- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.201
Haluk aydının çıtır leblebisi çok güzeldi şeker katkılı olmasa alıp yiycem de şeker katkılı.Evet benim daha n11 de yuklenecek ucuc puanim var ayin 30 unda. Onun yuklenmesini bekliyorum mecbur 30 unda harcayacagim
20 ekimi sabirsizlikla bekliyorum linkgelirden 1800 hepsi burada para yuklenecekAlincak her seyi aldim bu arada ne alcaksam cerez merez ya da kitap girisirim artik
Aynen ben de soruyorum 3-4 hafta sonra görüşürüz diyor ama sen dayanamazsan daha önce de gelebilirsin, başlarda her hafta gittiğim için sen dayanamazsın diyorBen her seferinde soruyorum 4 hafta sonra mı geleyim diye ama 5 hafta da olsa bişey demez yani. Bebeğin durumu iyiyse bir sıkıntı yoksa doktorum sık sık çağırmıyor
Benim öyle limitli falan değil yani şuan girdim baktım 6 adet doktor muayenesi hakkım kalmış. Doğum limitsiz. Ama 3 senedir doğum teminatlı sigorta yaptırıyorum belki ondandır. Keşke herhafta görebilsek yada evde ultrason cihazı olsa. Yine bize iyi hareketlerini falan hissediyoruz. Eşim çok özlüyorBenim hastanede de 10 gun.
6 haftadir her hafta kontrole gidiyorum. Bu hafta ve haftaya da gidecegim. Sonra 2 haftada bir cagiracak. Ama ayni parayi vermis oluyorsun 2 haftada bir gidince, keske her hafta devam etsek. Alistim her hafta gormeye
Benim de sigortam var ama para vermesem de limit tukeniyor. Artik hastaneler cok pahali limitler yetmiyor valla.
Ben en başından beri 4 haftada bir gidiyorum hepte salo günleriAynen ben de soruyorum 3-4 hafta sonra görüşürüz diyor ama sen dayanamazsan daha önce de gelebilirsin, başlarda her hafta gittiğim için sen dayanamazsın diyoralıştı doktorum da huyuma.
Ben de 26. Haftadayım son 2-3 gündür daha az hissediyorum ama inetde hep pozisyon değişikliğinden bazen çok bazen az hissedilebilir diyor, için rahat edecekse git tabi ama normaldir bence… endişe etme en azındanSelamlar herkese, dün 29.haftaya giriş yaptım ve sürekli yatıyorum bilenleriniz vardır. Ama 2 gündür bebeğin haraketlerini çok az hissediyorum ki ben sürekli dinleniyor pozisyonda olmama rağmen. Ve evet tamamen titreşim şeklinde oluyor bunlar. Endişelenmek miyim bilmiyorum. Ben de sağlık ocaklarında kullanılan bebeğin kalp atışını dinleme cihazı da var kalp atım sayısı normal ama ses çok derinden geliyor ve hareketleri az. Gitmeli miyim doktora bilemedim.
Öğrendiğim iyi oldu çamaşır suyu alim bari napim aklıma o geldiKızlar dikkat
N 11 uç uç kuponlar ayın sonunda sıfırlanıyormuş.
Harcamayı unutmayın.
Benim bayadır bakmıyordum 81 lira uç uç para yüklenmiş.
Hatay domates salçası aldım.
299 salça 218 e geldi
Son üç gün kalmış unutmadan harcayım dedim.
Kupon geçmeyen kategoride harcarsanız uç uç boşa gitmemiş olur.
Salça da kupon geçmiyordu ondan ona harcadım.
Geçen ay ziraat bankasında 350 lira puan birikti ben salak harcamayı unutmuşum aklınızda bulunsun.
Banka vs biriken puanları takip etmeyince boşa gidiyor.
Şimdi maksimum puanlarım birikti bebek alışverişinde onları harcamam lazım
S saskito hepsi premıum on numara imiş iyi ki söyledin valla.
Hiç kargo parası derdi olmadan sepette limit derdi olmadan alışveriş yapmak çok güzel.
Oğluma sulu boya aldım
Kova aldım
Maşrapa aldım
Tek tek al göndersinler hiç bekleme derdi yok.
Hepsi param vardı 40 tl onu harcadım. Alışverişin bir kısmına.
