- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.341
Atak haftasında olabilir bir de farkında değiliz ama büyüdükleri için vücudumuzdaki vitamini enerjiyi çekiyorlarKızlar bugün çok halsizim, bitkinim. Zorla egzersiz yaptım, yarım saat yürüdüm ama bacaklarım gitmiyordu o derece. Üzerimde bir ağırlık var. Dolunaydan mı acaba? Niye böyle oldum ki ben. Sürekli uyku modundayım. İşlerimden uyuyamıyorum o da ayrı. Aynı durumda olan var mı? Yoksa bu haftalarda normal mi?
Tarihlerini sorsaydin cogusu 3 Mart 2024
Benım 3 tane var, cocugun ceyreklerıne de alayım dıyorumKullanıyorum çok mennunum.
Tavsiye ederim
Ajda aldır bir çift takarsın onuOnlar da güzel oluyortakacağım bir şey değil ama sırf Karadeniz kültürünü bastırma çabası
Üstümde ağırlık mı içime öküz mü oturdu bilmiyorum ama ben de öyleyim gündüz sürekli uyuyorum bunalımda gibiyim içim dışıma patlayacak gibi sanki artık bebek vücuduma sığmıyor çarpıntılar desen fena. Gece sürekli çişe kalkmaktan uykumuz sağlam alınmıyor gündüz yorgun argın uyanıyoruz sanırım. Ama ben cidden iyi değilim yani sırt agrımda var ve böyle hiç rahat değilim bebek karnımı yarıcak bedenimi parçalıyormuş gibi boguluyorum ben artıkKızlar bugün çok halsizim, bitkinim. Zorla egzersiz yaptım, yarım saat yürüdüm ama bacaklarım gitmiyordu o derece. Üzerimde bir ağırlık var. Dolunaydan mı acaba? Niye böyle oldum ki ben. Sürekli uyku modundayım. İşlerimden uyuyamıyorum o da ayrı. Aynı durumda olan var mı? Yoksa bu haftalarda normal mi?
Olabilir canım hiç böyle değildim sabahta zor kalktım zatenAtak haftasında olabilir bir de farkında değiliz ama büyüdükleri için vücudumuzdaki vitamini enerjiyi çekiyorlar
Ben gündüz uyuyamıyorum da o kadar yapacak iş var ki bitmiyor akşama uyusam uyurdum ama bütün gün. Yok yani böyle bir halsizlikÜstümde ağırlık mı içime öküz mü oturdu bilmiyorum ama ben de öyleyim gündüz sürekli uyuyorum bunalımda gibiyim içim dışıma patlayacak gibi sanki artık bebek vücuduma sığmıyor çarpıntılar desen fena. Gece sürekli çişe kalkmaktan uykumuz sağlam alınmıyor gündüz yorgun argın uyanıyoruz sanırım. Ama ben cidden iyi değilim yani sırt agrımda var ve böyle hiç rahat değilim bebek karnımı yarıcak bedenimi parçalıyormuş gibi boguluyorum ben artık
Sana iyi gelen bir şeyler yapsan canım belki modun değişirVe korkuyorum daha 9-10 hafta var ve paniğim atıyor arada ağlamak istiyorum böyle günlerim geçmiyor gibi zaten ağırlaştım yemin ediyorum hiç bir şeye iştahım yok çok mutsuzum ben
Ben bilmiyorum boğuluyorum gerçekten Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah sağ Salim hayırlısıyla vaktinde kolayca doğurmayı nasip etsinBen gündüz uyuyamıyorum da o kadar yapacak iş var ki bitmiyor akşama uyusam uyurdum ama bütün gün. Yok yani böyle bir halsizlikDaha beteri olmasın canım umarım biraz rahatlarsın sen de
Ya perişanım bilmiyorum yarın randevum var umarım her şey yolundadır bebeğimin büyüdüğünü gördüğümde belki ferahlarım birde enfeksiyon ağırlaştı kasık ağrım fenalaştı falan yarın bi hayırlısıyla sorunsuz atlatırsam belki rahatlarımSana iyi gelen bir şeyler yapsan canım belki modun değişir
İnş canım güzel haberler bekliyoruz yarınYa perişanım bilmiyorum yarın randevum var umarım her şey yolundadır bebeğimin büyüdüğünü gördüğümde belki ferahlarım birde enfeksiyon ağırlaştı kasık ağrım fenalaştı falan yarın bi hayırlısıyla sorunsuz atlatırsam belki rahatlarım
Antibiyotiknkullaniyor musun canimYa perişanım bilmiyorum yarın randevum var umarım her şey yolundadır bebeğimin büyüdüğünü gördüğümde belki ferahlarım birde enfeksiyon ağırlaştı kasık ağrım fenalaştı falan yarın bi hayırlısıyla sorunsuz atlatırsam belki rahatlarım
Allahım tüm hepimizin hayırlı güzel haberler almasını nasip etsin her zamanİnş canım güzel haberler bekliyoruz yarın
Bence de al tatlımBenım 3 tane var, cocugun ceyreklerıne de alayım dıyorum
Yok kuzum 1 ay önce hiç bi şey yoktu şu bi haftadır aşırı kasık ağrım var yeniden hortladı sanırım bakalım yarın bakıp ilaç yazar heralde dut suyu rahatlattı ama dutum bittiAntibiyotiknkullaniyor musun canim
2 gundur ben de kasik agrisi yasiyorumYok kuzum 1 ay önce hiç bi şey yoktu şu bi haftadır aşırı kasık ağrım var yeniden hortladı sanırım bakalım yarın bakıp ilaç yazar heralde dut suyu rahatlattı ama dutum bittiay aman
Sürekli adet olacakmışım hissi var uzun zamandır böyle bi şey yoktu sancı nasıl oluyor onu da bilmiyorum iyice panikledim iki üç gündür de bebek bi yavaşladı hareketleri falan durgunlaştı çok zormuş ya gerçekten2 gundur ben de kasik agrisi yasiyoruminsallah guzel haberlerle gelirsin canim
Sanci olsa anlarsin canim.karnin sertlesip bebek bi tarafa toplanirSürekli adet olacakmışım hissi var uzun zamandır böyle bi şey yoktu sancı nasıl oluyor onu da bilmiyorum iyice panikledim iki üç gündür de bebek bi yavaşladı hareketleri falan durgunlaştı çok zormuş ya gerçekten
Deterjan ve bulaşık deterjanında o sorun vardı ben bitiremem diye almadımBirer tane aldım hepsinden marta kadar tüketirim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?