2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Göbek ve göğüs bölgesi dışında benimde yıkama ihtimalim yüksek . Benden çıkmışta olsa huylanırım
Bende huylanirim bir tane kadın gördük eşimle hastanede bebiş yeni doğmuş belli kafası hep kan kurumuş karşıdan belli oluyor o derece eşim durdu durdu insan bari kafasını yıkar çocuğun dedi. Kadın ne durumda olduğunu bilmiyorum bize dışarıdan öyle gözüktü eğer hiç bir sebep yokken o kafası öyleyse yani benim içim rahat etmez

Göbek ve göğüs bölgesi dışında benimde yıkama ihtimalim yüksek . Benden çıkmışta olsa huylanırım
Ya kusan bebekse biraz kokuyorlar illaki bende huylanırım. Temiz kurulayacağımı düşünüyorum. Zaten ilk 24saat kesinlikle yıkamamak gerekiyor o sürede hastanedeyim sonrasında dayanamam ben. Bide ben değişiğim benim eve gelen misafiri bile zorla banyoya sokarım
ayneeenn öyle bi durum var bi video vardı bulursam atarım

Ben direkt yıkamayı düşünmüyorum işte eşimde aynı fikirde
Bu yıkamayla ilgili dünyaya alışması anne memesini tutabilmesi adına da olumsuz etkileyebileceğininhemen yıkamamak gerektiğini duydum çünkü onun pskolojisini biz anlayamayız ama görünüşe bakarsak bambaşka bir alemden dünyaya geliyor birde su ile uğraşmasını ona alışmaya çalışmasını istemem oyüzden kv elinden kurtarabilirsem sabah akşam pamukla silip göbek bağı düşene kadar yıkamayacağım

Onu temızleyen hemsırelerde iş yokmus, ben gecen yıl hastsnede yatarken bı bebis gıydırmıstı hemsıreler, tertemızdi bebek..bastan savma temızlemısler onu

Benim evimin kuzey kısmı nedense hiç ısınmıyor hatta eşim o yüzden kombiye pompa taktıracak sıcak suyu daha iyi bassın diye. İnşallah işe yarar. O yüzden ben salonda yıkarım. Suyu da eşim taşısın bi zahmet dhdbsb benim aldığım sette file vardı ama ben o fileyi beğenmedim o yüzden bu fileyi aldım. Ablam yeğenim 3 aylık olduğunda bu düzeni oturmuştu. O her gün yıkıyordu. Rahat uykuya dalmasında çok işe yarıyordu. Bide gaz çıksın diye karnına losyon ile masaj yapıyordu.

Eklentiler

• IMG_0799.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 42
Biri de şey yapmıştı alt değiştirme örtüsü koydu sanırım en alta onun üstüne de havlu koydu. Ilık suyla bebek lifini ıslata ıslata sildi bebeği öyle temizledi sonra kuruladı. Kıyafetleri de üstündeydi sadece kafasını boynunu temizledi M maviiikelebekkk

Bazı doktorlar işlerine ne gelirse onu yapma derdindeler karşıdaki insanı düşünen yok

Ben de aldım bir set de ebebek gönderebilirse eğer filesine bakıp köpüklü olanlardan da alırım bir tane diye düşünüyorum. Eve gelir gelmez banyo olayında da kordonunu iyi kurulayabileceğinize inanıyorsanız bazıları dokunmak istemeyebilir korkabilir ( şekil a ben ve eşim ) onlar göbek bağı düştükten birkaç gün sonra yıkayabilir o zamana kadar temizlik pamuklarını kullanabilir eğer bir korku yoksa iyi kurutacağınızdan eminseniz güvenle yıkayabilirsiniz eve geldikten sonra demişti. Tabii burda annem ve kv yi devreden çıkarmak lazım. Çünkü onlar tuz, bal muhabbetinde hala Yıl olacak 2024 hala yok teri kokar erkek çocuk pipisine bal sürülür vs vs konuşuyorlar. Bende garip bir köşemde banyo eğitimi dinliyorum.

30 olduk ya 4. Haftadan buralara

Ay yok ne annem nede kaynanam öyle demez şükür deselerde ben yaptırmam. Benim kendi göbek bağımda iltihaplanmış ve göbek bağımı yakmışlar o yüzden ben biraz göbek bağı konusunda korkuyorum. O yüzden direk yıkayamayabilirim.

Kızlar biri yazmıştı kaçırdım onu. Artık 2 haftada 1 olacak muayene diye. Kaçıncı haftadan sonra başlıyor 2 Haftaya düşmesi?
28 den sonra 3 haftada 1 32 den sonra 2 haftada 1 36 dan sonra her hafta diye biliyorum

Ben de iltihabi akan bir bebek görmüştüm ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…