2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Git canım beklemeden. Sana da ilaç verirler. Tsh ın ilk trimesterde 2.5 altı olması lazım. İlacını da başlayınca aksatma sakın. Gebelikte iyice yükseliyor çünkü tsh
Bnm saglik ocaginda 5.2 hastanede 3,12 cikti. Pers endokronolijiye gitcem ama anlamadim bole bisey basina gelen var mi?

Arkadaşlar 9+2'yim az once wc ye gittim kan geldi devam ediyor hastaneye gidebilcek durumda degilim şuan eşimde tlfna bakmiyo düşük olur mu hemen
Cok kotuyum bişe yazin
Az kanama tehlikeli değil çoğalırsa ağrı olursa özellikle acile gitmen gerekebilir nasılsın şmdi

Arkadaşlar 9+2'yim az once wc ye gittim kan geldi devam ediyor hastaneye gidebilcek durumda degilim şuan eşimde tlfna bakmiyo düşük olur mu hemen
Cok kotuyum bişe yazin
Öncelikle geçmiş olsun sakin olun şiddetli ağrınız yoksa uzanın dinlenin en koza zamanda bir kontrole gidin gebelikte kanamalar olabilir 12.haftaya kadar heran herşey mümkün kanama alanı oluşmuştur hemen kötü düşünmeyin

Sadece burun tıkanıklığı olsa keşke kuzum hapşırık öksürük su gibi burun akıntısı yarın kadin doğuma gidicem bakalım ne dicek

Sagol canim benim bende öyle tahmin ediyorum
Tamam işte aynısı bende de var eğer burun akintin yeşil değil şeffafsa allerjik canım. Hele benim birde köpeklere ağır allerjim var ve bir köpek sahibiyim hamile olmadan önce ne güzel ilaclarla bastırıyordum ama şimdi o da olmuyor ben de hava temizleme makinesi almayı düşünüyorum onunla rahat ederim bir de buhar makinem var onu da gece calistiriyorum öyle rahat ediyorum öksürüğe iyi geliyor

Zofer kanser hastalarına verilen bir ilaç bunu biliyor musun çok etkili ablam kullanıyordu hamileyken oda serumluk olurdu zofer bile arada etki ederdi ama etki ettiği günler çok iyi olurdu

Evet biliyorum. sgk bile karşılamıyor zoferi. anca onko doktorlarının reçete etmesi gerekiyormuş.

konuştum doktorumla bunu hassas hastalara veriliyor işte bebeklere bile veriyoruz endişe etme dedi.

zofer ne zaman içsem o günüm hemen hemen çiçek gibi oluyor. hafta da iki den fazla içmemeye çalışıyorum.

Randevum yarına var yarina kadar gec olursa ya

Ben iyiyim araya ramazanda girdi diye hic hastaneye gitmemistim iste yarin gidecektim iyi mi bebegim gelisiyor mu diye
O dediginiz progstron yok eczaneden alablrmym

Ben iyiyim araya ramazanda girdi diye hic hastaneye gitmemistim iste yarin gidecektim iyi mi bebegim gelisiyor mu diye
Alabilirsin kanama alanı vb mi vardı acaba HCG yi kaç kez verdiniz düzenli takip ettiniz mi

Kalcadan iğne verıyor doktor progestan hemen kesiyor kanamayı

Yada ben gidiyorum Erdem hastanesi yakinimda eşimi bekleyemicem dua edin kizlar bise olmasin

O dediginiz progstron yok eczaneden alablrmymum

İçinde çok endişe varsa yarım iç yarım bile etki ediyor ablamdan bir sene sonra ben hamile kalmıştım benimde beter geçmişti sanırım şuanda da öyle geçecek o zaman emedur etki etmemişti bende arada bir zofer kullanmıştım ama yarım içmiştim doktor faydası zararından çoksa ilaçların mecbur veriyor verdiği ilaçta bebeğe zararliı en az olanlar oluyor o yüzden çok stres yapma emi

Korkma seninle kalacak olan bebeğin dünyada ekmeği olan bebeğin dünyalar kadar kanaması olsa yinede doğar bol bol dua et sen kanama pıhtılı ağrılı koyu kırmızı saatlerce süren olmadıkça da korkma emi

yarım deneyeyim bakayım. hiç istemiyoruz içelim ama dünya kadar tüp bebek ilacını düşünmek bile istemiyorum.

umuyorum ki 3.aydan sonra azalarak yok olur kusmalar :)

Hafif sanci adet sancisi gibi ve kirmizi kanama
Eşini beklemeden gideceğini söylemişsin git tabi görün doktora gerçekten korktuğun gibiyse alınıyorsa önlem alır erkenden yoksada birşey için rahatlamış olur yolda haber verirsin eşine

yarım deneyeyim bakayım. hiç istemiyoruz içelim ama dünya kadar tüp bebek ilacını düşünmek bile istemiyorum.

umuyorum ki 3.aydan sonra azalarak yok olur kusmalar :)
Bugünki temennim idi benimde üç ay ya dedim üç ay sonra iyiyim hani hep öyle derler ya ( ilkinde hiçte öyle olmamıştım ) belki bu sefer farklı olur dedim

Bnm saglik ocaginda 5.2 hastanede 3,12 cikti. Pers endokronolijiye gitcem ama anlamadim bole bisey basina gelen var mi?
Ben tiroid hastasiyim hep kan veririm Sağlık ocağında her zaman yüksek çıkıyor canım. Benim en az 1.5 farkediyor doktorlarim da söylüyor sağlık ocağında TSH vermeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…