2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Magnezyum kullanıyor musun

benim kvdem bebişe bundan almış annem diyor ki benim alacağımın üstünü tamamla da ben de bilezik alayım kvdem ne kadar cömertse annem o kadar cimri

Ben kızım için 18 yaşına gelince kullanabileceği bir Birikim gibi bir şey yapmak istiyorum her ay maaşımdan direkt kesilerek altın vb Bir şey araştıran ya da yapan var mı
Hah en sevdigim muhabbete gec kalmisim ama yine de yazacagim :) limonatacim anliyorum ki bu islere uzak kalmissin ama cocuklarimiz icin bu ulkede maalesef az cok bu islerden anlamak gerekiyor. Bence en guzel deger getiren sey arsa. Biz genelde baska enstrumanlarda para biriktirip sonra arsa almaya calisiyoruz. Ama bunun icin kocanin da ayni kafada olmasi lazim.
Normalde Benim de en iyi tavsiye edecegim Sohrab gibi hisse alman. Ama kocandan yardim almadan yapabilir misin bilemedim. Saglam hisselere koymazsan riskli olur. Bu konu hakkinda cok bilgin olmadigi icin su anlik sana gore olmayabilir. Ama yine de arastir ogren bence :) internet sube uzerinden yatirim hesabi acilarak aliniyor.
Ben her ay odeyeyim gerisini unutayim, satmasi da kolay olmasin dedigin icin en uygun arac bence de BES. Parani nereye yonlendireceklerini sen seciyorsun( hisse altin vs). Uzun sure (cocuk buyuyene kadar) bozmayacagini varsaydigim icin hisse senedi oneririm. Ya da yarisi altin yarisi hisse olabilir. Hangi sirket hissesi alacagini yani hangi sirkete ortak olacagini onlar bir sepet yapip yonetiyor. Sen sadece belirledigin miktar icin hesaptan otomatik odeme talimati veriyorsun ya da kredi kartindan her ay cekiyorlar. Hesabin olan bir bankaya bes basvurusu yapmak istersen bilgi verirler. Cocuk adina bile acabiliyorsun artik.
Yapikrediden yaptik. Hisse senedi fonlarina endeksli canim. Katilim fonu olunca caiz de oluyormus.Getirisi daha yuksek oluyor
Hayirli olsun canim.
Harika tatlim, biz de duzenli biriktiriyorduk.
Sonra Tup bebek transferinden sonra cilgin bir kararla bildigimiz bir yerden arsa aldik, elimizdeki herseyi bozup. Hem kredi hem de kredi kartlarindan tum limitlerle taksitli nakit avans cektik ve uzerini tamamladik. Idrar testinde pozitifi gordugum gun esim tapudaydi :) hala ikimizinde nerdeyse tum maasi taksitlere gidiyor ama onlar dogdugunda bitmek uzere olacak, kesinlikle onlarin kismeti ile aldik. Belki uzerine mustakil ev yapar orda yasariz orda buyurler, belki de onlara kalir gelecekleri icin. Simdi 6 ayda neredeyse 2 kati oldu. Borclar bittiginde biz de hisse toplamaya devam edecegiz.

evet ben de isimli bileklik yaptıracağım doğduğu gibi takalım kızçemi süslü görsünler

Çok teşekkür ederim canım bankacı arkadaşlarım var onlarla konuşup planlarim

Doktor sezaryen yanlısı mı ?
Eğer öyleyse son dk bebişte sıkıntı yoksa bile seni evhamlandırarak bebiş kakasını yutuyor yok su yutuyor bilmem ne diyip sezaryen e yönlendirebilir seni

Ben kızım için 18 yaşına gelince kullanabileceği bir Birikim gibi bir şey yapmak istiyorum her ay maaşımdan direkt kesilerek altın vb Bir şey araştıran ya da yapan var mı
Biz bugun konustuk bes yapicaz. Hatta radyoda reklami vardi ordan yola ciktik.
Çok soru soruyorsun doğurabilecek misin güzelim sen ahahshs
Nasıl bir cümle Allah aşkına bu. Hem sorar hemde çatır çatır doğururum deseydin
Dnchjdcndj agladim zirladim sonra da dediki esim ben cok rahatsiz oldum bugun. Bence o da seni istemio git die yapio. Baska dr bul sen dedi. Of sonunda
Ben de takmıyorum ama doğum hediyesi Erzurum burmasi alacaksın diye simdiden başladım yarın için birikim olur bilezik öyle gideyim de bozdurayim olmuyor
Ben 5tas istedim dogum hediyesi

