- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.181
Elele madre almıştım içinde ince bir sünger hediye geldi ince alt kaltta yatamaz diye annem bamboo nun kalın yatağından aldı alt kat için çok iyi oldu hafifte yükselttti ama üst katta kullanılmaz oraya da fazla yüksek geldibana da haber ver alınca kuzum ben de bugün elele donna aldım indirime girmişti 1700dü link paylaştım eşime aldı. iç yatak olarak bamboo mu alsam diyorum ya çok ince geldi diğerleri
Tarçının aşırı tüketimi sorun oluyorKızlar gunydin gebelik şekeri için dün endokrin ordan diyetisyen e gittim kabuk tarçın suyuna at fln dedi geblik için hiç bir kür yada aşırı baharat onerilmedigi için emin olamadım sizin hekim diyetisyenler de önerdi mi
5. Haftadan beri bir şey yiyeceğim zaman acaba bu mide yanmasına değer mi diye düşünüyorummuz yiyorum ama geri geliyo şekerli ya açken yiyince kusuyorum ancak içinde yulaf filan olması lazım
kıyamam ya neyse biticek az kaldı5. Haftadan beri bir şey yiyeceğim zaman acaba bu mide yanmasına değer mi diye düşünüyorumzaman geçtikçe vücut bağışıklık kazanıyor önceden geçiren şeylerde geçirmiyor
Senin mide mesajlarında kendimi görüyorumkıyamam ya neyse biticek az kaldı
Beni rahatsız etmiyor canım öğlen içtiğim için, etkili bir ilaç diye devam etmek istedim.3.kutuya geçicem. Sonra sıvı bir formla değiştirebilirimİlk kez bu kafar fena oldu, normalde 1 2 saat ıcınde gecıyordu 6 saat sürer mı ya, devam ederse soylerım, bu arada demır ılacını degıstırdık
Evet bir suredir kapanmıyor zaten ama uyuşma yeni başladıElini yumruk yaptığında tam kapanmıyor sızlıyorsa ödemden oluyor
Dun eczacıda dedı, bırcok kısıde aynı sıkayet oluyor onda dıye, bu yenı aldıgım daha ıyı. Sen benden once baslamıssın demıre, ben 21 de basladım 8 tablet ancak ıcmısımdır gyno ferrodanBeni rahatsız etmiyor canım öğlen içtiğim için, etkili bir ilaç diye devam etmek istedim.3.kutuya geçicem. Sonra sıvı bir formla değiştirebilirim
Ödem canım, sabhları benım de oyle, eklemlerım acıyo kıpırdatınca 1 2 saat sonra gecıyorKızlar günaydın bir şey soracağım bir suredir gece uykudan uyandığımda ellerim uyuşmuş oluyor. Hatta parmak eklemlerimde ciddi bir acıma oluyor sabah kalktığımda geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ödemden mi oluyor acaba dedim ellerimde çok var sanki yüzüklerim falan asla olmuyor 4. Aydan beri
Evet ben de kansızlık var, demirim düşük çıktığı için başladık hemenDun eczacıda dedı, bırcok kısıde aynı sıkayet oluyor onda dıye, bu yenı aldıgım daha ıyı. Sen benden once baslamıssın demıre, ben 21 de basladım 8 tablet ancak ıcmısımdır gyno ferrodan
Benim de ellerim çok şişiyor özellikle yürüyüş yaptığım zaman, artık yüzük takmıyorum benKızlar günaydın bir şey soracağım bir suredir gece uykudan uyandığımda ellerim uyuşmuş oluyor. Hatta parmak eklemlerimde ciddi bir acıma oluyor sabah kalktığımda geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ödemden mi oluyor acaba dedim ellerimde çok var sanki yüzüklerim falan asla olmuyor 4. Aydan beri
Ay iyiki almışım ama biri burdan dolaptan alın dediydi dolaba da bakKızlar owli uyku tulumu çok ciddi fiyat artışına gitmiş700 lerdeydi fiyat, şimdi 1099 olmuş şaka gibi
Alacaktım vazgeçmiştim bizim ev sıcak oluyor diye şimdi pişman oldumAy iyiki almışım ama biri burdan dolaptan alın dediydi dolaba da bak
Çok iyiymiş buYok Sağlıklı bi şişe uzun süre soğukta tutuyor. Eşim yurt dışından almıştı. İstersen içine buz koyabilirsin. Ben hamilelikte soğuk içemiyorum
Ay beni direkt durduruyor aslında muz badem süt üçlüsünü bızzzlatıp içsen nasıl olur acabamuz yiyorum ama geri geliyo şekerli ya açken yiyince kusuyorum ancak içinde yulaf filan olması lazım
Kuzum ciğer geliştirici demişsin ben baya eksik kalmışım bu konudan detaylı ultrasonda mı gördüler acabaİkinci doz ciğer geliştiricimi de oldum, geldım, artık Allaha emanet bebegım
Çok teşekkür ederim, evet gebeliğin başından hatta diğer düşüğümden beri kullanıyorum. Aynı saatte içiyorum düzenli de içiyorum ama 3,5 civarı çıkıyor hep
ara öğün yapıyorum onu ben süt yerine genelde kefirleAy beni direkt durduruyor aslında muz badem süt üçlüsünü bızzzlatıp içsen nasıl olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?