- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.301
Cocuga gelen ceyreklerle ajda bılezık alıcamKarisik yapmak daha avantajli bence. Hepsinden biraz biraz
Ayy temk yu, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, pişik kremi ve bebiş köpük şampuan aldım Incia’danKızlar Hepsiburadada
İncia ve Siveno Markalı Ürünlerinde 2.si 1TL!
kampanyası başlamış. Bazı ürünler güzel fiyata iniyor. Evdeeczane ve vitazon ile kıyaslayın HB'de daha uyguna gelen varsa değerlendirin derim.
Bir şey daha sorsam nereden alıyoruzTüpras ve ereglı sırketlerıne ortak oldukordan aldıgımz her bır hısse payına lot denıyor, 1 lot tupras suan 163 tl, 1 lot ereglı 44 lıra.. Tabı bu fıyatlarda kalmıyor, hısse fıyatı yukseldıkce paran da degerlencek, ve bu ıkı sırket yıllık karlarından hıssedarlsarına pay verıyor, ona da temettu dıyoruz, tupras cuma gunu temettu verecek 700lıraya yakın alıcam, o paraya tekrar tupras alocam sıfır maalıeyet ıle, boyle boyle portfoy buyucek, kızıma fınansal okuryazarlık kazandırınca portfoyunu ona teslım edıcem. Kucuk mıktarlar ıle cıg gıbı buyucek.
Bence besten cok cok daha mabtıklı, ben 10 yıl yatırdım devlet katkısı ıle cok az bı mıktar geldı.. Onu cektım10 yıl dolunca borsaya yatırdım.
Fonları istediğin gibi seçebilirsin canım. Uzun vadeli olduğu için sürekli de değiştirip edemem takip edemem dersen altın döviz yapabilir. Karma da yapabilirsin. Güvendiğin bildiğin bir sigorta şirketi sayfasına gir talep oluştur detaylı bilgi versinler yönlendirsinler seni . Veya bankadan da yapabilirsin.Bunlar içinde en avantajlısi hisse olan mi
Eşime desem hangisini yapalımKarisik yapmak daha avantajli bence. Hepsinden biraz biraz
Tarihlerini sorsaydin cogusu 3 Mart 2024Ayy temk yu, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, pişik kremi ve bebiş köpük şampuan aldım Incia’dan
Başvuru yapayım arasınlarFonları istediğin gibi seçebilirsin canım. Uzun vadeli olduğu için sürekli de değiştirip edemem takip edemem dersen altın döviz yapabilir. Karma da yapabilirsin. Güvendiğin bildiğin bir sigorta şirketi sayfasına gir talep oluştur detaylı bilgi versinler yönlendirsinler seni . Veya bankadan da yapabilirsin.
İnternet bankacılıgından yatırım hesapları dıye bı menu gorursun, doviz alabılcegın,fon alabılecegın, borsa hesabının oldugu bır menu gorursun, ordan yatırım hesabı acıyosun, 2 ıs gununde acılır.. Sonra hısse alıyorsunBir şey daha sorsam nereden alıyoruz
Çok teşekkür ederimİnternet bankacılıgından yatırım hesapları dıye bı menu gorursun, doviz alabılcegın,fon alabılecegın, borsa hesabının oldugu bır menu gorursun, ordan yatırım hesabı acıyosun, 2 ıs gununde acılır.. Sonra hısse alıyorsun
Çok soru soruyorsun doğurabilecek misin güzelim sen ahahshsAy arayi okuyamadim onemli bisi yazdiniz mi?
