- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.241
Memlekette doktormu yok enerji almanız önemli birde dogum hassas bir olay bir soruma cevap alamıyorsam değiştiririm, birde onun stresini mi çekicem.
Benim eşimde ilk gittiğimiz doktora ayıp olur diye değiştirmek istemedi.Sen mi doğurcan ben mi karışma işime dedim.
Doktoru değiştirdik ilk muayne kapıdan çıkmar çıkmaz . Doktor dediğin böyle olacak cidden dedi.İyi ki değiştirmişiz diyip duruyor. Evli barklı arkadaşlarına bile durduk yere benim Doktorum Saadet hanımı övüyor.
----Aklına takılan her soruyu doktoruna sorabiliyor musun ?
---Aldığın her yanıt sonrası için ferahlıyor mu kendini bilgilenmiş hissediyor musun?
---Muayene sırasında doktorunu gözlemlediğin bu kadın profesyonel belli işinin ehli , bebeğim ve ben güvenli ellerdeyiz diyebiliyor musun ?
---Özel bir durumun , kendi özel talebin yada sağlık problemin olmadığı sürece normal doğumu senin istemen ne kadar normalse , ille de sezaryen diye diretmeden motive ederek normal doğuma nasıl kendini şimdiden hazırlayabilirsin seni yönlendiriyor mu?
---Sen sormadan yaptırman gereken testler, son haftalardaki sürecinden bahsediyor mu ?
---Gün sonunda bebeşini görmüş olmanın mutluluğu dışında kafan rahat için ferah doktor odasından çıkabiliyor musun ?
Bu soruların %50'sinden fazlasına evet diyebiliyorsan eşin ile birlikte bu doktorda devam edin...
Hiçbirine istediğin yanıtı alamıyorsan doktor değiştirme vaktin çoktan gelmiştir.
Ya biz smdi kan testleri amh zart zurt kotu cikinca bu kadina gittik.84luym kadin bakti miyom var alalim tup bebek dedi 3embriyo dondu transfer hop tuttu. Kadin basarili. Sorunca cvp veriyo ama ters ters. Yazdigin maddelerin hepsi okey K Kaskade zaten esimde oyuzden istemio degistirmekDoktorunuz bayan mı
Ben de olsam değiştiriirdim sanırım
özelde Bayan bir doktor ultrason kağıdını vermediği için bir daha ona gitmedim ben iki ay olmuş bebeği görmemişim evim merkeze uzak birdaha ne zaman göreceğim belli değil şehrin en pahalı özel hastanesine gelmişim ve bana ultrason kağıdı çıkartıp vermiyor biz neye para verdik ozaman bilgilendirmede yok ben sana birdaha gelir miyim aptal mıyım
Gel kuzum bizimkineDoktorumu bıda sevdım suan 37.haftada dikişi alıcam dedı, ben de dikiş alırken bebegı de alırsınız belkı dedım, normal dogumu beklerız belkı dedı, ben sezeryan ıstıyorum zaten,bütün sorularıma cevap alabılıyorum, hatta ben kendım rahatsız oluyorum artık soru sorarken kadın benden bıkacak artık dıye, tam bı yuksek rısklı pımpırıklı gebeyım
Benim doktorum da oyle. Muayene sirasinda her seyi anlatiyor zaten. Sonrasinda da sorularin var mj diye soruyorDoktorumu bıda sevdım suan 37.haftada dikişi alıcam dedı, ben de dikiş alırken bebegı de alırsınız belkı dedım, normal dogumu beklerız belkı dedı, ben sezeryan ıstıyorum zaten,bütün sorularıma cevap alabılıyorum, hatta ben kendım rahatsız oluyorum artık soru sorarken kadın benden bıkacak artık dıye, tam bı yuksek rısklı pımpırıklı gebeyım
İnsallah çıkmazŞimdilik şeker durumum yok varsa da bilmiyorum haftaya öğrenicem. Öğrenene kadar yemeye devam etsem sakınca olmaz sanırım
Yanliz değilsin, ben de öyleyimDoktorumu bıda sevdım suan 37.haftada dikişi alıcam dedı, ben de dikiş alırken bebegı de alırsınız belkı dedım, normal dogumu beklerız belkı dedı, ben sezeryan ıstıyorum zaten,bütün sorularıma cevap alabılıyorum, hatta ben kendım rahatsız oluyorum artık soru sorarken kadın benden bıkacak artık dıye, tam bı yuksek rısklı pımpırıklı gebeyım
