- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.261
Mucize40Ben bugun murat paylasıyor hesabının hıkayelerını dırek atladımkuponum falan yok bugun
Doktor sezaryen yanlısı mı ?Ay arayi okuyamadim onemli bisi yazdiniz mi?
Doktora gittim bgn 30+0 kontrolum vardi bizim kiz 1580gr olmus bas gelisli suan icin bi sıkıntı yok dedi
Ama yani doktorumu ztn sevmiyorum esimin zoruyla devam ediyorum bgn de bana dio ki sen normal dogurabilicek misin cok soru soruyosun dogum kolay bisi degil fln fln yani bebeim cok sukur iyi ama cenderede hissediyorum kendimi
Evet canım ve çok iyi bişeymiş ciğer gelişimi içinBebeğin ritmik bir şekilde aynı yerden pıt pıt yapmasi hickirik de mi
Üstelik blu TV bedava :)Kızlar dikkat
N 11 uç uç kuponlar ayın sonunda sıfırlanıyormuş.
Harcamayı unutmayın.
Benim bayadır bakmıyordum 81 lira uç uç para yüklenmiş.
Hatay domates salçası aldım.
299 salça 218 e geldi
Son üç gün kalmış unutmadan harcayım dedim.
Kupon geçmeyen kategoride harcarsanız uç uç boşa gitmemiş olur.
Salça da kupon geçmiyordu ondan ona harcadım.
Geçen ay ziraat bankasında 350 lira puan birikti ben salak harcamayı unutmuşum aklınızda bulunsun.
Banka vs biriken puanları takip etmeyince boşa gidiyor.
Şimdi maksimum puanlarım birikti bebek alışverişinde onları harcamam lazım
@saskito hepsi premıum on numara imiş iyi ki söyledin valla.
Hiç kargo parası derdi olmadan sepette limit derdi olmadan alışveriş yapmak çok güzel.
Oğluma sulu boya aldım
Kova aldım
Maşrapa aldım
Tek tek al göndersinler hiç bekleme derdi yok.
Hepsi param vardı 40 tl onu harcadım. Alışverişin bir kısmına.
Bazı sigorta şirketlerinin kazançlı kurumları var mesela Allianzın Synevo sonomed ile yüzde yüz anlaşması var tahlillerini o laboratuvarlarda yaptırabilirsin limitinden düşmedenHim guzelmis o zaman. Benim sirketim yaptiriyor. Ama ayakta tedavi limitli. Daha yeni yenilendi 35.000 limitim kaldi ayakta tedavi icin. Ayda 3000 sadece kontrole gidiyor. Kan testi fln isteyince de 3 er 5 er bin tutuyor. Hamilelik disinda bir ihtiyac olsa limit kalmayacak sanirim dogum sonrasi. Dogum teminati ayri 30 bin o da yetmiyor maalesef. Uzerine cebimizden ekleyecegiz.
Siparislerim sayfasinda status tamamlandi olduktan 15 gun sonra (16. Gun) gece 00:10 gibi yatiyor. Aslinda teslim tarihinden itibaren 15 gun ama bazi kargo sirketleri n11 e teslim edildi bilgisini gec veriyor ( mesela ptt 1 hafta sonra guncelliyor) o yuzden n11 de ne zaman tamamlandi gectiyse o zaman 15 gun sayiyorlar. Ve maalesef bu tarihi hicbiryerde bulamadim yazmiyor.
Çok haklısın ,Benim eşimde ilk gittiğimiz doktora ayıp olur diye değiştirmek istemedi.Sen mi doğurcan ben mi karışma işime dedim.
Doktoru değiştirdik ilk muayne kapıdan çıkmar çıkmaz . Doktor dediğin böyle olacak cidden dedi.İyi ki değiştirmişiz diyip duruyor. Evli barklı arkadaşlarına bile durduk yere benim Doktorum Saadet hanımı övüyor.
----Aklına takılan her soruyu doktoruna sorabiliyor musun ?
