2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Karpal tunel sendromu mu ne deniyor sanırım. Benim de önceki hamileliğimde oluyordu. Eğer aynı şeyse sabah kalkınca ellerim uyuşmuş ve ağrıyor oluyordu karıncalanma gibi. Yavaş yavaş hareket ettirerek açıyordum. Sinir sıkışması tarzı bişey sanırım.

İkinci doz ciğer geliştiricimi de oldum, geldım, artık Allaha emanet bebegım
Bn ciger gelistirici için doktora ne zmn yapicaksiniz diye sordum bana yapıldıktan bir hfta içinde doğum olursa etkisini görüyoruz onu yaptık tamam doğum olursa rahatız demek olmuyor dedi

Evet tam böyle oluyor. Normal mi doktora gitmeli miyim emin olamadığım için sormak istedim

Bn ciger gelistirici için doktora ne zmn yapicaksiniz diye sordum bana yapıldıktan bir hfta içinde doğum olursa etkisini görüyoruz onu yaptık tamam doğum olursa rahatız demek olmuyor dedi
Bu rutin bi şey mi ay ben niye bilmiyorum

Kefiri ben de günde iki bardak içmeye calısıyorum hamilelikten önce tadını bilmezdim hiç sevmezdim şimdi de bir şişe sade bir şişe orman meyveli alıp karıştırıp içiyorum
ben kefirimi sirkemi yoğurdumu normalde evde yaparım çok severim de her gün tüketirim kefir ama şimdi evde yapılan süt ürünlerinden inek tadı alıyorum biraz tuhaf geliyor artık kefirin tadı ama yine de daha şok sadesini içmeye çalışıyorum muz badem filan atınca tadını bastırıyor

çok verimli bir gün oluyor 11e kadar emzirme koltuğu lohusa çekim geceliği ve dolap olayını hallettim mels design aldım geceliği kumaşı inanılmaz kaliteli ikinci el denk getirirseniz alın pişman olmazsınız

Tarçın şekeri dengeleme özelliği var ama diyetin yanında vermiştir diyetisyen.
Ben direk endokrine gittim hem diyet hem insülin başladı.

Oha çok iyi maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…