- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.221
15 gün sonra
O zaman boşa gitti bızım uc uclar..Siparislerim sayfasinda status tamamlandi olduktan 15 gun sonra (16. Gun) gece 00:10 gibi yatiyor. Aslinda teslim tarihinden itibaren 15 gun ama bazi kargo sirketleri n11 e teslim edildi bilgisini gec veriyor ( mesela ptt 1 hafta sonra guncelliyor) o yuzden n11 de ne zaman tamamlandi gectiyse o zaman 15 gun sayiyorlar. Ve maalesef bu tarihi hicbiryerde bulamadim yazmiyor.
Yaa bunu bilmiyordumBiz ile çok uzaktayiz doktorum da pimpirikli değildir ben de ayda 1 diye düşünmüştüm hatta söyledimhayır hayır 32 den sonra bebeklerin ne yapacağı hiç belli olmaz dedi
Maşallahnormal olmazsa sezeryan olur illa doğacak bebek içeri de kalacak değil ya soru sorunca ne oluyormuş Allah'ım ya
DoktorDoktorunuz mu dedi bunu eşiniz mi?
İşte duygu durumu bence birazcık hassaslık özen istiyor umarım kv de bunun farkına varırçünkü hiç biri kolay değil
manyak mı o beaklındaki soruları sormakla normal doğurmanın ne alakası var napcan çocuğu çıkartırken doğumu beğenmedim geri sokun mu dicen onu mu bekliyormuş
Bazı doktorlar işlerine ne gelirse onu yapma derdindeler karşıdaki insanı düşünen yok
Ya mesela basi ne suyu iyi mi soru soruyorum bi sanane semedigi kaliyo. Bi de ben cok soru soruyorum bebekle ilgili. Doktor olmayabilirim bilmem de biseyi degistirmeyebikir merak ediyorum ztn hep tersliyorDeli mi ne soru sormak ile normal doğurmak ne alaka
Götü yememiş bence normal doğurtmaya üşeniyor seni caydırmaya çalışıyor.
Eşşek yüküyle para ödüyorsun özel hastaneye hoşt deseydin iki soru sormayacakmışda ne yapacakmışsın.
Koyun gibi dinle çık itaat et mi diyor
Hadi ordan deseydin
Yaa çok tatlı hele o gülüşü
Bizimkiler nasıl olacak aceba
He son 6 sayfayı atladım vallamerak ettiğim varsa hızlıca baktım çıktım
Kv konusu da en iyi kv de olsa kv işte.
Gelin için de geçerli adı gelinve benim iki tane olacak ✌
Şimdilik şeker durumum yok varsa da bilmiyorum haftaya öğrenicem. Öğrenene kadar yemeye devam etsem sakınca olmaz sanırımŞekeri hızlı yükselttiği için..
Pirinç - patates Karbonhidrat deposu ( Bolcaa Nişasta var içlerinde yani milyonlarca milyarlarca şeker molekülü gibi düşünebilirsin.)Kızlar diyetisyenler pirinci neden yasaklıyor?
Memlekette doktormu yok enerji almanız önemli birde dogum hassas bir olay bir soruma cevap alamıyorsam değiştiririm, birde onun stresini mi çekicem.Doktor
Ya mesela basi ne suyu iyi mi soru soruyorum bi sanane semedigi kaliyo. Bi de ben cok soru soruyorum bebekle ilgili. Doktor olmayabilirim bilmem de biseyi degistirmeyebikir merak ediyorum ztn hep tersliyor
Pimpirikli oldugum icin ben normal doguramazmisim. Dogum esnasinda mesela ebe kalp atisi yavasliyo benegin dedi ben ciglik cigliga ortaligi birbirine katarmisim
Ki ben yillardan beri vajinal dogum istiyorum yeni degil sezeryan istemiyorum - ama tum sartlar elverisli ise bugun yine soledim tutturucak cocugun hayatini tehlikeye aticak degilim-
En sonunda ben size bi gun kahve ismarliym kendimi hayat hikayemi bi anlatiym ozmn nelere dayabildigimi gorursunuz dogurabilicegimi anlarsiniz heralde dedim
Ben anlamiyorum yani beni deli etmek icin herhafta bisey yapio
Esimde inatla degistirtmiyor doktoru uf
Yok bosa gitmez canim bir sonraki ay yatar. Ekim sonuna kadar suren olurO zaman boşa gitti bızım uc uclar..