---Aldığın her yanıt sonrası için ferahlıyor mu kendini bilgilenmiş hissediyor musun?
---Muayene sırasında doktorunu gözlemlediğin bu kadın profesyonel belli işinin ehli , bebeğim ve ben güvenli ellerdeyiz diyebiliyor musun ?
---Özel bir durumun , kendi özel talebin yada sağlık problemin olmadığı sürece normal doğumu senin istemen ne kadar normalse , ille de sezaryen diye diretmeden motive ederek normal doğuma nasıl kendini şimdiden hazırlayabilirsin seni yönlendiriyor mu?
---Sen sormadan yaptırman gereken testler, son haftalardaki sürecinden bahsediyor mu ?
---Gün sonunda bebeşini görmüş olmanın mutluluğu dışında kafan rahat için ferah doktor odasından çıkabiliyor musun ?
Bu soruların %50'sinden fazlasına evet diyebiliyorsan eşin ile birlikte bu doktorda devam edin...
Hiçbirine istediğin yanıtı alamıyorsan doktor değiştirme vaktin çoktan gelmiştir.
Buharda da tadı acayip güzel oluyorKızartma olarak değil de fırında, haşlama olarak tüketmeyi seviyorum
O doktor benim sürekli karşıma çöküyor instagramda reklam mı vermiş ne :) ama hiç duymadım bende giden eden tecrübe edenCanım Bencede şimdi değiştir en azından doğuma kadar yeni doktoruna alışırsın. Grupta çok fazla istanbuldan var ama Erhan karaalpe giden hiç yok nedenadam takmış normal doğuma kesisiz dikişsiz normal olur diye. Merak ettiğim için sordum bunu tabi .
Ben de Ankara’da ilk bi doktora gittim. 5 haftalıktı. Ne sorsam kadın bebeğin canlansın bi öyle konuşuruz deyip durdu. Sırf bu yüzden bıraktım mesela onu. Sonra Aşkın Evren güler e başladım. Sözde ünlü ama o kadar çok memnun kalmadım ki size anlatamam. 17. Haftada onu da bıraktım. Doğum paketi almama rağmen. Rahat hissetmek Bencede çok önemli. En azından alışma süresi olsun değiştir bence. Benim eşimde başta hiç istemedi değiştirmeyi sonra iyi ki değiştirmişiz diyo
Hb ve Trendyola göre daha uygun olan ürün alırsan da kar edersin.Öğrendiğim iyi oldu çamaşır suyu alim bari napim aklıma o geldi
Erzurum orası her şey beklenir.Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum
Boşa gitmez.O zaman boşa gitti bızım uc uclar..
Deli mi neDoktor
Ya mesela basi ne suyu iyi mi soru soruyorum bi sanane semedigi kaliyo. Bi de ben cok soru soruyorum bebekle ilgili. Doktor olmayabilirim bilmem de biseyi degistirmeyebikir merak ediyorum ztn hep tersliyor
Pimpirikli oldugum icin ben normal doguramazmisim. Dogum esnasinda mesela ebe kalp atisi yavasliyo benegin dedi ben ciglik cigliga ortaligi birbirine katarmisim
Ki ben yillardan beri vajinal dogum istiyorum yeni degil sezeryan istemiyorum - ama tum sartlar elverisli ise bugun yine soledim tutturucak cocugun hayatini tehlikeye aticak degilim-
En sonunda ben size bi gun kahve ismarliym kendimi hayat hikayemi bi anlatiym ozmn nelere dayabildigimi gorursunuz dogurabilicegimi anlarsiniz heralde dedim
Ben anlamiyorum yani beni deli etmek icin herhafta bisey yapio
Esimde inatla degistirtmiyor doktoru uf
Nerde nasıl?Üstelik blu TV bedava :)
Teşekkürler mutlaka kadın doğum doktoru yazmalıymış devlette de acilde28.haftada bulamıyorsan 34. haftaya kadar vaktin var.
