- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.101
Eşinle hiç konusmadin mi bu konuyu. İnsan ister istemez stres oluyor biliyorum. Benim de tansiyonum filan düşüyor sürekli eşim annem gelsin diye tutturdu sancın olur bir şey olur diye ben de çok kızdım yok dememe rağmen sürekli söyledi en son ben hasta değilim hamileyim dedim öyle sustu yani gelmesi beni daha strese sokardi kalkar bir şey söylerAllah tan dizlerinde sikinti var. Yoksa gelmsini asla engelleyemezdim
Benim kv kızını övüyordu sürekli yemek yapar şunu yapar bunu yapar bir gün kızından kahve istemiş NescafeSorsan yardıma geliyorlar ama yük olup gidiyorlar ayy çok biliyorlarkızı var mı? Aynı mı davranıyor ona da
Kiz yardima gelmiyor benimki gayet de gezmeye geliyor. Gelse is yapmaz yani.Yardim etmeyi gectim bi se yok surasi daginikmis, burasi soyleymis diyecek daha da. 1 tane kizi var. Kizi calisiyor diye cocuklarina bakiyor, yemeklerini yapiyor hatta ertesi gun oglen iste yiyeceklerini bile hazirlayip veriyor ellerineSorsan yardıma geliyorlar ama yük olup gidiyorlar ayy çok biliyorlarkızı var mı? Aynı mı davranıyor ona da
Ayy seninki daha beter Allahtan annem çok karışmaz hatta gamsız biraz bu konuda bana kv den rahatlık yokinşallah herşey yolundadır yoksa doktor kv nin yanında bişi derse yandım ben
Tüm kv dizinde sorun var sanırımAllah tan dizlerinde sikinti var. Yoksa gelmsini asla engelleyemezdim
Gelse bana bakmaya gelmeyecek ki gezmeye gelecek zaten. Normal bi hamilelik geciriyor olsam hadi neyse diyecegim de ayaga kalkmam bile yasak.Eşinle hiç konusmadin mi bu konuyu. İnsan ister istemez stres oluyor biliyorum. Benim de tansiyonum filan düşüyor sürekli eşim annem gelsin diye tutturdu sancın olur bir şey olur diye ben de çok kızdım yok dememe rağmen sürekli söyledi en son ben hasta değilim hamileyim dedim öyle sustu yani gelmesi beni daha strese sokardi kalkar bir şey söyler
Biz hafta sonu için gittik kvye Allahtan yakıda oturmuyor. Bi kaç şey yaptırdı eşimin teyzesi onlar olmuş alayım dedim. Battaniyede yaptıracakmış. Ben hepsini beraber getiri im diyor. Eşime dedim kendi kendinize plan yapmayın ben doğumdan sonra istiyorum gelecekse. Eşyalarıda o zaman getirir dedim. Oda tamam falan dedi. Geri dönüyoruz evimize eşim diyor ki sen annemi sevmediğin için her şey gözüne batıyor. Dedim niye sevmeyeyim bir sıkıntım yok. Benim annem diye seviyorum kv olsa bende sevmezdim diyor eşimAllah tan dizlerinde sikinti var. Yoksa gelmsini asla engelleyemezdim
Bendim
Babaannesini kırmaz miBiz hafta sonu için gittik kvye Allahtan yakıda oturmuyor. Bi kaç şey yaptırdı eşimin teyzesi onlar olmuş alayım dedim. Battaniyede yaptıracakmış. Ben hepsini beraber getiri im diyor. Eşime dedim kendi kendinize plan yapmayın ben doğumdan sonra istiyorum gelecekse. Eşyalarıda o zaman getirir dedim. Oda tamam falan dedi. Geri dönüyoruz evimize eşim diyor ki sen annemi sevmediğin için her şey gözüne batıyor. Dedim niye sevmeyeyim bir sıkıntım yok. Benim annem diye seviyorum kv olsa bende sevmezdim diyor eşimher şeye karışıyor karışmak istiyor. Kahvaltı sofrasındayız gittiğimizde kaç tane çocuk yapacaksınız diyor eşimde şakasına ben 12 tane istiyorum dedi. 3 ve 4 ideal diyor. Sen bakacaksın galiba çocuğa diyecektim. Kendi kızının 2 çocuğu var. Ona bişey diyemez ama. Bide kaynımda boşandı evlenir mi evlenmez mi belli değil. Kızım olacak ben öyle hissediyorum falan dediğimde babaannesini kırmaz ben oğlan hissediyorum dedi. Hep dua ettim kız olsun diye dhdbsb şey mantığında galiba soyu devam ettireck bi biz kaldık diye düşünüyor.
