2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Abin geldiyse kv gelmeden olur mu kız gelsin bir kez görsün de sonra götürmezsin. Bende hastaneye biriyle gitmeyi hiç sevmem sadece eşimle gidiyorum mecburen. İnşallah hep güzel şeyler söyler doktor tatlım kötü düşünme
Niyet ediyorum sola yatmaya , sağda uyurken buluyorum kendimi , sabah alarm çalarken sırt üsttü uyanıyorum.
Allahtan ponçiği tekmeyi basıyor da üstüne yatamıyorum.
Sola yatmaktan sol kolum ağrıyor artık. Gece dönmek zaten işkence gibi önce koca karnımı çeviriyorum sonra vücudumu inşallah bir sıkıntı olmuyordur valla ne diyelim

Bunu illa özelde mi burunabiliyoruz devlette direk gitsem vururlar mı
Devlettede oluyor canım arkadaşlardan biri devlette yaptırmıştı.
Dahiliye yada kadın doğum iğne vurulabilmen için seni yatış hastası şeklinde gösteriyormuş. Hemşire gelip iğneni vuruyor sen direkt evine geçebiliyorsun. Ama bu işlemi devlette dahiliye mi kadın doğum mu yapıyor onu tam bilmiyorum.

Benim doktorum hic bir sey demedi ama ben zaten yan yatmayi severim. Zaten 2 haftadir sirtustu yatmam imkansiz olmaya basladi, icimde bir seyler eziliyor ikiz olunca sizden 2 hafta onden gidiyormusum tasidigim kutle olarak.

Ay o yüzden sesim çıkmıyo ama o da ablam geldi diye eksik kalmamak için ille diretiyo yoksa yani zaten sağlamda değil biyere gitmek onun için biraz yorucu. Gönlü olsun diye bişi demedim bi seferlik abartmaz umarım

Kızlar Dahiliyeci halamı arayıp teyit ettim Rhogam ignesi ( KAN UYUŞMAZLIĞI İĞNESİ ) için KADIN DOĞUM randevusu almamız gerekiyormuş
Ben pazartesi pendik medipole gidecektim onun yerine Tuzla devlette gidip kadın doğumda vurduracağım iğneyi.
sunshine__

Son düzenleme:
Benim ki o kadar şiddetli değil, siz böyle diyince insan 30 lu haftaları görmeye korkuyor, umarım uyandırmaz uykumdan doğumdan sonra zaten uyuyamıcaz sanırım bari 3 ay daha uyuyayım

valla ben zaten çok uyuyan biri değildim. 5 saat yeterdi çokta uyanırdım geceleri. ama dönerken değil

şöyle dedim ben 28-29. haftaya kadar hamile değilmişim. 29 dan sonra başladı bişeyler değişmeye.
insan şikayet etmiyorda işte iyi mi endişesi bişey mi oluyor endişesi oluyor.

herkes uyu diyor da sanki bile isteye uyumuyoruz o da ayrı tuhaf

Senin yerinde olsam varya benim kv yi düşünemiyorum beni daha bu halde bunaltıyor her aradığında aman dikkat et bebeğe bişi olmasın şöyle yapma bebeğe bişi olmasın böyle yapma bebeğe bişi olmasın. Zaten daha önceki düşüklerde de sağolsun beni suçladı. Hamileler hareket edemezmiş iş yapamazmış bilmem ne. Ya ben kendi evimde rahatım kendi de hergün bize gelemez o kadar sağlıklı değil. İlle onlarda kalcam diye delirttiydi beni. Gün içinde ordayım eve yatmaya gidiyorum diye kızıyodu kanamam olduğu zaman. Rahat değilim anlatamıyorum. Bide sürekli panik Allahım doktora gidiyorum diye elli kere arıyo kalıyo telefonda. İlk zamanlarda dediydim burda da şey diye tutturdu sen bakamazsın çocuğa ben bakacam koyacak olduğum isme surat astılar doğumda yanımda olmasını istemiyorum diye surat asıyo bebeğe ben bakacam sen karışmazsın dedim diye surat asıyo. Dahası da varda çok detay veremiyorum. Bu arada düşük yaptığım zamanlar bu kadar gereksiz ince düşünceli değildi sağolsunlar daha çok yanımda doğum ve bebek muhabbeti yapıyorlardı

Kv yorumlarını gördükçe olmaz denilen oluyor benim kvde de görümcem bekar kv takmıyor şehir şehir geziyor bugün gelecem yarın gelecem diye diye kandırıyor Kv ondan vakit bulupta benimle uğraşmıyor

Randevu bulamıyorum şuan yine de randevusuz devlet hastanesi acil den bakar mı

Bu kv konusu acayip insanı rahatlatıyo yaa ben anlatınca çok rahatlıyom

Aaaa ama şuan randevu bulamıyorum maalesef

Boşver canım ağzı var konuşuyor benim de ilk zamanlar kv öyleydi benim hep huyum bacağımı ya karnıma doğru çeker ya da katlar bağdaş gibi tek bacağımı otururum bir söyledi iki söyledi bunlar ilk aylar birde ne olacaksa çocuk içeride ezilecek mi dedim bende eşimin teyzesi görümcem kaynım eşim kv üst kattaki komşuya çıktık çağırdı diye kurban bayramı memlekete gidecem yol uzun doktora sordum tamam dedi kvde komşuya çıkmadan sordu söyledi bir şey demedi komşuya çıktık kalktı kadının yanında bana tehlikeye atamayiz gidemezsin herkesin içinde bunu söyledi sebep dedim işte yol uzun tehlikeye atamayiz anam ben bir sinirlendim doktora söyledim gidebilirsin dedi tek soracağım doktor o da izin verdi ben senden izin almıyorum dedim öyle sustu yani ben de düşünüyorum değil mi çocuğumu. Şimdi hastaneye filan gelmek isteyecek arkadaşım gelecek diye söyleyecem eve de bebeği görsün gitsin yok 40i filan derse terslerim bana da stres yapıyor. Benim düşüğüm olmadı ama canım seni gayet iyi anlıyorum bu kv konusunda

Ya çok değişikler ben anlamadım bu işi sanırsın 15yaşında çocuğuz nerdeyse 35 olcam yaa. Bide yakın olmak zor uzakta olsak bu kadar sorun olmaz yakın olunca sürekli bi işime karışma halinde

Aaaa ama şuan randevu bulamıyorum maalesef
28.haftada bulamıyorsan 34. haftaya kadar vaktin var.
Civardaki devlet hastanelerinin 2 haftalık süreçte randevularına bak sana uyan bir hastane mutlaka vardır.
Hiç bulamazsan acilden gider sordurusun bu iğne için nasıl yönlendirebilirler teyit etmiş olursun. Acil girişi ile oluyor mu bilmediğim için yanlış yönlendirmeyeyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…