2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doktor sezaryen yanlısı mı ?
Eğer öyleyse son dk bebişte sıkıntı yoksa bile seni evhamlandırarak bebiş kakasını yutuyor yok su yutuyor bilmem ne diyip sezaryen e yönlendirebilir seni

Üstelik blu TV bedava :)

Bazı sigorta şirketlerinin kazançlı kurumları var mesela Allianzın Synevo sonomed ile yüzde yüz anlaşması var tahlillerini o laboratuvarlarda yaptırabilirsin limitinden düşmeden

Çok haklısın ,
Bizim şirket sigorta şirketimizle özel anlaşma yapmış memorial ile yüzde yüz muayene ve doğumu karşılıyacakmış artık . Hiç para ödemeyecekmişiz .
Ama doktorumuzla o kadar çok enerjimiz tuttu güven veren beni tanıyan takip yapan bir ki (ki eşim hiç kolay kolay doktor beğenmez ) memorialde iyi doktorların olduğunu bilsem de değiştirmeyi düşünmüyoruz .

O doktor benim sürekli karşıma çöküyor instagramda reklam mı vermiş ne :) ama hiç duymadım bende giden eden tecrübe eden

Öğrendiğim iyi oldu çamaşır suyu alim bari napim aklıma o geldi
Hb ve Trendyola göre daha uygun olan ürün alırsan da kar edersin.
Fiyat limiti de yok rahat kullanılıyor
Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum
Erzurum orası her şey beklenir.
Doğum paketi vs de uygun sizde.
Ama burda 10 gün en fazla.
O zaman boşa gitti bızım uc uclar..
Boşa gitmez.
O ayın 30 una kadar yüklenen leri harcaman lazım.
Ekim ayında yenilenecek mesela yüzde 10 kuponu var her ay güncelleniyor.

Deli mi ne
Benim doktora gıcık oldunuz ama emin ol ben sormadan başını her şeyini kendi söylüyor kadın uzak olmasa oraya gel diycem.
Asiye uzun u araştırsana.
Sezeryan sonrası bile normal doğum yaptırıyor
Seni hayli hayli doğurtur.
Bana da işte asistanı bu ay muayeneye gel müsait misin bakalım demişti
Benim doktor asiye değil bu arada.
O hastanede sezeryan sonrası normal doğum yaptıran tek doktor asiye.

Teşekkürler mutlaka kadın doğum doktoru yazmalıymış devlette de acilde

O doktor benim sürekli karşıma çöküyor instagramda reklam mı vermiş ne :) ama hiç duymadım bende giden eden tecrübe eden
Benim fazlasıyla kötü tecrübem var. Hayırlısıyla bir doğurayım uzun uzun yazıcam bu konuyu. Memnun kalmamamız bir yana , ona güvenmeye devam etsem benim ve bebeğimin hayatını da çok ciddi riske girecekmiş . Reklamdan başka bir şey yok

Merhaba cınım son randevunu merakla okudum. Saadet hocayı da duydum iyi diye ama sert duruyor gibi geldi. Ama ilgili ve sorularına cevap veriyor belli ki. Ben medikalde halide hocaya gittim.30. Haftadayım. Hocam çok iyi alanında uzman ama iletişim kuramadık. Soru sormaya çekindiğim ters cevaplar aldığım oldu. Bide şu kan uyuşmazlık iğnesi konusunda geç bilgilendirildim.velhasılll Bugün ani bir kararla aytakin hocaya gittim. İlk karşılaşmaya göre bence çok iyiydi. Bi aksilik yaşamazsam oradayım inşallah.

Doktor kim? Ben kaçırdım sanırım orası :)

Sonuna kadar katılıyorum. Birde beni aile hekimliği uyardı. Bende dönüp hocaya sordum. Bana gerek görmüyorum deme zahmetinde bile bulunmadı.takmadı. öyle dese belki tecrübesine bilgisine güvenirdim. Ama bilgilendirme gereği bile duymuyor..üzülmekten 2 gündür karnımgergin.. umarım bundan sonra daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…