- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.241
Adet olacakmış gibi ağrılarım var oluyor zaman zaman ve de kasılmalarım, kasılmaları çok anlamıyorum ama varmış. Evet muayene ediyor vajinal.Merhaba muayene ederek mi böyle bir şey söyledi? Sıkıntı neymiş erken doğum için? Yoksa sadece ağrılarınız var diye mi olabilir dedi
Adet olacakmış gibi ve kasılmaNe tür ağrılarınız vardı
Banada ara öğünlerinde yoğurtuna sütüne tarçın katabilirsin demiştiKızlar gunydin gebelik şekeri için dün endokrin ordan diyetisyen e gittim kabuk tarçın suyuna at fln dedi geblik için hiç bir kür yada aşırı baharat onerilmedigi için emin olamadım sizin hekim diyetisyenler de önerdi mi
Bunun ıcın bı tedavı vermedı mı, ben agrı ıcın 2 gun endol kullandım, kasılmalar ıcınde 3x1 nıdıcard kullanıyorum, cok sukur gectıAdet olacakmış gibi ağrılarım var oluyor zaman zaman ve de kasılmalarım, kasılmaları çok anlamıyorum ama varmış. Evet muayene ediyor vajinal.
Endol verdi bugün. Günde 1 taneyi geçmemek şartıyla ve çok ağrın olursa kullan dedi. Makar yoluyla kullan dedi bana siz de öyle mi kullandınız?Bunun ıcın bı tedavı vermedı mı, ben agrı ıcın 2 gun endol kullandım, kasılmalar ıcınde 3x1 nıdıcard kullanıyorum, cok sukur gectı
Emziklerin heran kaybolabilmek gibi bir yetenekleri vardır özellikle acil ihtiyaç durumundaAyy bi daha mı alıcaz
1 tane makattan fıtıl. Dıger gun tablet olanından kullandım, 6 saat ara ıle toplam 8 tablet kullandım, makattan olan cokk etkılıymıs, ımsallah cabucak gecer agrınızEndol verdi bugün. Günde 1 taneyi geçmemek şartıyla ve çok ağrın olursa kullan dedi. Makar yoluyla kullan dedi bana siz de öyle mi kullandınız?
Bu biraz bebeğimizin totosuna ve bezimizin kalıbına bağlı olarak değişebilir. Lafı geçmişken onun totosunuda yerimKizlar yd icin 210 adet 1 no bez yeter yazio okey
2 ve 3 no icin kactane almak lazim bulan bilen var mi?
Başka ilaç vermedi doktorum. O kadar çok risk görmedi belkide bilmiyorum ama endolu bile hergün kullan demedi çok ağrın olursa kullan dedi. Siz de açılma vs yoktu değil mi? İnşallah erken doğmaz bebeğim daha çok küçük1 tane makattan fıtıl. Dıger gun tablet olanından kullandım, 6 saat ara ıle toplam 8 tablet kullandım, makattan olan cokk etkılıymıs, ımsallah cabucak gecer agrınızkasılma ıcın de bı ılac vermedıı mı?
