- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.281
Aşkın evren güler (di)Doktor kim? Ben kaçırdım sanırım orası :)
Yapikrediden yaptik. Hisse senedi fonlarina endeksli canim. Katilim fonu olunca caiz de oluyormus.Getirisi daha yuksek oluyorHangi bankadan altın dolar TL üzerinden mi
Zahmet olmazsa anlatır mısın ben vakifa baktım TCsi olunca onun adına hesap açılıp altın dolar Euro veya TL olarak birikiyor seninki nasilYapikrediden yaptik. Hisse senedi fonlarina endeksli canim. Katilim fonu olunca caiz de oluyormus.Getirisi daha yuksek oluyor
Zahmet olmazsa anlatır mısın ben vakifa baktım TCsi olunca onun adına hesap açılıp altın dolar Euro veya TL olarak birikiyor seninki nasil
Basvuruyu yaptiktan, hesabin acildiktan sonra yapiyorsun. Fondaki oranlarini seciyorsun, bi kismi altin, bi kismi dolar, bi kismi hisse senedi gibi....Ama bu ara borsa yukseldigi icin hisse senedine endeksli olan yukseliyor. Actirdiktan sonra degistirebiliyorsun zaten
Aralık anneleri her türlü kampanya fırsatları bildirmek için gururla sunar :))Nerde nasıl?
Benim yine bişeyden haberim yok ya
En son babalar duyar hesabı
En son sudem duyar
Hisse alBen kızım için 18 yaşına gelince kullanabileceği bir Birikim gibi bir şey yapmak istiyorum her ay maaşımdan direkt kesilerek altın vb Bir şey araştıran ya da yapan var mı
Hisseyi istedogimiz zaman satabiliyor muyuzHisse al
Aaa cidden mi , merak ettim gerçekten . Niye doğumu bekliyorsun ki anlatmak için ?Benim fazlasıyla kötü tecrübem var. Hayırlısıyla bir doğurayım uzun uzun yazıcam bu konuyu. Memnun kalmamamız bir yana , ona güvenmeye devam etsem benim ve bebeğimin hayatını da çok ciddi riske girecekmiş . Reklamdan başka bir şey yok
Benım kızımın suan 130 lot tupras 300 lot ereglısı varBen kızım için 18 yaşına gelince kullanabileceği bir Birikim gibi bir şey yapmak istiyorum her ay maaşımdan direkt kesilerek altın vb Bir şey araştıran ya da yapan var mı
Aynen istediğin zaman satarsın. Her ay küçük küçük ekle sağlam bir hisseye. Birikim poliçelerinden kat be kat getirirHisseyi istedogimiz zaman satabiliyor muyuz
Benım kızımın suan 130 lot tupras 300 lot ereglısı varsımdılık benım hesabımda, dogduktan sonra cocuk hesabına vırmanlıcam bunları, her ay esım de ben de gondermeyı dusunuyoruz, hem temettu hıssesı, kendı kendını besleyecek bır portfoy..
Evet satabılırsın canımİstediğimiz Zaman satabiliyor muyiz
Onu benim kocam araba modeli arttırma hissesi olarak görürAynen istediğin zaman satarsın. Her ay küçük küçük ekle sağlam bir hisseye. Birikim poliçelerinden kat be kat getirir
Canım bir kendi adına açtırabilirsin kanuni varişçisini çocuğun yaparsınZahmet olmazsa anlatır mısın ben vakifa baktım TCsi olunca onun adına hesap açılıp altın dolar Euro veya TL olarak birikiyor seninki nasil
Tüpraş çok doğru bir yatırım ytdBenım kızımın suan 130 lot tupras 300 lot ereglısı varsımdılık benım hesabımda, dogduktan sonra cocuk hesabına vırmanlıcam bunları, her ay esım de ben de gondermeyı dusunuyoruz, hem temettu hıssesı, kendı kendını besleyecek bır portfoy..
Bunlar içinde en avantajlısi hisse olan miCanım bir kendi adına açtırabilirsin kanuni varişçisini çocuğun yaparsın
İkincisi de 18 yaş altı bes olarak açtırabilirsin ama onun için bebişin doğması lazım.
İçindeki fonları da istediğin gibi seçebilirsin, altın, döviz, hisse, gibi kamu borçlanma gibi fonlarda yönetebilirsin. 18yaş altı bes daha avantajlı oluyor giriş aidatı vs almıyorlar diye biliyorum.
Bir de bu ikisi için de örnek veriyorum 100 tl ödersen 30 tl de devlet katkı veriyor .
Birikimlerini değerlendirdiğin fonlar da piyasa şartlarına göre getiri sağlıyor.
Tüpras ve ereglı sırketlerıne ortak oldukTüpraş ve lot ereglisi ne demek desem çok cahil olur muyum
Karisik yapmak daha avantajli bence. Hepsinden biraz birazBunlar içinde en avantajlısi hisse olan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?