2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Bencede kulak arkası edilecek bir konu değil. doktorum ilk testi yaptırdı. İkinci testi ben hatırlattım üstüne iğneyi ben hatırlattım. Sonra bana gerekli değil zaten istiyosan yaptır gibi bişi diyince sinirlerin yıprandı. Dün 2 saat ağladım buna. Sonra başka doktor araştırıp ona yazdım. Aslında doktorunuz yanlış uygulama yapmamış eski doktorlar böyle düşünüyor ama bizler 28de yapılması gerktiğini düşünüyoruz dedi. Açıkcası o zaman rahatladım. Yinede doktorruma soru sormaya çekindiğim ve sürekli terslendiğim için değiştireceğim.

Aynıııı eğer tekmesini hissetmek görmek için yaparsak yapmıyo ya çocuk ay bi hafta geçse de görsem bebemi bu sefer kv de gelecek kontrole ille gelip görmek istedi
Bende bazen çekeyim diyorum hemen duruyor sıpa kız daha doğmamış görse ne olacak sanki, benim 2 hafta var randevuya zaman geçmiyor

Aslında sorun doktorumun bana gerek görmediğini bile söylememesi. Ben dün endişelenmekten 2 saat ağladım. Genrl olarak sorularıma sert tepkili cevaplar veriyordu zaten. Başka doktora sordum iğne yaptırmalıyız dedi. Ona gidecrğim bugün

Kızlar bu sağa sola yatma mevzusu nasıl olacak ya. Afedersiniz sola yatacağım diye kalçam ağrıyor. Sağa dönüyorum yine aynı. Sırt üstü asla yatmayın diyorlar. Ama hep tek yana da olmuyor. Bu konuda kesin bilgi alan var mı doktorundan

Fırsatın varsa değiştirmeni tavsiye ederim. Ama genel olarak sorduğun sorulara hep tersleyerek ve önemsemeyerek cevaplıyorsa kesinlikle değiştirmeni öneririm. Doktoruna bu süreçte gözün kapalı güvenebilmelisin hem kendini hem de bebeğini doktora emanet ediyorsun. Herkesin tıp bilgisi yok olmak zorunda da değil. Bizim bir doktordan beklentimiz sadece 15 dk bizi muayene etsin eve göndersin değil.
Bizi bilgilendirsin, karşımıza çıkabilecek durumlar hakkında uyarsın bizi aydınlatsın ve yönlendirsin istiyoruz. Talebimiz gayet masumane . Ama sert içerikli tavırlar takınıyorsa insan soru sormaya çekinir. Hep aklında kuşku olur.

Bende bazen çekeyim diyorum hemen duruyor sıpa kız daha doğmamış görse ne olacak sanki, benim 2 hafta var randevuya zaman geçmiyor
Normalde hiç sevmiyorum yanımda birilerinin gelmesini. Tedavi süreçlerinde bıktım özellikle zaten her iş koştur koştur milletin kaynanasından görümcesinin etlisinin amcasından oturmaya yer bulamıyordum şimdi bi kere ablam gelmek istedi geldi kırmadım ondan beri bende gelcem diyip duruyo yüzünü görecekmiş merak ediyormuş ablamın gelmesini de çok istemedim biliyo da. Daha ilk haftalarda görümcem benim yanımda bana sormadan sen torununu görmeye niye gitmiyon sende gitsene diyo. Bırakta ben çağırayım ki istemiyorum neyse aman bi kere gelsin son haftalarda doktor bişi der benden beter panik zaten uğraşamam onla

Niyet ediyorum sola yatmaya , sağda uyurken buluyorum kendimi , sabah alarm çalarken sırt üsttü uyanıyorum.
Allahtan ponçiği tekmeyi basıyor da üstüne yatamıyorum.

Bu süreçte doktor tavrı aşırı önemli doktorun insanı sakinleştirmesi gerekiyor güzelce anlatması gerekiyor inşallah bu doktor daha iyi olur da bundan sonraki süreci rahat gecirirsin

Olacak muhabbeti söylüyorum maşallah aynı oğluma benziyor

Dokorun iğne için acele etmeme sebebi belki bebeğin negtaif kan grubunda doğacağına olan inancıdır.Ama doğumu bekleyip görelim 30 yıl öncesinde kaldı
Benim anne babamda kan uyuşmazlığı var. Annem eski dönem zaten doktora gidiyor doktor kan uyuşmazlığı ihtimalin var doğunca bebeğe test yapar duruma göre iğne yaparız diyor.Yalan olmasın annemde benim gibi negatif kan grupta bana hamileyken iğne oldumu hatırlamıyorum ama benim doğumumla birlikte iğne yapmışlar.
Şimdi tıp uzaya çıkıyor. Bazı riskleri bi önümüzü görelim diye bekletmenin anlamı olmamalı

Yok kız normalde ayrıntılıda foto çekerler ya hayatta kimseye benzetemem genelde de pek benzemez. Bizim ayrıntılıdaki foto aynı ben herkes bana benzetiyo bide bunlarda bana benzetmişler
Ahhahaha o zaman hiç bu konuyu açmaz eşim fotoğrafını gösterdi annesine annesi diyor ki burnu aynı sen eşim dedi ki anne benim burnum uzun ve sivri çocuğun burnu top gibi yuvarlak kaynanamın burnune benziyor 10 dakika sonra tekrar aradı ee çenesi de aynı ben değil mi puahahaha

ahahahhh bu kv ler çok fena yaa ille uğraşacak bişi buluyorlar. Bana yine o kadar değil gerçi çocuk olduktan sonra baskıları artacak şimdiden hissettiriyoda. Asıl görümcemin çocuğu var damadından ailesinden esirgiyo değişik değişik hareketler

Huysuz biri mi

Biraz huysuz çokça inat asla inat olduğunu kabul etmiyo. Torunlarını da kendi doğurdu sanıyo falan öyle bişi. Allahtan karşılık verebilme hayır deme özelliğim var yoksa varya sonumu düşünemiyorum. İyiliğide var yok değil ona sebep aramız iyi

Allah akıl fikir versin diyesim geldi dhhdhhsshhshd

Nasıl gereklı deıl dıyo allah korusun ya, baska doktor gorusu almanızı tavsıye ederım.

Dengelemissiniz

Benım annem(+, -), babam da (+, -) bı abımın de negatıf, ıkımıze vurmus piyango

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…