Aklıma gelseydi bende alırdım ya :)Ben 500 e 100 kuponuyla pamuk stokladim yinegayet uyguna geliyor almak isteyene
İpek Maxi Bebek Temizleme Pamuğu 60'Lı x 15'Li Paket Fiyatları ve Özellikleri
İpek Maxi Bebek Temizleme Pamuğu 60'Lı x 15'Li Paket en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hayırlı olsun canım bebiş bereketi ile geliyor :)yok letgodan buldum gidip elden aldım. aşırı pratik bir ürün şimdiye kadar sürdüklerim içinde en beğendiğim bu oldu ki stokkeden cybexe kadar baktım bunun sıfırını alacaktım ama bir bakayım dedim letgoda bunu görünce çok uygun geldi aldım. sapındaki deri kısım hafif yıpranmış onunda yenisini amazondan sipariş edeceğim
Yalniz degilmisim. Ben de lamborghini saniyordum
Nasıl bebeği çekiyor . Bu bebek su dolu balonun içinde değil mi , elini mi sokmuş vajinadan komple içeri çekmiş ay hayal edemedimDün arkadaşımla konuşuyorum 4 ay önce oğlu oldu 37+ 4 de Doktora gidiyor doktor diyor ki doğum kanalına girmemiş bebek sonra alttan bebeği çekiyor elleriyle doğum kanalına sokuyor 3 gün sonra 38+0 da oğlu doğuyor neden öyle yaptı dedim daha da vakti varmış çocuğun demiş ki kilolu doğar zorlanirsin kaç kilo doğdu dedim 3300 dedi bir tane daha oğlu var 3.5 yaşında o kaç doğdu dedim 3900 dedi zorlanmadım da dedi küçük oğlunda enzim sorunu oldu arkadaşım müdahaleyle doğmasına bağlıyor çok şaşırdım normal doğuma bile müdahale edebiliyorlar
Ya biz smdi kan testleri amh zart zurt kotu cikinca bu kadina gittik.84luym kadin bakti miyom var alalim tup bebek dedi 3embriyo dondu transfer hop tuttu. Kadin basarili. Sorunca cvp veriyo ama ters ters. Yazdigin maddelerin hepsi okey K Kaskade zaten esimde oyuzden istemio degistirmek
Ama benim enerjim tutmuyo. Ben bi aslanim. Aslan kadini taniyaniniz varsa bilirki bize ne yapip ne yapamayacaginiz soylenmez. Heleki sen yapamazsin asla denmez
Kaldiki bir kadin cocugunu vajinal dunyaya getirmek istiyorum diyorsa bi tartismaya kapalidir
Bcesehir de oturuyoruz okdr uzagiz ki trafik yuzunden acibademe memoriala fln yollarda dogurmam da korkuyo haliye aksi bisey olursa fln fln neyse daha o konu acilmadi dondugumuzden beri bi de esimde bi operasyon gecirdi o da ii degil hirlayamiyorum henuz. Neyse umarim kongrede filan olur yani dogurucagim zmn ne diim
Alarm kur telefonuna canım, 3 5 dk cok onemlı deil ama unutmamaya calıs.. Senın durumun ozel canım, doktoruna danıs bunu
Kuponu kullanıp alısverıs bıle yaptımm, sepettekı urun uzerınden baktıgım ıcın gorunmemıs canım
Bence de degıstırmeakıl fıkır degerı cok dusuk cıkıp cok zekı ınsanlar var
Valla hıc ıhtıyacı yok
Yukarıda bi link paylaşmışlardı onun üstüne tıkladım direkt , ezberimde yok canım . Amanerden bakiliyor
Ben de gerçekten önemsemiyorum sanırım , hangi pozisyonda rahat yatıyorsam öyle yatıyorum bi tek karnımın üstüne yatmıyorum bir de bi gece nefessiz kaldığım için artık çift yastığa geçtim.Kızlar bu sağa sola yatma mevzusu nasıl olacak ya. Afedersiniz sola yatacağım diye kalçam ağrıyor. Sağa dönüyorum yine aynı. Sırt üstü asla yatmayın diyorlar. Ama hep tek yana da olmuyor. Bu konuda kesin bilgi alan var mı doktorundan
Bu konuyu bir ben önemsemiyorum sanırım, doktorum bana hiçbir şey söylemedi, istediğim gibi yatıyorum
Bildiğin eliyle vajinasında aşağıya çekmiş ben de duyunca içim çekildiNasıl bebeği çekiyor . Bu bebek su dolu balonun içinde değil mi , elini mi sokmuş vajinadan komple içeri çekmiş ay hayal edemedim
Böyle bişey görmedim sık sık gitmiş olsam tamam verme bide benle çekişiyor vermem diyeBen olsam şikayet de ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?