He buarada esimi de bogazliyodum. Bana diyo ki sen ari gordugunde bile ortaligi birbirine kariyosun prenses gibisin nasi dogurucaksin
Bugun oldurmediysem daha oldurmem onu da sanirim
Ki ben babam ölürken cpr yapmis 112 yi aramis 112 gelene kdr masaji birakmamis biriyim kimse bana soguk kanliliktan bahsetmesin bocekleri de sevmiorum evet?! Neyse en son boyle bagriniyodum bok gibi bir gun oldu bana

Ben de bir aslan kadini olarak cok iyi anliyorum seni. Kocan zor yoldan anlamayi tercih etmis :)

Kızlar 3 gündür baş ağrım geçmiyor, 25. Haftadayım, sizde de var mı ? Acaba tansiyonla ilgili olabilir mi ? Ya da şeker ?
Benimde aynı doktorum tansiyona dikkat et demişti bana önemliymiş lütfen sende aksatma muhakkak doktorunla görüş tedbirli olmakta fayda var çok geçmiş olsun canım

Benimde aynı doktorum tansiyona dikkat et demişti bana önemliymiş lütfen sende aksatma muhakkak doktorunla görüş tedbirli olmakta fayda var çok geçmiş olsun canım
Evet teşekkür ederim, doktoruma söyledim, tansiyonumu ölçtü iyiydi ve o günden beri de çok şükür yok baş ağrım… dikkatli olmak lazım gerçekten

Dr Erhan Karaalp mi

Ben de halsizim ama kan değerlerime bağlıyordum. En son düşük çıkmıştı sabah akşam demir içiyorum ama sürekli kanım çekiliyormuş gibi hissediyorum. Oğlum sömürüyor diye diye dinleniyorum.

Ben de halsizim ama kan değerlerime bağlıyordum. En son düşük çıkmıştı sabah akşam demir içiyorum ama sürekli kanım çekiliyormuş gibi hissediyorum. Oğlum sömürüyor diye diye dinleniyorum.
Kan değerlerim benim de düşük. 2 aydır kan ilacı kullanmama rağmen yükselmemiş hatta. Dozu ikiye çıkardık. Birden böyle oldum bugün sadece kandan mı kaynaklı yoksa vücudumdaki her şey birleşti de böyle mi tepki gösteriyor bilmiyorum.Zamanı durdursalar da uyusam modundayım

Aynı haftalardayız benim de öyle 2 gündür hareketleri yavaşladı, adet sancım da oluyor bugün asm de ebeye sordum normal bu zamanlarda dedi uzanıp dinlenince hareket almak yeterliymiş. Birde sabah birisi daha demişti büyüme ataklarında hem yavaşlıyor hemde anneyi yoruyorlarmış.

Deterjan ve bulaşık deterjanında o sorun vardı ben bitiremem diye almadım

Bulaşık deterjanı hadi bitmese de çamaşır kesin biter çünkü şimdi ilk yıkamalarını yapıcam, doğuma yakın bir daha yıkıcam e doğduktan sonra da sık sık yıkanacak Oooo 3 aya ben 2 şişe bitiririm. Pişik kreminin skt öyleyse o bitmez bak kendime sürerim

Gerçekten çok yoruluyor vücudum meğer bir can yetiştirmek ne zormuş dışardan öyle kolay görünüyor

Bilezik ve altın fiyatları ilden ile değişiyor biz evlenirken Erzurum'da altın rizeden 20 TL daha düşüktü fiyat olarak Balıkesir'de 40 TL fazlaydı Çankırı da en ucuzdu
Kesinlikle katılıyorum ilden ile değişiyor Biz Çankırı'da oturuyoruz burası da Kocaeli gebzeye göre daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…