2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kanama icin ilac da vermedi
Üzülme diyemem insan kahrolur çok iyi anlıyorum seni ama en başta dediğim gibi dünyada yiyecek ekmeği olan doğuyor olmayana ne yapsak fayda etmez geçen sene bende bir düşük yaşadım doktor bana da demişti gidecek olanı ne yapsak tutamayız ... Sağlıklı bir gebelik değilse zaten Rabbim en iyisini vermek için bekletiyordur sizi metanetli ol emi

Ben tiroid hastasiyim hep kan veririm Sağlık ocağında her zaman yüksek çıkıyor canım. Benim en az 1.5 farkediyor doktorlarim da söylüyor sağlık ocağında TSH vermeyin diye
Uff icim rahatladitesekkur ederimm

Daha oncede düşüğüm oldugu icin kurtajdan sonra testler yapalim istersen genetik bir problem olabilir dedi daha sonrasinda gerekli tedaviyle sağlikli gebelik yasarsin dedi

2 kizim daha var bu 3. Olacakti
Bende geçen sene sağlıksız gebelik yaşadım ve düşükle sonuçlandı şu an seni çok iyi anlıyorum çok zor çok üzücü ama bana doktorum o zaman şöyle demişti doğsa bile sağlıksız olurdu. Zaten doğacak oldu mu ilaçlar bahane ne olursa olsun o tutunmak isterse gelir demişti. Yarın da kontrol ol canım en azından kesin olur

Ben bişe olmaz çok iyiyim dedim durdum gitmedim hic kontrole 1 kere saglik ocaginda kan tahlili yaptirmistim. Şuan o kadar pişmanim ki ne diye bekledim zamaninda gitmedim diye

Belki vardir o dr görememistir boyle bi ihtimal yok mu
Seni çok iyi anlıyorum insan bir umuda tutunmak istiyor benim de 12. Haftada kaybım var insanın içi yanıyor hala da aklıma gelince kalbim sızlıyor ama bu durumda insanın elinden hiçbir şey gelmiyor Allah'tan ümit kesilmez ama hafta olarak da geri kalmış 1 doktora daha git ama kürtaj için geç kalma büyüdükçe zor oluyor

Ben bişe olmaz çok iyiyim dedim durdum gitmedim hic kontrole 1 kere saglik ocaginda kan tahlili yaptirmistim. Şuan o kadar pişmanim ki ne diye bekledim zamaninda gitmedim diye
Kendini suçlama gitsen ne olacaktı ki doktor kese var bebeği bekleyeceğiz diyecekti bu düşünce sana zarar verir

Şuan kanama var ya kendiliginden düşme ihtimali yok mu

Bu Arada yapılan ilk muayene bebekten çok anne sağlığı için önemli o yüzden bebek için kendinizi suçlamayın

Şuan kanama var ya kendiliginden düşme ihtimali yok mu
Benim parça parça düşmüştü canım bebek, kese de bozulmuştu o yüzden vakumlu kürtaj yapmıştı doktorum. Kendi düşünce daha çok ağrın oluyor canım ben 3 gün çektim en son düşmüş kürtaj dediler

Daha oncede düşüğüm oldugu icin kurtajdan sonra testler yapalim istersen genetik bir problem olabilir dedi daha sonrasinda gerekli tedaviyle sağlikli gebelik yasarsin dedi
Çok mantıklı evet öyle bir problemden de kaynaklı olabilir yani şöyle düşün hiç tutmuyor değil hamile kalabiliyorsun en azından ve bir problem var yinede belli ki bunun da çözümü var tıpta Allah'ım yüzüne gülecektir sabır sadece sabır

Anladim sağ olun hepiniz kizlar yanimda oldunuz cevapladiniz yarini da beklicem cuma gununude beklicem ümidim var hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…