2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay benim ki de ilk tutturdu cinsiyeti kız olacak kız olacak ben öyle hissediyorum annem de başladı kız olacak ben diyorum erkek olacak hissediyorum yok diyor sen bilmiyorsun kız olacak. Erkek olacak netlesince sustu. Eşimin teyzesi de genç şuan iki kızı var kadın 3. Düşünüyormuş kv sürekli bunun arkasında erkek var diyip duruyor kadına o da erkek istiyor bizimkini duyunca aşırı şaşırdı

Dizine koyup da yıkayabilirsin. Ben kuzenime verdim küveti. Yeni alasım yok hiç. Ama biraz büyüyünce şöyle bişey kullanmıştım. O çok işimi görmüştü. Yazın her kakadan sonra oturtup yıkıyordum. Şimdi çok pahalı olmuş. Yani çok pahalı derken, 50 lira falan olması lazım bunun

Eklentiler

• IMG_1259.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 60
Yaa bak benim kızım erkeğe benziyor diye herkes arkası erkek diyordu, şimdi hatırladım. Gerçekten şimdi de erkek bekliyoruz, geçen sene erken doğum yaptığım bebeğim de erkekti. Ama seninki daha doğmamış nerden bilcekler ki

Benimkine öyle demiyor benimki de erkek. Teyzesi erkek istiyor onun iki kızı var ona öyle diyor bu devirde çok zor 3 çocuk birde tüp bebek yaptırmak daha maliyetli. Kadının aklına sokuyor işte. Genelde eşimin tarafı ilk doğanlar kız bu yüzden de şaşkınlar

Ben katlanabilir olanlardan aldım. Bende banyoda yıkayamam banyom çok soğuk oluyor. Bide bazı korkularım var fileye yatırır yıkarım. Her gün yıkmayı düşünüyor musunuz?

Ben katlanabilir olanlardan aldım. Bende banyoda yıkayamam banyom çok soğuk oluyor. Bide bazı korkularım var fileye yatırır yıkarım. Her gün yıkmayı düşünüyor musunuz?
Bebeği su büyütüyor diyorlar her gün olur mu bilemem o zaman ki duruma bağlı kendimi şartlandırmadim işte her gün ya da 2 günde bir diye mesela dün banyo yaptırmış olsam bugün üstünü filan batirsa yıkarım ama en geç 2 günde bir yıkanır diye düşünüyorum bazıları 3 gün diyor ama banyo uykuya geçişi de kolaylaştırıyormjs

Bizimkinde de arada kızını bana övme huyu var hatta şey yapıyo ben mesela bi iş yapıyorum o demeden yapıyorum hatta, kızı da benim yaptığımı bilmeden yapıyor diyoki sen o kadar zaman yapmadın ama kızım yaptı halbuki ben çoktan yapmışım. Mesela yazlıkta ben bişeyi düzeltirim yaparım ben gidince ben yaptığım aldığım herşey ama herşey değişir kızıyla beraber eskisiyle ya da kötü olanıyla değiştirir daha o yüzden bişi yapmıyorum hatta gitmemeye çalışıyorum oraya. Farkına vardılarda geç oldu.
Tek fark bu galiba yardım istersem gelir yapar dizi sıkıntı diye yaptırmam bi sürü doktora götürdüm onu dikkat etmesi lazım ben elimden geldiğince çalıştırmamaya çalışıyorum gidip kızı adet oldu diye evini barkını temizler yemek yapar. Ev bi iki gün pis kalsa nolacak yemek dışardan yesinler sanki sağlığından daha iyi
ben katlanır aldım zaten oturak alcam sonrasında banyoda yaptırcam. Beş ay falan kullanır işte oturma zamanına kadar

Evet canım uykuya çok güzel hazırlık oluyır bide karına masaj falan iyi geliyor. Bende şartlamadım ama yine de her gün yıkamaya çalışırım

Bizimki de erkek istiyorum dedi hep millete güya iyi niyetle kız olsaydı sevdirmeyecektim onu bide hep kızı olanların yanında dedi

Bizimki de erkek istiyorum dedi hep millete güya iyi niyetle kız olsaydı sevdirmeyecektim onu bide hep kızı olanların yanında dedi
Valla bide tüp bebekle hamileyiz insan şükreder ama böyle saçma konuşmalar oluyor

Tabi kırkına kafa hergün yıkanır en azından iki günde bir. Ben hergün yıkarım muhtemelen sonra rutine döner artık

Tüm kv dizinde sorun var sanırım
Yemeğe temizliğe gelince dizleri felç geçiriyor ama gezme dersen cin gibi fıldır fıldır hiç durmadan geziyor anlamadım ben bu nasıl bir ağrı
Bızımkı de dızınden amelıyat olmak ıstıyor, oglu at almıs ona bınecekmıs, kımse de ınanmıyor artık dizinin agrıdıgına
Yenege gidelim desek koşa koşa hazırlanır, mutfaktan bir bardak su almaya gelınce diz agrısından ölür.

Ben kakadan sonraları yıkamayı dusunuyorum hep, arkdasımın cocugu hıc pısık de olmadı, uykuları da cok guzeldı..

Şu KV skandallarını okudukça benimkine nazar boncuğu takıp , afedersiniz g..tümü nazar değmesin diye kaşıyasım geldi.
İnsanın KV 'si varken düşman aramasına gerek yokmuş resmen. Annem ben evlenirken 2,5 sene önce oğlan önemli değil anasına bakacağım ben gözüm tutmazsa sen unut aşkitonu demişti. Çok ciddiydi ne demek istediğini şimdi sizin dertleri okuyunca daha iyi anlıyorum.

Evet canım 1 nisanda transfer oldum şükür ilk seferde tuttu
Yaa maşallah yani bunu tüp bebek yaptırmayan pek anlayamayabilir bence daha hassas bir durum. Öncesi stresli yok opu yok embriyo sağlammı tutunacak mı, transfer stresi sonrası stresli kalbi atacak mı büyüyecek mi, ben panik atak olmuştum tüp bebek yaptrdığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…