- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.041
Keşke öyle olsaBilmiyorum herkeste nasıldır da bendim Kızlarım çok hareketliydi hâlâda öyleler bu o kadar tatlı yememe rağmen kıpırdamaz et ve acı ekşi yiyince bir oynuyor ki bazen turşuyu hissedebileyim diye yiyorum en güzel yanıda mide yanması yok yedikten sonra bence akıllı ve sakin bir oğlum olucak bir yerde okumuştum kız çocukları babalarının kız versiyonu oluyormuş erkek çocukları da annelerinin erkek versiyonu oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum okumuştum bir yerde
İki rengide o fiyatmış, olmazsa diğer rengini indirimli alAğlamycamyok yok ağlamıycam kazıklandım e o zaman ben
Hala öyle haftasonu eşimin iş eğlencesi var bir tane kıyafetim olmuyor kendime bir şey baktığım aldığım yok hamilelik üzerineValla inan bende öyleyim kıyafet alma konusunda ben bile kendime bu kadar almam yani
Hahaha ay tesellini yerim yaİki rengide o fiyatmış, olmazsa diğer rengini indirimli al
Civil Bebek ve Çocuk Mağazaları - Civilim.com
Bebek ve çocuklarınız için aradığınız tüm ürünler en uygun fiyat fırsatı ve yepyeni kampanyalarla hızlı alışverişin adresi Civilim.com’da!www.civilim.com
İkinci haftasında düşünüyorum bende ama bebeğim minnak olacak gibi duruyor belki bünyesi zayıf gelebilir ne kadar erken olursa okadar iyi olur çünkü sünnetten sonra bazı bebeklerin sakinlşetiğini gördümKızlar, erkek bebek bekleyen ya da oğlu olan annelersünnet işini nasıl yaptınız, yapacaksınız? Ben kırkı çıkmadan yaparım diyordum ama annem 2 3 ayı devirsin çocuğu tanı önce vs dedi kafam karıştı. Siz nasıl düşünüyorsunuz
1 numarada 240 fazla olabilir ben olsam 120 1 numara 120 2 numara alırdım küçük bezi takamazdın ama az büyüğü takabiliyorsun bazı bebekler direk 1den 3e de geçebiliyormuş. ben bez stoklamıyorum anasına çekerse her şey pişik yapabilir denemem şart. elimde patlarsa diye korkuyorumKızlar Molfix Bebek bezi aldım. 1 numara 240 adet, 2 numara 240 adet. Fazla olurlar mı sizce? Siz kaçar tane aldınız
Bu valla ha birde kayınvalidem babaynest seti ismi sanırım ondan aldıNasıl yani şimdiye kadar yaptığın alışveriş bu mu
Bende aynı fikirdeyim son zamana bıraktık ama inşallah batmayızama artık başlayalım ya abarttık bizde biraz
Bende sanırım patlatacağım çünkü 3 ay kaldı ortada bişey yokBen de yavaş yavaş alıyorum şu bi haftadır kıyafet , annem aldı bir sürü bi şey ama ben hiç almamıştım şimdi nerde kupon indirim görüyorum hosuma da gidiyorsa sepetliyorum güya kredi kartımı kapatmaya çalışıyoruz son üç aydır ellemiyordumyani yerseniz bu ay patlayacak gibi
Canım doktor ne dedi ?Selam kızlar bugün ise geldiğimden beri bebek kendini karnımın sağ tarafında topluyor orasi taş gibi oluyor öğleden önce saatte 10 kere falan olmuştur abartisiz sertlesince yuruyemicek hale geliyorum. Normalde doktor pazartesi çağırmıştı kontrole ama ben bugün is cikisi gidicem bu sefer de normal derse kavga çıkarıcam net yani ve su gibi akintim vardı sabah afedersiniz altımi ıslattim sandim ter falan da değil akintiydi resmen.
gavisconu yemekten sonra alabilirsin rahatlatır biraz günde 7 ölçeğe kadar içebiliyorsun. su iç su iyi gelir. baharatlı yeme salçalı yeme asitli yeme domates yeme salatalığı kabuğuyla yeme ne bileyim süt içme bunlar hep midenin anasını ağlatıyor. internette listeler var onlara bakabilirsin ama ne yersen ye bebek yukarı çıktıkça olacak. yüksek yatmaya çalış üşütmemeye çalış üşütünce de çok oluyor.Canlar midemden ağzıma doğru bir tuhaf acılık hissi geliyor.
Reflü mü ne?
Gaviskon aç mı içilir tok mu?
Bu hissiyat olmaması için ne yiyeyim ne içeyim.
İki gündür yoğurtlu soğuk buğday çorbası içiyorum. Üzeri naneli aceba o mu yapıyor?
Evet hamile bedenlerinde kendi bedenin ne ise omu aşmak lazım bence , ben de netten direkt m alacaktım . Mağazadan denedim aşırı aşırı büyük geldi s aldım geceliğiBenım bugun geldı pıjama takımı, herzamankı bedenımın bır buyugunu almıstım, baya buyuk oldu, ıade olusturdum 2 beden kucuk sıparıs gırdım yenıden, sanırım hamıle bedenlerı baya buyuk
Benim hiç tatlı ile aram yoktu gebelikte , şeker taraması yaptıktan sonra sürekli tatlı yiyesim geliyor karşı koyamıyorumKızlar ben kendimi durduramıyorum. Her gün kuru baklava ekler pasta yiyorum. Son bir tane kalmıştı baklava öğlen yedim. Şimdi yine canım istiyor akşama alsam mı diyorum. Ya kafayı yicemher gün yemek normal mi bana bir akıl verin canım çok istiyor vicdanım da öldürüyor
Ay ben de69 u gördüm 70 i gormemeyeyim diye 1 haftadır tartilmiyorum
Benim canım sürekli acı ekşi çekiyor tek meyveler de tatlı yiyebiliyorumBenim hiç tatlı ile aram yoktu gebelikte , şeker taraması yaptıktan sonra sürekli tatlı yiyesim geliyor karşı koyamıyorum
Ben de stok yapmak için değil de indirimdeyken o şekilde aldım umarım elimde patlamaz1 numarada 240 fazla olabilir ben olsam 120 1 numara 120 2 numara alırdım küçük bezi takamazdın ama az büyüğü takabiliyorsun bazı bebekler direk 1den 3e de geçebiliyormuş. ben bez stoklamıyorum anasına çekerse her şey pişik yapabilir denemem şart. elimde patlarsa diye korkuyorum
bana da haber ver alınca kuzum ben de bugün elele donna aldım indirime girmişti 1700dü link paylaştım eşime aldı. iç yatak olarak bamboo mu alsam diyorum ya çok ince geldi diğerleriKızlar ya bu park yatakların içine hangi markanın süngerini aldınız? Ben bulamadım bir türlü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?