2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende uzun süredir 2.2 lt var. Aşırı rahat saat saatte bakıp içiyorum. İçtikçe içesi geliyor insanın önceden midem bulanırdı alışınca resmen su aşeriyorum
Tabi bir de iki can olunca işte bak yine acıktım su da yemekte iki kişilik yiyoruz haliyle yorulunca da iki kişilik yoruluyoruz

Bende uzun süredir 2.2 lt var. Aşırı rahat saat saatte bakıp içiyorum. İçtikçe içesi geliyor insanın önceden midem bulanırdı alışınca resmen su aşeriyorum
Termos muu? Çünkü ben ılık su içemiyorum buz gibi olmalı sürekli

Doktor bna yemeklerden sonra ic dedi.
Yogurt yada nane yapmio bebek buyudukce mideye baski yapio bide bi hormon yuzunden mide kasi gevsiyonus yuksri cikis artiyomus

Çok teşekkür ederim, evet gebeliğin başından hatta diğer düşüğümden beri kullanıyorum. Aynı saatte içiyorum düzenli de içiyorum ama 3,5 civarı çıkıyor hep
Hala mi 3,5? Dusmedi mi anlamadim

sudem34 benimde bir süre oldu ara ara fena yakıyor. Bıkac yemek kasıgı süt iç acı gelince. Günlük kefir kullan bir bardak. Ikı yastıkla uyu başın yuksek te kalsın gecmış olsun.

SAbaha kadat oturdum, mıdem cayır cayır yandı, aksam cok acık cay ıctım iki parca da limon n attım ıcıne, atmaz olaydım, gozlerım yanıyor suan uykusuzluktan
Yaa doktora söyledinmi ilaç falan verseymiş soda falan işe yaramadı mı

Yaa doktora söyledinmi ilaç falan verseymiş soda falan işe yaramadı mı
Maden suyunu yemekten sonra ıcıyorum, ama benı mahveden o lımonlu cay oldu, kafamı yastoga koyduğum anda baslıyor yanma, dımdık oturdum yatagın ıcınde, bır ara gozum dalmıs, boynum da agrıyor suan

SAbaha kadat oturdum, mıdem cayır cayır yandı, aksam cok acık cay ıctım iki parca da limon n attım ıcıne, atmaz olaydım, gozlerım yanıyor suan uykusuzluktan
Gün içinde devam ederse mutlaka yaz doktora canım. Ben boş yere 3 gün geçer diye çektim tatilde, geçmedi. Çok fena bir şey o mide yanması, acı acı geliyor boğazına bir de. Ne yesem oluyordu bende. Doktora yazdım rennie duo rahatlatır dedi, iyi de geldi. Şu an yanmam yok ama dün nolur nolmaz diye bir kutu daha aldım, hemen müdahale için, çekilmiyor çünkü

İlk kez bu kafar fena oldu, normalde 1 2 saat ıcınde gecıyordu 6 saat sürer mı ya, devam ederse soylerım, bu arada demır ılacını degıstırdık

Kızlar günaydın bir şey soracağım bir suredir gece uykudan uyandığımda ellerim uyuşmuş oluyor. Hatta parmak eklemlerimde ciddi bir acıma oluyor sabah kalktığımda geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ödemden mi oluyor acaba dedim ellerimde çok var sanki yüzüklerim falan asla olmuyor 4. Aydan beri

Çok teşekkür ederim, evet gebeliğin başından hatta diğer düşüğümden beri kullanıyorum. Aynı saatte içiyorum düzenli de içiyorum ama 3,5 civarı çıkıyor hep
5 515680

Gebelik süresince sürekli yükseliyor TSH
Miligram yüksek 125lik kullanıyorsanız daha üstü sizi yorabilir . Gebelikte mümkün olduğu kadar 2 altında tutmak önemli ama. Benim geçen 3 küsür çıkınca korktum . Doktorum 5 üstü olursa risk olabilirdi sen düzenli tiroit ilanı kullan panik yapma demişti . 50 ve 25 mg vermiş belli gün aralıkları ile dönüşümlü kullan demişti . Ben Euthrox kullanıyorum aylardır çok hızlı düzelme sağlıyor ilaç olarak

Gece acıkmasında muz ye karnın kazınıyor ya o an muz iyi kesiyor beni uyku öncesi mide yakmasına da iyi geliyor bence süper icat muz
muz yiyorum ama geri geliyo şekerli ya açken yiyince kusuyorum ancak içinde yulaf filan olması lazım

Kızlar gunydin gebelik şekeri için dün endokrin ordan diyetisyen e gittim kabuk tarçın suyuna at fln dedi geblik için hiç bir kür yada aşırı baharat onerilmedigi için emin olamadım sizin hekim diyetisyenler de önerdi mi

Ama bunu endokrin söylemiş onlar daha iyi bilir benim bildiğim tarçın sorun yapmıyo

Gene göbek cevresı agrım basladı, sancı gibi gelip vuruyor Ikı buklum yatıyorum battaniye altında.

Elini yumruk yaptığında tam kapanmıyor sızlıyorsa ödemden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…