2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizde kız kardeşimle aramızda liste döndürüyoruz . O alacaklarını benim hesaptan alıyor ben onun hesaptan çok mantıklı oluyor .
Hb indirmeleri bu ara N11 ve Trendyola göre çok daha iyi
Hergün sabah 10:00 civarı yeni ürünlerinin kampanyasını başlatır . Anne bebek grubu indirmeleri belli ürünlerde çok uyguna geli4or ben günlük takip yapıyorum

Ben de deli gibi susuyorum suya doyamıyorum sonra sabaha kadar tuvalette sabahlıyorum

Oyy oyy ben de suya çok düştüm sürekli termosumda buz gibi suylayım, gittiğim her yere götürüyorum keşke diyorum şu termosu 1.5 litrelik falan alsaymışım 700 ml durmadan dolduruyorum

Doğum şekline göre değişmiyor mu ben Avrasya hastanesine gidiyorum normal şuan 15 zorunlu sezeryan 17 isteğe bağlı sezeryan 27 odaya göre değişmiyo doğuma göre değişiyo
Medipolde doğum şekli dışında vip oda seçeneklerinde var kızlar onu kastetmiş olabilir

Şafak da sema hanım diye biri varmış oraya giden çok kişi duydum memnunlarmis aslında

Benim oda takıntım yok organizasyon da yapmicam zaten tek isteğim sag salim normal bir doğum yapmak
Şafağı doktor olarak görme bak uyarmadı da deme doğumdan sonrası ayrı sıkıntı çıkabilir. Bizim iki hastamızı hiç bir sorunları yokken sağlıklıyken zorla hasta ettiler ufak çaplı bi tecrübe oldu. Belki sizin oradaki iyidir bilemiyorum. Fiyat olarak biraz daha uygun ama başka sorunlara açık bi hastane. Sen bilirsin istersen tabiki git ben sadece uyardım. Belki sende sorun olmaz.

Oyy oyy ben de suya çok düştüm sürekli termosumda buz gibi suylayım, gittiğim her yere götürüyorum keşke diyorum şu termosu 1.5 litrelik falan alsaymışım 700 ml durmadan dolduruyorum
Ben soğuk su içemiyorum ama benim matarada 700 ml tas alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…