2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doktorumu bıda sevdım suan 37.haftada dikişi alıcam dedı, ben de dikiş alırken bebegı de alırsınız belkı dedım, normal dogumu beklerız belkı dedı, ben sezeryan ıstıyorum zaten,bütün sorularıma cevap alabılıyorum, hatta ben kendım rahatsız oluyorum artık soru sorarken kadın benden bıkacak artık dıye, tam bı yuksek rısklı pımpırıklı gebeyım

Memlekette doktormu yok enerji almanız önemli birde dogum hassas bir olay bir soruma cevap alamıyorsam değiştiririm, birde onun stresini mi çekicem.

Ya biz smdi kan testleri amh zart zurt kotu cikinca bu kadina gittik.84luym kadin bakti miyom var alalim tup bebek dedi 3embriyo dondu transfer hop tuttu. Kadin basarili. Sorunca cvp veriyo ama ters ters. Yazdigin maddelerin hepsi okey K Kaskade zaten esimde oyuzden istemio degistirmek
Ama benim enerjim tutmuyo. Ben bi aslanim. Aslan kadini taniyaniniz varsa bilirki bize ne yapip ne yapamayacaginiz soylenmez. Heleki sen yapamazsin asla denmez
Kaldiki bir kadin cocugunu vajinal dunyaya getirmek istiyorum diyorsa bi tartismaya kapalidir
Bcesehir de oturuyoruz okdr uzagiz ki trafik yuzunden acibademe memoriala fln yollarda dogurmam da korkuyo haliye aksi bisey olursa fln fln neyse daha o konu acilmadi dondugumuzden beri bi de esimde bi operasyon gecirdi o da ii degil hirlayamiyorum henuz. Neyse umarim kongrede filan olur yani dogurucagim zmn ne diim

Gel kuzum bizimkinerjfjfjfjdhd

Benim doktorum da oyle. Muayene sirasinda her seyi anlatiyor zaten. Sonrasinda da sorularin var mj diye soruyor simdiye kadar hic cevapsiz birakmadi sorularimi. Icim rahatlamis bir sekikde cikiyorum odasindan. Gecen sene dusuk yaptigimda farkli bir doktora gidiyordum uzmanligina guvenerek. Histeroskopimi filan o yapti diye. Adamin agzindan cimbizla aliyordum laflari. Sorarsam cevapliyordu bi seyleri ama muayene sirasinda filan hic bilgilendirmiyordu. Doktorun iletisimi cok onemli bence de. Olk baslarda dedigin gibi 3 gunde bir bile gittigim oldu. Hakkindir dedi hep bi dusugun var panik yapman normal geleceksin aklina bi sey takildiginda dedi hep. Pazar gun bile arasam hep acti telefonu

Yanliz değilsin, ben de öyleyim

Hayırlı olsun canım bebiş bereketi ile geliyor :)

Nasıl bebeği çekiyor . Bu bebek su dolu balonun içinde değil mi , elini mi sokmuş vajinadan komple içeri çekmiş ay hayal edemedim

Canım Bencede şimdi değiştir en azından doğuma kadar yeni doktoruna alışırsın. Grupta çok fazla istanbuldan var ama Erhan karaalpe giden hiç yok neden adam takmış normal doğuma kesisiz dikişsiz normal olur diye. Merak ettiğim için sordum bunu tabi .
Ben de Ankara’da ilk bi doktora gittim. 5 haftalıktı. Ne sorsam kadın bebeğin canlansın bi öyle konuşuruz deyip durdu. Sırf bu yüzden bıraktım mesela onu. Sonra Aşkın Evren güler e başladım. Sözde ünlü ama o kadar çok memnun kalmadım ki size anlatamam. 17. Haftada onu da bıraktım. Doğum paketi almama rağmen. Rahat hissetmek Bencede çok önemli. En azından alışma süresi olsun değiştir bence. Benim eşimde başta hiç istemedi değiştirmeyi sonra iyi ki değiştirmişiz diyo

Hadi gözünaydın kuponlu Alışveriş yapmışsın

Ben de gerçekten önemsemiyorum sanırım , hangi pozisyonda rahat yatıyorsam öyle yatıyorum bi tek karnımın üstüne yatmıyorum bir de bi gece nefessiz kaldığım için artık çift yastığa geçtim.

Nasıl bebeği çekiyor . Bu bebek su dolu balonun içinde değil mi , elini mi sokmuş vajinadan komple içeri çekmiş ay hayal edemedim
Bildiğin eliyle vajinasında aşağıya çekmiş ben de duyunca içim çekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…