Civardaki devlet hastanelerinin 2 haftalık süreçte randevularına bak sana uyan bir hastane mutlaka vardır.
Hiç bulamazsan acilden gider sordurusun bu iğne için nasıl yönlendirebilirler teyit etmiş olursun. Acil girişi ile oluyor mu bilmediğim için yanlış yönlendirmeyeyim seni
Benim fazlasıyla kötü tecrübem var. Hayırlısıyla bir doğurayım uzun uzun yazıcam bu konuyu. Memnun kalmamamız bir yana , ona güvenmeye devam etsem benim ve bebeğimin hayatını da çok ciddi riske girecekmiş . Reklamdan başka bir şey yokO doktor benim sürekli karşıma çöküyor instagramda reklam mı vermiş ne :) ama hiç duymadım bende giden eden tecrübe eden
Merhaba cınım son randevunu merakla okudum. Saadet hocayı da duydum iyi diye ama sert duruyor gibi geldi. Ama ilgili ve sorularına cevap veriyor belli ki. Ben medikalde halide hocaya gittim.30. Haftadayım. Hocam çok iyi alanında uzman ama iletişim kuramadık. Soru sormaya çekindiğim ters cevaplar aldığım oldu. Bide şu kan uyuşmazlık iğnesi konusunda geç bilgilendirildim.velhasılll Bugün ani bir kararla aytakin hocaya gittim. İlk karşılaşmaya göre bence çok iyiydi. Bi aksilik yaşamazsam oradayım inşallah.Senin doktorun kim?
Pendik medipole yakınsan Benim doktorum saadet hanıma koşa koşa git derim.
Gurpta bilen bilen doktorumun randevuları ne kadar detaylı ve bilgilendirici geçtiğini.
Ayekin hanıma gidenlerde memnun onu bende duydum ama benim 1.önerim Saadet Ünsal Pendik Medipolde
Bu cumartesi doktoruma gittiğimde muayne süreci bu şekilde ilerledi.Anlatmaya gerke yok okuyorsunuz
Doktor kim? Ben kaçırdım sanırım orası :)Benim fazlasıyla kötü tecrübem var. Hayırlısıyla bir doğurayım uzun uzun yazıcam bu konuyu. Memnun kalmamamız bir yana , ona güvenmeye devam etsem benim ve bebeğimin hayatını da çok ciddi riske girecekmiş . Reklamdan başka bir şey yok
Ogluma bireysel emeklilik actirdik canim bizBen kızım için 18 yaşına gelince kullanabileceği bir Birikim gibi bir şey yapmak istiyorum her ay maaşımdan direkt kesilerek altın vb Bir şey araştıran ya da yapan var mı
Sonuna kadar katılıyorum. Birde beni aile hekimliği uyardı. Bende dönüp hocaya sordum. Bana gerek görmüyorum deme zahmetinde bile bulunmadı.takmadı. öyle dese belki tecrübesine bilgisine güvenirdim. Ama bilgilendirme gereği bile duymuyor..üzülmekten 2 gündür karnımgergin.. umarım bundan sonra daha güzel olurDokorun iğne için acele etmeme sebebi belki bebeğin negtaif kan grubunda doğacağına olan inancıdır.Ama doğumu bekleyip görelim 30 yıl öncesinde kaldı
Benim anne babamda kan uyuşmazlığı var. Annem eski dönem zaten doktora gidiyor doktor kan uyuşmazlığı ihtimalin var doğunca bebeğe test yapar duruma göre iğne yaparız diyor.Yalan olmasın annemde benim gibi negatif kan grupta bana hamileyken iğne oldumu hatırlamıyorum ama benim doğumumla birlikte iğne yapmışlar.
Şimdi tıp uzaya çıkıyor. Bazı riskleri bi önümüzü görelim diye bekletmenin anlamı olmamalı
Hangi bankadan altın dolar TL üzerinden miOgluma bireysel emeklilik actirdik canim biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?