- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.121
Ay benim ki de ilk tutturdu cinsiyeti kız olacak kız olacak ben öyle hissediyorum annem de başladı kız olacakAy çok saçma zatensonra kızımız olacak falan dedik. Sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyor. İlk onu söyledikten sonra benim için bir önemi yok böyle söylemesi. Bana dedi ki isim yazdırdınız belli oldu mu dedi. Bende kapı süsü yaptırdım aklıma o geldi. Hastane çıkışı yaptıracaktık ondan bahsediyormuş ben anlamadım. Yaptırdık belli oldu duru olacak dedim. Ee bana hiç göstermediniz falan dedi. Bende aklımızdan çıkmıştır dedim. Ben wcye gittim hemen eşimin yanına gitmiş hastane çıkışı yaptırmışsınız falan demiş. Eşimde yok daha yaptırmadık demiş. Nimolik öyle demedi falan demiş. Eşimde kapı süsü yaptırdık aklına o gelmiştir falan demiş.
Dizine koyup da yıkayabilirsin. Ben kuzenime verdim küveti. Yeni alasım yok hiç. Ama biraz büyüyünce şöyle bişey kullanmıştım. O çok işimi görmüştü. Yazın her kakadan sonra oturtup yıkıyordum. Şimdi çok pahalı olmuş. Yani çok pahalı derken, 50 lira falan olması lazım bununKızlar banyo küveti, nastabası - kovası bunları alacakmısınız?
Ben çok ikilemdeyim azıcık ele avuca gelince bu kadar senfoni yapmadan birlikte girer 2 dk yıkar duşun altında çıkarım diye düşüüyourm.
Yada sadece ilk zamanlar için set değilde küvet olabilir katlananlardan. Millet dolapta hep satmaya çalışıyor 1 ay kullandım bebek büyüdü filan diyerek ne düşünüyorusnuz?
Yaa bak benim kızım erkeğe benziyor diye herkes arkası erkek diyordu, şimdi hatırladım. Gerçekten şimdi de erkek bekliyoruz, geçen sene erken doğum yaptığım bebeğim de erkekti. Ama seninki daha doğmamış nerden bilcekler kiAy benim ki de ilk tutturdu cinsiyeti kız olacak kız olacak ben öyle hissediyorum annem de başladı kız olacakben diyorum erkek olacak hissediyorum yok diyor sen bilmiyorsun kız olacak. Erkek olacak netlesince sustu. Eşimin teyzesi de genç şuan iki kızı var kadın 3. Düşünüyormuş kv sürekli bunun arkasında erkek var diyip duruyor kadına o da erkek istiyor bizimkini duyunca aşırı şaşırdı
Benimkine öyle demiyor benimki de erkek. Teyzesi erkek istiyor onun iki kızı var ona öyle diyorYaa bak benim kızım erkeğe benziyor diye herkes arkası erkek diyordu, şimdi hatırladım. Gerçekten şimdi de erkek bekliyoruz, geçen sene erken doğum yaptığım bebeğim de erkekti. Ama seninki daha doğmamış nerden bilcekler ki
Ben katlanabilir olanlardan aldım. Bende banyoda yıkayamam banyom çok soğuk oluyor. Bide bazı korkularım var fileye yatırır yıkarım. Her gün yıkmayı düşünüyor musunuz?Ben evde tekim eşim de işten gelene kadar beklemek istemem açıkçası onda kendim belli bir aya kadar yıkarım diye düşünüyorum bir de mesela bizim ki kış bebeği olacak ben salonda yıkarım banyo da yikmamam üşür çocuk o yüzden aldım hiç yoktan Nisan mayısa kadar idare eder beni ama kendin bilirsin
Bebeği su büyütüyor diyorlar her gün olur mu bilemem o zaman ki duruma bağlı kendimi şartlandırmadim işte her gün ya da 2 günde bir diye mesela dün banyo yaptırmış olsam bugün üstünü filan batirsa yıkarım ama en geç 2 günde bir yıkanır diye düşünüyorum bazıları 3 gün diyor ama banyo uykuya geçişi de kolaylaştırıyormjsBen katlanabilir olanlardan aldım. Bende banyoda yıkayamam banyom çok soğuk oluyor. Bide bazı korkularım var fileye yatırır yıkarım. Her gün yıkmayı düşünüyor musunuz?
Bizimkinde de arada kızını bana övme huyu var hatta şey yapıyo ben mesela bi iş yapıyorum o demeden yapıyorum hatta, kızı da benim yaptığımı bilmeden yapıyor diyoki sen o kadar zaman yapmadın ama kızım yaptıBenim kv kızını övüyordu sürekli yemek yapar şunu yapar bunu yapar bir gün kızından kahve istemiş Nescafeo da aman anne ne kahvesi boşver demiş kaç kere istediysem yapmadı inat etti diyor yengen olsa yapardı demiş
Tek fark bu galiba yardım istersem gelir yapar dizi sıkıntı diye yaptırmam bi sürü doktora götürdüm onu dikkat etmesi lazım ben elimden geldiğince çalıştırmamaya çalışıyorum gidip kızı adet oldu diye evini barkını temizler yemek yapar. Ev bi iki gün pis kalsa nolacak yemek dışardan yesinler sanki sağlığından daha iyiKiz yardima gelmiyor benimki gayet de gezmeye geliyor. Gelse is yapmaz yani.Yardim etmeyi gectim bi se yok surasi daginikmis, burasi soyleymis diyecek daha da. 1 tane kizi var. Kizi calisiyor diye cocuklarina bakiyor, yemeklerini yapiyor hatta ertesi gun oglen iste yiyeceklerini bile hazirlayip veriyor ellerine
ben katlanır aldım zaten oturak alcam sonrasında banyoda yaptırcam. Beş ay falan kullanır işte oturma zamanına kadarKızlar banyo küveti, nastabası - kovası bunları alacakmısınız?
