- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.181
Bizimkiler kendi içinde plan program yapıyor da yok ben yaptıramam öyle şeyler. Kendim o uygulamalardan sonra şans eseri yaşıyorum gibi hissediyorum zaten. Herkes kendi hevesini kendi çocuğunda almıştır, çocuğuma karışmayın plan yapmayın dedim birkaç kere surat astılar. Hayır şey birde milletin anası kendi çocuğunun yanında durur koşulsuz şartsız. Benimki maşallah annem mi kv mi belli değil. Sen ne dersen öyle olur diyen yok. Herkes bir plan, program kaç ay önceden nişasta stokladım senin için diyordu. Ne olacak o dedim. Ben doğduğumda ebeler süt için muhallebi istemiş hastaneye annem birkaç gün sadece onu yemiş. Hastaneye yapıp getirecekmiş.Ay yok ne annem nede kaynanam öyle demez şükür deselerde ben yaptırmam. Benim kendi göbek bağımda iltihaplanmış ve göbek bağımı yakmışlar o yüzden ben biraz göbek bağı konusunda korkuyorum. O yüzden direk yıkayamayabilirim.
Deli mi ne soru sormak ile normal doğurmak ne alakaAy arayi okuyamadim onemli bisi yazdiniz mi?
Doktora gittim bgn 30+0 kontrolum vardi bizim kiz 1580gr olmus bas gelisli suan icin bi sıkıntı yok dedi
Ama yani doktorumu ztn sevmiyorum esimin zoruyla devam ediyorum bgn de bana dio ki sen normal dogurabilicek misin cok soru soruyosun dogum kolay bisi degil fln fln yani bebeim cok sukur iyi ama cenderede hissediyorum kendimi
Yaa çok tatlı hele o gülüşü
He son 6 sayfayı atladım vallaKız bugün baya konuştuk sonradan siteye girenler küfür etmezler inşallahkv dedikodusu yaptık önemli bişi olmadı kızlar direk gördüğünüz yerden devam edin
EveeettBebeğin ritmik bir şekilde aynı yerden pıt pıt yapmasi hickirik de mi
Niye iki tane olcak kız kayınpeder ikinciyi mi aldı yoksamDeli mi ne soru sormak ile normal doğurmak ne alaka
Götü yememiş bence normal doğurtmaya üşeniyor seni caydırmaya çalışıyor.
Eşşek yüküyle para ödüyorsun özel hastaneye hoşt deseydin iki soru sormayacakmışda ne yapacakmışsın.
Koyun gibi dinle çık itaat et mi diyor
Hadi ordan deseydin
Bizimkiler nasıl olacak aceba
He son 6 sayfayı atladım vallamerak ettiğim varsa hızlıca baktım çıktım
Kv konusu da en iyi kv de olsa kv işte.
Gelin için de geçerli adı gelinve benim iki tane olacak ✌
HahahaNiye iki tane olcak kız kayınpeder ikinciyi mi aldı yoksam
Kesinlikle sana katılıyorumDeli mi ne soru sormak ile normal doğurmak ne alaka
Götü yememiş bence normal doğurtmaya üşeniyor seni caydırmaya çalışıyor.
Eşşek yüküyle para ödüyorsun özel hastaneye hoşt deseydin iki soru sormayacakmışda ne yapacakmışsın.
Koyun gibi dinle çık itaat et mi diyor
Hadi ordan deseydin
Bizimkiler nasıl olacak aceba
He son 6 sayfayı atladım vallamerak ettiğim varsa hızlıca baktım çıktım
Kv konusu da en iyi kv de olsa kv işte.
Gelin için de geçerli adı gelinve benim iki tane olacak ✌
Ben de öyle düşünüyorum 34 ten sonra 2 haftada bir 36 dan sonra da haftada bir diye düşünmüştüm zamanı gelince doktor söyler her doktor değişikBen haftaya salı günü gideceğim tam 29 oluyorum ama bir süre daha 4 haftada 1 giderim diye düşünmüştüm
Ben de şey öğrendim 15 gün içinde gidilen 2. Randevular 15 tlymisBen haftaya salı günü gideceğim tam 29 oluyorum ama bir süre daha 4 haftada 1 giderim diye düşünmüştüm
Bakalım 29da gideceğim sonra 33de giderim ntsler başlar 33de belki ondam sonra erken çağırmaya başlarBen de öyle düşünüyorum 34 ten sonra 2 haftada bir 36 dan sonra da haftada bir diye düşünmüştüm zamanı gelince doktor söyler her doktor değişik
Kp mefta Ocak'ta kaybettik istese de alamaz artık. Ama naneler yemiş zamanında tabi.Niye iki tane olcak kız kayınpeder ikinciyi mi aldı yoksam
AhaHahahaiki tane gelini olacak
Evet benim daha n11 de yuklenecek ucuc puanim var ayin 30 unda. Onun yuklenmesini bekliyorum mecbur 30 unda harcayacagimKızlar dikkat
N 11 uç uç kuponlar ayın sonunda sıfırlanıyormuş.
