2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya ben resmen kız annelerine özeniyorum saçlarını da uzatırım ben bu bebişin

Hala mi 3,5? Dusmedi mi anlamadim
17 falandı ilaca başladığımda. Benim gebelikte çıktı yani gebeliğe bağlı tiroit. Düştü ama genelde ortalama olarak 3,5 seviyelerinde oluyor. Yani 3,3 veya 3,7 gibi gibi.
Benim ilaçta çok hızlı düzelme sağlıyor, dahiliye doktorum normal sınırdasın, gebelikte zaten biraz yüksek olur fazla ilaç alıp bünyeni şaşırtma 6 ay böyle geldik dedi. İlk aylarda 2 altında tutmak hayati ama sonradan 5 altı olması yeterli dedi birde. İnşallah bir sorun çıkarmaz hep böyle iyi gider
Kadın doğum doktoru bir görüş dedi, dahiliye gittim doktor gebelikte yükselmesi normal, kabul edilen sınır içerisindesin dedi. Sonra ebe bir arkadaşıma sordum o zaten gebelikte bir tık yüksek olur demişti ki benim gebelilte çıktı tiroit. Olmazsa birdaha gideyim haftaya kontrol var

Selamlar herkese nisan ayı içinde hamile kaldığımı öğrendim. 27+4 deyim bugün. Ancak ağrılarım ve kasılmalarım var erken doğum olabilir diyor dr. Benim gibi olan var mı? Çok stresliyim ve endişeliyim

Merhaba muayene ederek mi böyle bir şey söyledi? Sıkıntı neymiş erken doğum için? Yoksa sadece ağrılarınız var diye mi olabilir dedi

Benim de gebelik troidim var sürekli 25 mg kullanıyorum yetiyor aylık kan alıp bakıyorlar

Ne tür ağrılarınız vardı

Seker istegini azaltmak icin cubuk tarcin atiliyir aromasi geciyor diyebilirim hicbir zarari yok

Bn de gebelikte kefire basladim. Dedigin gibi inek kokusu gelio oyuzden yapip dolaba koyup ertesi gun iciyorum. Dinlenince koku gidiyor.

Bn 15 senedir tiroid hastasiyim. Dedigin rakamlar asiri yuksek.niye okdr firladi acaba 3,5 bile 3. Trimester icin yuksek die biliyorum. 3un alti olmaso lazim yazio bnm hastane sonuclarinda. Endokronolojiye heray gidiyo musun?

Amın canım
Detaylıda deıl, detaylıdan 10 gun sonra benım bı agrım olmustu, doktora gıttım gemen hafıf hunılesme vardı, 3 mm de kısalma olmustu, benım erken dogum gecmısım vardı 21. Haftada, tedbır amaclı ciger gelıstırıcı yapalım dedı doktorum canım, eger 32yı gorursek o zaman da son dozu yapıcak, max 3 doz uygulanabılıyormus

Kizlar yd icin 210 adet 1 no bez yeter yazio okey
2 ve 3 no icin kactane almak lazim bulan bilen var mi?

Bn ciger gelistirici için doktora ne zmn yapicaksiniz diye sordum bana yapıldıktan bir hfta içinde doğum olursa etkisini görüyoruz onu yaptık tamam doğum olursa rahatız demek olmuyor dedi
Iste farklı bir bakıs acısı daha, benım doktorum hıc bu sekılde bahsetmedı, hatta 3 gundur de arastırıyorum bu ıgneyı, hıc boyle bır yoruma denk gelmedım, dun bı arkadasım korkutmaya calıstı benı doktoruma yazdım sordum, sorduguma da pısman oldum salakca bır soru sordum dıye. Bu ıgnenın amacı cıger gelısimıne destek olmak dıyelım 24 te yaptırdım, bebegın cıgerlerı 26 hafta bebegın cıger gelısımı gıbı olcak yanı, ıgnenın etkısıne baglı, hafta degısebılır dedı. Cıger gelısımı tamamen 34.haftadan sonra tamamlanıyornus. Son dozu da 32.haftada yaparım dedı hatta, Allah izin verır o haftayı gorursek Yanı kotu bır iğne olsa perınatolog olan doktorum bu ıgneyı yapmazdı dıye dusunuyorum. Bebek dogunca etkılesıme gecen bır iğne deıl onu demek ıstıyorum tamamen ciger gelısımıne destek olmak ıcın..

Bebek 30 da dogdu ıgne ye ragmen cıger gelısımı tamamlanmamıs oluyor, ama 30 hafta ciğer gelişimi gıbı de olmuyor, etkılı bır ıgne haftasını ileri cekıyor cıger gelısıminın, genelde 35ten sonra kuvoze gırmemelerının sebebı o ıste 34 ten sonra tamamlandıgı ıcın kendı kendılerıne nefes alabılıyorlar

Son düzenleme:
Kizlar yd icin 210 adet 1 no bez yeter yazio okey
2 ve 3 no icin kactane almak lazim bulan bilen var mi?
Ben şahsen 2 numara almayacağım çünkü çok bir kilo farkı yok aralarında 1-3-4 yapacağım, en çok 4 numara gidiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…