2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Kızlar bu nasıl sizce? Ben bunu favorilemiştim emin olamadım bekletiyorum

Benim anksiyeteyi uyandırma kız dur hallederim ben şimdi bir liste yaparım araştırıp 8.ayda her şey hazır olur
Hadi bakalım inşallah
hangi semtteydin?

Kızlar Molfix Bebek bezi aldım. 1 numara 240 adet, 2 numara 240 adet. Fazla olurlar mı sizce? Siz kaçar tane aldınız
Ben bionaturel aldım kilo araliklari aşırı yakındı o yüzden 2 numara hiç almadım molfixin kilo aralığı nasıl

Meşhur termometreyi 168den 118 e aldım , cok teşekkür ederim vala S saskito @bayan ak
En uygun indirim 150 ye 50 veren oluyor sanırım ve günlük bir adet veriyor değil mi onu takip etmek mantıklı
Evet ama esimden de bir tane aldirtiyorum hemen. Malum ben cifter aliyorum herseyi

Ben de annem araciligiyla yattigim yerden videolu gorusme ile kiyafetleri tamamladim o kadar guzeller kiii birini pembe birini yesil aldim fln hep.
Cok kucuk dogarlarsa e bebek in kaliplari kucuk olanlardan alirim hemen 2 3 parca

Az bir ihtiyac kaldi hazir gibiyim cok sukur. Ama erken gelmesinler yine de

Kötü içerikli ne kız Allah seni ya

Ay kızlar anca yazabiliyorum yemekti falan geçmişi de okudum.
Gittim işte doktora anlattim sertlesmeleri agrimin oldugunu bir de su gibi akintim var dedim suyum geldi sandım dedim.
Çatala çıkarttı saydam birsey var ya adını unuttum onun onu soktu işte oksur dedi bir kaç kere oksurdum suyun falan gelmiyor dedi ama akintin var dedi onun için fitil yazdı 6 günlük.
Sonra rahimagzini olctu alttan 35mm cikti ben şok daha geçen 30mm çıkmıştı yine alttan dinlenmedjm de anlamadım gayet güzel uzunlugumuz dedi.
Sonra normal sedyeye gectim daha geçen cumartesi gitmeme rağmen beni hatirlamadi
Baktı direkt ailede şeker var mi şeker yüklemesi yaptın mi dedim yaptım geçen hafta gosterdim size 1.saat biraz yüksek çıktı kan degerlerine ne zaman baktırdn dedi hatırlamıyorum dedim nasıl hatırlamıyorum bir an önce baktir beni ara falan dedi şekerli şeyler yiyor musun dedi dikkat ediyorum sadece dedim sonra niçin dedi orayı hatirlamiyorum ama bak bebeğin bir anda karninda kalbi durur ölsun mu dedi renkli resmini gösterdi buna birsey olsun ister misin falan dedi bir kötü oldum insan ister mi bebeğine birsey olsun. 1 hafta önden gidiyor dedi seker sonuçlarına baktı çok yüksek degilmis sekeri karbonhidrati kes yeter dedi tekrar magnezyumu tablet yazdırdım sabah akşam iç dedi kasılma için böyle şeyler de olabilir normal dedi erken dogumluk birsey yok şuan dedi nts falan istemedi rahim ağzı uzun çıkınca bende istemedim

Bu nasıl bir üslup ne kadar sinirlendim ya ne akla hizmet bir insan bunu söyler bebeğim umrumda olmadığı için sana sürekli geliyorum endişe ediyorum bazı insanlar insan unvanını almamalı bırak doktor ünvanını

Bebek ilerden de gidebiliyor geriden de gidebiliyor bunun en büyük sebebi bebeğin kendi genetik yapısı 190 olacak insanla 170 olacak insanın doğduğu zaman ya da anne karnında ölçüleri aynı olmuyor ki ne güzel olay doktor olan sensin şu kan tahlillerini yaptır de zamanında ben mi doktorum gidip kafama göre tahlil yaptırayım ben olsam bir daha o doktorun kapısından gecmezdim bir de sağlık bakanlığına şikayet ederdim

