- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.021
ben sırt üstü rahat edemiyorum bebek ağırlık yapıyor sanki rahat nefes alamıyorum ve ağrı yapıyor.Niyet ediyorum sola yatmaya , sağda uyurken buluyorum kendimi , sabah alarm çalarken sırt üsttü uyanıyorum.
Allahtan ponçiği tekmeyi basıyor da üstüne yatamıyorum.
Ben şimdi doğuma kadar da anca bunu kodlarımYemeeee
Dnfhchd +1
Ayy iyi sevindimm kuzumBen acile gitmiştim sonra kendi doktoruma ikisi de çok normal demişti acilde açıklık bakmışlardi kendi doktorum bakmaya gerek görmedi çatı ağrısı normal doğumu kolaylaştırıyormus bana sadece magnezyum verdi doktorumiçine sinmediyse bir uğra istersen
Bunu bu kadar geç çözmüş olmama inanamıyorumHahahahahah evet limonata bardağı
Bu kadar önemsiz olsa her evlenecek insana zorla kan uyuşmazlığı testi yaptırılmazdı diye düşünüyorum. Umarım gönlünüze göre bir doktora denk gelirsinizAslında sorun doktorumun bana gerek görmediğini bile söylememesi. Ben dün endişelenmekten 2 saat ağladım. Genrl olarak sorularıma sert tepkili cevaplar veriyordu zaten. Başka doktora sordum iğne yaptırmalıyız dedi. Ona gidecrğim bugün
Alarm kur telefonuna canım, 3 5 dk cok onemlı deil ama unutmamaya calıs.. Senın durumun ozel canım, doktoruna danıs bunuİkimizde pozitif sıkıntı olmaz ozaman. Zaman zaman oluyor canım. Bir yerde toplanma felan. İlacı iciyorum 4 saatte bir. Bazen az gecıktığide oluyor haftaya kontrolde belkı azaltılır bakarız dedi doktor duruma göre.
Şeker takibi oldugu ıcın yemekten sonra yürümem lazım 20dk en az, napayım orda karar veremedim full yatıs mı olayım yürümesem şeker yuksek cıkar dıe korkuyorum öylede cıktığını gördüm.
Pzartesi kontrol var bakalım.
Kuponu kullanıp alısverıs bıle yaptımm, sepettekı urun uzerınden baktıgım ıcın gorunmemıs canımhesabı doğruladığına emin misin ?:)
Bence de degıstırmebenim de akıl 2 ye fikir 5 çıktı şimdi baktım da, değiştirmem ben ya bunun için :))
Valla hıc ıhtıyacı yokAllah akıl fikir versin diyesim geldi dhhdhhsshhshd
Aferin sana vallayok letgodan buldum gidip elden aldım. aşırı pratik bir ürün şimdiye kadar sürdüklerim içinde en beğendiğim bu oldu ki stokkeden cybexe kadar baktım bunun sıfırını alacaktım ama bir bakayım dedim letgoda bunu görünce çok uygun geldi aldım. sapındaki deri kısım hafif yıpranmış onunda yenisini amazondan sipariş edeceğim
Altını silmek için mi?Ben 500 e 100 kuponuyla pamuk stokladim yinegayet uyguna geliyor almak isteyene
İpek Maxi Bebek Temizleme Pamuğu 60'Lı x 15'Li Paket Fiyatları ve Özellikleri
İpek Maxi Bebek Temizleme Pamuğu 60'Lı x 15'Li Paket en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ben laminant sanıyordum ne alaka ise@Lmntbrdgi kullanıcı adının limonata bardağı olduğunu şimdi keşfetmemsürekli leman birgi bilmem ne diye düşünüyordum
Aha ya da bana benziyor dedesine benziyor amcasına halasına benziyorOlacak muhabbeti söylüyorummaşallah aynı oğluma benziyor
Kalıtım ve Genetik böyle şans işiBenım annem(+, -), babam da (+, -)bı abımın de negatıf, ıkımıze vurmus piyango
Kahkaha attımAhhahaha o zaman hiç bu konuyu açmaz eşim fotoğrafını gösterdi annesine annesi diyor ki burnu aynı sen eşim dedi ki anne benim burnum uzun ve sivri çocuğun burnu top gibi yuvarlak kaynanamın burnune benziyor 10 dakika sonra tekrar aradı ee çenesi de aynı ben değil mi puahahaha
nerden bakiliyorbenim de akıl 2 ye fikir 5 çıktı şimdi baktım da, değiştirmem ben ya bunun için :))
Ah sormaaaa. Normalde asla susan bi tip değilimdir hakkımı hep savunurum. Kadın beni öyle bir bastırdı ki soru sormaya çekiniyorum. Sürekli soru soran bir tipte değilim hee. Yeni bir Doktor bulmakta beni korkutuyor.. pendik medipol aytakin hanımı bilen var mı acaba onu önerdiler azeriymiş.Fırsatın varsa değiştirmeni tavsiye ederim. Ama genel olarak sorduğun sorulara hep tersleyerek ve önemsemeyerek cevaplıyorsa kesinlikle değiştirmeni öneririm. Doktoruna bu süreçte gözün kapalı güvenebilmelisin hem kendini hem de bebeğini doktora emanet ediyorsun. Herkesin tıp bilgisi yok olmak zorunda da değil. Bizim bir doktordan beklentimiz sadece 15 dk bizi muayene etsin eve göndersin değil.
Bizi bilgilendirsin, karşımıza çıkabilecek durumlar hakkında uyarsın bizi aydınlatsın ve yönlendirsin istiyoruz. Talebimiz gayet masumane . Ama sert içerikli tavırlar takınıyorsa insan soru sormaya çekinir. Hep aklında kuşku olur.
