- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.121
Gerçekten öyle erken fark etmek de çok önemli burada hamile biri TSH hiç baktirmamis bir gün doktor istemiş 67 kere vurduğunu görmüşler doktor çok büyük ihtimalle zeka geriliği olur demiş o yüzden bile her hastaneye gidince düzenli baktiriyirum ve ayda 1 kez dahiliyeye gitmeyi düşünüyorumTSH sıkıntılı olabilen bir hormon , bir anda yükselip düşebiliyor
Benim vücüdumda prolaktin yükselmesine neden olmuş
Benim vücüdun prolaktin yüksek olunca kendini hamile sanmış.Ve olması gereken döllenmeleri engellemiş.
Allahtan tedaviler hızlı sonuç veriyor
Canım bende de aynı durum var doktirum çok normal fazla kan pompalandigi için burun mukuslarin da büyüyüp tıkanıyor dedi bilaxten diye bir allerji ilacı var o B grubu bir ilaç çok zorda kalırsam 5 günde bir içiyorum benKızlar bende de alerji cikti başıma ya 1 haftadır burun akıntısı tıkanıklığı hapşırık öksürük iflahim kurudu ise gidince daha kötü oluyorum evde o kadar degil ne yapicam bilmiyorum
Anlamadım ki birden bi öğürme geliyo kendimi de tutamıyorum anında olan oluyo. Sabah sabah bi su içtim oda gitti yemek yiyesim gelmiyo. Sen ilaç kullanıyomusun? Eğer çok kötü olursam isticem doktordan.Ooo çok kötü olmuş bu zamanlarda ağır yiyecekleri bende çıkarttım hayatımdan patates kızartmasını airfryer de yapıyorum tuzlu bastırıyor az yağlı olduğu için iyi oluyor
Kaçıncı haftadasın
Ben de 5.hafta da gitmiştim karindan baktı göremedi vajinal istedim hem kese yolk kalp gördü diğer gittiğinde istersen söyle
Ayyy benimde dün akşamdan beri ogurme geliyor daha kusma bölümüne geçmedim ilaç al prilam
Kaçıncı haftan çok geçmiş olsun zaten hamilelikte genelde sabah bulantısı olur ama benim sabah akşam oluyordu şimdi sabahları çok kötü
Anaaa geçmiş olsun muhtemelen bebekten dolayı bağışıklığın biraz düşmüştürKızlar bende de alerji cikti başıma ya 1 haftadır burun akıntısı tıkanıklığı hapşırık öksürük iflahim kurudu ise gidince daha kötü oluyorum evde o kadar degil ne yapicam bilmiyorum
Ay valla hee herkes aynı anda başlamışBenimde midem dünden beri kötü hepimiz aynı amda başladık 12.haftaya kadar devam ediyor genelde ama benim 16.haftada bitmişti
Benim 3539 du vajinal gözüktü canım. O yüzden karından gözükmezse korkma hiçKızlar selam dün 4+4 Dr gittim değerim 1057 çıktı Perşembe gunu cagardi kese görünür dedi 5 haftalık olucak sizce gözükür mu
O zaman ihmal etme canımGiderim canim cuma günü hastaneye gidicem onun içinde giderim artık ilk hamileligimde de vardı
Bende aynı haftadayım midem kötü ama istifra etmedim aslında az zorlasam ederim6. Haftadayım midem cok kotu 1 haftadır kalkmadan yatıyorum sabah kahvaltımı zor hazırlıyorum ne yapcam boyle bilmiyorumilaç kullanıyor musun
Evet diş fırçalama da çok zor ogurme yi tetikliyor zor tutuyorum ilaç daha kullanmıyorum ama prilam verdi gece iki tane at sabaha biseyin kalmaz dedi de sanmam öncekinde de ağır ilerlemişti mide bulantısı ilaç fayda etmemişti banaAnlamadım ki birden bi öğürme geliyo kendimi de tutamıyorum anında olan oluyo. Sabah sabah bi su içtim oda gitti yemek yiyesim gelmiyo. Sen ilaç kullanıyomusun? Eğer çok kötü olursam isticem doktordan.
