2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de hiç agrimadi 2. Doz da acitmaz o zaman şanslısın uyuşmazlık iğnesi yapılırken biraz sızlatiyor ama 2 dakika sürüyor
Kız o igneler bana vız gelıyo, gecen proluton yaptırıyorum hemsıre yaglı ıgne bılmem ne dıyo, bu benım canımı hıc acıtmıyor artık dedım, her hafta yaptırdığım ıcın alıstım artık.. Ama tetanozda herkes 2gun kol agrısı cektık dıyor, bende sabhatan berı beklıyorum agrıcak mı dıye

Super o zaman, ben hep acı cekenlerın yorumuna denk gelmısım, agrımayınca sorun mu var dedım

Maşallah

Altın takıyor musun?
Benim bileklik var uzun zamandır onu bile bir çıkardım kaldı öyle unuttum.
Ben de takmıyorum ama doğum hediyesi Erzurum burmasi alacaksın diye simdiden başladım yarın için birikim olur bilezik öyle gideyim de bozdurayim olmuyor

Ben de şey öğrendim 15 gün içinde gidilen 2. Randevular 15 tlymis
10 günde gidilen randevular ücretsiz olur. Kontrol adı altında olur tatlım.
15 olduğunu sanmıyorum. Sen gene de bir teyit et.
32. Haftada nst olayımız başlıyor.
Ve kontroller 2 hafta da bire düşüyor.

Anladım normal bir durumsa problem değil dayanırım ben bir sorun mu var acaba diye düşünüyordum bu nedenle tedirgin oldum ama teşekkür ederim yanıtın beni rahatlattı

10 günde gidilen randevular ücretsiz olur. Kontrol adı altında olur tatlım.
15 olduğunu sanmıyorum. Sen gene de bir teyit et.
32. Haftada nst olayımız başlıyor.
Ve kontroller 2 hafta da bire düşüyor.
10 da olabilir gidince tekrar sorayım

Tokası işçiliksoz olanları da var bizim burada geline bundan alınır kız bebek doğunca da bunun küçüğü alınır küçüğünü annemler alsın büyüğünü de kocam evlenirken almamıştı

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-27-21-20-19-083_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 57
Bilezik ve altın fiyatları ilden ile değişiyor biz evlenirken Erzurum'da altın rizeden 20 TL daha düşüktü fiyat olarak Balıkesir'de 40 TL fazlaydı Çankırı da en ucuzdu

Bir tane az olur benim annem her birimizde sayısı kadar aldırmış. Bende 1 tane diğer kardeşimde 2 tane en son 3 tane

Kızlar bugün çok halsizim, bitkinim. Zorla egzersiz yaptım, yarım saat yürüdüm ama bacaklarım gitmiyordu o derece. Üzerimde bir ağırlık var. Dolunaydan mı acaba? Niye böyle oldum ki ben. Sürekli uyku modundayım. İşlerimden uyuyamıyorum o da ayrı. Aynı durumda olan var mı? Yoksa bu haftalarda normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…