- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.141
Gece acıkmasında muz ye karnın kazınıyor ya o an muz iyi kesiyor beni uyku öncesi mide yakmasına da iyi geliyor bence süper icat muzbi dilim kek yedim zıkkım yeseydim de yemeseydim burnumdan geldi
Bu benBen de deli gibi susuyorum suya doyamıyorum sonra sabaha kadar tuvalette sabahlıyorum
Ahhh bu bebişler ahBende alt tarafı yani vajinama doğru tekmeleri yerimden zıplatıyor. Ama diğer tekmeleri pek acıtmıyor, dönerken böyle gerginleşiyor o da bi tuhaf ağrı veriyor
Ama hoşuma gidiyor kıpraşması bazen bunalıma sokuyor işte paniğim atıyor içerde nasıl duruyor diye kendimi yerine koymaya çalışınca boguluyorumAhhh bu bebişler ahaynıyız canım çok tuhaf bir his oluyor
Gece kaç kere gidiyorum giderken de tekme yiyorum sürekli,İşemekten usandım valla bak
Ay dimiiii gece hiç rahat durmuyorlarGece kaç kere gidiyorum giderken de tekme yiyorum sürekli,
Özellikle tuvalete gidince atıyorAy dimiiii gece hiç rahat durmuyorlarminik yaramazlar
O da tuvaleti daha çok destekliyor bendeÖzellikle tuvalete gidince atıyorşimdi sırası mi der gibi
Düştü canım 3,5 seviyesindeydi hemen 1 ayda 1.8 e düştüŞuan nasıl troidiniz düştü mü
Bizde kız kardeşimle aramızda liste döndürüyoruz . O alacaklarını benim hesaptan alıyor ben onun hesaptan çok mantıklı oluyor .Bir de hepsiburada da premium ol. Ilk ay 1 tl sonra aylik 15 tl. Aldigin seyin fiyati sonradan duserse aradaki fiyat farkini puan veriyorlar. Ben 350 tl fiyat farki aldim 1 ayda. Kargo ucretsiz. %3 her alisveriste puan veriyor premiumlara.
Diger bir taktik de esinle paylas kazan yaparak %7 puan kazaniyorsun. Bunun ic8n premium olmaya gerek yok
Ben de deli gibi susuyorum suya doyamıyorum sonra sabaha kadar tuvalette sabahlıyorum
Medipolde doğum şekli dışında vip oda seçeneklerinde var kızlar onu kastetmiş olabilirDoğum şekline göre değişmiyor muben Avrasya hastanesine gidiyorum normal şuan 15 zorunlu sezeryan 17 isteğe bağlı sezeryan 27 odaya göre değişmiyo doğuma göre değişiyo
Coraspirin o yüzden 32 de bıraktırıyor çoğu doktorEcopirin mi erken doğum riskini artiriyormus
Şafağı doktor olarak görme bak uyarmadı da deme doğumdan sonrası ayrı sıkıntı çıkabilir. Bizim iki hastamızı hiç bir sorunları yokken sağlıklıyken zorla hasta ettiler ufak çaplı bi tecrübe oldu. Belki sizin oradaki iyidir bilemiyorum. Fiyat olarak biraz daha uygun ama başka sorunlara açık bi hastane. Sen bilirsin istersen tabiki git ben sadece uyardım. Belki sende sorun olmaz.Şafak da sema hanım diye biri varmış oraya giden çok kişi duydum memnunlarmis aslında
Benim oda takıntım yok organizasyon da yapmicam zaten tek isteğim sag salim normal bir doğum yapmak
Ocak ayına kalmazsak iyi diyordumZam gelmeden doğursaydık hayırlısıyla
Ben soğuk su içemiyorum ama benim matarada 700 ml tas alamıyorumOyy oyy ben de suya çok düştümsürekli termosumda buz gibi suylayım, gittiğim her yere götürüyorum keşke diyorum şu termosu 1.5 litrelik falan alsaymışım 700 ml durmadan dolduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?