2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah tan dizlerinde sikinti var. Yoksa gelmsini asla engelleyemezdim
Eşinle hiç konusmadin mi bu konuyu. İnsan ister istemez stres oluyor biliyorum. Benim de tansiyonum filan düşüyor sürekli eşim annem gelsin diye tutturdu sancın olur bir şey olur diye ben de çok kızdım yok dememe rağmen sürekli söyledi en son ben hasta değilim hamileyim dedim öyle sustu yani gelmesi beni daha strese sokardi kalkar bir şey söyler

Sorsan yardıma geliyorlar ama yük olup gidiyorlar ayy çok biliyorlar kızı var mı? Aynı mı davranıyor ona da
Benim kv kızını övüyordu sürekli yemek yapar şunu yapar bunu yapar bir gün kızından kahve istemiş Nescafe o da aman anne ne kahvesi boşver demiş kaç kere istediysem yapmadı inat etti diyor yengen olsa yapardı demiş

Sorsan yardıma geliyorlar ama yük olup gidiyorlar ayy çok biliyorlar kızı var mı? Aynı mı davranıyor ona da
Kiz yardima gelmiyor benimki gayet de gezmeye geliyor. Gelse is yapmaz yani.Yardim etmeyi gectim bi se yok surasi daginikmis, burasi soyleymis diyecek daha da. 1 tane kizi var. Kizi calisiyor diye cocuklarina bakiyor, yemeklerini yapiyor hatta ertesi gun oglen iste yiyeceklerini bile hazirlayip veriyor ellerine

Ayy seninki daha beter Allahtan annem çok karışmaz hatta gamsız biraz bu konuda bana kv den rahatlık yok inşallah herşey yolundadır yoksa doktor kv nin yanında bişi derse yandım ben
Tüm kv dizinde sorun var sanırım
Yemeğe temizliğe gelince dizleri felç geçiriyor ama gezme dersen cin gibi fıldır fıldır hiç durmadan geziyor anlamadım ben bu nasıl bir ağrı

Gelse bana bakmaya gelmeyecek ki gezmeye gelecek zaten. Normal bi hamilelik geciriyor olsam hadi neyse diyecegim de ayaga kalkmam bile yasak.

Biz hafta sonu için gittik kvye Allahtan yakıda oturmuyor. Bi kaç şey yaptırdı eşimin teyzesi onlar olmuş alayım dedim. Battaniyede yaptıracakmış. Ben hepsini beraber getiri im diyor. Eşime dedim kendi kendinize plan yapmayın ben doğumdan sonra istiyorum gelecekse. Eşyalarıda o zaman getirir dedim. Oda tamam falan dedi. Geri dönüyoruz evimize eşim diyor ki sen annemi sevmediğin için her şey gözüne batıyor. Dedim niye sevmeyeyim bir sıkıntım yok. Benim annem diye seviyorum kv olsa bende sevmezdim diyor eşim her şeye karışıyor karışmak istiyor. Kahvaltı sofrasındayız gittiğimizde kaç tane çocuk yapacaksınız diyor eşimde şakasına ben 12 tane istiyorum dedi. 3 ve 4 ideal diyor. Sen bakacaksın galiba çocuğa diyecektim. Kendi kızının 2 çocuğu var. Ona bişey diyemez ama. Bide kaynımda boşandı evlenir mi evlenmez mi belli değil. Kızım olacak ben öyle hissediyorum falan dediğimde babaannesini kırmaz ben oğlan hissediyorum dedi. Hep dua ettim kız olsun diye dhdbsb şey mantığında galiba soyu devam ettireck bi biz kaldık diye düşünüyor.

Babaannesini kırmaz mi tövbe yarabbim sipariş üstüne geliyor ya kırmaz

sheilata sen mıydın bu banyo küveti alacak yanlış hatırlıyorum dimi şuan fiyatları 400 olmuş
Kızlar banyo küveti, nastabası - kovası bunları alacakmısınız?
Ben çok ikilemdeyim azıcık ele avuca gelince bu kadar senfoni yapmadan birlikte girer 2 dk yıkar duşun altında çıkarım diye düşüüyourm.
Yada sadece ilk zamanlar için set değilde küvet olabilir katlananlardan. Millet dolapta hep satmaya çalışıyor 1 ay kullandım bebek büyüdü filan diyerek ne düşünüyorusnuz?

Esinin annesinin huyunu bilmesi de guzel canim oglan anasi olunca ogullarinin evini kendinin filan saniyorlar. Demek ki hepsinde var gelini yoksayip kafalarina gore plan yapma huylari. Yapacagin cocuga bile karisiyor

Ben evde tekim eşim de işten gelene kadar beklemek istemem açıkçası onda kendim belli bir aya kadar yıkarım diye düşünüyorum bir de mesela bizim ki kış bebeği olacak ben salonda yıkarım banyo da yikmamam üşür çocuk o yüzden aldım hiç yoktan Nisan mayısa kadar idare eder beni ama kendin bilirsin

Babaannesini kırmaz mi tövbe yarabbim sipariş üstüne geliyor ya kırmaz
Ay çok saçma zaten sonra kızımız olacak falan dedik. Sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyor. İlk onu söyledikten sonra benim için bir önemi yok böyle söylemesi. Bana dedi ki isim yazdırdınız belli oldu mu dedi. Bende kapı süsü yaptırdım aklıma o geldi. Hastane çıkışı yaptıracaktık ondan bahsediyormuş ben anlamadım. Yaptırdık belli oldu duru olacak dedim. Ee bana hiç göstermediniz falan dedi. Bende aklımızdan çıkmıştır dedim. Ben wcye gittim hemen eşimin yanına gitmiş hastane çıkışı yaptırmışsınız falan demiş. Eşimde yok daha yaptırmadık demiş. Nimolik öyle demedi falan demiş. Eşimde kapı süsü yaptırdık aklına o gelmiştir falan demiş.

Esinin annesinin huyunu bilmesi de guzel canim oglan anasi olunca ogullarinin evini kendinin filan saniyorlar. Demek ki hepsinde var gelini yoksayip kafalarina gore plan yapma huylari. Yapacagin cocuga bile karisiyor
Huyunu biliyor ben çok cevap vermem senede toplasan 15 gün zor görüyorum oda bölük pörçük şekilde. Bana cevap ver istersen sen üzülme yeter diyor. Bide bunları eşimin yanında söylemez. Benim kaynımda tuhaf annem yeğenimin her şeyini göndermiş yürüteç falan da var gönderdikleri arasında. Kaynım diyor ki bunu kullandırmayın çocuğa. Anlıma bana ve aileme karışmayın yazacağım en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…