Ben de de hafıf hunılesme vardı, kasılma yoktu ama dıkısım oldugu ıcın verdı dıye dusunuyorum, ınsallah bısey olmaz, saglıcakla vaktınde gelsınBaşka ilaç vermedi doktorum. O kadar çok risk görmedi belkide bilmiyorum ama endolu bile hergün kullan demedi çok ağrın olursa kullan dedi. Siz de açılma vs yoktu değil mi? İnşallah erken doğmaz bebeğim daha çok küçük
Bana da öyle hunileşme dedi çok hafif. Dikişiniz serklaj mı.?i nşallah çok teşekkür ederimBen de de hafıf hunılesme vardı, kasılma yoktu ama dıkısım oldugu ıcın verdı dıye dusunuyorum, ınsallah bısey olmaz, saglıcakla vaktınde gelsın
Benim 25 az geldi 50 mg çıkardı 3 ay önce falan bende aylık baktırıyorum hep aynı civarda çıkıyor o yüzden sorun olmaz diyor doktor sanırımBenim de gebelik troidim var sürekli 25 mg kullanıyorum yetiyor aylık kan alıp bakıyorlar
Geçmiş olsun sen Bayadır kullanıyormuşsun. Kuşum benim gebelik öncesi yoktu gebelikte çıktığı için öyle diyor sanırım doktorum. Çok bilgili bir doktor yani mantıklı da konuşuyor zaten gebelikte bir miktar yükseliyormuş dediğim gibi 3,5 sorun görmüyorum dedi şuanlık. Gidiyorum her ay düzenli kan veriyorum ayrıca başka şeyler için de versem hep tsh da baktırıyorum hep bu civarlar. Tekrar sorayım birdaha gidince teşekkür ederimBn 15 senedir tiroid hastasiyim. Dedigin rakamlar asiri yuksek.niye okdr firladi acaba3,5 bile 3. Trimester icin yuksek die biliyorum. 3un alti olmaso lazim yazio bnm hastane sonuclarinda. Endokronolojiye heray gidiyo musun?
Bezin kilo aralıklarına göre değişiyor ben 1 3 4 aldım 2 numara 1 ve 3 arasında kaybolmuş gibiydiKizlar yd icin 210 adet 1 no bez yeter yazio okey
2 ve 3 no icin kactane almak lazim bulan bilen var mi?
17 falandı ilaca başladığım da yazmışsin ya D d_g_g ondan sormuş. Evet normalde daha düşük olması lazım benim 2,44du doktor dedi tam sınırdasin üstüne çıkmasını istemiyoruz 1 ay kullan yine gel gel dedi. Senin ki 3.50 benim 3.90di kadın doğum doktoru yönlendirdi hemen ilaç yazdı çok yüksek dedi benim de gebelikte çıktı sen bence bir daha sor canımBenim 25 az geldi 50 mg çıkardı 3 ay önce falan bende aylık baktırıyorum hep aynı civarda çıkıyor o yüzden sorun olmaz diyor doktor sanırım
Geçmiş olsun sen Bayadır kullanıyormuşsun. Kuşum benim gebelik öncesi yoktu gebelikte çıktığı için öyle diyor sanırım doktorum. Çok bilgili bir doktor yani mantıklı da konuşuyor zaten gebelikte bir miktar yükseliyormuş dediğim gibi 3,5 sorun görmüyorum dedi şuanlık. Gidiyorum her ay düzenli kan veriyorum ayrıca başka şeyler için de versem hep tsh da baktırıyorum hep bu civarlar. Tekrar sorayım birdaha gidince teşekkür ederim
Kilitli poşetler varya ben onlardan almayı düşünüyorum eve gelince de çöpe atarım dezenfekte ile falan uğrasmam dedimKızlar valiz düzenleyici alan var mı kesin almak lazım mı ve ne alınabilir. Ağrılarım arttıkça annemde stres oldu valizini hazırlayalım diyo
Karın taş gibi oluyor yusyuvarlsk oluyor. Önceleri bebek sanıyordum ama değilmiş. Bir tarafa toplanırsa bebekmiş ama semsert top gibi olup gerilirse kasılmaymışKızlar bu kasılma dediğiniz şey nasıl oluyor benim ilk gebelik bilgim yok öğrenmiş olayım belki oluyordur gözden kaçırıyorumdur.
Evet tedbır amaclı 13.haftada atıldı serklaj. Erken dogum gecmısım oldugu ıcın, cok sukur dıkıs tutuyorBana da öyle hunileşme dedi çok hafif. Dikişiniz serklaj mı.?i nşallah çok teşekkür ederim
Ay bu da mantıklıymış. Çünkü o düzenleyicileri saha sonra tekrar kullanır mıyım bilemiyorumKilitli poşetler varya ben onlardan almayı düşünüyorum eve gelince de çöpe atarım dezenfekte ile falan uğrasmam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?