2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Niyet ediyorum sola yatmaya , sağda uyurken buluyorum kendimi , sabah alarm çalarken sırt üsttü uyanıyorum.
Allahtan ponçiği tekmeyi basıyor da üstüne yatamıyorum.
ben sırt üstü rahat edemiyorum bebek ağırlık yapıyor sanki rahat nefes alamıyorum ve ağrı yapıyor.

Yemeeee

Dnfhchd +1
Ben şimdi doğuma kadar da anca bunu kodlarım

Ayy iyi sevindimm kuzum şiddeti artarsa giderim o zaman

Hahahahahah evet limonata bardağı
Bunu bu kadar geç çözmüş olmama inanamıyorum

Bu kadar önemsiz olsa her evlenecek insana zorla kan uyuşmazlığı testi yaptırılmazdı diye düşünüyorum. Umarım gönlünüze göre bir doktora denk gelirsiniz

Alarm kur telefonuna canım, 3 5 dk cok onemlı deil ama unutmamaya calıs.. Senın durumun ozel canım, doktoruna danıs bunu
hesabı doğruladığına emin misin ?:)
Kuponu kullanıp alısverıs bıle yaptımm, sepettekı urun uzerınden baktıgım ıcın gorunmemıs canım
benim de akıl 2 ye fikir 5 çıktı şimdi baktım da, değiştirmem ben ya bunun için :))
Bence de degıstırme akıl fıkır degerı cok dusuk cıkıp cok zekı ınsanlar var
Allah akıl fikir versin diyesim geldi dhhdhhsshhshd
Valla hıc ıhtıyacı yok

Aferin sana valla
Altını silmek için mi?
@Lmntbrdgi kullanıcı adının limonata bardağı olduğunu şimdi keşfetmem sürekli leman birgi bilmem ne diye düşünüyordum
Ben laminant sanıyordum ne alaka ise sonra kendine sordum öyle öğrendim
Olacak muhabbeti söylüyorum maşallah aynı oğluma benziyor
Aha ya da bana benziyor dedesine benziyor amcasına halasına benziyor

Kahkaha attım

Ah sormaaaa. Normalde asla susan bi tip değilimdir hakkımı hep savunurum. Kadın beni öyle bir bastırdı ki soru sormaya çekiniyorum. Sürekli soru soran bir tipte değilim hee. Yeni bir Doktor bulmakta beni korkutuyor.. pendik medipol aytakin hanımı bilen var mı acaba onu önerdiler azeriymiş.

anam hepsi aynı dün benim eşimin halası diyor ki çocuk inşallah halalarına benzer görümcelerimi de severim ama zorla gıcık kaptıracaklar ama o kadar eminimki bana benzeyeceğine bir kere çekik göz baskın gen benim gözlerim çekik kapalı çarşıya filan gitsem ingilizce konuşuyorlar, çekik gözlü yuvarlak yüzlü bir kız olucak

Her kv muhabbetinde allahim diyorum şükür benimki hic karismaz, kendi halindedir. ben de gayet memnunum. Haftada bir kontrolumu biliyor beni ya da esimi arar sorar iyi misiniz diye o kadar.
Ama kendi annem meraklidir karisir. Allahtan ben de ona cekmisim, baskin karakterim. O yuzden hep catisiriz ama cekinir benden birazcik sehir disindan yanima gelmisti ilk aylarda, muayeneye gelmek istedi. Ben de hastaneye sordum sadece eslere izin veriyoruz dediler. Olsun ben doktoru hastaneyi gorurum yeter dedi geldi. Doktorla ön sohbet kismindan sonra, burda oturabilirsiniz dedi anneme. Ben esimle muayene odasina hazirlanmaya gittim. Bir baktim doktorun ardindan piti piti geldi. Meger icerde adami iki dakkada tatli bir rusvet (!) Ile kafalamis haberim bile yok ne ara o tatliyi cantasina soktu da getirdi kizarim diye gizli yapmis. Neyse 1 kere de olsa gormus oldu ultrasonu gönlü oldu

Senin doktorun kim?
Pendik medipole yakınsan Benim doktorum saadet hanıma koşa koşa git derim.
Gurpta bilen bilen doktorumun randevuları ne kadar detaylı ve bilgilendirici geçtiğini.
Ayekin hanıma gidenlerde memnun onu bende duydum ama benim 1.önerim Saadet Ünsal Pendik Medipolde
Bu cumartesi doktoruma gittiğimde muayne süreci bu şekilde ilerledi.Anlatmaya gerke yok okuyorsunuz

Kızlar bu sağa sola yatma mevzusu nasıl olacak ya. Afedersiniz sola yatacağım diye kalçam ağrıyor. Sağa dönüyorum yine aynı. Sırt üstü asla yatmayın diyorlar. Ama hep tek yana da olmuyor. Bu konuda kesin bilgi alan var mı doktorundan
Bu konuyu bir ben önemsemiyorum sanırım, doktorum bana hiçbir şey söylemedi, istediğim gibi yatıyorum

hiç uyku kalitesi kalmadı bende de. sağa sola yatınca da çocuk vuruyor.
her dönmeye çalıştığında uyanıyosun hop diye dönülmüyor.
nasıl olacak anlamadım. iki üç yastıkla yatsam boyun bel ağrısı oluyor

Benim ki o kadar şiddetli değil, siz böyle diyince insan 30 lu haftaları görmeye korkuyor, umarım uyandırmaz uykumdan doğumdan sonra zaten uyuyamıcaz sanırım bari 3 ay daha uyuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…