- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.161
Bende uzun süredir 2.2 lt var. Aşırı rahat saat saatte bakıp içiyorum. İçtikçe içesi geliyor insanın önceden midem bulanırdı alışınca resmen su aşeriyorumBen soğuk su içemiyorum ama benim matarada 700 ml tas alamıyorum
Tabi bir de iki can olunca işte bak yine acıktımBende uzun süredir 2.2 lt var. Aşırı rahat saat saatte bakıp içiyorum. İçtikçe içesi geliyor insanın önceden midem bulanırdı alışınca resmen su aşeriyorum
Termos muu? Çünkü ben ılık su içemiyorum buz gibi olmalı sürekliBende uzun süredir 2.2 lt var. Aşırı rahat saat saatte bakıp içiyorum. İçtikçe içesi geliyor insanın önceden midem bulanırdı alışınca resmen su aşeriyorum
Yok Sağlıklı bi şişe uzun süre soğukta tutuyor. Eşim yurt dışından almıştı. İstersen içine buz koyabilirsin. Ben hamilelikte soğuk içemiyorumTermos muu? Çünkü ben ılık su içemiyorum buz gibi olmalı sürekli
Doktor bna yemeklerden sonra ic dedi.Canlar midemden ağzıma doğru bir tuhaf acılık hissi geliyor.
Reflü mü ne?
Gaviskon aç mı içilir tok mu?
Bu hissiyat olmaması için ne yiyeyim ne içeyim.
İki gündür yoğurtlu soğuk buğday çorbası içiyorum. Üzeri naneli aceba o mu yapıyor?
Hala mi 3,5? Dusmedi mi anlamadimÇok teşekkür ederim, evet gebeliğin başından hatta diğer düşüğümden beri kullanıyorum. Aynı saatte içiyorum düzenli de içiyorum ama 3,5 civarı çıkıyor hep
Yaa doktora söyledinmi ilaç falan verseymişSAbaha kadat oturdum, mıdem cayır cayır yandı, aksam cok acık cay ıctım iki parca da limon n attım ıcıne, atmaz olaydım, gozlerım yanıyor suan uykusuzluktan
Maden suyunu yemekten sonra ıcıyorum, ama benı mahveden o lımonlu cay oldu, kafamı yastoga koyduğum anda baslıyor yanma, dımdık oturdum yatagın ıcınde, bır ara gozum dalmıs, boynum da agrıyor suanYaa doktora söyledinmi ilaç falan verseymişsoda falan işe yaramadı mı
Gün içinde devam ederse mutlaka yaz doktora canım. Ben boş yere 3 gün geçer diye çektim tatilde, geçmedi. Çok fena bir şey o mide yanması, acı acı geliyor boğazına bir de. Ne yesem oluyordu bende. Doktora yazdım rennie duo rahatlatır dedi, iyi de geldi. Şu an yanmam yok ama dün nolur nolmaz diye bir kutu daha aldım, hemen müdahale için, çekilmiyor çünküSAbaha kadat oturdum, mıdem cayır cayır yandı, aksam cok acık cay ıctım iki parca da limon n attım ıcıne, atmaz olaydım, gozlerım yanıyor suan uykusuzluktan
İlk kez bu kafar fena oldu, normalde 1 2 saat ıcınde gecıyordu 6 saat sürer mı ya, devam ederse soylerım, bu arada demır ılacını degıstırdıkGün içinde devam ederse mutlaka yaz doktora canım. Ben boş yere 3 gün geçer diye çektim tatilde, geçmedi. Çok fena bir şey o mide yanması, acı acı geliyor boğazına bir de. Ne yesem oluyordu bende. Doktora yazdım rennie duo rahatlatır dedi, iyi de geldi. Şu an yanmam yok ama dün nolur nolmaz diye bir kutu daha aldım, hemen müdahale için, çekilmiyor çünkü
Aman zormuş bebi dilim kek yedim zıkkım yeseydim de yemeseydim burnumdan geldi
Sağolasınsudem34 benimde bir süre oldu ara ara fena yakıyor. Bıkac yemek kasıgı süt iç acı gelince. Günlük kefir kullan bir bardak. Ikı yastıkla uyu başın yuksek te kalsın gecmış olsun.
5 515680Çok teşekkür ederim, evet gebeliğin başından hatta diğer düşüğümden beri kullanıyorum. Aynı saatte içiyorum düzenli de içiyorum ama 3,5 civarı çıkıyor hep
muz yiyorum ama geri geliyo şekerli ya açken yiyince kusuyorum ancak içinde yulaf filan olması lazımGece acıkmasında muz ye karnın kazınıyor ya o an muz iyi kesiyor beni uyku öncesi mide yakmasına da iyi geliyor bence süper icat muz
Ama bunu endokrin söylemiş onlar daha iyi bilir benim bildiğim tarçın sorun yapmıyoKızlar gunydin gebelik şekeri için dün endokrin ordan diyetisyen e gittim kabuk tarçın suyuna at fln dedi geblik için hiç bir kür yada aşırı baharat onerilmedigi için emin olamadım sizin hekim diyetisyenler de önerdi mi
Elini yumruk yaptığında tam kapanmıyor sızlıyorsa ödemden oluyorKızlar günaydın bir şey soracağım bir suredir gece uykudan uyandığımda ellerim uyuşmuş oluyor. Hatta parmak eklemlerimde ciddi bir acıma oluyor sabah kalktığımda geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ödemden mi oluyor acaba dedim ellerimde çok var sanki yüzüklerim falan asla olmuyor 4. Aydan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?