- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.321
Kız o igneler bana vız gelıyo, gecen proluton yaptırıyorum hemsıre yaglı ıgne bılmem ne dıyo, bu benım canımı hıc acıtmıyor artık dedım, her hafta yaptırdığım ıcın alıstım artık.. Ama tetanozda herkes 2gun kol agrısı cektık dıyor, bende sabhatan berı beklıyorum agrıcak mı dıyeBenim de hiç agrimadi2. Doz da acitmaz o zaman şanslısın uyuşmazlık iğnesi yapılırken biraz sızlatiyor ama 2 dakika sürüyor
Super o zaman, ben hep acı cekenlerın yorumuna denk gelmısım, agrımayınca sorun mu var dedımYa adettendir çocuk salonda falan küvette yıkanırçıkardığın kirli kıyafetler küvetin altına serilir, o su kovası taşınır falan. Banyo sonrası
Küvet ağır olur aşama aşama içinde ki suyu klozete boşaltırsın.
elektrikli ısıtıcım var benim banyo öncesi odanın ısısını kuvvetlendiririm diye düşünüyorum
2 dozunu da olmuş biri olarak yazıyorum ne ağrı ne sızı sıfır yan etki ile tamamladım süreci
Tatlım aynı şeyi yaşıyorum bugün üzülme bebek resmen midem de.
Baskı mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum.
Mide bulantım var, gazım var.
Aşırı rahatsız hissediyorum kendimi.
Bence sana da aynı şey oldu.
Ikıncı doz 1 ay sonra olacakmıs, ınsallah onda da acımazBenim de öyle oldu, ne birincide ne de ikincide herhangi bir rahatsızlık duydum.
Altın takıyor musun?İşçiliksız, şık duruyor, ıstedıgın gramda yaptırabılıyosunn
MaşallahKız o igneler bana vız gelıyo, gecen proluton yaptırıyorum hemsıre yaglı ıgne bılmem ne dıyo, bu benım canımı hıc acıtmıyor artık dedım, her hafta yaptırdığım ıcın alıstım artık.. Ama tetanozda herkes 2gun kol agrısı cektık dıyor, bende sabhatan berı beklıyorum agrıcak mı dıye
Ben de takmıyorum ama doğum hediyesi Erzurum burmasi alacaksın diye simdiden başladım yarın için birikim olur bilezik öyle gideyim de bozdurayim olmuyorAltın takıyor musun?
Benim bileklik var uzun zamandır onu bile bir çıkardım kaldı öyle unuttum.
Bazen takarım, bunlar modern duruyor,, kuyumcu gorursen canlı canlı bak ıscılıksız modellere, baya moda oldu okulda herkes takıyorAltın takıyor musun?
Benim bileklik var uzun zamandır onu bile bir çıkardım kaldı öyle unuttum.
Denedim bunu ama sanırım aynı yerde halaBüyük ihtimalle midene baskı yapmıştır dönünce rahatlarsin ılık bir duş al karnını ov dönsün
10 günde gidilen randevular ücretsiz olur. Kontrol adı altında olur tatlım.Ben de şey öğrendim 15 gün içinde gidilen 2. Randevular 15 tlymis
O nasılmısBen de takmıyorum ama doğum hediyesi Erzurum burmasi alacaksın diye simdiden başladım yarın için birikim olur bilezik öyle gideyim de bozdurayim olmuyor
Anladım normal bir durumsa problem değil dayanırım ben bir sorun mu var acaba diye düşünüyordum bu nedenle tedirgin oldum ama teşekkür ederim yanıtın beni rahatlattıYa adettendir çocuk salonda falan küvette yıkanırçıkardığın kirli kıyafetler küvetin altına serilir, o su kovası taşınır falan. Banyo sonrası
Küvet ağır olur aşama aşama içinde ki suyu klozete boşaltırsın.
elektrikli ısıtıcım var benim banyo öncesi odanın ısısını kuvvetlendiririm diye düşünüyorum
2 dozunu da olmuş biri olarak yazıyorum ne ağrı ne sızı sıfır yan etki ile tamamladım süreci
Tatlım aynı şeyi yaşıyorum bugün üzülme bebek resmen midem de.
Baskı mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum.
Mide bulantım var, gazım var.
Aşırı rahatsız hissediyorum kendimi.
Bence sana da aynı şey oldu.
10 da olabilir gidince tekrar sorayım10 günde gidilen randevular ücretsiz olur. Kontrol adı altında olur tatlım.
15 olduğunu sanmıyorum. Sen gene de bir teyit et.
32. Haftada nst olayımız başlıyor.
Ve kontroller 2 hafta da bire düşüyor.
Tokası işçiliksoz olanları da varO nasılmıs
Alt tarafı bızım adana burmasına benzıyormusTokası işçiliksoz olanları da varbizim burada geline bundan alınır kız bebek doğunca da bunun küçüğü alınır küçüğünü annemler alsın büyüğünü de kocam evlenirken almamıştı
Bir tane az olur benim annem her birimizde sayısı kadar aldırmış. Bende 1 tane diğer kardeşimde 2 tane en son 3 taneTokası işçiliksoz olanları da varbizim burada geline bundan alınır kız bebek doğunca da bunun küçüğü alınır küçüğünü annemler alsın büyüğünü de kocam evlenirken almamıştı
Kullanıyorum çok mennunum.İşçiliksız, şık duruyor, ıstedıgın gramda yaptırabılıyosunn
Onlar da güzel oluyorAlt tarafı bızım adana burmasına benzıyormus
O kadar istersem çeyrek alır gelirBir tane az olur benim annem her birimizde sayısı kadar aldırmış. Bende 1 tane diğer kardeşimde 2 tane en son 3 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?