- Konu Sahibi sunshine__
-
- #27.921
Yakacıktaydı daha önce ordan biliyorum onu. Çok sağ olunSıkıntı olmaz bence daha yolun yarısının birazcık üstü.
Ama doktor arayışın varsa Saadet Hanımı tek geçerim.
İlk bebekKaçıncı bebek hangi şehir ne zaman doğum onu da yaz ekliyorum
aynen canım yakacık kadın doğumun çok bilindik bir doktoru.Yakacıktaydı daha önce ordan biliyorum onu. Çok sağ olunona giderim bende hem Pendik yakın bana
düzenini takip et canım 5dkda bir 40sn kadar sürüyorsa ne yapıyorsan bırak koşarak dr git. senin kasılmalar braxton hicks ve yorgunluğa bağlı olabilir ben benimkilerin o durumda arttığını fark ettim. gerekirse istirahat raporu al evinde dinlen. bol su iç bir de magnezyum kullan. güneşlide oturuyorum ben de bu civardaki en iyi hastane medipol ama fiyatları bi tık pahalı eğer medipole para vermek istemiyorsan erdemin fiyatları uygun ve azeri bir dr gelmiş matanat diye çok tatlı bir kadındı. sadece cihazları pek iyi gelmedi bana dr açısından fark etmiyordur muhtemelen ama ben bakınca bir şey anlayamadımValla hiç aklıma gelmedi saymak ama çok sık oldu öğleden önce sürekli sertti diyebilirim arkadaşlarıma da elletiyordum onlarda sasiriyordu niye böyle diye
Ben 3 tane aldım. Biri 4 katlı da diğer ikisini bilmiyorum bilgilerde yazmıyordu sanırımMüslin örtü kaç adet olmalı 2 katlı ve 4 katlı olarak ayrı ayrı? Siz kaç adet aldınıız?
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Bebeğin babayla bağ kurması lazım, öğrenmesi gerekiyor de canımKv olmasının benim yasadığım en kotü yanı eşi saf dışı bırakıyor. Eşim yanımda olacak normalde destenlk olacak. Ben de onu istiyorum. Ama annesi aman oğlum sen altinı değiştiremezsin ben yapayım falan. Sanki ben doğduğumdan beri alt değiştiriyorum.
Hatta doğunca baba ile bebek bağı olsun diye çıplak tene koyuyorlarmış. Babanında kokusunu bilsin onda da güvenli olduğunu bilsin diyeBebeğin babayla bağ kurması lazım, öğrenmesi gerekiyor de canım
bence burada kvdeden ziyade eşte bitiyor olay. eş ben yapacağım anne derse kvde ne derse desin etkisi olmaz. sonuçta bu adamlar 3 yaşında çocuk değil annelerine sınır çizebilirlerKv olmasının benim yasadığım en kotü yanı eşi saf dışı bırakıyor. Eşim yanımda olacak normalde destenlk olacak. Ben de onu istiyorum. Ama annesi aman oğlum sen altinı değiştiremezsin ben yapayım falan. Sanki ben doğduğumdan beri alt değiştiriyorum.
Benimki benden korkmasa benide saf dışı bırakır da cırlayacağımı biliyo AllahtanKv olmasının benim yasadığım en kotü yanı eşi saf dışı bırakıyor. Eşim yanımda olacak normalde destenlk olacak. Ben de onu istiyorum. Ama annesi aman oğlum sen altinı değiştiremezsin ben yapayım falan. Sanki ben doğduğumdan beri alt değiştiriyorum.
Gezme isteği değil o. Sizinle gezme isteğiAyyyy kv yay allahım o gezme merakı beni deli edıyordu ilk evlendik biz geziyoruz ya ben gezmedım evdeyım siz gezıyosunuz diye triplere giriyodubende akrep inatcı o tribe girdikce daha cok gezıyodum hahaha o zamanlar 45 yasındaydı kv şimdi 30 yaşındayım valla benım eskısı kadar gezesım yok onun 45 yaşında ki gezme istegini ben hala anlamış degılım
evet benim eşim bunu araştırmıştı ebeye özellikle soruyordu babayla da tentene temas var dimi diye yoksa hastane değiştirecektik shdhdahshdHatta doğunca baba ile bebek bağı olsun diye çıplak tene koyuyorlarmış. Babanında kokusunu bilsin onda da güvenli olduğunu bilsin diye
Bende araştırdım öyle yazıyordu. Yapmak lazımevet benim eşim bunu araştırmıştı ebeye özellikle soruyordu babayla da tentene temas var dimi diye yoksa hastane değiştirecektik shdhdahshd
Yalanci sancida da rahim ağzı kısalıyor mu bilgin vsr mi? Hem ısınamadım hem güvenemiyorum bu rahat umursamaz tavırlarından dolayı doktor arayışına girdim zaten belli bir haftadan sonra doktorlar da kabul etmiyormuş insallah çok geç kalmadan bulurum içime sinen bir doktorSakin ooooll bak şuan sancı olması normal artık sancıları arada hissedebiliriz. Bunlar doğum sancısı değil genel olarak yalancı sancı zaten. Bide sen doktoruna ısınamadın bak adamın tedavisini sorguluyorsun içine sinmeyen bişi var muhtemelen o yüzden doğum olana kadar değiştir bence aklına yatacak başka doktora git ciddiyim bak. Güvenmediğin biriyle doğuma girersen panik olursun
Nts sancı var mi yok mu tespit etmek için değil mi bebek hareketinde niye butona basıyorum ki20 dk suruyor. Yataga yatiyorsun,karnina nstyi bagliyorlar. Eline de bi buton veriyorlar, bebek hareket edince basiyorsun.