Nasıl gereklı deıl dıyo allah korusun ya, baska doktor gorusu almanızı tavsıye ederım.
Evet islak mendil yerine pamuk kullanmak istiyorumAltını silmek için mi?
Ben de, mumkun oldugunca pamuk, ama yetısemedıgım zamanlar mecburen ıslak mendılEvet islak mendil yerine pamuk kullanmak istiyorum
Merhaba iğnenizi ne zaman olacaksınız28.haftada ındırect coombs testı yapılıp, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapılcak bana, hatta randevumuzu 28+0a gore olusturduk..
anam hepsi aynıAhhahaha o zaman hiç bu konuyu açmaz eşim fotoğrafını gösterdi annesine annesi diyor ki burnu aynı sen eşim dedi ki anne benim burnum uzun ve sivri çocuğun burnu top gibi yuvarlak kaynanamın burnune benziyor 10 dakika sonra tekrar aradı ee çenesi de aynı ben değil mi puahahaha
Ben de oyle dusunup islak mendil de aldim canimBen de, mumkun oldugunca pamuk, ama yetısemedıgım zamanlar mecburen ıslak mendıl
Senin doktorun kim?Ah sormaaaa. Normalde asla susan bi tip değilimdir hakkımı hep savunurum. Kadın beni öyle bir bastırdı ki soru sormaya çekiniyorum. Sürekli soru soran bir tipte değilim hee. Yeni bir Doktor bulmakta beni korkutuyor.. pendik medipol aytakin hanımı bilen var mı acaba onu önerdiler azeriymiş.
Kızlar bugün ki kontrolüm Allah’a şükür çok güzel geçti .
Bebişko 1 kiloya yaklaşmış haftanla birebir gidiyorsun dedi .
Vesikalık pozlar vere durdu benimki kıpır kıpırda her zaman ki gibi
Şimdi doktorumu soru yağmuruna tuttum .
**Bu haftalarda karın bölgemizdeki sertleşme ve bebeğin kuvvetli tekmeleri canımızın yanmaları normal panik yapma ekstran bir durum olmadıkça dedi . Benim gibi göbek bölgesinde yağ tabası fazla olmayan henüz çok kilo almamış olanlar her an doğacak gibi hissetmemiz normalmiş
** Grip aşısı olmak istiyorum dedim . Gribal enfeksiyonlara çok çabuk yakalanıyorum diye . Şuan bana verdiği multivitamij ve demir ilacının bünyemi koruyacağını söyledi . Ama ağır bir griba yakalanacak olursam Dahiliye tarafından muayene olmam gerektiğini söyledi .
** kan uyuşmazlığı için test verdim negatif çıktı dedim . 28. Haftanda hemen al iğne vuralım dedi
** Geçmeyen ve sürekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var dedik idrar kültürü aldı antibiyotiğe dirençli bit bakteri türü olabilir sende dedi sonuca göre ilaç başlarız dedi (Kuvvetli bir antibiyotiğim daha dün bitti bugün enfeksiyonum tekrar başladı )
** Rapor işini sordum
E-nabızda hafta olarak önde gidiyorum bana raporu neye göre yazacaksanız dedim . Son Adet Tarihine göre yazılacak e-nabız önemli değil dedi
** Raporu başlatmak istediğin zaman 31+4 den sonra gelebilirsin dedi (32. Haftaiçinde bir günde gelsen problem yok dedi ) ( Ben 35-36 hafta arası istiyorum raporu dedim )
**son olarak normal doğum istiyorum vücut yapım müsait mi sizce olur mu dedim . Boyumu sordu annemin nasıl beni doğurduğunu sordu bebek haftasının üstünde kilolu olmadığı sürece normal doğum olursun diye düşünüyorum benim karşı tarafın talebi olmadığı taktirde ilk yönlendirdiğim normal doğum oluyor sende istiyorsan şuanlık bir problem yok son dönem çatı muayenesi ve muayeneler ile netleşir dedi .
Kartal devlet hastanesinde çok güzel 5 günlük dolu dolu gebe okulu var izne çıkınca oraya bir haftanı ayır mutlaka git dedi ( emzirme nefes egzersizi ve eğitimleri çok dolu dolu sana çok faydası olur dedi )
Doktorum evde düzenli olarak pilates ve skuat yapmaya başla normal doğum nefes kontrolü yapabildiğin sürece kolaylaşır bebek içinde hep hareketli olman faydalı olacaktır dedi .
Dolu dolu doktor görüşmemden aklımda kalan sorularıma cevaplar bu şekilde kızlar
Kızlar bu sağa sola yatma mevzusu nasıl olacak ya. Afedersiniz sola yatacağım diye kalçam ağrıyor. Sağa dönüyorum yine aynı. Sırt üstü asla yatmayın diyorlar. Ama hep tek yana da olmuyor. Bu konuda kesin bilgi alan var mı doktorundan
Bu konuyu bir ben önemsemiyorum sanırım, doktorum bana hiçbir şey söylemedi, istediğim gibi yatıyorum
Benim ki o kadar şiddetli değil, siz böyle diyince insan 30 lu haftaları görmeye korkuyor, umarım uyandırmaz uykumdanhiç uyku kalitesi kalmadı bende de. sağa sola yatınca da çocuk vuruyor.
her dönmeye çalıştığında uyanıyosun hop diye dönülmüyor.
nasıl olacak anlamadım. iki üç yastıkla yatsam boyun bel ağrısı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?