2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Eklentiler

• Screenshot_20230927_132859.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 39
Bende kv' demi anlatacam.
Bu kayınvalideye kv dendiğinde burada öğrendim he
İlk doğumum da annem geldi 40 gün kaldı.
Ay bu bir trip.
Bize gelmiyor falan.
Arkadan konuşuyor anası geldi gitmedi gidip torunumu göremiyorum. Kp heralde kayınpeder dhhddh
O desen hele o hiç gelmiyor annem var diye.
Kv'nin
Karışması yok.
Kişilik olarak rahat biri ama duyarlılık falan Hiçbirsey yok.

Kız şimdi haberlerde diyoki kv ye hakaret kusur sayılıyormuş az kıskanç olmasınlar sadece kendi torunları değil doğacak olan. Kendi kendine bahane uydurmuş annen olsa ne olacak

Hoşgeldin kv kp işleri bizden sorulur içimizi anca rahatlatıyoruz anam ben catladım

Kız şimdi haberlerde diyoki kv ye hakaret kusur sayılıyormuş az kıskanç olmasınlar sadece kendi torunları değil doğacak olan. Kendi kendine bahane uydurmuş annen olsa ne olacak
Kıskanç çünkü kişilik olarak kıskanç bir karakter tatlım.
Düşün kıskançlık torununu görmeye engel nitelikte.
Şaka gibiler.

Kv yakin olmasi kotu ama uzakta olmasinin da farkli sikintilari var. Gittiginde bi sure onun evinde kalmak zorunda kaliyorsun ki evlendigimiz yillarda yazin nerdeyse 1 ay kaliyordum. Ölüm gibi bi seydi yani. Simdi de kv ne zaman gelse evimdeki her seyi kiskanir. Aldigim her seyden almak ister. Mutfak dolaplarini bile gidip benimkine benzer yaptirdi bi de ben ise gidince evde kaldiginda her yeri karistirir. Hic de utanmaz karistirdigi icin, su dolabinda sunu gordum diye soyler yani. Hatta elbise dolabimi, cekmecelerimi bile karistirir.

Dun de esimle konusuyorlardi telefonda dizinden ameliyat oldu agustosta. Dizleri iyi olsaymis esimin teyzesi, enistesi, cocuklariyla filan bize geleceklermis. Ben yatiyorum surekli, serklajliyim ve sanci problemi de yasiyorum ara ara. Sinirlerim bozuldu. Bi de geldiginde de milyon tane eksik bulacak evimde biliyorum yani. Allah akil fikir versin bu kvlere. Dun telefonda boyle dedigini duydum sinirlerim bozuldu dusuncesizligine. Aksam yine sanci oldu cok korktum

Cnm bu durumu eşinin annesine söylemesi lazım yatsan yattı derler kalksan çocuğu umursamıyor bence eşin burda böyle bir şey olursa demeli

Sorsan yardıma geliyorlar ama yük olup gidiyorlar ayy çok biliyorlar kızı var mı? Aynı mı davranıyor ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…