2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eki Görüntüle 3301983 Kızlar ben bunun rengine aldandım verdim siparişi. Daha yeni siparişlerime göz attım kız tulumu yazıyor ya bundaaa ay hiç kıza benziyor mu ya
Yok canim bence unisex. Kiza da olur erkege de.
Zaten ben kizlarima da her renk aliyorum bence bebeklerin rengi yok :)

Sen yine iyi başlamışsın ben 3 tulum 3 zıbın dışında bişey almadım onları da gözüme çarptı alayım dedim
Ben de yavaş yavaş alıyorum şu bi haftadır kıyafet , annem aldı bir sürü bi şey ama ben hiç almamıştım şimdi nerde kupon indirim görüyorum hosuma da gidiyorsa sepetliyorum güya kredi kartımı kapatmaya çalışıyoruz son üç aydır ellemiyordum yani yerseniz bu ay patlayacak gibi

Braxton hicks kasilmalari oluyor, deneme sancilari. Bende 25. haftadayim dun ilk defa basima geldi bugun doktoruma danistim gunde on kere oyle toplanmasi normal. Fazla olursa haber ver dedi. Acisiz sancilar yani :)
10sa iyi o zaman :) annem diyor ki bebiş toplanmıştır oraya , ben de kasılma diye düşünmüştüm , öyle olunca derin nefes alıp veriyorum bir süre sonra yumuşuyor

Yok canim bence unisex. Kiza da olur erkege de.
Zaten ben kizlarima da her renk aliyorum bence bebeklerin rengi yok :)
Dimiii valla bu zamana kadar aldığım renklerin hepsi unisex ikincide nasiplensin diye tabi ikinci kız olursa etek elbiseler doldururum bu garibimde pek bi şey alamıyorum hep klasik tulum zıbın vs

Bugün bir arkadaşım daha sordu biz sanırım 3aylıkken falan yaptırırız

Yaa çok iyi o zaman. Demek ki her giden memnun. Çok teşekkür ederim desteğin için

Fiyatlar böyle n11den baktım aldım kızlar bi göz gezdirin isterseniz

Hangisi o ay ne hale kaldık ya kendim için bu kadar internette alışveriş kovalamadım ben bir bebek ne hallere soktu beni

Kızlar maşallah 10 sayfa okudum sabahtandir giremedim bitmedi bir türlü D d_g_g sen şanslısin canım kv yaşlı benim ki de genç 43 yaşında daha o kadar alıngan ki gelme desem gelmez tripleri hiç çekilmiyor kendi de ikizler burcu sen düşün benim halimi

Cidden öyle oluyor mu karında sakinse doğunca da sakin mi oluyor
Bilmiyorum herkeste nasıldır da bendim Kızlarım çok hareketliydi hâlâda öyleler bu o kadar tatlı yememe rağmen kıpırdamaz et ve acı ekşi yiyince bir oynuyor ki bazen turşuyu hissedebileyim diye yiyorum en güzel yanıda mide yanması yok yedikten sonra bence akıllı ve sakin bir oğlum olucak bir yerde okumuştum kız çocukları babalarının kız versiyonu oluyormuş erkek çocukları da annelerinin erkek versiyonu oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum okumuştum bir yerde

Ben de sanırım 2 ay içerisinde planlamayı düşünüyorum tabi yanında kim durur bilemiyorum ben dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…