2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nst istemedi canım bu sefer kalabalık değildi biraz daha ilgilendi gibi başka nerden jyi doktor bulabilirim bilmiyorum kafam çok karisik☹
Benim bir sonraki kontrol 31 32 de olcsk insallah yani o haftadan sonra kabul etmeyen doktorlar varmış öyle duydum.
Bu zamanda güvenebileceğin doktor bulmak çok zor valla napcam bilmiyorum

Kızlar bu arada tiroit hastası olan var mı? Ben levotiron 50 kullanıyorum. Bugün içemedim maalesef çünkü ilacın biri düşmüştü, günü gelmeden de alamıyordum. Acaba bir günle kötü etkiler mi doktora gideyim mi tekrar

medipolde doğum 11bin oda seçenekleri paketlerle değişiyor ama normal doğumda en iyi pakette şuanki fiyatlarla 20bine geliyor diyebilirim. erdemde bence konuşursanız bu konuda yardımcı olurlar
Hangi medipol de 11 bin benim gittigim hastanede bile normal 16 500 demisler daha yeni muayenesi ne kadsr?
Bebek hareketindebutona basmamizin sebebi, hani bebek hareket ettiginde de cihazi etkileyebilir. Cunku cihaz lastikle karnina bagliyorlar, lastigin gerginlesmesiyle sanciyi olcuyor cihaz. Nst nin mantigi cok basit aslinda.
Anladim teşekkür ederim öğrenmiş oldum

Benim ki euthyrox 25 sanmam bir şey olacağını çünkü ben mesela test vericem diye içmedim bunu da belirttim doktora bir şey demedi bir şey olmaz yani

Ben de aldım sımdı, tavsıye ıcın cok tesekkurler, tam ıstedıgım gıbı sade

Bir sorun yok yani değil mi

O reflü bebek baskı yapıyor olabilir benim 2 gündür yoktu ben de bugün senin çorbanın sıcağını yaptım sabahtan beri boğazıma kadar yanıyorum aç tok fark etmez iç 10 dakikaya kalmıyor geçiriyor

Bir günden birsey olmaz,merak etmeyin.Dozunuz da çok yüksek degil ben 125lik kullaniyorum Bir duredir kullaniyorsaniz belli bir aralikta saliniyordur TSH degeriniz,bir günde size ve bebege zarar verecek degerlere cikmaz.Ancak mumkun oldugunca duzenli ve ayni saatte kullanmakta fayda var.

Bir sorun olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…