2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sizlerde aşerme, bulantı kusma hangi haftadan sonra başladı

7+1 cidden tövbe canım çok istese dahi dikkat edeceğim midem simdi biraz daha toparladi ama sabahı sabah ettim

Kanama yoksa progestan içme dedi.
Sizde kanama var mı?
Progestan mı içiyorsunuz?

Anladım ,teşekkür ederim.

Ölçtürdüm. Şükür sorun yok.
Duruma gore doktor veriyor dedigim gibi.
Ben +35yas, ikiz gebesi, tup bebek, oncesinde 1 dusuk 4 basarisiz denemem var ve su an lekelenmem var. Normalde ilacsiz olmustu tup bebek transferim progestan kullanmiyordum. Ilk kontrole perinatologa gittim, progestan baslatti. 30 haftaya kadar kullanacagimi soyledi. Coraspini 8. Hafta baslatacakmis.

Siz cok saglikli risksiz bir gebelik geciriyor olabilirsiniz ve gittiginizde doktor hicbirsey vermeyebilir. Ama ben yine de tedbirli olmayi tercih ederdim. Saglikla kucaginiza alin insallah

Canım bende anlamadım devlete gitmiştim sarı akıntı normal değil dedi fitili kullan geçer dedi bilemedim ki

Canım bende anlamadım devlete gitmiştim sarı akıntı normal değil dedi fitili kullan geçer dedi bilemedim ki
Benim de sari akıntım oluyor ama susuz kalmışsam şu içince berrak oluyor icmeyince sarımsı istersen bol şu içince ne renk bak

Ben bugun ilk ilaçımı aldım biraz gözum acıldı dayanamıyorum artık. Ayyy su içsem sadece elım ayagım titrer tansıyonum da düşüyo benım sanırım şekerimde düşüyo
Ay çok fena bileymiş yaa midem allak bullak soda çubuk kraker yanımda sürekli
Belki fayda eder yaa dene bi yine de sen her bebek aynı olmuyo hem bazısı daha hafif geçiyo

Zofer kanser hastalarına verilen bir ilaç bunu biliyor musun çok etkili ablam kullanıyordu hamileyken oda serumluk olurdu zofer bile arada etki ederdi ama etki ettiği günler çok iyi olurdu

Benimki cok ilginc 5. Hafta acayip peynir aserdim. Simdi 6+2 hala peynir cekici geliyor ama kriz seklinde isteme durumu azaldi. Tencere yemeklerini cok zevkle yiyorum. Bir tabak daha yiyesim geliyor. Normalde tatliciyim ama simdi hic canim cekmiyor tatli yemiyorum. Karbonhidrat normalde de yemem zaten.
Bulanti yok sukur hala.
Esim cok sever peyniri acaba psikolojik mi diyorum

Arkadaşlar 9+2'yim az once wc ye gittim kan geldi devam ediyor hastaneye gidebilcek durumda degilim şuan eşimde tlfna bakmiyo düşük olur mu hemen
Cok kotuyum bişe yazin

Arkadaşlar 9+2'yim az once wc ye gittim kan geldi devam ediyor hastaneye gidebilcek durumda degilim şuan eşimde tlfna bakmiyo düşük olur mu hemen
Cok kotuyum bişe yazin
Ayakta kalmayın progesteron varsa hemen için

Cok kotuyum bişe yazin
Telaş yapma önce sakinleş ağrın var mı ne kadar yoğunlukta geliyor kan önemli olan o

Herkesin ki farklı mesela ben şuan 6+6 dayım iki gündür kusuyorum hafif bulantılarım var ama kusma yeni başladı. Benimle aynı haftada olanlar geçen hafta başladı mesela ve bütün hamileliği bulantısız geçirenler de var bu değişiyo kişiye göre

Cok kotuyum bişe yazin
Sakin ol canim uzan, esine ulasana kadar. Saglikli bebek oyle hemen dusmez merak etme. Allah korusun. Esinin yanindaki birinin telefonu yok mu

Cok kotuyum bişe yazin
Canım sakin ol biraz mümkünse uzan. Eşine ulaşmaya çalış. Hastaneye gidip bi muayene olman iyi olur. Ama belki devam etmez durur. Yine de muayene olmanda ffayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…