- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.061
Ayyy ben kız sandımm sorryHahaha ay tesellini yerim yaerkeğe de pudra nasıl olur bilemedim şimdi aman Napim ya oldu artık iptal de edemem bundan sonra dikkat edeyim bari sazan gibi atladım zaten daha da kıyafet almıyorum bitti doğumdan sonra ihtiyacına göre bakarım
Ben sadece 1er paket alırım diyordum . İndirim de kampanya vs derken arkadaşım da 1 ay 1 numara kullanmışken 4 paket 1 numara 4 paket 2 numara aldımKızlar Molfix Bebek bezi aldım. 1 numara 240 adet, 2 numara 240 adet. Fazla olurlar mı sizce? Siz kaçar tane aldınız
Anksiyetem tuttu hiç bişi hazır değil anaaammBu valla ha birde kayınvalidem babaynest seti ismi sanırım ondan aldı
Bende aynı fikirdeyim son zamana bıraktık ama inşallah batmayız
Bende sanırım patlatacağım çünkü 3 ay kaldı ortada bişey yokartık vakti geldi Bende başlamalıyım
Şeker taramasında şeker çıkmadı demi canım? Ben normalde de tatlıcıyımdır ama ilk 4 ay hiç yiyemedim midem almıyor canım istemiyordu, 1 aydır eski halime döndüm şimdi de kendimi tutamıyorum sürekli gözümün önünde ne yesemBenim hiç tatlı ile aram yoktu gebelikte , şeker taraması yaptıktan sonra sürekli tatlı yiyesim geliyor karşı koyamıyorum
Yok hiç çıkmadı tam tersi vücuda giren şekeri çok çabuk parçalıyormuşum. Tarama öncesi 79 kan verdikten sonra 71 çıkmıştı . Sanırım onun verdiği rahatlıkla sardımŞeker taramasında şeker çıkmadı demi canım? Ben normalde de tatlıcıyımdır ama ilk 4 ay hiç yiyemedim midem almıyor canım istemiyordu, 1 aydır eski halime döndüm şimdi de kendimi tutamıyorum sürekli gözümün önünde ne yesemşeker yoktur inş diye düşünüyorum bir de bu kadar istek normal de gelmiyor
Arkadasim da 1 ay 1 numara kullanmisBen sadece 1er paket alırım diyordum . İndirim de kampanya vs derken arkadaşım da 1 ay 1 numara kullanmışken 4 paket 1 numara 4 paket 2 numara aldıminşallah elimde patlamaz
Ay çok güzelmiş çok beğendim. Ama bedeni nasıl almak lazım geniş mi acabaKızlar ben bu geceliği aldım üzerime de denedim gerçekten çok hoşuma gitti hiç beklemiyordum güzel oturacağını. Şimdiki halime göre aldım 2 ay sonra doğum yapınca yine bu hale dönerim muhtemelen . Foto çekimi için aldım zaten bir de yanında pijama takımı götüreceğimGecelik - LC WAIKIKI - 699,99 TL
LCW DREAM Ekru V Yaka Dantel Detaylı Uzun Kollu Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3AH98Z8-FDUwww.lcwaikiki.com
trendyolun bağlamalı olanları çok güzel değil miBen trendyoldan bunu aldım l beden. Hem doğuma kadar giyerim hemde doğumdan sonra evin içinde emzirme için rahat olur dedim. Hastaneye de götürürüm duruma göre.
Ablamlar filan da en az bu kadar kullandık deyince aldım ben de hayırlısı olsun artıkBen sadece 1er paket alırım diyordum . İndirim de kampanya vs derken arkadaşım da 1 ay 1 numara kullanmışken 4 paket 1 numara 4 paket 2 numara aldıminşallah elimde patlamaz
Ecopirin mi erken doğum riskini artiriyormusBen kullanıyorum canım bana da aynı durumdan dolayı verdi 32. Haftaya kadar kullan dedi sonra yasak. Erken doğum riskini artırıyor diye. Ama tüp bebek doktorum gerek yok demişti şuanki periantolog kullanalım yaş 38 dedi. Kanama yapmadı ben de ama akşam alıyorum çünkü uyku yapıyor fena
Yataşta 70*110 yoktu kuzum hb den artık stok takip ederim bamboo da iyi aslında ya valla benimde kafam karışık mutlaka haberleşelim canımbana da haber ver alınca kuzum ben de bugün elele donna aldım indirime girmişti 1700dü link paylaştım eşime aldı. iç yatak olarak bamboo mu alsam diyorum ya çok ince geldi diğerleri
yataş bana bi ince geldi ya bu kadar inceyken rahat edebilecek mi bu çocuklar bunlardaYataşta 70*110 yoktu kuzum hb den artık stok takip ederim bamboo da iyi aslında ya valla benimde kafam karışık mutlaka haberleşelim canım
Kaç cm kuzum bende sünger çok kalın olmasın diyorum. Çünkü park yatağın üst kısmının yüksekliği çok değil sanki süngerde yüksek olursa bu seferde korumalık kısmı az kalacak gibi. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.yataş bana bi ince geldi ya bu kadar inceyken rahat edebilecek mi bu çocuklar bunlarda
Ben de bağlamalıdan beyaz alabilirim ama acele etmiyorum daha 4 ay var doğumatrendyolun bağlamalı olanları çok güzel değil miben de onlardan alacağım bayıldımmmm
Erken doğum riskini arttırıyor mu bilmiyorum ama doğum yaklaştığı için doğum olduğunda kanama kesilmez diye bıraktırıyorlar diye biliyordum ben.Ecopirin mi erken doğum riskini artiriyormus
o da doğru ama çok ince olursa da rahat olmaz gibi geliyo bana bilemedimKaç cm kuzum bende sünger çok kalın olmasın diyorum. Çünkü park yatağın üst kısmının yüksekliği çok değil sanki süngerde yüksek olursa bu seferde korumalık kısmı az kalacak gibi. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
ben de beyazı beğendim ama iç gösterir gibi geldi belki pudrasını alırım o yüzden kararsızım. ama trendyolun diğerlerinden de alıcam emzirme sürecinde sürekli pisleniyor evde rahatça giyilir sonrasında da kullanılır.Ben de bağlamalıdan beyaz alabilirim ama acele etmiyorum daha 4 ay var doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?