2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizimkiler kendi içinde plan program yapıyor da yok ben yaptıramam öyle şeyler. Kendim o uygulamalardan sonra şans eseri yaşıyorum gibi hissediyorum zaten. Herkes kendi hevesini kendi çocuğunda almıştır, çocuğuma karışmayın plan yapmayın dedim birkaç kere surat astılar. Hayır şey birde milletin anası kendi çocuğunun yanında durur koşulsuz şartsız. Benimki maşallah annem mi kv mi belli değil. Sen ne dersen öyle olur diyen yok. Herkes bir plan, program kaç ay önceden nişasta stokladım senin için diyordu. Ne olacak o dedim. Ben doğduğumda ebeler süt için muhallebi istemiş hastaneye annem birkaç gün sadece onu yemiş. Hastaneye yapıp getirecekmiş. Kv desen kp adını koymuyorum diye ayrı bir trip. Bizimkiler de koysaydınız ya diyo. Onlar kendileri bilir asla yok. Tek fark annem yine battaniyedir örtüdür müslindir çarşaftır halletti . Babam bebek arabasını aldı. Kardeşim sürekli bir ihtiyacınız var mı diye soruyor. Kv ve görümce kendi kabuğunda sorsan çok iyiyiz planlar programlar havada uçuşuyor oğlum için ama bir ihtiyaç eksik var mı diye soran yok.

Deli mi ne soru sormak ile normal doğurmak ne alaka
Götü yememiş bence normal doğurtmaya üşeniyor seni caydırmaya çalışıyor.
Eşşek yüküyle para ödüyorsun özel hastaneye hoşt deseydin iki soru sormayacakmışda ne yapacakmışsın.
Koyun gibi dinle çık itaat et mi diyor
Hadi ordan deseydin
Yaa çok tatlı hele o gülüşü
Bizimkiler nasıl olacak aceba
Kız bugün baya konuştuk sonradan siteye girenler küfür etmezler inşallah kv dedikodusu yaptık önemli bişi olmadı kızlar direk gördüğünüz yerden devam edin
He son 6 sayfayı atladım valla merak ettiğim varsa hızlıca baktım çıktım
Kv konusu da en iyi kv de olsa kv işte.
Gelin için de geçerli adı gelin ve benim iki tane olacak

Niye iki tane olcak kız kayınpeder ikinciyi mi aldı yoksam

Kesinlikle sana katılıyorum

Kızlar dikkat
N 11 uç uç kuponlar ayın sonunda sıfırlanıyormuş.
Harcamayı unutmayın.
Benim bayadır bakmıyordum 81 lira uç uç para yüklenmiş.
Hatay domates salçası aldım.
299 salça 218 e geldi
Son üç gün kalmış unutmadan harcayım dedim.
Kupon geçmeyen kategoride harcarsanız uç uç boşa gitmemiş olur.
Salça da kupon geçmiyordu ondan ona harcadım.

Geçen ay ziraat bankasında 350 lira puan birikti ben salak harcamayı unutmuşum aklınızda bulunsun.
Banka vs biriken puanları takip etmeyince boşa gidiyor.
Şimdi maksimum puanlarım birikti bebek alışverişinde onları harcamam lazım

S saskito hepsi premıum on numara imiş iyi ki söyledin valla.
Hiç kargo parası derdi olmadan sepette limit derdi olmadan alışveriş yapmak çok güzel.

Oğluma sulu boya aldım
Kova aldım
Maşrapa aldım
Tek tek al göndersinler hiç bekleme derdi yok.
Hepsi param vardı 40 tl onu harcadım. Alışverişin bir kısmına.

Ben de öyle düşünüyorum 34 ten sonra 2 haftada bir 36 dan sonra da haftada bir diye düşünmüştüm zamanı gelince doktor söyler her doktor değişik
Bakalım 29da gideceğim sonra 33de giderim ntsler başlar 33de belki ondam sonra erken çağırmaya başlar

Niye iki tane olcak kız kayınpeder ikinciyi mi aldı yoksam
Kp mefta Ocak'ta kaybettik istese de alamaz artık. Ama naneler yemiş zamanında tabi.
Hahaha iki tane gelini olacak
Ahakendinin de gelini olacak Z Zecmel ın ama daha gelin kafasına girmemiş ben girdim valla.

Babamdan miras var oğluma bırakıcam diyodum şimdi diyorum geline mi yedircem satıp kendime harcayım iki gelin arkamdan hem harcayıp hem enayi mi desinler

Evet benim daha n11 de yuklenecek ucuc puanim var ayin 30 unda. Onun yuklenmesini bekliyorum mecbur 30 unda harcayacagim

20 ekimi sabirsizlikla bekliyorum linkgelirden 1800 hepsi burada para yuklenecek Alincak her seyi aldim bu arada ne alcaksam cerez merez ya da kitap girisirim artik

Bakalım 29da gideceğim sonra 33de giderim ntsler başlar 33de belki ondam sonra erken çağırmaya başlar
Ben de 26 da gidicem sonra 30 da 34 te şeklinde planlıyorum. Sonuçta şeker yüklemesinden sonra yapılacak şey doğumu beklemek herhangi bir sıkıntı yoksa. Bakalım sorarım ne zaman geleyim diye ne derse o benim plana bakmaz işler

Ben her seferinde soruyorum 4 hafta sonra mı geleyim diye ama 5 hafta da olsa bişey demez yani. Bebeğin durumu iyiyse bir sıkıntı yoksa doktorum sık sık çağırmıyor

Ben zaten sadece 15 tl veriyorum. Sağlık sigortam var ama kontrol muayenesi 10 gün değil mi? 15 günse çok iyi
Benim hastanede de 10 gun.

6 haftadir her hafta kontrole gidiyorum. Bu hafta ve haftaya da gidecegim. Sonra 2 haftada bir cagiracak. Ama ayni parayi vermis oluyorsun 2 haftada bir gidince, keske her hafta devam etsek. Alistim her hafta gormeye

Benim de sigortam var ama para vermesem de limit tukeniyor. Artik hastaneler cok pahali limitler yetmiyor valla.

Ben daha liste yollamaya başlamadım.
Benim kredi kartı çok 4 tane olunca eşimde benimkilerden kullanıyor. Bazen ikisi onda ikisi bende oluyor. Öyle olunca liste atacak kimse yok. Kv ye mi atsam emekli maaş hesabı

Ben her seferinde soruyorum 4 hafta sonra mı geleyim diye ama 5 hafta da olsa bişey demez yani. Bebeğin durumu iyiyse bir sıkıntı yoksa doktorum sık sık çağırmıyor
Bana 24.haftadan beri ne zaman geliyim diyince bir şey olursa direk gel diyor tarih vermiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…