Bağcılar medipol var sana yakın orda bi tanıdığım doğum yaptı normal yaptı hemde. Ama mesai saatler içinde yapması için suni sancı verdiler ki açıklığı normal ilerliyordu. Odayı çok geç ayarladılar süsleyemedik hastayla beraber girdik odaya. Hemşire ve ebeler iyi ama bi iletişim kopukluğu var doğuma girdi çıktı çok geç haberimiz oldu ki oradaydık yani. Şafağı düşünme bile bence hastane olarak sağlam giren hasta çıkıyo

Anne yani seklindeki fotosunu Ekliyorum canim. 70x110 donna ve yatas ile. Yuksekligi 9cm.

Eklentiler

• 20230911_124437.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 67
Çok teşekkür ederim, evet gebeliğin başından hatta diğer düşüğümden beri kullanıyorum. Aynı saatte içiyorum düzenli de içiyorum ama 3,5 civarı çıkıyor hep

Ben trendyoldan bunu aldım l beden. Hem doğuma kadar giyerim hemde doğumdan sonra evin içinde emzirme için rahat olur dedim. Hastaneye de götürürüm duruma göre.
Ben bu pijamanin iki renginden alip kullandim cok rahat bir pijama gule gule kullan canım rahat edersin bence

Hangi medipol de 11 bin benim gittigim hastanede bile normal 16 500 demisler daha yeni muayenesi ne kadsr?
medipol megada özlem hanımda doğum 11bin ldrp oda 8500, suit oda 5500 zorunlu sezeryan 18bin suit oda 2 gece 8500 oluyor. organizasyon kan uyuşmazlığı iğnesi vs dahil değil ekstralar çıkabilir. muayenede 850 tl. isteğe bağlı sezeryanda fiyat daha yüksekti. ararsanız medipol megadan fiyat veriyorlar 11binin içinde hangi oda var ya da var mı bilmiyorum standart oda dahildir belki. ben normal doğum olmazsa suit oda tutacağım normal doğum olursa ldrp. tahminim organizasyon zam ve ekstra ücretlerle normal doğum 25i zorunlu sezeryan 30u geçer.

sudem34 yanlış bilmiyorsam aç karnına oluyor ama burda bazı arkadaşlar öyle olunca içtiklerini ve geçtiğini söylemişti
Sağol
Ne kadar yediğim varsa saydın valla bir tek süt içmedimhatta avakado ya çorbaya yarım da limon sıktım kefir filan bugün abarttım ya yarın dikkat edeyim bari.
Sağol
bana da haber ver alınca kuzum ben de bugün elele donna aldım indirime girmişti 1700dü link paylaştım eşime aldı. iç yatak olarak bamboo mu alsam diyorum ya çok ince geldi diğerleri
Çok iyi almışsın balım. Ben zam gelir kokusuyla 1950 iken bir iki kupon indirimiyle aldım.
Aracın var mı canım?
Bağcılar medipol yakınsa ya ordan bir doktor bul. Ne tahlili yapacakmışsın söyledi mı bari.
Yoğurt çorbası nane etkileşime mi giriyor ne genelde yoğurt çorbası sonrası oluyor
Sanki satenimsi terleten bir kumaş gibi duruyor.
Şık olur ama kullanışlı olmaz gibi geldi.
Yine de sen bilirsin.

Ben anlamadım şeker mi çıktı da şekeri kes dedi

anla halimi işte ramazandı hamile kaldığımda daha bebeğin kendinden haberi yoktu ramazanın sonunda benim midem alev ateş yanıyordu o gün bugün hala yanıyorum bir de öyle yoğurt çorbası yaptı kefir yaptı gibi değil yediğim her şey yakıyor. kel doğarsa benim kız oturur ağlarım herhalde ahshsh
bugünlük indirim vardı yatakta uyguna geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…