2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bir şey daha sorsam nereden alıyoruz

Bunlar içinde en avantajlısi hisse olan mi
Fonları istediğin gibi seçebilirsin canım. Uzun vadeli olduğu için sürekli de değiştirip edemem takip edemem dersen altın döviz yapabilir. Karma da yapabilirsin. Güvendiğin bildiğin bir sigorta şirketi sayfasına gir talep oluştur detaylı bilgi versinler yönlendirsinler seni . Veya bankadan da yapabilirsin.

Başvuru yapayım arasınlar çok teşekkür ederim

Bir şey daha sorsam nereden alıyoruz
İnternet bankacılıgından yatırım hesapları dıye bı menu gorursun, doviz alabılcegın,fon alabılecegın, borsa hesabının oldugu bır menu gorursun, ordan yatırım hesabı acıyosun, 2 ıs gununde acılır.. Sonra hısse alıyorsun

Çok teşekkür ederim

Kızlar ben hamileliğin başında bile hiç mide bulantısı yaşamamış biri olarak bugün resmen midem ağzımda gezdim. İştahlı biriyimdir hatta bu yüzden hızlı kilo aldığım için diyetisyene bile gidiyorum. Bugün neredeyse hiçbir şey yemedim sürekli kusacak gibiym ama kusamiyorum da. Baş dönmesi de var yaşadığım şehir deprem bölgesine çok yakın bu nedenle deprem oluyor sanıyorm ama başım döndüğü için öyle olduğunu anladım. Bebeği de çok aç biraktim farkındaym ama gerçekten bir şey yiyemiyorm eşim de göreve gitmişti bır aydan fazladir yalnız yasiyorum çok şükür bu gece dönecek inşallah ama tedirgin oldum hastaneye gitmeli miyim eşim gelince mi gitsek acaba yoksa normal bir durum mu? sizinle paylaşırsam rahatlarım diye düşündüm inşallah

Çok soru soruyorsun doğurabilecek misin güzelim sen ahahshs
Nasıl bir cümle Allah aşkına bu. Hem sorar hemde çatır çatır doğururum deseydin

Son aylar tekrar mide bulantısı oluyormuş

Blu tv de neler var?
Güzel diziler belgeseller var mı?
Ben anca internette takılıyorum
Cocuga gelen ceyreklerle ajda bılezık alıcam onu da takar gezerım
O nasıl bir şey kız at bakayım

Büyük ihtimalle midene baskı yapmıştır dönünce rahatlarsin ılık bir duş al karnını ov dönsün

Kızlar bugun tetanoz 1.dozu oldum, yalnız benım kolum ağrımıyor, bı sıkıntı mı var acaba
Benim de hiç agrimadi 2. Doz da acitmaz o zaman şanslısın uyuşmazlık iğnesi yapılırken biraz sızlatiyor ama 2 dakika sürüyor

Blu tv de neler var?
Güzel diziler belgeseller var mı?
Ben anca internette takılıyorum

O nasıl bir şey kız at bakayım
İşçiliksız, şık duruyor, ıstedıgın gramda yaptırabılıyosunn

Eklentiler

• Screenshot_20230927_211504_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    26 KB · Görüntüleme: 44
Ya adettendir çocuk salonda falan küvette yıkanır çıkardığın kirli kıyafetler küvetin altına serilir, o su kovası taşınır falan. Banyo sonrası
Küvet ağır olur aşama aşama içinde ki suyu klozete boşaltırsın.
elektrikli ısıtıcım var benim banyo öncesi odanın ısısını kuvvetlendiririm diye düşünüyorum
Kızlar bugun tetanoz 1.dozu oldum, yalnız benım kolum ağrımıyor, bı sıkıntı mı var acaba
2 dozunu da olmuş biri olarak yazıyorum ne ağrı ne sızı sıfır yan etki ile tamamladım süreci
Tatlım aynı şeyi yaşıyorum bugün üzülme bebek resmen midem de.
Baskı mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum.
Mide bulantım var, gazım var.
Aşırı rahatsız hissediyorum kendimi.
Bence sana da aynı şey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…