Anlamadım eşin niye karışıyor doktor mevzusuna,muayene olan süreci yönetecek doğum yapacak olan sensin canım. Otur konuş bence eşinle. Doktorun gerilmicek olan insanı gerer gibi geldi bana, benim doktorum aksine sormak istediğin bir şey var mı, kafana takılan bir şey var mı diye kendi soruyor her gittiğimde. Sakin olmasa bu süreci geçiremezdim, ben pimpirikliyim çünkü başlarda sancı, kanama, lekelenme kanama çok yaşadım. Her hafta gidiyordum diyorum ama kanama gelse hemen gidiyordum 2-3 güne bir. Tüp bebek olduğundan belki bu kadar pinpirikliyim bilmiyorum. Ama saolsun doktorumun sakinliği rahatlatıyor beni. Hatta hiçbir şeye yasak koymadı bana eşime de anlatıyorum başkalarının doktoru yatacaksın, şunu yemiceksin falan diyor benimkine göre hava hoş dedim ( ilk 3 ay içinDoktor
Ya mesela basi ne suyu iyi mi soru soruyorum bi sanane semedigi kaliyo. Bi de ben cok soru soruyorum bebekle ilgili. Doktor olmayabilirim bilmem de biseyi degistirmeyebikir merak ediyorum ztn hep tersliyor
Pimpirikli oldugum icin ben normal doguramazmisim. Dogum esnasinda mesela ebe kalp atisi yavasliyo benegin dedi ben ciglik cigliga ortaligi birbirine katarmisim
Ki ben yillardan beri vajinal dogum istiyorum yeni degil sezeryan istemiyorum - ama tum sartlar elverisli ise bugun yine soledim tutturucak cocugun hayatini tehlikeye aticak degilim-
En sonunda ben size bi gun kahve ismarliym kendimi hayat hikayemi bi anlatiym ozmn nelere dayabildigimi gorursunuz dogurabilicegimi anlarsiniz heralde dedim
Patates de en sevdiğimPirinç - patates Karbonhidrat deposu ( Bolcaa Nişasta var içlerinde yani milyonlarca milyarlarca şeker molekülü gibi düşünebilirsin.)
Doktorlar şekeri yüksek insanlarda ilk Piriç-patates-beyaz ekmek gibi ürünleri yasaklama sebepleri vucüda aşırı miktarda ve hızlıca kana karışabilen şeker yapılarının önüne geçmeyi amaçladıklarındandır
Kampanya bitiyor gıbı anladım benYok bosa gitmez canim bir sonraki ay yatar. Ekim sonuna kadar suren olur
Benim eşimde ilk gittiğimiz doktora ayıp olur diye değiştirmek istemedi.Sen mi doğurcan ben mi karışma işime dedim.Doktor
Patatesi mutfakta kesip dilimlerken çıkan beyaz su ve tortular içindeki depo şekerler.Patates de en sevdiğim
Kızartma olarak değil de fırında, haşlama olarak tüketmeyi seviyorumPatatesi mutfakta kesip dilimlerken çıkan beyaz su ve tortular içindeki depo şekerler.
Bunu gözünün önüne getir. Testin güzel çıkarsa bir kızartma ile kendini ödüllendir.
Yüksek çıkarsa inşalah çıkmaz çok dikkatli davranman gerekir
Evet yüksek çıkarsa artık doktor ne diyorsa oPatatesi mutfakta kesip dilimlerken çıkan beyaz su ve tortular içindeki depo şekerler.
Bunu gözünün önüne getir. Testin güzel çıkarsa bir kızartma ile kendini ödüllendir.
Yüksek çıkarsa inşalah çıkmaz çok dikkatli davranman gerekir
Ama yinede şeker deposu, sadece kızartmadığın için bir tık daha masumKızartma olarak değil de fırında, haşlama olarak tüketmeyi seviyorum
Erkekler çünkü herşeye takılmıyo bizim kadar. Benim doktorum yapsa ben bırakırdım şahsen. Sadece bi kere hani merak ettiklerimi sordum oda kötü bişi olsa söylerim zaten dedi bide o gün çok yorgunmuş adam arada tolerans gösterilir yani nolacak ama sürekli olması sıkıntı. Sonuçta sen doğuracaksın ve güven önemli doğum zaten stresli bide sinir olduğun biriyle doğuma girmen hep stresli. Hemde tamamen tecrübesiziz evet merağımız var ama yapacak bişi yok buna yani. Doktorun kim?Doktor
Doktorunuz bayan mıDoktor
Ben olsam şikayet de ederdimDoktorunuz bayan mı
Ben de olsam değiştiriirdim sanırım
özelde Bayan bir doktor ultrason kağıdını vermediği için bir daha ona gitmedim ben iki ay olmuş bebeği görmemişim evim merkeze uzak birdaha ne zaman göreceğim belli değil şehrin en pahalı özel hastanesine gelmişim ve bana ultrason kağıdı çıkartıp vermiyor biz neye para verdik ozaman bilgilendirmede yok ben sana birdaha gelir miyim aptal mıyım
Evet canımÖzel sağlık sigortası mi var
Ay ne kadar gıcık bir doktor. Bide sezaryen onlara kolay geliyor resmen senin aklına sokmaya çalışıyor normal doğuramazsın diye. Tabiki de soracaksın. Hatta sormadan söylemesi kazım çoğu şeyi. Biz girince doktor benim bebeğimi seviyor ultrasonda o bile benim hoşuma gidiyor.Doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?