- 3 Temmuz 2022
- 569
- 466
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.181
Yok malesef geçmemişti dokuz ay sürdü desem yeridir tabi iyi olduğum zamanlarda oldu ama hep kustum hep tiksinti yaşadım doğurana kadar
Hıç öyle düşünme bence dogum zamanlarındada insan diyor ki keske henüz karnımdayken daha çok dinlenseydim.Aynı fikirdeyim.şöyle doğum cantasi hazirlik kismina ışınlansak :) Allah yardimcimiz olsun
Sakin ol benim de 8+2 hiçbir belirtim yok şükür kalp atışını duyduk yoksa inanmıcam bebek olduğunaKızlar merhaba 7+4 bugün ama hala hi belirti yok.
Doğurduktan sonra zaten unutuluyor geçmiyor sanılan zaman çok çabuk geçiyor yaah ya :) napalım sağlıklı olsunlar da buna şükür dicem artık
8 haftadayım hiç biri yok dahaKızlar sizlerde aşerme, bulantı kusma hangi haftadan sonra başladı
Şükret şükret haline belirti yok diye üzülme sakın aman he8 haftadayım hiç biri yok daha
Evet canım biraz suyu fazla içmeye başladım inşallah fitile gerek kalmazBenim de sari akıntım oluyor ama susuz kalmışsam şu içince berrak oluyor icmeyince sarımsı istersen bol şu içince ne renk bak
Valla bende öyle biliyorum kuzum ama biraz daha takip edeceğim akıntıyı. Hemen ilaç kullanma taraftarı değilimBenim bildiğim hamilelik belirtisi sarı akıntı ama tabi doktor daha iyi bilir
Yok valla Burada bulantı ağrı yaşayan hamiş arkadaşlara Allah yardım etsin hiç şikayet etmiyorum şükürŞükret şükret haline belirti yok diye üzülme sakın aman he
Anlık rahatlatıyo ama hepsini tek seferde bitiremiyorum yavaş yavaş içiyorum yarısını ancaSoda işe yarıyor mu bana doktorum ekşi elma dedi ama yaramadı elma ya
Aynen dediğin gibi canım agirlastiginda isteyken falan musluk gibi akıyor tutamıyorum. Ama benim anlamdıgim şu hamile olmadan önce böyle birsey yoktu yeni cikti ve ise gidince kötüleşiyorum evde iyiyim çok şükür isyerimde depo biraz tozlu toza karşı mi alerjim oluştu acabaTamam işte aynısı bende de vareğer burun akintin yeşil değil şeffafsa allerjik canım. Hele benim birde köpeklere ağır allerjim var ve bir köpek sahibiyim hamile olmadan önce ne güzel ilaclarla bastırıyordum ama şimdi o da olmuyor ben de hava temizleme makinesi almayı düşünüyorum onunla rahat ederim bir de buhar makinem var onu da gece calistiriyorum öyle rahat ediyorum öksürüğe iyi geliyor
Gittim geldim dr sagliksiz boş kese olduğunu soylediÖncelikle geçmiş olsun sakin olun şiddetli ağrınız yoksa uzanın dinlenin en koza zamanda bir kontrole gidin gebelikte kanamalar olabilir 12.haftaya kadar heran herşey mümkün kanama alanı oluşmuştur hemen kötü düşünmeyin
Çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsinGittim geldim dr sagliksiz boş kese olduğunu soyledi
İlaçla düşürursun parça kalırsa vakumlu kürtaj yaparlar9+2 yim ama 5 haftalik gorunuyor dağinik kese istersen cuma gunune kadar bekleyelim bi umut oluşur dedi ama sanmiyorum kürtaj gerekli kendiliginden de dusmez dedi Yarinda devlet hastanesine randevum var bakalim o ne diyecek
Cok geçmiş olsun böyle durumlarda tek doktorla karar vermemek gerekmiş zaten en az üç doktora gidin9+2 yim ama 5 haftalik gorunuyor dağinik kese istersen cuma gunune kadar bekleyelim bi umut oluşur dedi ama sanmiyorum kürtaj gerekli kendiliginden de dusmez dedi Yarinda devlet hastanesine randevum var bakalim o ne diyecek
Kanama icin ilac da vermediCok geçmiş olsun böyle durumlarda tek doktorla karar vermemek gerekmiş zaten en az üç doktora gidin
Kese 25 mm geçmiş canım böyle durumlarda bebeğin kesinlikle görünmesi gerekiyor ilaç iğne müdahalesi yapmazlar
İlk gebeliğin mi canım? Geçmiş olsun bu aradaGittim geldim dr sagliksiz boş kese olduğunu soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?