2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya çok değişikler ben anlamadım bu işi sanırsın 15yaşında çocuğuz nerdeyse 35 olcam yaa. Bide yakın olmak zor uzakta olsak bu kadar sorun olmaz yakın olunca sürekli bi işime karışma halinde
Bizim ki de yakın işte. Bizim ki o kadar alıngan ki küstüreyim ben en iyisi onu

Bizde de kan uyuşmazlığı var sanırım 9 haftalıkken kanamam olmuştu o zaman iğne yapıldı. Bende yarın kadın doğumdan randevu aldım kan testi vereceğim 28 haftamdayım

Bizim ki de yakın işte. Bizim ki o kadar alıngan ki küstüreyim ben en iyisi onu
Ahahahh ay kimseyi küstüremem kıramam şuan çocuğum onlara benzemesin bizde kaynana olcaz oğlanlar büyüdüğünde. Gelsin sevsinler yardımcı olmasını istediğimizde olsunlar ona bişi demiyorum ama abartmasın karışmasınlar anneleri kendiymiş gibi davranmasınlar

Aynı sorun bizdede var maraştaysam annem geliyor mersindeysem kayınvalidem mutlaka geliyor ve hiç susmuyor kendisi doktorun kafası şişiyor bende soracakları mı konuşacaklarımı konuşamıyorum eşimle başbaşa gidemedik bir türlü bir defa alışverişe çıktık ondada küstü dizleri ağrıyor diye temizlik yapmıyor bende yürüyüp daha kötü olmasın dedim ama gezmeye gelince diz ağrısı bitiyor suçlu ben oluyorum

Ayy seninki daha beter Allahtan annem çok karışmaz hatta gamsız biraz bu konuda bana kv den rahatlık yok inşallah herşey yolundadır yoksa doktor kv nin yanında bişi derse yandım ben

Selamlar herkese, dün 29.haftaya giriş yaptım ve sürekli yatıyorum bilenleriniz vardır. Ama 2 gündür bebeğin haraketlerini çok az hissediyorum ki ben sürekli dinleniyor pozisyonda olmama rağmen. Ve evet tamamen titreşim şeklinde oluyor bunlar. Endişelenmek miyim bilmiyorum. Ben de sağlık ocaklarında kullanılan bebeğin kalp atışını dinleme cihazı da var kalp atım sayısı normal ama ses çok derinden geliyor ve hareketleri az. Gitmeli miyim doktora bilemedim.

İçin rahat etmiyorsa git ama bak benimde oldu iki hafta önce galiba burda da yazdım endişelendim. Muhtemelen bebek döndü çok rahat bi pozisyonda değil ondan öyle. Sonra düzeltti kendini hareketleri de normale döndü. Ama sorun var gibi hissediyorsan git

28-29 en hareketli oldukları uyutmadıkları dönem açıkası.
Çok az hissediyorsan vücudunda aşırı bir kilo v.s yoksa bebeği rahat hissetmene engel olan . Doktoruna bir git bebeği genel durumunu kontrol ettir derim

Türk kahvesi ve çikolata dene muz ye kendine gelir

Ayva jeli piyasadaki göğüs ucu kremlerini solluyor diyordu kullanan arkadaşlarım.
Ayva stoğu yapalım kızlar
Ayva pazarda çok rahat buluruz doğum zamanlarında. Ben cilt maskesi gibi bişi yapıyodum ayva çekirdeğinden gerçekten etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…