Ben çok ikilemdeyim azıcık ele avuca gelince bu kadar senfoni yapmadan birlikte girer 2 dk yıkar duşun altında çıkarım diye düşüüyourm.
Yada sadece ilk zamanlar için set değilde küvet olabilir katlananlardan. Millet dolapta hep satmaya çalışıyor 1 ay kullandım bebek büyüdü filan diyerek ne düşünüyorusnuz?
Evet canım uykuya çok güzel hazırlık oluyır bide karına masaj falan iyi geliyor. Bende şartlamadım ama yine de her gün yıkamaya çalışırımBebeği su büyütüyor diyorlar her gün olur mu bilemem o zaman ki duruma bağlı kendimi şartlandırmadim işte her gün ya da 2 günde bir diye mesela dün banyo yaptırmış olsam bugün üstünü filan batirsa yıkarım ama en geç 2 günde bir yıkanır diye düşünüyorum bazıları 3 gün diyor ama banyo uykuya geçişi de kolaylaştırıyormjs
Bizimki de erkek istiyorum dedi hep millete güya iyi niyetle kız olsaydı sevdirmeyecektim onuBiz hafta sonu için gittik kvye Allahtan yakıda oturmuyor. Bi kaç şey yaptırdı eşimin teyzesi onlar olmuş alayım dedim. Battaniyede yaptıracakmış. Ben hepsini beraber getiri im diyor. Eşime dedim kendi kendinize plan yapmayın ben doğumdan sonra istiyorum gelecekse. Eşyalarıda o zaman getirir dedim. Oda tamam falan dedi. Geri dönüyoruz evimize eşim diyor ki sen annemi sevmediğin için her şey gözüne batıyor. Dedim niye sevmeyeyim bir sıkıntım yok. Benim annem diye seviyorum kv olsa bende sevmezdim diyor eşimher şeye karışıyor karışmak istiyor. Kahvaltı sofrasındayız gittiğimizde kaç tane çocuk yapacaksınız diyor eşimde şakasına ben 12 tane istiyorum dedi. 3 ve 4 ideal diyor. Sen bakacaksın galiba çocuğa diyecektim. Kendi kızının 2 çocuğu var. Ona bişey diyemez ama. Bide kaynımda boşandı evlenir mi evlenmez mi belli değil. Kızım olacak ben öyle hissediyorum falan dediğimde babaannesini kırmaz ben oğlan hissediyorum dedi. Hep dua ettim kız olsun diye dhdbsb şey mantığında galiba soyu devam ettireck bi biz kaldık diye düşünüyor.
Valla bide tüp bebekle hamileyiz insan şükreder ama böyle saçma konuşmalar oluyorBizimki de erkek istiyorum dedi hep millete güya iyi niyetle kız olsaydı sevdirmeyecektim onubide hep kızı olanların yanında dedi
Tabi kırkına kafa hergün yıkanır en azından iki günde bir. Ben hergün yıkarım muhtemelen sonra rutine döner artıkBen katlanabilir olanlardan aldım. Bende banyoda yıkayamam banyom çok soğuk oluyor. Bide bazı korkularım var fileye yatırır yıkarım. Her gün yıkmayı düşünüyor musunuz?
Aa seninde mi tüp bebek benim arada kafam karışıyo kim tüpbebekti unutuyorumValla bide tüp bebekle hamileyiz insan şükreder ama böyle saçma konuşmalar oluyor
Evet canım 1 nisanda transfer oldum şükür ilk seferde tuttuAa seninde mi tüp bebek benim arada kafam karışıyo kim tüpbebekti unutuyorum
Bızımkı de dızınden amelıyat olmak ıstıyor, oglu at almıs ona bınecekmıs, kımse de ınanmıyor artık dizinin agrıdıgınaTüm kv dizinde sorun var sanırım
Yemeğe temizliğe gelince dizleri felç geçiriyor ama gezme dersen cin gibi fıldır fıldır hiç durmadan geziyor anlamadım ben bu nasıl bir ağrı
Ben kakadan sonraları yıkamayı dusunuyorum hep, arkdasımın cocugu hıc pısık de olmadı, uykuları da cok guzeldı..Ben katlanabilir olanlardan aldım. Bende banyoda yıkayamam banyom çok soğuk oluyor. Bide bazı korkularım var fileye yatırır yıkarım. Her gün yıkmayı düşünüyor musunuz?
Ben bugun murat paylasıyor hesabının hıkayelerını dırek atladımBugünkü n11 kuponuyla da emniyet kemeri aldımbu ay kartım fena patlayacak
Yaa maşallahEvet canım 1 nisanda transfer oldum şükür ilk seferde tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?