2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben anlamadım şeker mi çıktı da şekeri kes dedi
şekerden dememiştir ben kaç gündür karbonhidratı azalttım karnım yumuşacıktı bu akşam hamburger yedim karnım taş gibi oldu. benim şeker değerim çok iyi çıkmasına rağmen dedi ki şekerim yok diye güvenme yersen şekerin 30. haftalarda da çıkabilir öyle olan bir sürü gebe varmış. ama Z Zeyzey2134 senin dr biraz öküzmüş fotoğraflar filan ne alaka gereksiz bir hareket riskleri anlatırsın da göstermesine gerek yok yani.

Sorma kötü oldum ya kendisi geçen gittiğim de dedi seker sınırda çok yüksek değil dikkat et yeter bende dikkat ediyorum ama tamamen sıkı bir diyet de yapıyorum diyemem zaten yap da demedi neden karninda ölür falan öyle şeyler dedi valla hatırlamıyorum şoka girdim zaten
Evet hiç benden tahlil falan istemedi bende acil birşey yoktur diye gitmedim ilaçlarımı vitaminlerimi içiyorum zaten. Kendimi sorumsuz kötü bir ebeveyn gibi hissettim ama dediğin gibi umrumda olmasa iş cikisi soluğu hastane de almazdım. Zaten değiştirmeyi düşünüyordum bu doktoru artık eminim

Şafak da sema hanım diye biri varmış oraya giden çok kişi duydum memnunlarmis aslında
Benim oda takıntım yok organizasyon da yapmicam zaten tek isteğim sag salim normal bir doğum yapmak

Aracın var mı canım?
Bağcılar medipol yakınsa ya ordan bir doktor bul. Ne tahlili yapacakmışsın söyledi mı bari
Aracım yok malesef. Hastane önemli değil benim için iyi ilgili normal doğum yanlısi sezeryanci olmayan bir doktor olması onemli
Ben anlamadım şeker mi çıktı da şekeri kes dedi
Seker yuklemesinde 1.saat 184 cikti sinir 180 gece ln hafta gittiğimde bana sekeri karbonhidrati azalt yeterli demişti bende öyle yaptım sonra bana boyle dedi iste
Şekerden dememisse neyden demiştir ki canım hiç beklemiyordum bir anda konu nasıl oraya geldi anlamadım kiz nereye uğradigimi şaşırdım

Kızlar benim karnımın alt tarafı ful catlamış ve ben hiç bir şey kullanmadım , neutrogenanın vücut losyonu ile nemlendiriyordum ama karnımın alt tarafını hiç göremediğimden durumun ciddiyetini yeni farkettimmmm

Her hamileliğin zorlukları farklı balım işte.
Ayy ben varya ramazanda ne tatlılar yedim hamile olacağımı beklemiyordum zaten hatta ne kahveler içtim habire yiyodum.

Ayy iyi olmuş ya birimiz bari uygun alalım. Ben bekledim önce sonra kafamda bitsin diye aldım gitti işte.

Bebek yağı da kullan canım nemlendirir hem çatlak kremi hem bebek yağı daha az oluyor suyu da bol iç

Cok erken çatlamış canım ya zeytinyağı iyi diyorlar ama çatlak kremi al bir an önce daha fazla çatlamadsn

Cok erken çatlamış canım ya zeytinyağı iyi diyorlar ama çatlak kremi al bir an önce daha fazla çatlamadsn
Ben bi yarın eczane falan bakınayım ya 6 kilo aldım sadece ama sorma karnım iri başka bi şeyim yok görünen ne kalça var ne meme göbek önden gidiyor

Kızlar bazen benim yaramaz oğlum içerde dönüyor mu artık pozisyonundan mı oynuyor tekme mi atıyor o kısmını anlayamıyorum birden aşşşırı canım yanıyor bunu yaşayan var mı?
Tekme atınca bir de dönünce canım yanıyor bazen çok tuhaf oluyor

0-6 ay aldim ben. Bu kis onu giyebilirler. Seneye icin daha buyuklerini aliriz

Evet evet kuzum aynı durumu yaşıyorum canım çok yanıyor birden bazen de tek bir tarafa veriyor kendini diğer taraf bomboş olduğu taraf tümsekli oluyor hahshaha
Karnım şekilden şekile giriyor ya o kadar geniş ki dönüyor sürekli

bi dilim kek yedim zıkkım yeseydim de yemeseydim burnumdan geldi

Kızlar bazen benim yaramaz oğlum içerde dönüyor mu artık pozisyonundan mı oynuyor tekme mi atıyor o kısmını anlayamıyorum birden aşşşırı canım yanıyor bunu yaşayan var mı?
Bende alt tarafı yani vajinama doğru tekmeleri yerimden zıplatıyor. Ama diğer tekmeleri pek acıtmıyor, dönerken böyle gerginleşiyor o da bi tuhaf ağrı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…