- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.201
Karpal tunel sendromu mu ne deniyor sanırım. Benim de önceki hamileliğimde oluyordu. Eğer aynı şeyse sabah kalkınca ellerim uyuşmuş ve ağrıyor oluyordu karıncalanma gibi. Yavaş yavaş hareket ettirerek açıyordum. Sinir sıkışması tarzı bişey sanırım.Kızlar günaydın bir şey soracağım bir suredir gece uykudan uyandığımda ellerim uyuşmuş oluyor. Hatta parmak eklemlerimde ciddi bir acıma oluyor sabah kalktığımda geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ödemden mi oluyor acaba dedim ellerimde çok var sanki yüzüklerim falan asla olmuyor 4. Aydan beri
Bn ciger gelistirici için doktora ne zmn yapicaksiniz diye sordum bana yapıldıktan bir hfta içinde doğum olursa etkisini görüyoruz onu yaptık tamam doğum olursa rahatız demek olmuyor dediİkinci doz ciğer geliştiricimi de oldum, geldım, artık Allaha emanet bebegım
Evet tam böyle oluyor. Normal mi doktora gitmeli miyim emin olamadığım için sormak istedimKarpal tunel sendromu mu ne deniyor sanırım. Benim de önceki hamileliğimde oluyordu. Eğer aynı şeyse sabah kalkınca ellerim uyuşmuş ve ağrıyor oluyordu karıncalanma gibi. Yavaş yavaş hareket ettirerek açıyordum. Sinir sıkışması tarzı bişey sanırım.
Kefiri ben de günde iki bardak içmeye calısıyorum hamilelikten önce tadını bilmezdim hiç sevmezdimara öğün yapıyorum onu ben süt yerine genelde kefirle
Yok endokrin değil cnm diyetsiyen e yönlendirdi beslenme önerisi için o soylediAma bunu endokrin söylemiş onlar daha iyi bilir benim bildiğim tarçın sorun yapmıyo
Bu rutin bi şey mi ay ben niye bilmiyorumBn ciger gelistirici için doktora ne zmn yapicaksiniz diye sordum bana yapıldıktan bir hfta içinde doğum olursa etkisini görüyoruz onu yaptık tamam doğum olursa rahatız demek olmuyor dedi
Ay başında 759a almıştım 1099 olmuş gerçekten inanılmazKızlar owli uyku tulumu çok ciddi fiyat artışına gitmiş700 lerdeydi fiyat, şimdi 1099 olmuş şaka gibi
ben kefirimi sirkemi yoğurdumu normalde evde yaparım çok severim de her gün tüketirim kefir ama şimdi evde yapılan süt ürünlerinden inek tadı alıyorumKefiri ben de günde iki bardak içmeye calısıyorum hamilelikten önce tadını bilmezdim hiç sevmezdimşimdi de bir şişe sade bir şişe orman meyveli alıp karıştırıp içiyorum
Tarçın şekeri dengeleme özelliği var ama diyetin yanında vermiştir diyetisyen.Kızlar gunydin gebelik şekeri için dün endokrin ordan diyetisyen e gittim kabuk tarçın suyuna at fln dedi geblik için hiç bir kür yada aşırı baharat onerilmedigi için emin olamadım sizin hekim diyetisyenler de önerdi mi
yok kuzum erken doğum riski olanlar için yapılan bir uygulama rutin değil hatta istenen bir uygulama değilBu rutin bi şey mi ay ben niye bilmiyorum
Ben normal kundak almadım dış kundak aldım sadeceAlacaktım vazgeçmiştim bizim ev sıcak oluyor diye şimdi pişman oldum
Oha çok iyi maşallah sanaben kefirimi sirkemi yoğurdumu normalde evde yaparım çok severim de her gün tüketirim kefir ama şimdi evde yapılan süt ürünlerinden inek tadı alıyorumbiraz tuhaf geliyor artık kefirin tadı ama yine de daha şok sadesini içmeye çalışıyorum muz badem filan atınca tadını bastırıyor
YaaaAnne yani seklindeki fotosunu Ekliyorum canim. 70x110 donna ve yatas ile. Yuksekligi 9cm.
Hee o zaman doktora sormadan bişi yapma ben endokrin dedi sandımYok endokrin değil cnm diyetsiyen e yönlendirdi beslenme önerisi için o soyledi
Ben uyurken giydirmek için düşünüyorum artık, 2 yaşına kadar yorgan battaniye önermiyorlar gözüm korktuBen normal kundak almadım dış kundak aldım sadece
Teşekkür ederim bebegim inşallah zamanında alırız kucagımızayok kuzum erken doğum riski olanlar için yapılan bir uygulama rutin değil hatta istenen bir uygulama değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?