2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayyy ben kız sandımm sorry

Kızlar Molfix Bebek bezi aldım. 1 numara 240 adet, 2 numara 240 adet. Fazla olurlar mı sizce? Siz kaçar tane aldınız
Ben sadece 1er paket alırım diyordum . İndirim de kampanya vs derken arkadaşım da 1 ay 1 numara kullanmışken 4 paket 1 numara 4 paket 2 numara aldım inşallah elimde patlamaz

Anksiyetem tuttu hiç bişi hazır değil anaaamm

Benim hiç tatlı ile aram yoktu gebelikte , şeker taraması yaptıktan sonra sürekli tatlı yiyesim geliyor karşı koyamıyorum
Şeker taramasında şeker çıkmadı demi canım? Ben normalde de tatlıcıyımdır ama ilk 4 ay hiç yiyemedim midem almıyor canım istemiyordu, 1 aydır eski halime döndüm şimdi de kendimi tutamıyorum sürekli gözümün önünde ne yesem şeker yoktur inş diye düşünüyorum bir de bu kadar istek normal de gelmiyor

Kızlar ben bu geceliği aldım üzerime de denedim gerçekten çok hoşuma gitti hiç beklemiyordum güzel oturacağını. Şimdiki halime göre aldım 2 ay sonra doğum yapınca yine bu hale dönerim muhtemelen . Foto çekimi için aldım zaten bir de yanında pijama takımı götüreceğim

Yok hiç çıkmadı tam tersi vücuda giren şekeri çok çabuk parçalıyormuşum. Tarama öncesi 79 kan verdikten sonra 71 çıkmıştı . Sanırım onun verdiği rahatlıkla sardım

Ben sadece 1er paket alırım diyordum . İndirim de kampanya vs derken arkadaşım da 1 ay 1 numara kullanmışken 4 paket 1 numara 4 paket 2 numara aldım inşallah elimde patlamaz
Arkadasim da 1 ay 1 numara kullanmis

ben bu takımı beğenmiştim kızlar çekim için.kendi sitesinde 2200 indirimli haliydi dolapta bir hanım buldum ikinci el 1100e anlaştık ilandanda kaldırdı karşıya gidince alacağım.

Ay çok güzelmiş çok beğendim. Ama bedeni nasıl almak lazım geniş mi acaba

Ben trendyoldan bunu aldım l beden. Hem doğuma kadar giyerim hemde doğumdan sonra evin içinde emzirme için rahat olur dedim. Hastaneye de götürürüm duruma göre.
trendyolun bağlamalı olanları çok güzel değil mi ben de onlardan alacağım bayıldımmmm

Ecopirin mi erken doğum riskini artiriyormus

bana da haber ver alınca kuzum ben de bugün elele donna aldım indirime girmişti 1700dü link paylaştım eşime aldı. iç yatak olarak bamboo mu alsam diyorum ya çok ince geldi diğerleri
Yataşta 70*110 yoktu kuzum hb den artık stok takip ederim bamboo da iyi aslında ya valla benimde kafam karışık mutlaka haberleşelim canım

yataş bana bi ince geldi ya bu kadar inceyken rahat edebilecek mi bu çocuklar bunlarda
Kaç cm kuzum bende sünger çok kalın olmasın diyorum. Çünkü park yatağın üst kısmının yüksekliği çok değil sanki süngerde yüksek olursa bu seferde korumalık kısmı az kalacak gibi. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

o da doğru ama çok ince olursa da rahat olmaz gibi geliyo bana bilemedim
Ben de bağlamalıdan beyaz alabilirim ama acele etmiyorum daha 4 ay var doğuma
ben de beyazı beğendim ama iç gösterir gibi geldi belki pudrasını alırım o yüzden kararsızım. ama trendyolun diğerlerinden de alıcam emzirme sürecinde sürekli pisleniyor evde rahatça giyilir sonrasında da kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…