Sadece burun tıkanıklığı olsa keşke kuzum hapşırık öksürük su gibi burun akıntısı yarın kadin doğuma gidicem bakalım ne dicekCanım bende de aynı durum var doktirum çok normal fazla kan pompalandigi için burun mukuslarin da büyüyüp tıkanıyor dedi bilaxten diye bir allerji ilacı var o B grubu bir ilaç çok zorda kalırsam 5 günde bir içiyorum ben
Sagol canim benim bende öyle tahmin ediyorumAnaaa geçmiş olsun muhtemelen bebekten dolayı bağışıklığın biraz düşmüştür
Sağol canım teşekkür ederimBenim 3539 du vajinal gözüktü canım. O yüzden karından gözükmezse korkma hiç
Ben kustum canım ya sabah kahvaltımı cıkardım 1 haftada 3 kere kustum bi de benım ikiz daha cok tetikliyor sanırım hiç kalkmadan yatıyorum tansiyonum bile yerlerdeBende aynı haftadayım midem kötü ama istifra etmedim aslında az zorlasam ederimilaç kullanmıyorum kusarsam başlıcam ama
O da fayda etmemişti öncekinde hep krakerler beslendim
Evet diş fırçalama da çok zor ogurme yi tetikliyor zor tutuyorum ilaç daha kullanmıyorum ama prilam verdi gece iki tane at sabaha biseyin kalmaz dedi de sanmam öncekinde de ağır ilerlemişti mide bulantısı ilaç fayda etmemişti bana
herkese merhabaKızlar mide bulantım çoktu, doktorum bana şöyle bir tavsiye verdi gece yatmadan iki tane prilam dr sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker, yedikten sonra hemen kalkma dedi. Bir kaç gündür daha iyiyim ve çok bulantım oldu mu yemek yiyemeyince sade makarna yiyorum midemi kaldırmıyor ve bir nebze doyuruyor. Çok az az yiyorum ama daha sık o bile çok işe yaradı
Medpamid bende kullandım ama 1 gün rahatlattı tekrar başladı maalesef. Allahtan hiç kusmadım inşallah da kusmam ya ama bulantı maaf ediyor insanı. İkiz olduğu olabilir canımBen kustum canım ya sabah kahvaltımı cıkardım 1 haftada 3 kere kustum bi de benım ikiz daha cok tetikliyor sanırım hiç kalkmadan yatıyorum tansiyonum bile yerlerdelutinus vajinal fitil ve prolutex gobekten yapıyorum acaba dedım o mu yapıyor progestan destekleri.. kustuktan sonra bugun medpamid diye bi ilaç vermişti doktorum onu içtim biraz gözumu actım şükür bakalım yarıcak mı ya
Allah yardımcın olsun canım, ben daha hiç kusmadım ama bulantıdan yemek zor yiyorum bir bayramın 3 günü çok iyi yedim dün tekrar tiksinti başladı. Galiba ben kendim hazırlayınca tiksiniyorumherkese merhaba
8+ haftadayım 6. haftadan beri kusuyorum. dün akşam 7 den 12 ye kadar 5 kere kustum.
doktor sabah zofer akşamda prilam verdi. mümkün olduğunca içmemeye çalışıyorum ama çalışınca zor.
sabah zofer içince akşam prilama da gerek kalmıyor çok iyi geliyor o.
ben ne tuzlu kraker, ne başka bişey hiç işe yaramadı. bi soda iyi geliyor bazen. yemek yemek zaten kalmadı, kilo verdiriyo. inşaallah 12. hafta ile biter bulantılar
Ben bugun ilk ilaçımı aldım biraz gözum acıldı dayanamıyorum artık. Ayyy su içsem sadece elım ayagım titrer tansıyonum da düşüyo benımAnlamadım ki birden bi öğürme geliyo kendimi de tutamıyorum anında olan oluyo. Sabah sabah bi su içtim oda gitti yemek yiyesim gelmiyo. Sen ilaç kullanıyomusun? Eğer çok kötü olursam isticem doktordan.
Bende aynıyım canım benimde belirtim yok basen halsizlik oluyor uykum geliyor ama kızım var yoruluyorum herhalde çalışıyorum daKızlar merhaba 7+4 bugün ama hala hi belirti yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?