- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.081
Ah ne isterdimmm güzel ciciler alırdımAyyy ben kız sandımm sorry
Ah ne isterdimmm güzel ciciler alırdım
Benim anksiyeteyi uyandırma kız durAnksiyetem tuttu hiç bişi hazır değil anaaamm
Nst istemedi canım bu sefer kalabalık değildi biraz daha ilgilendi gibi başka nerden jyi doktor bulabilirim bilmiyorum kafam çok karisik☹Canım doktorun nst istemese bile sen söyle. Hocam içim rahat etmiyor nst yaparmısınız felan de. En azından bu geceyi için rahat geçirirsin. Birde geçen seferki muayenede doktorun sorun görmesine rağmen hiç bişey yapmamasınıda kafaya takmıştın buda belki tetikliyordur. Ben ne kadar stresli olursam o kadar sancılanıyor gibi hissediyorum çünkü. Acilende doktorunu değiştir canım içine sinen birini bul hemen bu doktorla rahat bir doğumda yapamazsın.
Benim bir sonraki kontrol 31 32 de olcsk insallah yani o haftadan sonra kabul etmeyen doktorlar varmış öyle duydum.Yok öyle bişi yaa niye kabul etmesin. Benim doktoruma giden bi tanıdığım var benim önermemle gitti. Şimdiye kadar kime dediysem iyi bi doktor git diye hep memnun kaldılar. Her doktor herkese iyi gelmiyo kadın çok nazlı her detayı incik dincik soruyo birazda maddi yanını düşünüyo daha uygununu arıyordu. Oda yani değiştirdi doktor 30a gelmeden başka doktora gidiyo şuan. Aynı doktor ben çok memnunum ama o beğenmedi değiştirdi ki bence çok ilgili biri. Bi sorunum olduğunda hemen dönüyo sağolsun gerekli bütün bilgilendirmeyi de yapıyo. Gece de doğursam kalkıp beni doğurtmak için hastaneye gelecek mesela bi aksilik çıkmazsa hastaları için geliyo çünkü mesai saati doğurtmak içinzorlamıyo. Seninde böyle güvendiğin bi doktor olması lazım geç değil bence bugün bu hastane işini hallet başka doktor bak. Bi sonraki kontrolün artık doğuracak olduğun doktorda olsun
Değme yarama değmeeeeErkek olunca öyle olmuyor dimi
Hangi medipol de 11 bin benim gittigim hastanede bile normal 16 500 demisler daha yeni muayenesi ne kadsr?medipolde doğum 11bin oda seçenekleri paketlerle değişiyor ama normal doğumda en iyi pakette şuanki fiyatlarla 20bine geliyor diyebilirim. erdemde bence konuşursanız bu konuda yardımcı olurlar
Anladim teşekkür ederim öğrenmiş oldumBebek hareketindebutona basmamizin sebebi, hani bebek hareket ettiginde de cihazi etkileyebilir. Cunku cihaz lastikle karnina bagliyorlar, lastigin gerginlesmesiyle sanciyi olcuyor cihaz. Nst nin mantigi cok basit aslinda.
Benim ki euthyrox 25 sanmam bir şey olacağını çünkü ben mesela test vericem diye içmedim bunu da belirttim doktora bir şey demedi bir şey olmaz yaniKızlar bu arada tiroit hastası olan var mı? Ben levotiron 50 kullanıyorum. Bugün içemedim maalesef çünkü ilacın biri düşmüştü, günü gelmeden de alamıyordum. Acaba bir günle kötü etkiler mi doktora gideyim mi tekrar
Ben hep oğlum olacak diyordum bana gülüyorlardiDeğme yarama değmeeeeilk cinsiyeti öğrenince afallayıp çok ağlamıştım ama şimdi ogluşuma bakıyorum
Ben de aldım sımdı, tavsıye ıcın cok tesekkurler, tam ıstedıgım gıbı sadeKızlar ben bu geceliği aldım üzerime de denedim gerçekten çok hoşuma gitti hiç beklemiyordum güzel oturacağını. Şimdiki halime göre aldım 2 ay sonra doğum yapınca yine bu hale dönerim muhtemelen . Foto çekimi için aldım zaten bir de yanında pijama takımı götüreceğimGecelik - LC WAIKIKI - 699,99 TL
LCW DREAM Ekru V Yaka Dantel Detaylı Uzun Kollu Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3AH98Z8-FDUwww.lcwaikiki.com
Bir sorun yok yani değil miNst istemedi canım bu sefer kalabalık değildi biraz daha ilgilendi gibi başka nerden jyi doktor bulabilirim bilmiyorum kafam çok karisik☹
Benim bir sonraki kontrol 31 32 de olcsk insallah yani o haftadan sonra kabul etmeyen doktorlar varmış öyle duydum.
Bu zamanda güvenebileceğin doktor bulmak çok zor valla napcam bilmiyorum
Ya inan içimden hep erkek geçiyordu ama kız istediğimden o tarafta tutuyordum kendimiBen hep oğlum olacak diyordum bana gülüyorlardibir öğrendim ki erkek
58Ay ben dekaçla hamile kaldın?
Ben de salça aldımNar ekşisi mi alsam acaba
Ben e bebek in kendi termometresini aldimYa kızlar termometre de marka önerebilir misiniz
Kirpikli şeyler kız oluyorEki Görüntüle 3301983 Kızlar ben bunun rengine aldandım verdim siparişi. Daha yeni siparişlerime göz attım kız tulumu yazıyor ya bundaaaay hiç kıza benziyor mu ya
O reflü bebek baskı yapıyor olabilir benim 2 gündür yoktu ben de bugün senin çorbanın sıcağını yaptım sabahtan beri boğazıma kadar yanıyorumCanlar midemden ağzıma doğru bir tuhaf acılık hissi geliyor.
Reflü mü ne?
Gaviskon aç mı içilir tok mu?
Bu hissiyat olmaması için ne yiyeyim ne içeyim.
İki gündür yoğurtlu soğuk buğday çorbası içiyorum. Üzeri naneli aceba o mu yapıyor?
Kızlar bu arada tiroit hastası olan var mı? Ben levotiron 50 kullanıyorum. Bugün içemedim maalesef çünkü ilacın biri düşmüştü, günü gelmeden de alamıyordum. Acaba bir günle kötü etkiler mi doktora gideyim mi tekrar
Bir sorun olmaz canımKızlar bu arada tiroit hastası olan var mı? Ben levotiron 50 kullanıyorum. Bugün içemedim maalesef çünkü ilacın biri düşmüştü, günü gelmeden de alamıyordum. Acaba bir günle kötü etkiler mi doktora gideyim mi tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?