2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Haluk aydının çıtır leblebisi çok güzeldi şeker katkılı olmasa alıp yiycem de şeker katkılı.
Doğumdan sonra alıp yiycem

Ben her seferinde soruyorum 4 hafta sonra mı geleyim diye ama 5 hafta da olsa bişey demez yani. Bebeğin durumu iyiyse bir sıkıntı yoksa doktorum sık sık çağırmıyor
Aynen ben de soruyorum 3-4 hafta sonra görüşürüz diyor ama sen dayanamazsan daha önce de gelebilirsin, başlarda her hafta gittiğim için sen dayanamazsın diyor alıştı doktorum da huyuma.

Benim öyle limitli falan değil yani şuan girdim baktım 6 adet doktor muayenesi hakkım kalmış. Doğum limitsiz. Ama 3 senedir doğum teminatlı sigorta yaptırıyorum belki ondandır. Keşke herhafta görebilsek yada evde ultrason cihazı olsa. Yine bize iyi hareketlerini falan hissediyoruz. Eşim çok özlüyor

Aynen ben de soruyorum 3-4 hafta sonra görüşürüz diyor ama sen dayanamazsan daha önce de gelebilirsin, başlarda her hafta gittiğim için sen dayanamazsın diyor alıştı doktorum da huyuma.
Ben en başından beri 4 haftada bir gidiyorum hepte salo günleri

Ben de 26. Haftadayım son 2-3 gündür daha az hissediyorum ama inetde hep pozisyon değişikliğinden bazen çok bazen az hissedilebilir diyor, için rahat edecekse git tabi ama normaldir bence… endişe etme en azından

Öğrendiğim iyi oldu çamaşır suyu alim bari napim aklıma o geldi

Uc uclar kac gun sonra yuklenıyor, mesela dun 444 lıralık alısverıs yaptım, onun ucucları nezaman gelır hesaba acaba

Bal mı yeni duydum valla

Noluyormuş bal sürünce tövbest
Valla kızlar peşlerini bırakmıyormuş güya Büyüklerin gençliğinde yok şu kız şuna kaçmış gelmişti ama bizim oğlan istemedi yanına bile varmadı diye anlatılan hikayeler var ne kadar doğrudur aslı nedir bilemem. Ama kuzenlerim kardeşim hep saf aşık ölümüne hanımcı

Biz ile çok uzaktayiz doktorum da pimpirikli değildir ben de ayda 1 diye düşünmüştüm hatta söyledim hayır hayır 32 den sonra bebeklerin ne yapacağı hiç belli olmaz dedi

Him guzelmis o zaman. Benim sirketim yaptiriyor. Ama ayakta tedavi limitli. Daha yeni yenilendi 35.000 limitim kaldi ayakta tedavi icin. Ayda 3000 sadece kontrole gidiyor. Kan testi fln isteyince de 3 er 5 er bin tutuyor. Hamilelik disinda bir ihtiyac olsa limit kalmayacak sanirim dogum sonrasi. Dogum teminati ayri 30 bin o da yetmiyor maalesef. Uzerine cebimizden ekleyecegiz.
Uc uclar kac gun sonra yuklenıyor, mesela dun 444 lıralık alısverıs yaptım, onun ucucları nezaman gelır hesaba acaba
Siparislerim sayfasinda status tamamlandi olduktan 15 gun sonra (16. Gun) gece 00:10 gibi yatiyor. Aslinda teslim tarihinden itibaren 15 gun ama bazi kargo sirketleri n11 e teslim edildi bilgisini gec veriyor ( mesela ptt 1 hafta sonra guncelliyor) o yuzden n11 de ne zaman tamamlandi gectiyse o zaman 15 gun sayiyorlar. Ve maalesef bu tarihi hicbiryerde bulamadim yazmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…