Geçen daha uygundu o attığın set 279du galiba öyle hatırlıyorumBendimDüştüğünde yakalıcaz artık bir dahakine ayın 11 ine kadar harcamıcam diye tuttum kendimi yoksa alacaktım
Kızlar banyo küveti, nastabası - kovası bunları alacakmısınız?
He ya benim ki de öyleTüm kv dizinde sorun var sanırım
Yemeğe temizliğe gelince dizleri felç geçiriyor ama gezme dersen cin gibi fıldır fıldır hiç durmadan geziyor anlamadım ben bu nasıl bir ağrı
Esinin annesinin huyunu bilmesi de guzel canimBiz hafta sonu için gittik kvye Allahtan yakıda oturmuyor. Bi kaç şey yaptırdı eşimin teyzesi onlar olmuş alayım dedim. Battaniyede yaptıracakmış. Ben hepsini beraber getiri im diyor. Eşime dedim kendi kendinize plan yapmayın ben doğumdan sonra istiyorum gelecekse. Eşyalarıda o zaman getirir dedim. Oda tamam falan dedi. Geri dönüyoruz evimize eşim diyor ki sen annemi sevmediğin için her şey gözüne batıyor. Dedim niye sevmeyeyim bir sıkıntım yok. Benim annem diye seviyorum kv olsa bende sevmezdim diyor eşimher şeye karışıyor karışmak istiyor. Kahvaltı sofrasındayız gittiğimizde kaç tane çocuk yapacaksınız diyor eşimde şakasına ben 12 tane istiyorum dedi. 3 ve 4 ideal diyor. Sen bakacaksın galiba çocuğa diyecektim. Kendi kızının 2 çocuğu var. Ona bişey diyemez ama. Bide kaynımda boşandı evlenir mi evlenmez mi belli değil. Kızım olacak ben öyle hissediyorum falan dediğimde babaannesini kırmaz ben oğlan hissediyorum dedi. Hep dua ettim kız olsun diye dhdbsb şey mantığında galiba soyu devam ettireck bi biz kaldık diye düşünüyor.
BendimDüştüğünde yakalıcaz artık bir dahakine ayın 11 ine kadar harcamıcam diye tuttum kendimi yoksa alacaktım
Evet canım indirimdeydi o zamanBabaannesini kırmaz mitövbe yarabbim sipariş üstüne geliyor ya kırmaz
Ben evde tekim eşim de işten gelene kadar beklemek istemem açıkçası onda kendim belli bir aya kadar yıkarım diye düşünüyorum bir de mesela bizim ki kış bebeği olacak ben salonda yıkarım banyo da yikmamam üşür çocuk o yüzden aldım hiç yoktan Nisan mayısa kadar idare eder beni ama kendin bilirsinKızlar banyo küveti, nastabası - kovası bunları alacakmısınız?
Ben çok ikilemdeyim azıcık ele avuca gelince bu kadar senfoni yapmadan birlikte girer 2 dk yıkar duşun altında çıkarım diye düşüüyourm.
Yada sadece ilk zamanlar için set değilde küvet olabilir katlananlardan. Millet dolapta hep satmaya çalışıyor 1 ay kullandım bebek büyüdü filan diyerek ne düşünüyorusnuz?
Valla canım arkadaşıma sordum ben normal aldım dedi, max 6-7 ay kullanıyor zaten o kadar paraya gerek yok diyordün ben bunu favorilerimiştim. ama gerekli mi gereksiz mi bilemiyorumMagic Katlanır Bebek Küveti - Fiyatı, Yorumları
Magic Katlanır Bebek Küveti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alanlar var ama ben bunu şu yüzden almadım belki kaliteli olursa bu sorun olmaz bilmiyorum katlanan plastik yerler var ya oralar bir süre sonra su kaçırıyormusdün ben bunu favorilerimiştim. ama gerekli mi gereksiz mi bilemiyorumMagic Katlanır Bebek Küveti - Fiyatı, Yorumları
Magic Katlanır Bebek Küveti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ay çok saçma zatenBabaannesini kırmaz mitövbe yarabbim sipariş üstüne geliyor ya kırmaz
Huyunu biliyor ben çok cevap vermem senede toplasan 15 gün zor görüyorum oda bölük pörçük şekilde. Bana cevap ver istersen sen üzülme yeter diyor. Bide bunları eşimin yanında söylemez. Benim kaynımda tuhaf annem yeğenimin her şeyini göndermiş yürüteç falan da var gönderdikleri arasında. Kaynım diyor ki bunu kullandırmayın çocuğa. Anlıma bana ve aileme karışmayın yazacağım en sonundaEsinin annesinin huyunu bilmesi de guzel canimoglan anasi olunca ogullarinin evini kendinin filan saniyorlar. Demek ki hepsinde var gelini yoksayip kafalarina gore plan yapma huylari. Yapacagin cocuga bile karisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?