2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bana da haber ver alınca kuzum ben de bugün elele donna aldım indirime girmişti 1700dü link paylaştım eşime aldı. iç yatak olarak bamboo mu alsam diyorum ya çok ince geldi diğerleri
Elele madre almıştım içinde ince bir sünger hediye geldi ince alt kaltta yatamaz diye annem bamboo nun kalın yatağından aldı alt kat için çok iyi oldu hafifte yükselttti ama üst katta kullanılmaz oraya da fazla yüksek geldi

Tarçının aşırı tüketimi sorun oluyor

muz yiyorum ama geri geliyo şekerli ya açken yiyince kusuyorum ancak içinde yulaf filan olması lazım
5. Haftadan beri bir şey yiyeceğim zaman acaba bu mide yanmasına değer mi diye düşünüyorum zaman geçtikçe vücut bağışıklık kazanıyor önceden geçiren şeylerde geçirmiyor

İlk kez bu kafar fena oldu, normalde 1 2 saat ıcınde gecıyordu 6 saat sürer mı ya, devam ederse soylerım, bu arada demır ılacını degıstırdık
Beni rahatsız etmiyor canım öğlen içtiğim için, etkili bir ilaç diye devam etmek istedim.3.kutuya geçicem. Sonra sıvı bir formla değiştirebilirim

Beni rahatsız etmiyor canım öğlen içtiğim için, etkili bir ilaç diye devam etmek istedim.3.kutuya geçicem. Sonra sıvı bir formla değiştirebilirim
Dun eczacıda dedı, bırcok kısıde aynı sıkayet oluyor onda dıye, bu yenı aldıgım daha ıyı. Sen benden once baslamıssın demıre, ben 21 de basladım 8 tablet ancak ıcmısımdır gyno ferrodan

Ödem canım, sabhları benım de oyle, eklemlerım acıyo kıpırdatınca 1 2 saat sonra gecıyor

Dun eczacıda dedı, bırcok kısıde aynı sıkayet oluyor onda dıye, bu yenı aldıgım daha ıyı. Sen benden once baslamıssın demıre, ben 21 de basladım 8 tablet ancak ıcmısımdır gyno ferrodan
Evet ben de kansızlık var, demirim düşük çıktığı için başladık hemen

Benim de ellerim çok şişiyor özellikle yürüyüş yaptığım zaman, artık yüzük takmıyorum ben

İkinci doz ciğer geliştiricimi de oldum, geldım, artık Allaha emanet bebegım
Kuzum ciğer geliştirici demişsin ben baya eksik kalmışım bu konudan detaylı ultrasonda mı gördüler acaba inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli gelişimini tamamlayıp hayırlısıyla vaktinde kucagımıza almayı nasip etsin

Hem tsh degerinize gore hem de gebelik ilerledikce kilo artisiniza gore dozunuzun aylik olarak ayarlanmasi gerekiyor.Ben gebelik oncesi 75lik kullaniyordum uzun yillardir,gebelik sonrasi asama asama 125’e kadar yukseldik.Doz ayarlamasi yaparak 2 civarinda tutmaya calisiyor doktorum.Eger Tsh’im yuksek cikarsa dozu artiriyoruz.Sizin dozunuzun da revize edilmesi gerekiyor olabilir.

Çok teşekkür ederim, evet gebeliğin başından hatta diğer düşüğümden beri kullanıyorum. Aynı saatte içiyorum düzenli de içiyorum ama 3,5 civarı çıkıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…