- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.021
Ben de maalesef bekledim baktım indirim falan yok aynı duruyor hshshs verdim uyudumAy ben uyumuşum :) bugün öğlen aldım :) annemin 329a aldığı havlu takımını ben 204 tl ye aldım
Yok canim bence unisex. Kiza da olur erkege de.Eki Görüntüle 3301983 Kızlar ben bunun rengine aldandım verdim siparişi. Daha yeni siparişlerime göz attım kız tulumu yazıyor ya bundaaaay hiç kıza benziyor mu ya
Ben de yavaş yavaş alıyorum şu bi haftadır kıyafet , annem aldı bir sürü bi şey ama ben hiç almamıştım şimdi nerde kupon indirim görüyorum hosuma da gidiyorsa sepetliyorum güya kredi kartımı kapatmaya çalışıyoruz son üç aydır ellemiyordumSen yine iyi başlamışsın ben 3 tulum 3 zıbın dışında bişey almadımonları da gözüme çarptı alayım dedim
10sa iyi o zaman :) annem diyor ki bebiş toplanmıştır oraya , ben de kasılma diye düşünmüştüm , öyle olunca derin nefes alıp veriyorum bir süre sonra yumuşuyorBraxton hicks kasilmalari oluyor, deneme sancilari. Bende 25. haftadayim dun ilk defa basima geldi bugun doktoruma danistim gunde on kere oyle toplanmasi normal. Fazla olursa haber ver dedi. Acisiz sancilar yani :)
DimiiiYok canim bence unisex. Kiza da olur erkege de.
Zaten ben kizlarima da her renk aliyorum bence bebeklerin rengi yok :)
Bugün bir arkadaşım daha sordu biz sanırım 3aylıkken falan yaptırırızKızlar, erkek bebek bekleyen ya da oğlu olan annelersünnet işini nasıl yaptınız, yapacaksınız? Ben kırkı çıkmadan yaparım diyordum ama annem 2 3 ayı devirsin çocuğu tanı önce vs dedi kafam karıştı. Siz nasıl düşünüyorsunuz
Kendi sitesinde pudra rengini gördüm dün, 89 mu 99tl felan idiEki Görüntüle 3301983 Kızlar ben bunun rengine aldandım verdim siparişi. Daha yeni siparişlerime göz attım kız tulumu yazıyor ya bundaaaay hiç kıza benziyor mu ya
Yaa çok iyi o zaman. Demek ki her giden memnun. Çok teşekkür ederim desteğin içinaynen canım yakacık kadın doğumun çok bilindik bir doktoru.
Bende kime denk gelsem tavsiye ile geldik diyorlar.
Doğuma o denk gelinir mi bilinmez ama randevu saatleri anında doluyor hastanenin en yoğun doktoru saadet hanım.
Şuan benim süreci çok güzel takip ediyor. Eşim bile acil durumlarda farklı doktora gitmektense ısrarla onun randevusunu yakalayalım diye bekletiyor.
AğlamycamKendi sitesinde pudra rengini gördüm dün, 89 mu 99tl felan idi
Kaçmaz50 gelmiş ama bitti mi bilmiyorum kızlarKumsari
Evet günlük 1 adet farklı kupon oluyorMeşhur termometreyi 168den 118 e aldım , cok teşekkür ederim vala S saskito M maviiikelebekkk
En uygun indirim 150 ye 50 veren oluyor sanırım ve günlük bir adet veriyor değil mi onu takip etmek mantıklı
Hangisi oMeşhur termometreyi 168den 118 e aldım , cok teşekkür ederim vala S saskito M maviiikelebekkk
En uygun indirim 150 ye 50 veren oluyor sanırım ve günlük bir adet veriyor değil mi onu takip etmek mantıklı
Bilmiyorum herkeste nasıldır da bendim Kızlarım çok hareketliydi hâlâda öyleler bu o kadar tatlı yememe rağmen kıpırdamaz et ve acı ekşi yiyince bir oynuyor ki bazen turşuyu hissedebileyim diye yiyorum en güzel yanıda mide yanması yok yedikten sonra bence akıllı ve sakin bir oğlum olucak bir yerde okumuştum kız çocukları babalarının kız versiyonu oluyormuş erkek çocukları da annelerinin erkek versiyonu oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum okumuştum bir yerdeCidden öyle oluyor mu karında sakinse doğunca da sakin mi oluyor
Valla inan bende öyleyim kıyafet alma konusunda ben bile kendime bu kadar almam yaniHangisi oay ne hale kaldık ya kendim için bu kadar internette alışveriş kovalamadım ben bir bebek ne hallere soktu beni
Ben de sanırım 2 ay içerisinde planlamayı düşünüyorumKızlar, erkek bebek bekleyen ya da oğlu olan annelersünnet işini nasıl yaptınız, yapacaksınız? Ben kırkı çıkmadan yaparım diyordum ama annem 2 3 ayı devirsin çocuğu tanı önce vs dedi kafam karıştı. Siz nasıl düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?