- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.121
şekerden dememiştir ben kaç gündür karbonhidratı azalttım karnım yumuşacıktı bu akşam hamburger yedim karnım taş gibi oldu. benim şeker değerim çok iyi çıkmasına rağmen dedi ki şekerim yok diye güvenme yersen şekerin 30. haftalarda da çıkabilir öyle olan bir sürü gebe varmış. ama Z Zeyzey2134 senin dr biraz öküzmüş fotoğraflar filan ne alaka gereksiz bir hareket riskleri anlatırsın da göstermesine gerek yok yani.Ben anlamadım şeker mi çıktı da şekeri kes dedi
Sorma kötü oldum ya kendisi geçen gittiğim de dedi seker sınırda çok yüksek değil dikkat et yeter bende dikkat ediyorum ama tamamen sıkı bir diyet de yapıyorum diyemem zaten yap da demedi neden karninda ölür falan öyle şeyler dedi valla hatırlamıyorum şoka girdim zatenBu nasıl bir üslup ne kadar sinirlendim ya ne akla hizmet bir insan bunu söyler bebeğim umrumda olmadığı için sana sürekli geliyorum endişe ediyorum bazı insanlar insan unvanını almamalı bırak doktor ünvanını
Evet hiç benden tahlil falan istemedi bende acil birşey yoktur diye gitmedim ilaçlarımı vitaminlerimi içiyorum zaten. Kendimi sorumsuz kötü bir ebeveyn gibi hissettim ama dediğin gibi umrumda olmasa iş cikisi soluğu hastane de almazdım. Zaten değiştirmeyi düşünüyordum bu doktoru artık eminimBebek ilerden de gidebiliyor geriden de gidebiliyor bunun en büyük sebebi bebeğin kendi genetik yapısı 190 olacak insanla 170 olacak insanın doğduğu zaman ya da anne karnında ölçüleri aynı olmuyor ki ne güzel olay doktor olan sensin şu kan tahlillerini yaptır de zamanında ben mi doktorum gidip kafama göre tahlil yaptırayım ben olsam bir daha o doktorun kapısından gecmezdim bir de sağlık bakanlığına şikayet ederdim
Şafak da sema hanım diye biri varmış oraya giden çok kişi duydum memnunlarmis aslındaBağcılar medipol var sana yakın orda bi tanıdığım doğum yaptı normal yaptı hemde. Ama mesai saatler içinde yapması için suni sancı verdiler ki açıklığı normal ilerliyordu. Odayı çok geç ayarladılar süsleyemedik hastayla beraber girdik odaya. Hemşire ve ebeler iyi ama bi iletişim kopukluğu var doğuma girdi çıktı çok geç haberimiz oldu ki oradaydık yani. Şafağı düşünme bile bence hastane olarak sağlam giren hasta çıkıyo
Benim oda takıntım yok organizasyon da yapmicam zaten tek isteğim sag salim normal bir doğum yapmakmedipol megada özlem hanımda doğum 11bin ldrp oda 8500, suit oda 5500 zorunlu sezeryan 18bin suit oda 2 gece 8500 oluyor. organizasyon kan uyuşmazlığı iğnesi vs dahil değil ekstralar çıkabilir. muayenede 850 tl. isteğe bağlı sezeryanda fiyat daha yüksekti. ararsanız medipol megadan fiyat veriyorlar 11binin içinde hangi oda var ya da var mı bilmiyorum standart oda dahildir belki. ben normal doğum olmazsa suit oda tutacağım normal doğum olursa ldrp. tahminim organizasyon zam ve ekstra ücretlerle normal doğum 25i zorunlu sezeryan 30u geçer.
Hiç farketmedim sus susKirpikli şeyler kız oluyor
Aracım yok malesef. Hastane önemli değil benim için iyi ilgili normal doğum yanlısi sezeryanci olmayan bir doktor olması onemliAracın var mı canım?
Bağcılar medipol yakınsa ya ordan bir doktor bul. Ne tahlili yapacakmışsın söyledi mı bari
Seker yuklemesinde 1.saat 184 cikti sinir 180 gece ln hafta gittiğimde bana sekeri karbonhidrati azalt yeterli demişti bende öyle yaptım sonra bana boyle dedi isteBen anlamadım şeker mi çıktı da şekeri kes dedi
Şekerden dememisse neyden demiştir ki canım hiç beklemiyordum bir anda konu nasıl oraya geldi anlamadım kiz nereye uğradigimi şaşırdımşekerden dememiştir ben kaç gündür karbonhidratı azalttım karnım yumuşacıktı bu akşam hamburger yedim karnım taş gibi oldu. benim şeker değerim çok iyi çıkmasına rağmen dedi ki şekerim yok diye güvenme yersen şekerin 30. haftalarda da çıkabilir öyle olan bir sürü gebe varmış. ama Z Zeyzey2134 senin dr biraz öküzmüş fotoğraflar filan ne alaka gereksiz bir hareket riskleri anlatırsın da göstermesine gerek yok yani.