Doktora gittim bgn 30+0 kontrolum vardi bizim kiz 1580gr olmus bas gelisli suan icin bi sıkıntı yok dedi
Ama yani doktorumu ztn sevmiyorum esimin zoruyla devam ediyorum bgn de bana dio ki sen normal dogurabilicek misin cok soru soruyosun dogum kolay bisi degil fln fln yani bebeim cok sukur iyi ama cenderede hissediyorum kendimi
Komple yıkayacam ben diyorumKızlar bu arada ben hastaneden gelince bebişin başını ve totosunu yıkamayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda
Son aylar tekrar mide bulantısı oluyormuşKızlar ben hamileliğin başında bile hiç mide bulantısı yaşamamış biri olarak bugün resmen midem ağzımda gezdim. İştahlı biriyimdir hatta bu yüzden hızlı kilo aldığım için diyetisyene bile gidiyorum. Bugün neredeyse hiçbir şey yemedim sürekli kusacak gibiym ama kusamiyorum da. Baş dönmesi de var yaşadığım şehir deprem bölgesine çok yakın bu nedenle deprem oluyor sanıyorm ama başım döndüğü için öyle olduğunu anladım. Bebeği de çok aç biraktim farkındaym ama gerçekten bir şey yiyemiyorm eşim de göreve gitmişti bır aydan fazladir yalnız yasiyorum çok şükür bu gece dönecek inşallah ama tedirgin oldum hastaneye gitmeli miyim eşim gelince mi gitsek acaba yoksa normal bir durum mu?sizinle paylaşırsam rahatlarım diye düşündüm inşallah
Blu tv de neler var?Aralık anneleri her türlü kampanya fırsatları bildirmek için gururla sunar :))
Sağ üstten profiline tıkla ilk sırada yanarlı dönerli premium avantajları seninle diye bir buton var ona tıkla canım ayrıcalıklarında blu TV yi göreceksin ona da tıkla kod olması lazım altta . Orada yönlendirir seni
O nasıl bir şey kız at bakayımCocuga gelen ceyreklerle ajda bılezık alıcamonu da takar gezerım
Büyük ihtimalle midene baskı yapmıştır dönünce rahatlarsin ılık bir duş al karnını ov dönsünKızlar ben hamileliğin başında bile hiç mide bulantısı yaşamamış biri olarak bugün resmen midem ağzımda gezdim. İştahlı biriyimdir hatta bu yüzden hızlı kilo aldığım için diyetisyene bile gidiyorum. Bugün neredeyse hiçbir şey yemedim sürekli kusacak gibiym ama kusamiyorum da. Baş dönmesi de var yaşadığım şehir deprem bölgesine çok yakın bu nedenle deprem oluyor sanıyorm ama başım döndüğü için öyle olduğunu anladım. Bebeği de çok aç biraktim farkındaym ama gerçekten bir şey yiyemiyorm eşim de göreve gitmişti bır aydan fazladir yalnız yasiyorum çok şükür bu gece dönecek inşallah ama tedirgin oldum hastaneye gitmeli miyim eşim gelince mi gitsek acaba yoksa normal bir durum mu?sizinle paylaşırsam rahatlarım diye düşündüm inşallah
Benim de hiç agrimadiKızlar bugun tetanoz 1.dozu oldum, yalnız benım kolum ağrımıyor, bı sıkıntı mı var acaba
İşçiliksız, şık duruyor, ıstedıgın gramda yaptırabılıyosunnBlu tv de neler var?
Güzel diziler belgeseller var mı?
Ben anca internette takılıyorum
O nasıl bir şey kız at bakayım
Ya adettendir çocuk salonda falan küvette yıkanırHaftada iki üç diye düşünüyordum ben ama dün aptamil ilk adımların uygulamasındaki banyo eğitimine katıldım. Kadın her gün akşam 19.00 19.30 gibi yıkayabilirsiniz uykuya geçişini kolaylaştırır. Beslenme olarak banyodan önce tek meme çıkınca diğer meme emzirebilirsiniz. Banyo küçüktür salona göre daha hızlı ısınır, ısıyı korur; suyu kovayı salona taşı her gün her gün bir süre sonra size külfet olarak gelecek vs anlatıyordu. Banyoda bazen birlikte bazen küvetinde her gün bir hastalığı vs olmazsa yıkarım diye düşündüm. Uygulamada da başarılı olabilirsemBir de file olarak köpüklü olanı önerdi. O daha güvenli geliyormuş ona.
2 dozunu da olmuş biri olarak yazıyorum ne ağrı ne sızı sıfır yan etki ile tamamladım süreciKızlar bugun tetanoz 1.dozu oldum, yalnız benım kolum ağrımıyor, bı sıkıntı mı var acaba
Tatlım aynı şeyi yaşıyorum bugün üzülme bebek resmen midem de.Kızlar ben hamileliğin başında bile hiç mide bulantısı yaşamamış biri olarak bugün resmen midem ağzımda gezdim. İştahlı biriyimdir hatta bu yüzden hızlı kilo aldığım için diyetisyene bile gidiyorum. Bugün neredeyse hiçbir şey yemedim sürekli kusacak gibiym ama kusamiyorum da. Baş dönmesi de var yaşadığım şehir deprem bölgesine çok yakın bu nedenle deprem oluyor sanıyorm ama başım döndüğü için öyle olduğunu anladım. Bebeği de çok aç biraktim farkındaym ama gerçekten bir şey yiyemiyorm eşim de göreve gitmişti bır aydan fazladir yalnız yasiyorum çok şükür bu gece dönecek inşallah ama tedirgin oldum hastaneye gitmeli miyim eşim gelince mi gitsek acaba yoksa normal bir durum mu?sizinle paylaşırsam rahatlarım diye düşündüm inşallah
Benim de öyle oldu, ne birincide ne de ikincide herhangi bir rahatsızlık duydum.Kızlar bugun tetanoz 1.dozu oldum, yalnız benım kolum ağrımıyor, bı sıkıntı mı var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?