Uc uclar kac gun sonra yuklenıyor, mesela dun 444 lıralık alısverıs yaptım, onun ucucları nezaman gelır hesaba acabaEvet benim daha n11 de yuklenecek ucuc puanim var ayin 30 unda. Onun yuklenmesini bekliyorum mecbur 30 unda harcayacagim
20 ekimi sabirsizlikla bekliyorum linkgelirden 1800 hepsi burada para yuklenecekAlincak her seyi aldim bu arada ne alcaksam cerez merez ya da kitap girisirim artik
Bal mıBen de aldım bir set de ebebek gönderebilirse eğer filesine bakıp köpüklü olanlardan da alırım bir tane diye düşünüyorum. Eve gelir gelmez banyo olayında da kordonunu iyi kurulayabileceğinize inanıyorsanız bazıları dokunmak istemeyebilir korkabilir ( şekil a ben ve eşim) onlar göbek bağı düştükten birkaç gün sonra yıkayabilir o zamana kadar temizlik pamuklarını kullanabilir eğer bir korku yoksa iyi kurutacağınızdan eminseniz güvenle yıkayabilirsiniz eve geldikten sonra demişti. Tabii burda annem ve kv yi devreden çıkarmak lazım. Çünkü onlar tuz, bal muhabbetinde hala Yıl olacak 2024 hala yok teri kokar erkek çocuk pipisine bal sürülür vs vs konuşuyorlar. Bende garip bir köşemde banyo eğitimi dinliyorum.
Hııı balBal mıyeni duydum valla
Noluyormuş bal sürünce tövbestHııı baldüşüncesi bile çok saçma ama yapmışlar valla sülaledeki tüm erkeklere
Valla kızlar peşlerini bırakmıyormuş güyaNoluyormuş bal sürünce tövbest
Özel sağlık sigortası mi varBen zaten sadece 15 tl veriyorum. Sağlık sigortam var ama kontrol muayenesi 10 gün değil mi? 15 günse çok iyi
Acaba ben mi yanlış hatırlıyorumSenin oraya mahsustur balım o
Bizde 10 gün geçince direk muayene parası kesiyor
Biz ile çok uzaktayiz doktorum da pimpirikli değildir ben de ayda 1 diye düşünmüştüm hatta söyledimBen de 26 da gidicem sonra 30 da 34 te şeklinde planlıyorum. Sonuçta şeker yüklemesinden sonra yapılacak şey doğumu beklemek herhangi bir sıkıntı yoksa. Bakalım sorarım ne zaman geleyim diye ne derse o benim plana bakmaz işler
15 gün sonraUc uclar kac gun sonra yuklenıyor, mesela dun 444 lıralık alısverıs yaptım, onun ucucları nezaman gelır hesaba acaba
Şekeri hızlı yükselttiği için..Kızlar diyetisyenler pirinci neden yasaklıyor?
Şekeri çıkarıyor diye biliyorumKızlar diyetisyenler pirinci neden yasaklıyor?
Him guzelmis o zaman. Benim sirketim yaptiriyor. Ama ayakta tedavi limitli. Daha yeni yenilendi 35.000 limitim kaldi ayakta tedavi icin. Ayda 3000 sadece kontrole gidiyor. Kan testi fln isteyince de 3 er 5 er bin tutuyor. Hamilelik disinda bir ihtiyac olsa limit kalmayacak sanirim dogum sonrasi. Dogum teminati ayri 30 bin o da yetmiyor maalesef. Uzerine cebimizden ekleyecegiz.Benim öyle limitli falan değil yani şuan girdim baktım 6 adet doktor muayenesi hakkım kalmış. Doğum limitsiz. Ama 3 senedir doğum teminatlı sigorta yaptırıyorum belki ondandır. Keşke herhafta görebilsek yada evde ultrason cihazı olsa. Yine bize iyi hareketlerini falan hissediyoruz. Eşim çok özlüyor
Siparislerim sayfasinda status tamamlandi olduktan 15 gun sonra (16. Gun) gece 00:10 gibi yatiyor. Aslinda teslim tarihinden itibaren 15 gun ama bazi kargo sirketleri n11 e teslim edildi bilgisini gec veriyor ( mesela ptt 1 hafta sonra guncelliyor) o yuzden n11 de ne zaman tamamlandi gectiyse o zaman 15 gun sayiyorlar. Ve maalesef bu tarihi hicbiryerde bulamadim yazmiyor.Uc uclar kac gun sonra yuklenıyor, mesela dun 444 lıralık alısverıs yaptım, onun ucucları nezaman gelır hesaba acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?