2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynı fikirdeyim.şöyle doğum cantasi hazirlik kismina ışınlansak :) Allah yardimcimiz olsun
Hıç öyle düşünme bence dogum zamanlarındada insan diyor ki keske henüz karnımdayken daha çok dinlenseydim.
Keşke şu, bu işlerimi daha çok yapsaydım.
O sebeple her anın değeri başka
Ikisinide tam tadını çıkara çıkara yasamak gerek.

Aynen dediğin gibi canım agirlastiginda isteyken falan musluk gibi akıyor tutamıyorum. Ama benim anlamdıgim şu hamile olmadan önce böyle birsey yoktu yeni cikti ve ise gidince kötüleşiyorum evde iyiyim çok şükür isyerimde depo biraz tozlu toza karşı mi alerjim oluştu acaba

Gittim geldim dr sagliksiz boş kese olduğunu soyledi

9+2 yim ama 5 haftalik gorunuyor dağinik kese istersen cuma gunune kadar bekleyelim bi umut oluşur dedi ama sanmiyorum kürtaj gerekli kendiliginden de dusmez dedi Yarinda devlet hastanesine randevum var bakalim o ne diyecek

9+2 yim ama 5 haftalik gorunuyor dağinik kese istersen cuma gunune kadar bekleyelim bi umut oluşur dedi ama sanmiyorum kürtaj gerekli kendiliginden de dusmez dedi Yarinda devlet hastanesine randevum var bakalim o ne diyecek
İlaçla düşürursun parça kalırsa vakumlu kürtaj yaparlar

Cok geçmiş olsun böyle durumlarda tek doktorla karar vermemek gerekmiş zaten en az üç doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…