Her hamileliğin zorlukları farklı balım işte.anla halimi işte ramazandı hamile kaldığımda daha bebeğin kendinden haberi yoktu ramazanın sonunda benim midem alev ateş yanıyordu o gün bugün hala yanıyorumbir de öyle yoğurt çorbası yaptı kefir yaptı gibi değil yediğim her şey yakıyor. kel doğarsa benim kız oturur ağlarım herhalde ahshsh
bugünlük indirim vardı yatakta uyguna geldi
Bebek yağı da kullan canım nemlendirir hem çatlak kremi hem bebek yağı daha az oluyor suyu da bol içKızlar benim karnımın alt tarafı ful catlamış ve ben hiç bir şey kullanmadım , neutrogenanın vücut losyonu ile nemlendiriyordum ama karnımın alt tarafını hiç göremediğimden durumun ciddiyetini yeni farkettimmmm
Cok erken çatlamış canım ya zeytinyağı iyi diyorlar ama çatlak kremi al bir an önce daha fazla çatlamadsnKızlar benim karnımın alt tarafı ful catlamış ve ben hiç bir şey kullanmadım , neutrogenanın vücut losyonu ile nemlendiriyordum ama karnımın alt tarafını hiç göremediğimden durumun ciddiyetini yeni farkettimmmm
Suyu da çok içerim oysa kiBebek yağı da kullan canım nemlendirir hem çatlak kremi hem bebek yağı daha az oluyor suyu da bol iç
Ben bi yarın eczane falan bakınayım yaCok erken çatlamış canım ya zeytinyağı iyi diyorlar ama çatlak kremi al bir an önce daha fazla çatlamadsn
Tekme atınca bir de dönünce canım yanıyor bazen çok tuhaf oluyorKızlar bazen benim yaramaz oğlum içerde dönüyor mu artık pozisyonundan mı oynuyor tekme mi atıyor o kısmını anlayamıyorum birden aşşşırı canım yanıyor bunu yaşayan var mı?
Benim de altları biraz olmuşSuyu da çok içerim oysa kiya o alt kısımlar aşagıda görünmüyordu hayretler içinde kaldım
0-6 ay aldim ben. Bu kis onu giyebilirler. Seneye icin daha buyuklerini alirizBabyZilla Kaydırmaz Taban, Terletmeyen Pamuk Astarlı, Ayarlanabilir Çıtçıtlı, Ev Patiği, Bebek Pandufu - Fiyatı, Yorumları
BabyZilla Kaydırmaz Taban, Terletmeyen Pamuk Astarlı, Ayarlanabilir Çıtçıtlı, Ev Patiği, Bebek Pandufu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şu patiklerin guzelligisiiii
Kac numara alınmalı sizce
Evet evet kuzum aynı durumu yaşıyorum canım çok yanıyor birden bazen de tek bir tarafa veriyor kendini diğer taraf bomboş olduğu taraf tümsekli oluyor hahshahaTekme atınca bir de dönünce canım yanıyor bazen çok tuhaf oluyor
Karnım şekilden şekile giriyor ya o kadar geniş ki dönüyor sürekliEvet evet kuzum aynı durumu yaşıyorum canım çok yanıyor birden bazen de tek bir tarafa veriyor kendini diğer taraf bomboş olduğu taraf tümsekli oluyor hahshaha
bi dilim kek yedim zıkkım yeseydim de yemeseydim burnumdan geldiHer hamileliğin zorlukları farklı balım işte.
Ayy ben varya ramazanda ne tatlılar yedim hamile olacağımı beklemiyordum zatenhatta ne kahveler içtim habire yiyodum.
Ayy iyi olmuş ya birimiz bari uygun alalım. Ben bekledim önce sonra kafamda bitsin diye aldım gitti işte.
Bende alt tarafı yani vajinama doğru tekmeleri yerimden zıplatıyor. Ama diğer tekmeleri pek acıtmıyor, dönerken böyle gerginleşiyor o da bi tuhaf ağrı veriyorKızlar bazen benim yaramaz oğlum içerde dönüyor mu artık pozisyonundan mı oynuyor tekme mi atıyor o kısmını anlayamıyorum birden aşşşırı canım yanıyor bunu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?