- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.141
Hayırlısı yaa bi şekilde anlaşıp dövüşüp yaşıyoruz işte bizdeŞu KV skandallarını okudukça benimkine nazar boncuğu takıp, afedersiniz g..tümü nazar değmesin diye kaşıyasım geldi.
İnsanın KV 'si varken düşman aramasına gerek yokmuş resmen. Annem ben evlenirken 2,5 sene önce oğlan önemli değil anasına bakacağım ben gözüm tutmazsa sen unut aşkitonu demişti. Çok ciddiydi ne demek istediğini şimdi sizin dertleri okuyunca daha iyi anlıyorum.
Annen akıllı kadınmısŞu KV skandallarını okudukça benimkine nazar boncuğu takıp, afedersiniz g..tümü nazar değmesin diye kaşıyasım geldi.
İnsanın KV 'si varken düşman aramasına gerek yokmuş resmen. Annem ben evlenirken 2,5 sene önce oğlan önemli değil anasına bakacağım ben gözüm tutmazsa sen unut aşkitonu demişti. Çok ciddiydi ne demek istediğini şimdi sizin dertleri okuyunca daha iyi anlıyorum.
Kesinlikle öyle birde benim eşimi göreve gönderdiler o zaman. Sadece opu zamanı gelebilmişti oda ona ihtiyaç var diye yoksa ona bile gelemeyecekti. Transfere falan annem ve ablamla gittim zaten sırf eşim yok diye istanbulda transfer oldum ailemin yanında. Yanında ne kadar ailenden birileri olsa da insanın eşi gibi olmuyor maalesefYaa maşallahyani bunu tüp bebek yaptırmayan pek anlayamayabilir bence daha hassas bir durum. Öncesi stresli yok opu yok embriyo sağlammı tutunacak mı, transfer stresi sonrası stresli kalbi atacak mı büyüyecek mi, ben panik atak olmuştum tüp bebek yaptrdığımda
MaşallahAy arayi okuyamadim onemli bisi yazdiniz mi?
Doktora gittim bgn 30+0 kontrolum vardi bizim kiz 1580gr olmus bas gelisli suan icin bi sıkıntı yok dedi
Ama yani doktorumu ztn sevmiyorum esimin zoruyla devam ediyorum bgn de bana dio ki sen normal dogurabilicek misin cok soru soruyosun dogum kolay bisi degil fln fln yani bebeim cok sukur iyi ama cenderede hissediyorum kendimi
Doktorunuz mu dedi bunu eşiniz mi?Ay arayi okuyamadim onemli bisi yazdiniz mi?
Doktora gittim bgn 30+0 kontrolum vardi bizim kiz 1580gr olmus bas gelisli suan icin bi sıkıntı yok dedi
Ama yani doktorumu ztn sevmiyorum esimin zoruyla devam ediyorum bgn de bana dio ki sen normal dogurabilicek misin cok soru soruyosun dogum kolay bisi degil fln fln yani bebeim cok sukur iyi ama cenderede hissediyorum kendimi
Çok çekti KV'sinden mezarına bile gitmedi vefaat ettiğinde babam ağzını bile açamadı . Annesinin anneme ne kadar çok çektirdiğini eziyet ettiğini bildiği için.Annen akıllı kadınmıs
İşte duygu durumu bence birazcık hassaslık özen istiyor umarım kv de bunun farkına varırKesinlikle öyle birde benim eşimi göreve gönderdiler o zaman. Sadece opu zamanı gelebilmişti oda ona ihtiyaç var diye yoksa ona bile gelemeyecekti. Transfere falan annem ve ablamla gittim zaten sırf eşim yok diye istanbulda transfer oldum ailemin yanında. Yanında ne kadar ailenden birileri olsa da insanın eşi gibi olmuyor maalesef
manyak mı o beAy arayi okuyamadim onemli bisi yazdiniz mi?
benimde favorimde bunu oturmaya başlayınca sadece banyoda değil , mutfaktan evin her köşesine kadar arkadaşım götürüyor iyi güzel uslu uslu vakit geçiriyor bebeği mantıklı bir ürünK Kaskade bak bundan alcam oturmaya başladığında kullananlarda memnun Elele Life Elelelife 2in1 Vakum Bebek Banyo Oturağı Ve Mama Oturağı Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baby jeminkini aldim ben buna benzer ama onden aciliyorK Kaskade bak bundan alcam oturmaya başladığında kullananlarda memnun Elele Life Elelelife 2in1 Vakum Bebek Banyo Oturağı Ve Mama Oturağı Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aynen bide ebebekte var başka bi marka ama ikisinide canlı gördüm eleleninki daha sağlam kaliteli duruyorbenimde favorimde bunu oturmaya başlayınca sadece banyoda değil , mutfaktan evin her köşesine kadar arkadaşım götürüyor iyi güzel uslu uslu vakit geçiriyor bebeği mantıklı bir ürün
Ya bundan daha çok memnunlar o yüzden Elele den alcam muhtemelenBaby jeminkini aldim ben buna benzer ama onden aciliyor
Ben direk yıkıcam o yüzden soruna şeyapmıyorumKızlar bu arada ben hastaneden gelince bebişin başını ve totosunu yıkamayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda
Ben direkt yıkamayı düşünmüyorum işteBen direk yıkıcam o yüzden soruna şeyapmıyorum
Amin canım ama önemsemiyorum ne yaparsa kendine yapar bide uzak olmanın verdiği rahatlık oluyor. Kapımı kapatıyorum bayramda seyran da arıyorum yetiyor. Daha fazlasına gerek yokİşte duygu durumu bence birazcık hassaslık özen istiyor umarım kv de bunun farkına varırçünkü hiç biri kolay değil
Göbek ve göğüs bölgesi dışında benimde yıkama ihtimalim yüksek . Benden çıkmışta olsa huylanırımKızlar bu arada ben hastaneden gelince bebişin başını ve totosunu yıkamayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda
Bu yıkama konusunu doktora sorup öyle yapacağım. Doktor eğer yıkanmalı soru. Değil derse tamamen yıkarım. Eğer yıkanmasın derse sadece pamuklu bezlerle silerim. Çok kaka yapınca zaten bezle silmeye bile yetmiyor. O zaman poposunu yıkarımKızlar bu arada ben hastaneden gelince bebişin başını ve totosunu yıkamayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda
Haftada iki üç diye düşünüyordum ben ama dün aptamil ilk adımların uygulamasındaki banyo eğitimine katıldım. Kadın her gün akşam 19.00 19.30 gibi yıkayabilirsiniz uykuya geçişini kolaylaştırır. Beslenme olarak banyodan önce tek meme çıkınca diğer meme emzirebilirsiniz. Banyo küçüktür salona göre daha hızlı ısınır, ısıyı korur; suyu kovayı salona taşı her gün her gün bir süre sonra size külfet olarak gelecek vs anlatıyordu. Banyoda bazen birlikte bazen küvetinde her gün bir hastalığı vs olmazsa yıkarım diye düşündüm. Uygulamada da başarılı olabilirsemBen katlanabilir olanlardan aldım. Bende banyoda yıkayamam banyom çok soğuk oluyor. Bide bazı korkularım var fileye yatırır yıkarım. Her gün yıkmayı düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?