Harcamayı unutmayın.
Benim bayadır bakmıyordum 81 lira uç uç para yüklenmiş.
Hatay domates salçası aldım.
299 salça 218 e geldi
Son üç gün kalmış unutmadan harcayım dedim.
Kupon geçmeyen kategoride harcarsanız uç uç boşa gitmemiş olur.
Salça da kupon geçmiyordu ondan ona harcadım.
Geçen ay ziraat bankasında 350 lira puan birikti ben salak harcamayı unutmuşum aklınızda bulunsun.
Banka vs biriken puanları takip etmeyince boşa gidiyor.
Şimdi maksimum puanlarım birikti bebek alışverişinde onları harcamam lazım
S saskito hepsi premıum on numara imiş iyi ki söyledin valla.
Hiç kargo parası derdi olmadan sepette limit derdi olmadan alışveriş yapmak çok güzel.
Oğluma sulu boya aldım
Kova aldım
Maşrapa aldım
Tek tek al göndersinler hiç bekleme derdi yok.
Hepsi param vardı 40 tl onu harcadım. Alışverişin bir kısmına.
Bu hangi hastanede geçerli benim hastanemde böyle bir uygulama yok. 11.gün olsun yeni muayene ücreti alıyorlarBen de şey öğrendim 15 gün içinde gidilen 2. Randevular 15 tlymis
Ben zaten sadece 15 tl veriyorum. Sağlık sigortam var ama kontrol muayenesi 10 gün değil mi? 15 günse çok iyiBen de şey öğrendim 15 gün içinde gidilen 2. Randevular 15 tlymis
Senin oraya mahsustur balım oBen de şey öğrendim 15 gün içinde gidilen 2. Randevular 15 tlymis
Ben de 26 da gidicem sonra 30 da 34 te şeklinde planlıyorum. Sonuçta şeker yüklemesinden sonra yapılacak şey doğumu beklemek herhangi bir sıkıntı yoksa. Bakalım sorarım ne zaman geleyim diye ne derse o benim plana bakmaz işlerBakalım 29da gideceğim sonra 33de giderim ntsler başlar 33de belki ondam sonra erken çağırmaya başlar
Ben her seferinde soruyorum 4 hafta sonra mı geleyim diye ama 5 hafta da olsa bişey demez yani. Bebeğin durumu iyiyse bir sıkıntı yoksa doktorum sık sık çağırmıyorBen de 26 da gidicem sonra 30 da 34 te şeklinde planlıyorum. Sonuçta şeker yüklemesinden sonra yapılacak şey doğumu beklemek herhangi bir sıkıntı yoksa. Bakalım sorarım ne zaman geleyim diye ne derse o benim plana bakmaz işler
Benim hastanede de 10 gun.Ben zaten sadece 15 tl veriyorum. Sağlık sigortam var ama kontrol muayenesi 10 gün değil mi? 15 günse çok iyi
Ben daha liste yollamaya başlamadım.Evet benim daha n11 de yuklenecek ucuc puanim var ayin 30 unda. Onun yuklenmesini bekliyorum mecbur 30 unda harcayacagim
20 ekimi sabirsizlikla bekliyorum linkgelirden 1800 hepsi burada para yuklenecekAlincak her seyi aldim bu arada ne alcaksam cerez merez ya da kitap girisirim artik
Bana 24.haftadan beri ne zaman geliyim diyince bir şey olursa direk gel diyor tarih vermiyor artık.Ben her seferinde soruyorum 4 hafta sonra mı geleyim diye ama 5 hafta da olsa bişey demez yani. Bebeğin durumu iyiyse bir sıkıntı yoksa doktorum sık sık çağırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?