Evet bende aksi gibi çok stresli herseyi kafaya takan bir insanım çok isterdim umursamaz bir insan olmalı ama denedim olamıyorum malesefStres yaptikca daha cok kasiliyordur canim. Sakin olmaya calis ne kadar zor olsa da. Ben en ufak bi seyi kafama taksam kasiliyor hemen. Haber bile izleyemiyorum mesela suan izledigimde uzuldugumde kasilmaya basliyor cunku
Yalancı kasilma olsa rahim ağzı kısalır miydi benim ki kisalmisti?düzenini takip et canım 5dkda bir 40sn kadar sürüyorsa ne yapıyorsan bırak koşarak dr git. senin kasılmalar braxton hicks ve yorgunluğa bağlı olabilir ben benimkilerin o durumda arttığını fark ettim. gerekirse istirahat raporu al evinde dinlen. bol su iç bir de magnezyum kullan. güneşlide oturuyorum ben de bu civardaki en iyi hastane medipol ama fiyatları bi tık pahalı eğer medipole para vermek istemiyorsan erdemin fiyatları uygun ve azeri bir dr gelmiş matanat diye çok tatlı bir kadındı. sadece cihazları pek iyi gelmedi bana dr açısından fark etmiyordur muhtemelen ama ben bakınca bir şey anlayamadım
Canım doktorun nst istemese bile sen söyle. Hocam içim rahat etmiyor nst yaparmısınız felan de. En azından bu geceyi için rahat geçirirsin. Birde geçen seferki muayenede doktorun sorun görmesine rağmen hiç bişey yapmamasınıda kafaya takmıştın buda belki tetikliyordur. Ben ne kadar stresli olursam o kadar sancılanıyor gibi hissediyorum çünkü. Acilende doktorunu değiştir canım içine sinen birini bul hemen bu doktorla rahat bir doğumda yapamazsın.Yalanci sancida da rahim ağzı kısalıyor mu bilgin vsr mi? Hem ısınamadım hem güvenemiyorum bu rahat umursamaz tavırlarından dolayı doktor arayışına girdim zaten belli bir haftadan sonra doktorlar da kabul etmiyormuş insallah çok geç kalmadan bulurum içime sinen bir doktor
Nts sancı var mi yok mu tespit etmek için değil mi bebek hareketinde niye butona basıyorum ki
Evet bende aksi gibi çok stresli herseyi kafaya takan bir insanım çok isterdim umursamaz bir insan olmalı ama denedim olamıyorum malesef
Bugun stres de yapmadım ama neden böyle oldu anlamadim
anadolu yakasında doğum pek çok hastaneye göre daha uygun Medipolde.Yalancı kasilma olsa rahim ağzı kısalır miydi benim ki kisalmisti?
Bir dahakine sayarım normalde de oluyordu dediğin gibi Yalancı kasilmadir diyip önemsemiyordum ama bugün öğleden önce çok fazla oldu durduk yere.
Medipol pahalı evet doğum falan Allah bilir ne kadardır erdem de suan gittiğim hastaneyle fiyatları aynı diye biliyorum ama onun dogumhanesinde erkek oluyormus diye duymuştum benim için eksi bir yön bu
yenidoğanda koku duyusu yaşam boyunca olacağı en kuvvetli halde ve bebek annenin kokusunu tanıyor çünkü amniyon sıvının kokusuyla meme başının kokusu aynı. yani zaten bebek anneyle bir miktar bağ kurmuş doğuyor. bebeğin babayla çıplak tentene temasında bebek babanın kokusunu tanıyor baba da oksitosin salgılıyor ve bebekle çok daha kolay bağ kuruyor. o süreçte bakım veren konumunda olması da bebekle bağını kuvvetlendiriyor. bu arada sadece doğduğu anda değil sonrasında da sık sık tentene temasta bulunmak annenin çıplak emzirmesi babanın çıplak şekilde tummy time yapması ya da gazını çıkarması bunların hepsi çok kıymetli.Bende araştırdım öyle yazıyordu. Yapmak lazım
Yok öyle bişi yaa niye kabul etmesin. Benim doktoruma giden bi tanıdığım var benim önermemle gitti. Şimdiye kadar kime dediysem iyi bi doktor git diye hep memnun kaldılar. Her doktor herkese iyi gelmiyo kadın çok nazlı her detayı incik dincik soruyo birazda maddi yanını düşünüyo daha uygununu arıyordu. Oda yani değiştirdi doktor 30a gelmeden başka doktora gidiyo şuan. Aynı doktor ben çok memnunum ama o beğenmedi değiştirdi ki bence çok ilgili biri. Bi sorunum olduğunda hemen dönüyo sağolsun gerekli bütün bilgilendirmeyi de yapıyo. Gece de doğursam kalkıp beni doğurtmak için hastaneye gelecek mesela bi aksilik çıkmazsa hastaları için geliyo çünkü mesai saati doğurtmak içinzorlamıyo. Seninde böyle güvendiğin bi doktor olması lazım geç değil bence bugün bu hastane işini hallet başka doktor bak. Bi sonraki kontrolün artık doğuracak olduğun doktorda olsunYalanci sancida da rahim ağzı kısalıyor mu bilgin vsr mi? Hem ısınamadım hem güvenemiyorum bu rahat umursamaz tavırlarından dolayı doktor arayışına girdim zaten belli bir haftadan sonra doktorlar da kabul etmiyormuş insallah çok geç kalmadan bulurum içime sinen bir doktor
Nts sancı var mi yok mu tespit etmek için değil mi bebek hareketinde niye butona basıyorum ki
Evet bende aksi gibi çok stresli herseyi kafaya takan bir insanım çok isterdim umursamaz bir insan olmalı ama denedim olamıyorum malesef
Bugun stres de yapmadım ama neden böyle oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?