2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Atak haftasında olabilir bir de farkında değiliz ama büyüdükleri için vücudumuzdaki vitamini enerjiyi çekiyorlar

Üstümde ağırlık mı içime öküz mü oturdu bilmiyorum ama ben de öyleyim gündüz sürekli uyuyorum bunalımda gibiyim içim dışıma patlayacak gibi sanki artık bebek vücuduma sığmıyor çarpıntılar desen fena. Gece sürekli çişe kalkmaktan uykumuz sağlam alınmıyor gündüz yorgun argın uyanıyoruz sanırım. Ama ben cidden iyi değilim yani sırt agrımda var ve böyle hiç rahat değilim bebek karnımı yarıcak bedenimi parçalıyormuş gibi boguluyorum ben artık

Ve korkuyorum daha 9-10 hafta var ve paniğim atıyor arada ağlamak istiyorum böyle günlerim geçmiyor gibi zaten ağırlaştım yemin ediyorum hiç bir şeye iştahım yok çok mutsuzum ben

Ben gündüz uyuyamıyorum da o kadar yapacak iş var ki bitmiyor akşama uyusam uyurdum ama bütün gün. Yok yani böyle bir halsizlik Daha beteri olmasın canım umarım biraz rahatlarsın sen de

Ve korkuyorum daha 9-10 hafta var ve paniğim atıyor arada ağlamak istiyorum böyle günlerim geçmiyor gibi zaten ağırlaştım yemin ediyorum hiç bir şeye iştahım yok çok mutsuzum ben
Sana iyi gelen bir şeyler yapsan canım belki modun değişir

Ben gündüz uyuyamıyorum da o kadar yapacak iş var ki bitmiyor akşama uyusam uyurdum ama bütün gün. Yok yani böyle bir halsizlik Daha beteri olmasın canım umarım biraz rahatlarsın sen de
Ben bilmiyorum boğuluyorum gerçekten Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah sağ Salim hayırlısıyla vaktinde kolayca doğurmayı nasip etsin

Sana iyi gelen bir şeyler yapsan canım belki modun değişir
Ya perişanım bilmiyorum yarın randevum var umarım her şey yolundadır bebeğimin büyüdüğünü gördüğümde belki ferahlarım birde enfeksiyon ağırlaştı kasık ağrım fenalaştı falan yarın bi hayırlısıyla sorunsuz atlatırsam belki rahatlarım

İnş canım güzel haberler bekliyoruz yarın

Antibiyotiknkullaniyor musun canim

Yok kuzum 1 ay önce hiç bi şey yoktu şu bi haftadır aşırı kasık ağrım var yeniden hortladı sanırım bakalım yarın bakıp ilaç yazar heralde dut suyu rahatlattı ama dutum bitti ay aman
2 gundur ben de kasik agrisi yasiyorum insallah guzel haberlerle gelirsin canim

2 gundur ben de kasik agrisi yasiyorum insallah guzel haberlerle gelirsin canim
Sürekli adet olacakmışım hissi var uzun zamandır böyle bi şey yoktu sancı nasıl oluyor onu da bilmiyorum iyice panikledim iki üç gündür de bebek bi yavaşladı hareketleri falan durgunlaştı çok zormuş ya gerçekten

Sanci olsa anlarsin canim.karnin sertlesip bebek bi tarafa toplanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…