2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Keşke öyle olsa

Valla inan bende öyleyim kıyafet alma konusunda ben bile kendime bu kadar almam yani
Hala öyle haftasonu eşimin iş eğlencesi var bir tane kıyafetim olmuyor kendime bir şey baktığım aldığım yok hamilelik üzerine oversize tshirt donla geziyorum dışarlarda oraya neyle gideceğim hiç bir fikrim yok lcwdan ilk hamile kaldığım da L beden elbise almıştım 5 aylıkken dar gelmeye başladı şimdi giremem heralde içine

Hahaha ay tesellini yerim ya erkeğe de pudra nasıl olur bilemedim şimdi aman Napim ya oldu artık iptal de edemem bundan sonra dikkat edeyim bari sazan gibi atladım zaten daha da kıyafet almıyorum bitti doğumdan sonra ihtiyacına göre bakarım

İkinci haftasında düşünüyorum bende ama bebeğim minnak olacak gibi duruyor belki bünyesi zayıf gelebilir ne kadar erken olursa okadar iyi olur çünkü sünnetten sonra bazı bebeklerin sakinlşetiğini gördüm

Kızlar Molfix Bebek bezi aldım. 1 numara 240 adet, 2 numara 240 adet. Fazla olurlar mı sizce? Siz kaçar tane aldınız
1 numarada 240 fazla olabilir ben olsam 120 1 numara 120 2 numara alırdım küçük bezi takamazdın ama az büyüğü takabiliyorsun bazı bebekler direk 1den 3e de geçebiliyormuş. ben bez stoklamıyorum anasına çekerse her şey pişik yapabilir denemem şart. elimde patlarsa diye korkuyorum

Nasıl yani şimdiye kadar yaptığın alışveriş bu mu
Bu valla ha birde kayınvalidem babaynest seti ismi sanırım ondan aldı
ama artık başlayalım ya abarttık bizde biraz
Bende aynı fikirdeyim son zamana bıraktık ama inşallah batmayız
Bende sanırım patlatacağım çünkü 3 ay kaldı ortada bişey yok artık vakti geldi Bende başlamalıyım

Canım doktor ne dedi ?

gavisconu yemekten sonra alabilirsin rahatlatır biraz günde 7 ölçeğe kadar içebiliyorsun. su iç su iyi gelir. baharatlı yeme salçalı yeme asitli yeme domates yeme salatalığı kabuğuyla yeme ne bileyim süt içme bunlar hep midenin anasını ağlatıyor. internette listeler var onlara bakabilirsin ama ne yersen ye bebek yukarı çıktıkça olacak. yüksek yatmaya çalış üşütmemeye çalış üşütünce de çok oluyor.

Benım bugun geldı pıjama takımı, herzamankı bedenımın bır buyugunu almıstım, baya buyuk oldu, ıade olusturdum 2 beden kucuk sıparıs gırdım yenıden, sanırım hamıle bedenlerı baya buyuk
Evet hamile bedenlerinde kendi bedenin ne ise omu aşmak lazım bence , ben de netten direkt m alacaktım . Mağazadan denedim aşırı aşırı büyük geldi s aldım geceliği

Benim hiç tatlı ile aram yoktu gebelikte , şeker taraması yaptıktan sonra sürekli tatlı yiyesim geliyor karşı koyamıyorum

Ben de stok yapmak için değil de indirimdeyken o şekilde aldım umarım elimde patlamaz teşekkürler

Kızlar ya bu park yatakların içine hangi markanın süngerini aldınız? Ben bulamadım bir türlü ya
bana da haber ver alınca kuzum ben de bugün elele donna aldım indirime girmişti 1700dü link paylaştım eşime aldı. iç yatak olarak bamboo mu alsam diyorum ya çok ince geldi diğerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…