- 23 Nisan 2023
- 116
- 278
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.081
hayır bilmiyordum yeni başladı zaten 3 gündür var alayım iyi geliyorsa yaGaviskon alıyor musun
hayır bilmiyordum yeni başladı zaten 3 gündür var alayım iyi geliyorsa ya
Sadece bunu deterjan olarak almam yeterlimi yoksa yumusatıcıda lazımmıKızlar Hepsiburadada
İncia ve Siveno Markalı Ürünlerinde 2.si 1TL!
kampanyası başlamış. Bazı ürünler güzel fiyata iniyor. Evdeeczane ve vitazon ile kıyaslayın HB'de daha uyguna gelen varsa değerlendirin derim.
Ben hem yumuşatıcı hem deterjan aldım ama bebeklerde yumuşatıcı pek önerilmiyormus sonradan kızlar söylediÇamaşır deterjanı mı alıcam yoksa yumusatıcımı uzerlerınde yazıo ikisi berabermi kullanmam lazım. Bebe deterjanları bılmıyorum
Bebekte yumuşatıya çok gerek yok diye biliyorumÇamaşır deterjanı mı alıcam yoksa yumusatıcımı uzerlerınde yazıo ikisi berabermi kullanmam lazım. Bebe deterjanları bılmıyorum
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce durur çok zor biliyorumhayır bilmiyordum yeni başladı zaten 3 gündür var alayım iyi geliyorsa ya
Ben minoris aldıydım bir de siveno aldım yumuşatıcıya gerek yok ikisinde de diye biliyorumÇamaşır deterjanı mı alıcam yoksa yumusatıcımı uzerlerınde yazıo ikisi berabermi kullanmam lazım. Bebe deterjanları bılmıyorum
Kız şimdi haberlerde diyoki kv ye hakaret kusur sayılıyormuşBende kv' demi anlatacam.
Bu kayınvalideye kv dendiğinde burada öğrendim he
İlk doğumum da annem geldi 40 gün kaldı.
Ay bu bir trip.
Bize gelmiyor falan.
Arkadan konuşuyor anası geldi gitmedi gidip torunumu göremiyorum. Kp heralde kayınpeder dhhddh
O desen hele o hiç gelmiyor annem var diye.
Kv'nin
Karışması yok.
Kişilik olarak rahat biri ama duyarlılık falan Hiçbirsey yok.
Hoşgeldin kv kp işleri bizden sorulurBende kv' demi anlatacam.
Bu kayınvalideye kv dendiğinde burada öğrendim he
İlk doğumum da annem geldi 40 gün kaldı.
Ay bu bir trip.
Bize gelmiyor falan.
Arkadan konuşuyor anası geldi gitmedi gidip torunumu göremiyorum. Kp heralde kayınpeder dhhddh
O desen hele o hiç gelmiyor annem var diye.
Kv'nin
Karışması yok.
Kişilik olarak rahat biri ama duyarlılık falan Hiçbirsey yok.
Kıskanç çünkü kişilik olarak kıskanç bir karakter tatlım.Kız şimdi haberlerde diyoki kv ye hakaret kusur sayılıyormuşaz kıskanç olmasınlar sadece kendi torunları değil doğacak olan. Kendi kendine bahane uydurmuş annen olsa ne olacak
Hepimizin başında işteHoşgeldin kv kp işleri bizden soruluriçimizi anca rahatlatıyoruz anam ben catladım
Cnm bu durumu eşinin annesine söylemesi lazım yatsan yattı derler kalksan çocuğu umursamıyor bence eşin burda böyle bir şey olursa demeliKv yakin olmasi kotu ama uzakta olmasinin da farkli sikintilari var. Gittiginde bi sure onun evinde kalmak zorunda kaliyorsun ki evlendigimiz yillarda yazin nerdeyse 1 ay kaliyordum. Ölüm gibi bi seydi yani. Simdi de kv ne zaman gelse evimdeki her seyi kiskanir. Aldigim her seyden almak ister. Mutfak dolaplarini bile gidip benimkine benzer yaptirdibi de ben ise gidince evde kaldiginda her yeri karistirir. Hic de utanmaz karistirdigi icin, su dolabinda sunu gordum diye soyler yani. Hatta elbise dolabimi, cekmecelerimi bile karistirir.
Dun de esimle konusuyorlardi telefonda dizinden ameliyat oldu agustosta. Dizleri iyi olsaymis esimin teyzesi, enistesi, cocuklariyla filan bize geleceklermis. Ben yatiyorum surekli, serklajliyim ve sanci problemi de yasiyorum ara ara. Sinirlerim bozuldu. Bi de geldiginde de milyon tane eksik bulacak evimde biliyorum yani. Allah akil fikir versin bu kvlere. Dun telefonda boyle dedigini duydum sinirlerim bozuldu dusuncesizligine. Aksam yine sanci oldu cok korktum
Bizimkinde de varKıskanç çünkü kişilik olarak kıskanç bir karakter tatlım.
Düşün kıskançlık torununu görmeye engel nitelikte.
Şaka gibiler.
Allah tan dizlerinde sikinti var. Yoksa gelmsini asla engelleyemezdimCnm bu durumu eşinin annesine söylemesi lazım yatsan yattı derler kalksan çocuğu umursamıyor bence eşin burda böyle bir şey olursa demeli
Sorsan yardıma geliyorlar ama yük olup gidiyorlar ayy çok biliyorlarKv yakin olmasi kotu ama uzakta olmasinin da farkli sikintilari var. Gittiginde bi sure onun evinde kalmak zorunda kaliyorsun ki evlendigimiz yillarda yazin nerdeyse 1 ay kaliyordum. Ölüm gibi bi seydi yani. Simdi de kv ne zaman gelse evimdeki her seyi kiskanir. Aldigim her seyden almak ister. Mutfak dolaplarini bile gidip benimkine benzer yaptirdibi de ben ise gidince evde kaldiginda her yeri karistirir. Hic de utanmaz karistirdigi icin, su dolabinda sunu gordum diye soyler yani. Hatta elbise dolabimi, cekmecelerimi bile karistirir.
Dun de esimle konusuyorlardi telefonda dizinden ameliyat oldu agustosta. Dizleri iyi olsaymis esimin teyzesi, enistesi, cocuklariyla filan bize geleceklermis. Ben yatiyorum surekli, serklajliyim ve sanci problemi de yasiyorum ara ara. Sinirlerim bozuldu. Bi de geldiginde de milyon tane eksik bulacak evimde biliyorum yani. Allah akil fikir versin bu kvlere. Dun telefonda boyle dedigini duydum sinirlerim bozuldu dusuncesizligine. Aksam yine sanci oldu cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?