giyinip gezecek sanıyorum ama olacak şey pijamanin içine sokulmuş zıbın ve farklı renk
Ayyyy harikaPatiklerin yeterli olacagini dusunuyorum. Ben sunlardan almistim. 1-2 hafta once 138 e inmisti.
1 hafta mı ben 5 haftadır tartılmıyorum69 u gördüm 70 i gormemeyeyim diye 1 haftadır tartilmiyorum
Artık bısey almıcam bu ayn11 kuponlarına gozumu kapatıyorum
Kızlar n11 kuponlarinin geldiğini nereden takip ediyorduk, bu ay çok lazım bana yeni alışveriş yapicamGün içinde gelir cnm
Kızım ekimde doğdu, yılbaşında istanbul’dan tarsus’a gittik. Bir şey olmuyor inan. Kış günü kanguruya koyar sokak sokak gezerdim. Evde karşılıklı ağlayacağımıza hava alırdık. Okula başlayana kadar da pek hastalanmadı. Yolda tanımadığım adamlar gelip ‘abla üşür bu’ derdi. Erzurum-kars gibi iklimlerde yaşamıyorsanız dışarı çıkabileceğinizi düşünüyorum. Kendinize güvenin.İlk 1 sene zaten bagısıklığı tam gelişmediği için cabuk hasta olabılıyorlarmış o yuzden pek ortamlara sokacagımı sanmıyorum ozellikle kışın nisan mayıs gibi cıkarız yavaş yavaş. Bende oyle sanıyodum valla hatta ocak şubat gibi bi tatil mi yapsak dedım sonra annemler dedı nereye gitcen cocuk ucakta bıle bişey kapsa havale falan allah korusun sonra dedım zaten annelikte tecrubeli degılım otur oturdugun yerde prensesliği biraz buyuyunce olsunben pijama onlar pijama takılcaz bari bi yürüyüşe cıkabılsem doğumdan sonra tek istediğim şey o inan ki
Ben direk salacam dışarı çok koruyanların çocukları hep hasta kışın yalınayak dolaşan çocuklar daha dirençli. Millet doğurduğu gibi avm ye falan götürüyor hiç bişi olduğu yokİlk 1 sene zaten bagısıklığı tam gelişmediği için cabuk hasta olabılıyorlarmış o yuzden pek ortamlara sokacagımı sanmıyorum ozellikle kışın nisan mayıs gibi cıkarız yavaş yavaş. Bende oyle sanıyodum valla hatta ocak şubat gibi bi tatil mi yapsak dedım sonra annemler dedı nereye gitcen cocuk ucakta bıle bişey kapsa havale falan allah korusun sonra dedım zaten annelikte tecrubeli degılım otur oturdugun yerde prensesliği biraz buyuyunce olsunben pijama onlar pijama takılcaz bari bi yürüyüşe cıkabılsem doğumdan sonra tek istediğim şey o inan ki
Bir de hepsiburada da premium ol. Ilk ay 1 tl sonra aylik 15 tl. Aldigin seyin fiyati sonradan duserse aradaki fiyat farkini puan veriyorlar. Ben 350 tl fiyat farki aldim 1 ayda. Kargo ucretsiz. %3 her alisveriste puan veriyor premiumlara.Kızlar n11 kuponlarinin geldiğini nereden takip ediyorduk, bu ay çok lazım bana yeni alışveriş yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?